Benim sadece 2 tanesi donduruldu işte birisini alıcam bende isterim ikisi de konulsun şans artsın ama ya ikisi de tutarsa? Benim rahim anomalim var normalden daha küçük ve dar rahmim o yüzden sakıncalı. Doktorum ayrı ayrı dondurulmuştur yaşından dolayı dedi ama eğer bir dondurduysalar çözüldüktennsonra birisibi alırsam diğerinin çöp olmasını istemem. Bakalım Allahtan hayırlısı ben başladım ilaç kullanıyorum rahimi kalınlaştırmak için cuma günü ilk kontrolüm var. Allah bizedr transfer olmayı nasip etsin inşallah.
Biz daha oraya bile gelemedik.
aynen canm benmde ilk oldgu içn bende transfer nasıl olacak filan cok merak ediyorum...
dün sanki okumustum senn rahim anomalin var egunal öyle demişti sanki bide donup çözülenler tekrar dondurulmuyomus canım..
bu arada yaş kaçtı canm.. bende dr uma bu adetimle gitcem.. başlıcaz inş.
Benim yaşım 27 canım 5. Gün embrioları birdaha dondurulmuyor ama 3. Gün embriosu isr çözdürüp tekrar izleyip 5. Güne kafar gelişim gösteriyosa yeniden 5. Gün embrio du olarak dondurabiliyolar.
kızlar sanırım donmuş embriyo transferi olacaksınız inşallah tutar bebekleriniz bu konuda merak ettikleriniz var galiba bende donmuş embriyo transferi oldum adetinizin ikinci günü rahimi kalınlaştırmak için estrofem isimli bir ilaca başlanıyo genellikle ve bir hafta sonra doktorunuz kontrole çağırıyo en azından benim doktorum böyle yaptı rahimin kalınlığına bakılıyo ve eğer rahim uygun kalınlığa gelmişse progestan diye bi ilaca başlanıyo sanırım buda erken düşük riskini ortadan kaldırmak için bir önlem ben ilaç kullanmaya başladıktan sonra 13.günde transferim gerçekleşti sonrasında 12.güne test için gün veriyolar transfer işlemi son derece basit bi işlem kendinizi sıkmanıza kasmanıza hiç gerek yok zira ne kadar rahat olursanız o kadar kolay olur herşey normal vajinal muayene gibi düşününhastaneye gitmeden önce iki üç bardak su için ama çok abartmayın patlayacak kadar içerseniz rahatsız olursunuz ve boşlatmanız istenebilir hafif sıkışık olmanız kafi.birde transfer günü makyaj yapmayın parfüm deodorant sıkmayın kimyasallardan uzak durun yani.
benim altı tane dondurulmuşum vardı ama hepsini çözdürmüşler iki tanesini transfer ettiler çözülenleri tekrar donduramıyomusunuz dedim dondururuz ama tutma şansı çok düşük olur ümidin ümidi olur dediler ve ben keşke iki tanesini çözdürseydiniz dedim ama ya olmazsa diye hepsini çözmüşler benim kiler ikişer ikişer üç kapta dondurulmuştu ve ben en azından bu olmazsa iki şansım daha var diye seviniyodum ama öyle olmadı hiç dondurulmuşum kalmadı sağlık olsun ne yapalım bundada vardır bi hayır deyip teselli oluyoruz
Benim yaşım 27 canım 5. Gün embrioları birdaha dondurulmuyor ama 3. Gün embriosu isr çözdürüp tekrar izleyip 5. Güne kafar gelişim gösteriyosa yeniden 5. Gün embrio du olarak dondurabiliyolar.
günaydınlar kızlar..
hepinize koskocaman öpücükler..
benden haberler pek iy değil..
tüplerimin ikisi de alındı..
doktorum kurtarılacak durumda değildi dedi..
almasaydık da önümüzdeki tedaviyi engeller dedi..
fotolarınuı da gördüm..doktoruma güveniyorum şubat itibarı ile tedaviye başlıycaz..
günaydınlar kızlar..
fotolarınuı da gördüm..doktoruma güveniyorum şubat itibarı ile tedaviye başlıycaz..
canm benm dr umda dondurulmuyo dedi bende öyle biliyorum dr 3er li koydu onun içinden sağlam 2tane sececek eğer hi. olmazsa bidaki adete diğerleri olacak..dr umda 2.günü gel dedi bi ilaca başlıcaz 1hafta sonra geleceksin bakıcaz 3 gün sonra yine bakıp transfer zamanını ayarlıcaz dedi
yani yanlış anlamadıysam se adetin2. günü ilaca başladın 13. günü transfer yapıldı canm öylemi..
günaydınlar kızlar..
selam şekerler.
iki gündür giremedim foruma.
malum dün pazardı sevgili eşimle vakit geçirdik.
bugün de okuldan sonra cerrahpaşaya gittim.
tahlillerimi aldım.kanım düşükmüş.
cuma gel dedi ebe.doktor görsün seni dedi.
akdeniz anemisi olabilir dedi.kan ilacı kullandığım halde böyle olduğu için.
benim kanım hep düşük dedim,olmaz,doktor görecek dedi.
neyse cuma tekrar gidicem hem muayene hem de çalışabilir raporu için.
yarın da özel de kontrolüm var,bakalım o neler diyecek.
saat 15:00'te randevum ama bir kez bile saatinde giremedim.
eve gelince yazarım.
yatıyorum,herkese iyi geceler...
iyi gecceler canlarım ben gene sohbeti kaçırmışım sanırım
ama hastanede inanılmaz sıra vardı nasıl kalabalıktı anlatamam
muayeneye girdiğimde saat 17,15 di hemşire sekreter hepsi çıkmıştı doktor ve asistan vardı asistan hemşirenin görevlerini de yapıyordu
çok şükür kızım çok sağlıklı
3200 gr yaklaşık 49 cm boyu olmuş
kordonu suyu kalp atışları iyi
havcettepedeki doktorum 7 ocağa randevu verdi çarşamba günü de gidip kan verecem kan sayımı istedi
ocak 2-3 gibi de semt polikliniğindeki doktoruma gidecem
BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİN OLSUN CANIM ARKADAŞLARIM
YARIN GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN
çarşamba günü hulusi doktorlar ben de görüşücem ilk kezz:) inşallah güzel şeyler söyler
Kizlar 14. gun betahcg 748 cikti. Persembe ultrasona cagirdi doktorum. Kese gorunurmu acaba?
Eki Görüntüle 586829
allah bizede bu minnak ayakalardan koklamayı nasip etsinaminnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben okula gidiyoyummmmm kuzucuklarım bekler
bu arada günaydın kızlarr valla sabah sabah geçmiş okumak haksevercimle konuşmak derken günaydın yazmayı unutmuşum :)
kimse niye gelmiyo yaa benmde canım sıkılıyodu konusuruz ne güzel diyodum ama sabahın köründe ya herkes sıcacık yatagında yada iş yerlerinde gşremşyolar herhalde
neyse ben şebeklik yapayımda gelin bari yoksa döverim
yaaa psikopata bağlatmayın benii
çeke çeke getircem sizi topiğe:13:
biraz dan cıkabilirim ben iki muhabbetin belini kıralım dedik ama uffff:18::18:
hmm tama canm saolevet canım adetin ikinci günü ilaca başladım 13 gün sonrada transfer yapıldı
cok kızdım valla sabah 8 den beri burdayım yanlızımgünaydın canım..
erken kalktım ama topiğe yeni gelebildim kuzum haklısın valla
hiiiiii çokmu kızdın sen öpcem hemen
ne söyleyecem şimdi ben sana vallahi billahi çooookkk ama çooooook üzüldüm...
anne olman güçleşti diye değil bi şekilde anne olacaksın bundan eminim ama şu an üzgün olduğunu durumu kabullenmekte güçlük çektiğini
biliyorum hissediyorum o nedenle sen bu haldesin diye üzülüyorum derdine derman olsam içini ferahlatabilsem keşke...
canım arkadaşım benim
evet cnm bizimki de 7 yi bulmadiysa da 6 yi buldu galiba embriyoskopada450 lira aldilar.rapor alirsan cok ii olur gercekten az para degil..canım raporsuz yaptırırsam hastane 4 milyar alıyo ilaçlarımda 2 ila 3 mlyarı buluyoo bakalım rapor olursa çok güzel oluck benim içinn....
geldim kiz geldim hadi kiralimyaaa psikopata bağlatmayın benii
çeke çeke getircem sizi topiğe:13:
biraz dan cıkabilirim ben iki muhabbetin belini kıralım dedik ama uffff:18::18:
gecmis olsun cnm agrin var mi?insallah giden tuplerin bebislerinin gelmesin vesile olurlar..bnde martta baslicam galiba...günaydınlar kızlar..
hmm tama canm saol
cok kızdım valla sabah 8 den beri burdayım yanlızım
şarkı bile söylüyodum yani bu topiiiikkkkkkkteeee ben öksüüüzzzz ben yetiiiimmmm herkes bırakmış gitmiş ben ise burdayıımmmm
geldim kiz geldim hadi kiralim.
bende dahil gece geç saate kadar topikte takılınca sabah gelmesi zaman alıyooo bazen geç kalkıyoruz bazen iş güç vs...
neyseki beraberiz:13:
hemde ne üzgün kuzum..
kabullenmek çok zor inan..
ben ne ümitlerle gitmiştim..
hani sol tüp zaten sıkıntılı demişti bana bende açılır soltüp iki tüpledevam edebilirim die düşünüyordum..sağ hiç aklıma gelmemişti.
ama doktorum çok vahim haldeydi dedi.
sonraki tedaviye etkilerdi almasaydık dedi..
şimdi durum hakında fazla da bişe de bilmiyorum..:26::26::26::26:
ama tek bildiğim şu doğal yollarla imkansız..
ve artık tüp bebek kesinleşti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?