çok sağol kuzum Allah razı olsun..gecmis olsun cnm agrin var mi?insallah giden tuplerin bebislerinin gelmesin vesile olurlar..bnde martta baslicam galiba...
başka şekilde düşünelim bence...
tüplerde sorun vardı evet aynen dursalardıda doğal yolla gebeliğe engeldi hatta tüp bebek yapıldığında embriyonun tutunmasına bile engel olabilirdi..
bence anne olma şansın azalmadı belkide daha da arttı sağlıksız tüpler her türlü gebeliğe engel olabilir alınmaları belkide iyi oldu şu an bunu kabul etmesi zor olsada...
her şerde vardır bir hayır...
evet beklentiyle girdiğinden belki açılır diye o nedenle daha yıkıksın çook iyi anlıyorum açılmakla kalmadı tüpler direk alındı iki kere üzüyor insanı..
kendini ve maddi durumunuzu toplayınca hemen tüpe başlayın kuzum hiç bekletme bebeğin sana ilaç gibi gelecek..
bu kötü günün vardır elbet güzelide...
kusmeee cicim anca ortaligi yatagi filan topladim esim evde ona kahvalti filan hazirladim vs.acisini cikaririz simdi:))ccııkkkk küstüm uykucular yada topiğe girmeye vakit bulamayanlarrrr
Arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum.
Çok kötü bir haber aldım.
Biliyorsunuz 4 ay önce sağ yumurtalıkta çikolata kisti olduğu için ameliyat olmuştum. Bugün ultrasonda hem sağda hem de solda çikolata kisti oluştuğu görüldü. Tüp bebek tedavisinde kullandım iğneler hastalığı alevlendirmiş. Bu defa hem de 2 yumurtalığımda birden var. Daha da kötüsü çok hızlı büyüdüler. Daha önceki yıllardır 3 cm'de duruyordu. Bunlar 1 ayda 2 cm'e çıkmış.
2 gündür aşırı ağrım olmuştu. Benim kalçama vuruyor ve oturamayacak kadar kötü oluyorum. Ameliyattan sonra geçmişti ama demek ki rahatım bu kadarmış.
Doktor donmuş tedavisine devam etmemizde sakınca yok dedi. Hamile kalırsan kistlerde baskılanacak dedi
Kızlar bu benim gerçekten son şansım. Hem evlat sahibi olmak için hem de sağlığıma kavuşmam için.
İlk duyduğumda ağlamaya başladım. Dümyam başıma yıkıldı resmen. Ama şu an daha iyiyim. Allah'a güveniyorum. Sizden tek isteğim benim için dua edin. Ben her gün yasin okuyacağım. Benim için okuyabilecek olan var mı? İlla yasin olması şart değil. İçten dua etmeniz yeterli. Gerçekten minnettar olurum.
Biliyorsunuz 4 ay önce sağ yumurtalıkta çikolata kisti olduğu için ameliyat olmuştum. Bugün ultrasonda hem sağda hem de solda çikolata kisti oluştuğu görüldü. Tüp bebek tedavisinde kullandım iğneler hastalığı alevlendirmiş. Bu defa hem de 2 yumurtalığımda birden var. Daha da kötüsü çok hızlı büyüdüler. Daha önceki yıllardır 3 cm'de duruyordu. Bunlar 1 ayda 2 cm'e çıkmış.
2 gündür aşırı ağrım olmuştu. Benim kalçama vuruyor ve oturamayacak kadar kötü oluyorum. Ameliyattan sonra geçmişti ama demek ki rahatım bu kadarmış.
Doktor donmuş tedavisine devam etmemizde sakınca yok dedi. Hamile kalırsan kistlerde baskılanacak dedi
Kızlar bu benim gerçekten son şansım. Hem evlat sahibi olmak için hem de sağlığıma kavuşmam için.
İlk duyduğumda ağlamaya başladım. Dümyam başıma yıkıldı resmen. Ama şu an daha iyiyim. Allah'a güveniyorum. Sizden tek isteğim benim için dua edin. Ben her gün yasin okuyacağım. Benim için okuyabilecek olan var mı? İlla yasin olması şart değil. İçten dua etmeniz yeterli. Gerçekten minnettar olurum.
maşallah suphanallah canım görünür tabi ikizde olabilir tebrik ederim
gülden arkadaşımızın dediklerine katılıyorum canm her işte vardır bi hayır dşyeceksin ve her şerde bi hayır her hayırda bi şer olduğunu unutmıcaksın arkadaşım...
canimmm aman sabah sabah once deryaa sonra sen insallah donmuslarin senin kucagini doldurucak dualarim seninle canim su aralar yasin okuyamam cnm abdest alamiyom.ama icimden sana dua edicemArkadaşlar şimdi doktordan geliyorum.
ayy cnm cok uzuldum Allah acil sifalar versin insallah bebegini kucagina alcaksin...çok sağol kuzum Allah razı olsun..
var kuzum etimden et kopardılar ağrım olmaz mı..
içten içten ağrım var..
birazda dikiş yerlerim sızlıyo.. dinlen dedi daktır..
arada kalk yürü gaz birikintisi var fena..gazı atarsın dedi.
işte böle
katıl bana hayatını yaşaaa
dogru cnm haklisin Allahtan her zaman hayirlisini isteyelim.arkadaşlar öncelikle ben sizi bu gün topiğe mutsuz haberler verin diye çağırmadım evet mutsuz olduk verdiğiniz haberlere ama inanın sonu güzel olacak... şimdi hikayeme geçmek istiyorum..
..
bir zamanlar afrika ülkesinde bi sultan varmış ve tabiki bilindiği üzere veziri varmıs...
gel gelelim bu vezir herşeye BU İŞTE VARDIR Bİ HAYIR diyormuş...
bu ne kadar padişahın canını sıksada vezirini cok seviyormuş....
bunlar bi gün ikisi ve muhafızları ormana ava gidiyorlar ve padişah geyik gördüğü anda tüfeğini ateşliyor... ama oda ne tüfek ateş alınca padişahın parmağının biri kopuyor
vezir yine her zamanki sözünü söylüyor PADİŞAHIM BU İŞTE VARDIR Bİ HAYIR demiş ve demesiyle padişah elininde acısıyla muhafızlara yaalayın şunu zindana atın demiş...
neyse aradan günler geçmiş bizim macera perest padişah bu sefer yanına yine muhafızlarını alıp safariye cıkmış...
amaaaa gel gelelim bununda sonucunda afrikadaki yam yamlar bunları yakalmışlar koca koca kazanlarda pişirim yemişler içlerinden sadece padişahı bırakmışlar...
padişah tabi ben vezirim beni o yüzden bıraktılar diye düşünürken kabile başkanı haayıırr bizde herkes eşittir biz seni onun içn bırakmadık senin parmağının biri yoktur ve bizde uzuvu olmayanlar kutsaldır biz seni o yüzden bıraktık demiş...
neyse padişah ülkesine dönmüş ve kafası karışmış iyice vezirine haksızlık yaptıgını düşünmüş:44:
sonra emir verip vezirini zindandan cıkarttırmış durumu anlatmış vezire ve vezir yine o meşhur sözünü söylemiş
BU İŞTE VARDIR Bİ HAYIR sultanım demiş...
padişaha yine bu söze sinirlenecekken vezir atlamış lafa sultanım eğer sizle bende gitmiş olsaydım benide yiyeceklerdi yani zindana atılmamda varmış bi hayır demiş....
demek istediğim arkadaşlarım vardır her işte bi hayır...
hatta bizim ser gördüğümüz hayır, hayır gördüğümüzde şer varmışş... lütfen bunları bilerek tevekkülümüzü yapalım...
aynen katılıyorum sana sen bana katılırsın ben katılmammı hiç altta kalamam doğrusuarkadaşlar öncelikle ben sizi bu gün topiğe mutsuz haberler verin diye çağırmadım evet mutsuz olduk verdiğiniz haberlere ama inanın sonu güzel olacak... şimdi hikayeme geçmek istiyorum..
..
bir zamanlar afrika ülkesinde bi sultan varmış ve tabiki bilindiği üzere veziri varmıs...
gel gelelim bu vezir herşeye BU İŞTE VARDIR Bİ HAYIR diyormuş...
bu ne kadar padişahın canını sıksada vezirini cok seviyormuş....
bunlar bi gün ikisi ve muhafızları ormana ava gidiyorlar ve padişah geyik gördüğü anda tüfeğini ateşliyor... ama oda ne tüfek ateş alınca padişahın parmağının biri kopuyor
vezir yine her zamanki sözünü söylüyor PADİŞAHIM BU İŞTE VARDIR Bİ HAYIR demiş ve demesiyle padişah elininde acısıyla muhafızlara yaalayın şunu zindana atın demiş...
neyse aradan günler geçmiş bizim macera perest padişah bu sefer yanına yine muhafızlarını alıp safariye cıkmış...
amaaaa gel gelelim bununda sonucunda afrikadaki yam yamlar bunları yakalmışlar koca koca kazanlarda pişirim yemişler içlerinden sadece padişahı bırakmışlar...
padişah tabi ben vezirim beni o yüzden bıraktılar diye düşünürken kabile başkanı haayıırr bizde herkes eşittir biz seni onun içn bırakmadık senin parmağının biri yoktur ve bizde uzuvu olmayanlar kutsaldır biz seni o yüzden bıraktık demiş...
neyse padişah ülkesine dönmüş ve kafası karışmış iyice vezirine haksızlık yaptıgını düşünmüş:44:
sonra emir verip vezirini zindandan cıkarttırmış durumu anlatmış vezire ve vezir yine o meşhur sözünü söylemiş
BU İŞTE VARDIR Bİ HAYIR sultanım demiş...
padişaha yine bu söze sinirlenecekken vezir atlamış lafa sultanım eğer sizle bende gitmiş olsaydım benide yiyeceklerdi yani zindana atılmamda varmış bi hayır demiş....
demek istediğim arkadaşlarım vardır her işte bi hayır...
hatta bizim ser gördüğümüz hayır, hayır gördüğümüzde şer varmışş... lütfen bunları bilerek tevekkülümüzü yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?