Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen canm benmde ilk oldgu içn bende transfer nasıl olacak filan cok merak ediyorum...
dün sanki okumustum senn rahim anomalin var egunal öyle demişti sanki bide donup çözülenler tekrar dondurulmuyomus canım..
bu arada yaş kaçtı canm.. bende dr uma bu adetimle gitcem.. başlıcaz inş.

Benim yaşım 27 canım 5. Gün embrioları birdaha dondurulmuyor ama 3. Gün embriosu isr çözdürüp tekrar izleyip 5. Güne kafar gelişim gösteriyosa yeniden 5. Gün embrio du olarak dondurabiliyolar.

kızlar sanırım donmuş embriyo transferi olacaksınız inşallah tutar bebekleriniz bu konuda merak ettikleriniz var galiba bende donmuş embriyo transferi oldum adetinizin ikinci günü rahimi kalınlaştırmak için estrofem isimli bir ilaca başlanıyo genellikle ve bir hafta sonra doktorunuz kontrole çağırıyo en azından benim doktorum böyle yaptı rahimin kalınlığına bakılıyo ve eğer rahim uygun kalınlığa gelmişse progestan diye bi ilaca başlanıyo sanırım buda erken düşük riskini ortadan kaldırmak için bir önlem ben ilaç kullanmaya başladıktan sonra 13.günde transferim gerçekleşti sonrasında 12.güne test için gün veriyolar transfer işlemi son derece basit bi işlem kendinizi sıkmanıza kasmanıza hiç gerek yok zira ne kadar rahat olursanız o kadar kolay olur herşey normal vajinal muayene gibi düşünün hastaneye gitmeden önce iki üç bardak su için ama çok abartmayın patlayacak kadar içerseniz rahatsız olursunuz ve boşlatmanız istenebilir hafif sıkışık olmanız kafi.birde transfer günü makyaj yapmayın parfüm deodorant sıkmayın kimyasallardan uzak durun yani.

Benim yaşım 27 canım 5. Gün embrioları birdaha dondurulmuyor ama 3. Gün embriosu isr çözdürüp tekrar izleyip 5. Güne kafar gelişim gösteriyosa yeniden 5. Gün embrio du olarak dondurabiliyolar.

benim altı tane dondurulmuşum vardı ama hepsini çözdürmüşler iki tanesini transfer ettiler çözülenleri tekrar donduramıyomusunuz dedim dondururuz ama tutma şansı çok düşük olur ümidin ümidi olur dediler ve ben keşke iki tanesini çözdürseydiniz dedim ama ya olmazsa diye hepsini çözmüşler benim kiler ikişer ikişer üç kapta dondurulmuştu ve ben en azından bu olmazsa iki şansım daha var diye seviniyodum ama öyle olmadı hiç dondurulmuşum kalmadı sağlık olsun ne yapalım bundada vardır bi hayır deyip teselli oluyoruz

günaydınlar kızlar..
hepinize koskocaman öpücükler..
benden haberler pek iy değil..
tüplerimin ikisi de alındı..
doktorum kurtarılacak durumda değildi dedi..
almasaydık da önümüzdeki tedaviyi engeller dedi..
fotolarınuı da gördüm..doktoruma güveniyorum şubat itibarı ile tedaviye başlıycaz..

canm benm dr umda dondurulmuyo dedi bende öyle biliyorum dr 3er li koydu onun içinden sağlam 2tane sececek eğer hi. olmazsa bidaki adete diğerleri olacak..dr umda 2.günü gel dedi bi ilaca başlıcaz 1hafta sonra geleceksin bakıcaz 3 gün sonra yine bakıp transfer zamanını ayarlıcaz dedi
yani yanlış anlamadıysam se adetin2. günü ilaca başladın 13. günü transfer yapıldı canm öylemi..

benim yaş 22 canm valla ben embriyoların 1. kalite oldugunu biliyorum gün olarak bilmiyorum ama dediğim gibi dr um tekrar donmuyo malesef dedii seninki o şekilde bilgi verdiyse bilemem canm

geçmiş olsun canm hayırlısı olsun..
drunun bi bildiği vardır mutlaka canm bide güveniyosan diyecek bişeyimiz yok Rabbim hayırlı etsin bundan sonraki tedavilerini canmda bebişlerine kavus senle..

geçmiş olsun canım tüp bebekte tüplerin olup olmaması önemli değil biliyosun inşallah bebeklerin bundan sonra tutar sende anne olursun deryacım

evet canım adetin ikinci günü ilaca başladım 13 gün sonrada transfer yapıldı

ne söyleyecem şimdi ben sana vallahi billahi çooookkk ama çooooook üzüldüm...
anne olman güçleşti diye değil bi şekilde anne olacaksın bundan eminim ama şu an üzgün olduğunu durumu kabullenmekte güçlük çektiğini
biliyorum hissediyorum o nedenle sen bu haldesin diye üzülüyorum derdine derman olsam içini ferahlatabilsem keşke...
canım arkadaşım benim

evet kuzum iki gün hasret kaldım sana
nerden çıktı şimdi bu anemi durumu yaaa inşallah yoktur öle bişi..

haayyy maşallahhh prenses doğuma hazır olmuş kıvamına gelmiş kuzu

çarşamba günü hulusi doktorlar ben de görüşücem ilk kezz:) inşallah güzel şeyler söyler

canım hayırlı olur inşallah..
yalnız bişi deyim çooooooooooooooook kalabalık bekleyeceksin muhtemelen gerilme olurmu..

Kizlar 14. gun betahcg 748 cikti. Persembe ultrasona cagirdi doktorum. Kese gorunurmu acaba?

süpperrr şahaneeee ben ikizim diyooo değerin maşallah kuzum..
keseleri görürsün büyük ihtimal perşembeye..

Eki Görüntüle 586829

allah bizede bu minnak ayakalardan koklamayı nasip etsinaminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben okula gidiyoyummmmm kuzucuklarım bekler

oyyyy yirim ben bu minnak ayaklardan amaa...

bu arada günaydın kızlarr valla sabah sabah geçmiş okumak haksevercimle konuşmak derken günaydın yazmayı unutmuşum :)

günaydın canım..

erken kalktım ama topiğe yeni gelebildim kuzum haklısın valla

yaaa psikopata bağlatmayın benii
çeke çeke getircem sizi topiğe :13:
biraz dan cıkabilirim ben iki muhabbetin belini kıralım dedik ama uffff:18::18:

hiiiiii çokmu kızdın sen öpcem hemen

evet canım adetin ikinci günü ilaca başladım 13 gün sonrada transfer yapıldı
hmm tama canm saol

günaydın canım..

erken kalktım ama topiğe yeni gelebildim kuzum haklısın valla

hiiiiii çokmu kızdın sen öpcem hemen
cok kızdım valla sabah 8 den beri burdayım yanlızım
şarkı bile söylüyodum yani bu topiiiikkkkkkkteeee ben öksüüüzzzz ben yetiiiimmmm herkes bırakmış gitmiş ben ise burdayıımmmm

hemde ne üzgün kuzum..
kabullenmek çok zor inan..
ben ne ümitlerle gitmiştim..
hani sol tüp zaten sıkıntılı demişti bana bende açılır soltüp iki tüpledevam edebilirim die düşünüyordum..sağ hiç aklıma gelmemişti.
ama doktorum çok vahim haldeydi dedi.
sonraki tedaviye etkilerdi almasaydık dedi..
şimdi durum hakında fazla da bişe de bilmiyorum..:26::26::26::26:
ama tek bildiğim şu doğal yollarla imkansız..
ve artık tüp bebek kesinleşti..

gunaydin canlarimmmmmm

opucuklerrrrrr
canım raporsuz yaptırırsam hastane 4 milyar alıyo ilaçlarımda 2 ila 3 mlyarı buluyoo bakalım rapor olursa çok güzel oluck benim içinn....
evet cnm bizimki de 7 yi bulmadiysa da 6 yi buldu galiba embriyoskopada450 lira aldilar.rapor alirsan cok ii olur gercekten az para degil..
yaaa psikopata bağlatmayın benii
çeke çeke getircem sizi topiğe :13:
biraz dan cıkabilirim ben iki muhabbetin belini kıralım dedik ama uffff:18::18:
geldim kiz geldim hadi kiralim

gecmis olsun cnm agrin var mi?insallah giden tuplerin bebislerinin gelmesin vesile olurlar..bnde martta baslicam galiba...

bende dahil gece geç saate kadar topikte takılınca sabah gelmesi zaman alıyooo bazen geç kalkıyoruz bazen iş güç vs...
neyseki beraberiz :13:

bende dahil gece geç saate kadar topikte takılınca sabah gelmesi zaman alıyooo bazen geç kalkıyoruz bazen iş güç vs...
neyseki beraberiz :13:

ama sizdeeee durmayın ozamana kadar madem sonra kocişler bosıcak sizi bebiş mebiş göremiceniz
gerçi hoş siz bana bakmayın işte değil evde olsam bende giremezdim herhalde
o yüzden siz keyfinize bakıınnn

başka şekilde düşünelim bence...
tüplerde sorun vardı evet aynen dursalardıda doğal yolla gebeliğe engeldi hatta tüp bebek yapıldığında embriyonun tutunmasına bile engel olabilirdi..
bence anne olma şansın azalmadı belkide daha da arttı sağlıksız tüpler her türlü gebeliğe engel olabilir alınmaları belkide iyi oldu şu an bunu kabul etmesi zor olsada...
her şerde vardır bir hayır...
evet beklentiyle girdiğinden belki açılır diye o nedenle daha yıkıksın çook iyi anlıyorum açılmakla kalmadı tüpler direk alındı iki kere üzüyor insanı..
kendini ve maddi durumunuzu toplayınca hemen tüpe başlayın kuzum hiç bekletme bebeğin sana ilaç gibi gelecek..
bu kötü günün vardır elbet güzelide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…