Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım ben kendim ettim kendim buldum.. dediğin doğru.. minenin msjının etkisindeyim hala....

arkidişler kociş geliyoooo beni anneciğimden almaya..eve geçcez...yemek yer bir saate kadar topiğe teşrif ederim...beni özlemeyi unutmayın tamammı

biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız

Erken geldi kırmızılarr offf yaaaaaaaaa..Ne denirki canımmm..Rabbim güzel gönlüne göre versinnn..Valla hem vücudun hem psikolojin kaldıracakmı diye düşünmeden edemiyorum hemen ardındann 5. denemeyi..

ben geldim arkadşlar benide aranızaa alınn.. herkese sağlıklı hamilelikler salıklı bebişlerrr
bende transferimin 6. günündeym. dün tesk yaptm çok çok silikti bugünde yaptım daha belirgindi. böyle olupta negatif olan varmıı

canım ya... çok üzüldüm... ne desem boş biliyorum ama üzmemeye çalış kendini... rabbim hayırlısını versin belkide kendiliğinden gelir meleğin..

biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız

Maşallahh güzelimm bak boşuna kafana takktınn..Rabbimm yoluna koyuyor tümm herşeyii..

arkidişler kociş geliyoooo beni anneciğimden almaya..eve geçcez...yemek yer bir saate kadar topiğe teşrif ederim...beni özlemeyi unutmayın tamammı

şimdiden özledim bile... takılıyodum sana...şimdi canım sıkılacak... bende çıkıyorum o zaman bıcı bıcı yapmaya...

canım insallah güzel heberi alırsın... Rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...

hoşgeldin tedavin hayırlı olsun.....
moralini bozmak için değil ama 6. günde yapılan idrar testi yanıltıcı olur ilaçların etkisiyle ikinci çizgi çıkmış olabilir.....

Hoşgeldin sefalar getirdin canımm..Valla biz topikçeee idrar testine karşıyızzz..Son günlerde ben ve diğer arkadaşımm doğal yolla oldu zannedipp idrarda silikde değil valla net ikinci çizgiyi görüp kanda negatifi alldıkk koydukk baş ucumuzaa.Ondann idrara güvenmiyoruzzz.
İnşşş.. seninki doğrudurrr ve bize mutlu haberler verirsinn..Yaş merkez sebep kaçıncı denemen olduğunu bildirirsenn senide listemize eklerizzz canımm..6. gün çok erkennn biraz daha sabret en azından 10. gün kan ver derim benn..Herşey gönlünce olsunnn..

hoşbuldum arkadaşlar saolunn
bende o yüzden pek sevinemedim zaten.. ama yinede umut oluyor ınsana.. allahım hepimize sağlıklı bebişler versin inşallahh

Erken geldi kırmızılarr offf yaaaaaaaaa..Ne denirki canımmm..Rabbim güzel gönlüne göre versinnn..Valla hem vücudun hem psikolojin kaldıracakmı diye düşünmeden edemiyorum hemen ardındann 5. denemeyi..

saol canim,vardir bi hayir diyorum,rabbim dogal yollada verdi,tup tedaviylede verdi sukurler olsun
egerki simdi olmadiysa vardir bi hikmeti
ama insan yinede uzulmeden edemiyor,ne kadar evladim olsada umut baglamak boyle bisey iste..
ne bilim karma karisik duygular icindeyim,bi yanim hemen istiyor bi yanim otur bekle diyor,yasim geciyor

canım ya... çok üzüldüm... ne desem boş biliyorum ama üzmemeye çalış kendini... rabbim hayırlısını versin belkide kendiliğinden gelir meleğin..

sen uzulme canim benim sen iki canlisin kiyamam sana
napalim rabbim bizden iyi bilir nezaman vakti saati dolarsa gonderir nasibimizi kismetimizi
bizede sabirla beklemek duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…