Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohhh iyi etmişsin canımmm valla kıskandım seni:)))

ayyy sorma canım onlar varken ablamda gelemedi toplamaya ew uçtu gittii...
aman cnm zaten sürekli yatıyom birinden bişii beklemekten kötüsü yok..
ay canım inşallah kalırsın tatlım hemde tedavisiz tez zamanda inşallahhhhhhh

bi de cnm evi normalde iki gün süüpürmediğinde hiç umrunda olmuyo ama ben transferden sonra yatarken heryer bana batmıştı her yer bana pis görünmüştü

inşallah canımm dediğin gibi çabucak alırım raporumuu...canımm testlerim tamam ama rapor alıcagım hastanede tekrar yaptırmam gerekiyomuşş kan testlerimm falan adetin 2 günü gidicemm ne gerekiyosa yaptırıcammm...ben aşılama yaptırmadım canımm eşimde aşılama yapılacak kadar siperm yokk sadece tüp...anlamadığım bişey varr neden 7 8 ayı bulur diyolarrr sonuçta paralarını alıyolarr anlamış değilim...

CANLARR hepimiz için herşeyin hayırlısı olsunnnn bebişi olanlar 9 ayy sorunsuzzz herşeyistediğinizz gibi olsunn inşallahhhhh..... tedaviye başlayanlarada allahım güç kuvvet versinn güldenimm seninde bu son olsunnn bebişini alırsınn inşallahhhhh göbüşünee inan böyle bi habere ihtiyacım varrr hepinizii öpüyorummm iyi gecelerrr kocacımm yatalım diyooo :))) bakarsınızz bişeylerr oluverir:))

saol canım meraba peki sen nerde yaptırıyosun kaça yaptırıyosun tüp bebeeği kaçıncı denemen şuan hangi aşamadasın bide sorununuz ne:44:cok soru soruyorum galiba :)) cahillik zor
:

canm ben daha önce baharda çalıştım o yüzden murat beyi biliyorum jinemedin dr u onun için orda yaptırıyorum..
benim ilk transferim bizim transfer + opu 3500 ilaçlarım 1700 tuttu bide dondurduk canm ona da yanlış hatırlamıyosam 300 verdik toplam 5500 oldu
ama ben cok ilaç kullandım canm normalde o kadar tutmaz demişlerdi kullanılan ilaca göre değişiyo dedi dr um..
çünkü yumurtalarım pko oldugu için cok gelişmedi.basta 2.3 muayenede ancak 2 tane oldu dr normalde 8-9 olması gerekiyo dedi sonra bi ilaca daha başladık 2 gün sonra birden 12 tane oldu sonra yine 2 gün sonra 23 oldu çatlatma iğnesi vuruldu 36 saat içinde opu yapıldı
20 tane yumoşum toplandı 14 tane döllendi canm fakat bende ohss geliştiği için transfer ertelendi.
14 tanenin 6 tanesi 1. kaliteydi onlar 3erli grup olarak 2 tüpte donduruldular.. çünkü dr um 2tane transfer edecek belki çözülme esnasında işey olur işimizi garantiye alalım diye 3 koydular canm...
bu arada baaakk ben senden uzun yazdım
su an beklemedeyim canm opu 27 kasımda oldu 7 aralıkta adet oldum toplanmaya 3 yumurtam kist oluşmuştu o yüzden dr bi dahaki adete yapalım dedi adet problemim ve kistler için d.k. hapı verdi bu hafta sonu bitecek ilaç sonrada adet olcam herhalde gerisi nolacak bende bilmiyordum canm ama
saolsunlar burdaki arkadaşlar yardımcı oldular şimdi adetimle gidip rahim kalınaştırıcı ilaca başlayacakmışım sonra ona göre transfer zamanım belirlenecekmiş canm...

canm bursadaym ben ilçesinde tüpü merkezde yaptırıyorum jinemed murat bey.. tedavime bu kırmızılarla başlıcam canm sanırım en geç 10 gün içinde olurum adet sonra gitcem dr uma..
evet canm sen 1 tanesini alacağm demiştin sanki yada başkasına söylerken okudum bilmiyorum..
benmde 6 tane donmusum var 3erli dondurdular olmaz ama çözülme sırasında belki bişey olur işimizi garantiye alalım dediler 2 tane koycak dr um normalde yaşım gereği tek koyulması gerekiyo benmde ama dr um ben genelde hastalarıma 2 koyup sanslarını arttırmayı istiyorum dedi canm onun için 2 olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum canm
umarım ICE BABY lerimizi alabiliriz ve onları ısıtıp saklayabiliriz

saolun canm zaten sizler böyle dedikçe insan dahada rahatlıyor valla

ıce baby bayıldım bayıldım buna ben bi fakültede denicem şansımı allah hepimizin yardımcısı olsun az değil bu paralar insan nabar ne eder bulurda sitres sıkıntı o çok kötü işte zaten yıllardır insan doktor doktor gezip veriyo paraları kendimi yük gb hissediyorum eşime sağ olsun asla öle bişi demez hissettirmez ama ben öle biriyim işte hiç rahat değilim 4 aşılama yaptık zamanında arabamız onlara gitti şimdide yeni iş kurdu eşim şuan için kenarımızda öle bi para yok eşime kalsa hemen bulcak olmadı kredi çekeyim diyo uğraşma fakültede özelde yapalım diyo ama ben kendimi biliyorum olmazsa cok yıkılırım perişan olurum eziliyorum valla hiç sevmiyorum maddi anlamda birine yük olmayı bu eşim bile olsa

görümcem bileziklerini bile vermek istiyo sağ olsun ailesi cok iyiler hiç bana baskı yapmıyolar insan iyi oldularmı daha cok eziliyo galiba:44:

eşim tüp bebeğe çok karşıydı hiç aklı almıyodu ama şu son sene artık onunda canına tak etti demekki tüp bebek istiyo başta kimseye söleme diyodubende tüp müp o benim çocum diyodum artık oda alıştı facede tüp bebek espirilerine gülüyo felan filan hatta dün akşam namaz kılarken tvde zeynep elif diye bi bebek anne baba kazada ölmüş cukurda cıkmış cocuk tam 26 saat donmamış aglıyo yaşıyo hiç bişeysi yok hem yetim hem öksüz dedi tvde namaz kılarken diyo alalım bu zeynebi diyo bana bende zeynep koyucam inşallah rüyalarımda sallıyorum öpüyorum kokluyorum kızımı zeynebim diye ağlıyomuşum kızım olcak zeynep olcak inşallah

allah bizede bu minnak ayakalardan koklamayı nasip etsinaminnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben okula gidiyoyummmmm kuzucuklarım bekler

ayyy deme canıımmmm bende zeynep koycam yavrumun adını
bende hep saçlarını tarayıp zeynebim şarkısını söylediğimi düşünüyorum canm hepvkız cocuğu görüyorum rüyamda annem oğlun olcak zeynep değil diyo bende iikiside olsun diyom
valla camn benm eşim tarafı hiç destek olmuyo 5 kuruş vermediler eşim de hiç istemiyo tüp bebeği ben hepsini kendim biriktirdim bende devletle uğrasmak istemedim biliyorum cok masraf olacak özel ama istemiyorum işte..
benmeşimin maddi durumu kötü rahmetli babasından dünya kadar borcu var onları ödemeye çalışıyor esnaf kendisi neyse biz evlendik hiç korunmadık 1sene boyunca ben dr larda süründüm pko var bende ama engel olmaz diyolar dr la ama gebe kalamıyorum 3 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım kimyasl gebelik oldu
değer 50 e cıktı düşük oldu..
sonra tam evlilik yıl dönümümüzde gezmeye geldik bursaya zorla eşimi ikna ettim onada test yaptırdık vee bi şok ta o zaman yaşadık
eşimde morfoloji bozuk sayı ve hareketlilik az varikosel var canm..
dr um hiç aşılama denemeyelım dedi çünkü benm pko var yumurtalıkların aşırı yumurta oldugu için döllenme ihtimali küçük dedi ve 2 aşılama parası zaten bi tüp yapıyo dedi..
eşim hiç istemedi olmaz bunca borcun arasında yaptıramam dedi..
ben senden para istemiyorum ben biriktiririm yapalım dedim (çok şükür kendim çalışıyorum) evlendik herşeyi ben ödedim o babasının bocunu ödedi sesimi cıkartmadım baaşka seylerde oldu sonunda açtım ağzımıyumdum gözümü ve bütün gece sabaha kadar tartıstık 6 da eşyalarımı topladım kalan takılarımı aldıım doğru babamın evine..
sakın yanlış anlamayn cocuk olmadığı için babamın evine gitmedim onca yaptığım fedakarlıktan sonra bi karşılık alamamam ve kayınvalidem istemiyo bunca borç arasında bebek yapılmasını diye ve eşimde annesinin sözüne bakıp bana böyle yapıyo diye çektim gittim
sonuçta yapılacak bişeyler var ve yapmaktan çekiniyolar kafam attı gittim işte sonra babamlara geldi konuşuldu halloldu bi şekilde ve evime geldim ama o dönem o kadar yıkıldımki sonucta ben 1 sene ona gıkımı cıkartmadım kaç farklı dr a muayene oldum ben hayranmıydım sanki milletin dr una alt tarafımı göstermeye
evlilik yıl dönümü filan yalan oldu anlıcanız
neyse şimdi geldi geçti ama çok dolmuşum herşeyi yazdım valla kusura bakmayın...

bu arada günaydın kızlarr valla sabah sabah geçmiş okumak haksevercimle konuşmak derken günaydın yazmayı unutmuşum :)

kimse niye gelmiyo yaa benmde canım sıkılıyodu konusuruz ne güzel diyodum ama sabahın köründe ya herkes sıcacık yatagında yada iş yerlerinde gşremşyolar herhalde
neyse ben şebeklik yapayımda gelin bari yoksa döverim

yaaa psikopata bağlatmayın benii
çeke çeke getircem sizi topiğe :13:
biraz dan cıkabilirim ben iki muhabbetin belini kıralım dedik ama uffff:18::18:

Benim sadece 2 tanesi donduruldu işte birisini alıcam bende isterim ikisi de konulsun şans artsın ama ya ikisi de tutarsa? Benim rahim anomalim var normalden daha küçük ve dar rahmim o yüzden sakıncalı. Doktorum ayrı ayrı dondurulmuştur yaşından dolayı dedi ama eğer bir dondurduysalar çözüldüktennsonra birisibi alırsam diğerinin çöp olmasını istemem. Bakalım Allahtan hayırlısı ben başladım ilaç kullanıyorum rahimi kalınlaştırmak için cuma günü ilk kontrolüm var. Allah bizedr transfer olmayı nasip etsin inşallah.
Biz daha oraya bile gelemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…