rica ederim kuzum ne demek..en son hamileler listemizede geçeğin günleride beraber görecez inşallah...
ay yok kocan okşasın seniiii
kim daha çok seviyor tartışmasına girmeyelim lütfen kavga çıkar...sen en iyisimi kabul et benim daha çok sevdiğimi anlaşalım:13:
ben asılsız iddialar attım ortaya sende asılsız dedikodular...sen hem dedin hem kodun...çok ayıp ettin amaaa
slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor14: :
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya
kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?
canım ya... çok üzüldüm... ne desem boş biliyorum ama üzmemeye çalış kendini... rabbim hayırlısını versin belkide kendiliğinden gelir meleğin..slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor14: :
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya
kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?
biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız
arkidişler kociş geliyoooo beni anneciğimden almaya..eve geçcez...yemek yer bir saate kadar topiğe teşrif ederim...beni özlemeyi unutmayın tamammı
ben geldim arkadşlar benide aranızaa alınn.. herkese sağlıklı hamilelikler salıklı bebişlerrr
bende transferimin 6. günündeym. dün tesk yaptm çok çok silikti bugünde yaptım daha belirgindi. böyle olupta negatif olan varmıı
ben geldim arkadşlar benide aranızaa alınn.. herkese sağlıklı hamilelikler salıklı bebişlerrr
bende transferimin 6. günündeym. dün tesk yaptm çok çok silikti bugünde yaptım daha belirgindi. böyle olupta negatif olan varmıı
Maşallahh güzelimmbak boşuna kafana takktınn..Rabbimm yoluna koyuyor tümm herşeyii..
biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız
Erken geldi kırmızılarr offf yaaaaaaaaa..Ne denirki canımmm..Rabbim güzel gönlüne göre versinnn..Valla hem vücudun hem psikolojin kaldıracakmı diye düşünmeden edemiyorum hemen ardındann 5. denemeyi..
canım ya... çok üzüldüm... ne desem boş biliyorum ama üzmemeye çalış kendini... rabbim hayırlısını versin belkide kendiliğinden gelir meleğin..
hayırlı,sağlıklı, mutlu evlat olsun insallah bebişin...
canım.. bilmiyorum ne dersin ama ....Rabim sana doğal yolla verecekmiş gibi geldi sanki bana...insallah mucizene kavuşursun tatlım... Rabbim sabır versin...
gözün aydın canım... inşallah sonunaca herşey böyle yolunda gider...biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?