Hoşgeldin sefalar getirdin canımm..Valla biz topikçeee idrar testine karşıyızzz..Son günlerde ben ve diğer arkadaşımm doğal yolla oldu zannedipp idrarda silikde değil valla net ikinci çizgiyi görüp kanda negatifi alldıkk koydukk baş ucumuzaa.Ondann idrara güvenmiyoruzzz.
İnşşş.. seninki doğrudurrr ve bize mutlu haberler verirsinn..Yaş merkez sebep kaçıncı denemen olduğunu bildirirsenn senide listemize eklerizzz canımm..6. gün çok erkennn biraz daha sabret en azından 10. gün kan ver derim benn..Herşey gönlünce olsunnn..
saol canım.. hayırlsı hepimiz için ne diyelim...
26 yasındayım. 2 kez erol tavmergenle denedik. şimdi özel ege tüp bebekteyiz. erkek infertilite. 3 yıllık evliyim. 28inde kan tahlili günüm bakalm..
saol canım.. hayırlsı hepimiz için ne diyelim...
26 yasındayım. 2 kez erol tavmergenle denedik. şimdi özel ege tüp bebekteyiz. erkek infertilite. 3 yıllık evliyim. 28inde kan tahlili günüm bakalm..
sen unutulacak hatunmusunki biz seni unutalım....arkidişler kociş geliyoooo beni anneciğimden almaya..eve geçcez...yemek yer bir saate kadar topiğe teşrif ederim...beni özlemeyi unutmayın tamammı
taam tatlım..... özlücez seni....kızlar bend çıkıyorum.. bu gece giremem herhalde bir daha... size iyi sohbetler... öpüyorum hepinizi tek tek kocaman....
Hayırlı uğurlu olur inş canım tedavinn..Bak bu gün bitti artıkk 4 güncük kalıyor geriyeeee..Sabır ve dua ile beklemekte fayda var diye düşünüyorummm..Umut hep olmalı tabiikii.Neden umutsuz olalımm,sonuçta biz elimizden geleni yapıp takdiri Yaradandan bekliyoruzz..Olmazsada vardır bir hayır diyeceğizz..
sende izmir desin...bende... kentte başlayacağım...
merhaba arkadaşlar
yoktum ne zamandır. umarım iyisinizdir.
biz çok iyiyiz.16+5 olduk
kontrolümüz vardı bugün 3 lü testimizi iyi çıktı.
prensesim kesinleşti
allahım herkese yakın zaman nasip eder inşallah.
gözün aydın canım... maşallah prensesine.....merhaba arkadaşlar
prensesim kesinleşti
slm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor14: :
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya
kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?
benimde her iki annem kalacakmış... bana bırak iş yaptırmayı.. beni sizlerle bile görüştürmezler.. yok radyasyon, yok kalkma,eğilme.....ben yandım valla... herhalde sizle en son transfer gününden 1gün önce msj atarım.. birde mutlu haberi vermek için (Allah söyletti herhalde...)ve sonrasında devam ederim sohbete...
slm kizlar
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya
ayy cnm hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana..
evet yeme sakın..ibrahim saraçoğlu dedi..kesinlikle yemesin prolaktini yüksek olan bayanlar dedi...
buay ne bereketli..inşallah bizde hamileler kervanına katılırız..
ama ben nedende 2 gündür umutsuzum
julietta iğneydi korkuyodum zormuydu derken aldın bebişleri keyif yapıyon..... bizde senin için uzuuunnnn bi halay ekiibi kurmak için sabırsızlıkla bekliyoz...
cevap attım bitanem
hakkat çok içli eşimde okudu ama tabi o benim gibi ağlamadı... ne kadar destek olmaya çalışsalarda bizi anlamalarına ne çektiğimizi bilmelerine imkan yok....
gerçekten öyle tatlım.. hatta tedavimde bile ben yalnız başıma olacağım... bir tek embriyo zamanı gelir herhalde...
ağlatma ama beni....
slm kizlar
bende durum boyle
offf ya
biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız
ben geldim arkadşlar benide aranızaa alınn.. herkese sağlıklı hamilelikler salıklı bebişlerrr
bende transferimin 6. günündeym. dün tesk yaptm çok çok silikti bugünde yaptım daha belirgindi. böyle olupta negatif olan varmıı
merhaba arkadaşlar
prensesim kesinleşti
afıyet olsun kuzum benımmmmm yararın kuzunadaben anneme çay içmeye gidiyorum.. iki saat sonra görüşürüz
yaaa umutsuzluk bızde en son sey canımmmmm o yuzden sen mutlusun tammamı....
tamam ecroşum sen öyle diyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?