Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım.. hayırlsı hepimiz için ne diyelim...
26 yasındayım. 2 kez erol tavmergenle denedik. şimdi özel ege tüp bebekteyiz. erkek infertilite. 3 yıllık evliyim. 28inde kan tahlili günüm bakalm..

kızlar bend çıkıyorum.. bu gece giremem herhalde bir daha... size iyi sohbetler... öpüyorum hepinizi tek tek kocaman....

saol canım.. hayırlsı hepimiz için ne diyelim...
26 yasındayım. 2 kez erol tavmergenle denedik. şimdi özel ege tüp bebekteyiz. erkek infertilite. 3 yıllık evliyim. 28inde kan tahlili günüm bakalm..

Hayırlı uğurlu olur inş canım tedavinn..Bak bu gün bitti artıkk 4 güncük kalıyor geriyeeee..Sabır ve dua ile beklemekte fayda var diye düşünüyorummm..Umut hep olmalı tabiikii.Neden umutsuz olalımm,sonuçta biz elimizden geleni yapıp takdiri Yaradandan bekliyoruzz..Olmazsada vardır bir hayır diyeceğizz..

arkidişler kociş geliyoooo beni anneciğimden almaya..eve geçcez...yemek yer bir saate kadar topiğe teşrif ederim...beni özlemeyi unutmayın tamammı
sen unutulacak hatunmusunki biz seni unutalım....
kızlar bend çıkıyorum.. bu gece giremem herhalde bir daha... size iyi sohbetler... öpüyorum hepinizi tek tek kocaman....
taam tatlım..... özlücez seni....

merhaba arkadaşlar
yoktum ne zamandır. umarım iyisinizdir.
biz çok iyiyiz. 16+5 olduk
kontrolümüz vardı bugün 3 lü testimizi iyi çıktı.
prensesim kesinleşti
allahım herkese yakın zaman nasip eder inşallah.

aynen öylee çok saolll canım benmm. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş...

Bende tam sana yazıyorrdummm..ermerr gelmişşş hoşgellmiş diyeee..Maşallahh canımmm Testlerin temiz çıkmasına çok sevinndimmmm..Ay ne güsell yaa prensess kesinleştii demekkkk..Nolur bizleride unutma dualarındaa canımmm..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı başımızaa inşş,hayırlısıyla sağlıkla..

gözün aydın canım... maşallah prensesine.....

canim gecmis olsun ne kadrda uzulmedesekde biz bile uzuluyoruz ama olsun bundada bi hayir vardir insallah gelcek sefere son olur rabbim sabir versin sanada bizlerede insallah birdakine rabbimyuznu guldurur canim:

ikisi birarada süpermiş valla...
ben pek yanyana getirmemeye çalışıyorum cnm o onu yap dio öteki yok öyle olmaz böyle yap kafamı karıştırıyorlar
oturmaya başladım bugünde..doktorda 2-3 gün yat sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et demişti..
inşallah cnm Allah söyletti heraldeee

minecim çok üzüldüm..hayırlısı olsun cnm..

yaaa umutsuzluk bızde en son sey canımmmmm o yuzden sen mutlusun tammamı....

evet cannım aynen oyle hep destekcıler sagolsunlar ama anlamaları zor onlar ıcınde kotu bızde onalrı anlayamayız belkı baba olmak onalr ıcınde buyuk bırseydır bızım anne olmamız gıbı ... bu arada benımkı dıyorkı erkekler kulubu yokmu bende gırıp kafa dagıtayımmmm

gerçekten öyle tatlım.. hatta tedavimde bile ben yalnız başıma olacağım... bir tek embriyo zamanı gelir herhalde...

uzuldum canım yaaaa kotuymusssss

ağlatma ama beni....

aglama kuzum bızde onun gıbımutlu olcazzzz....

canım cok uzuldum yaaa rabbım sabır versınnn...

biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız

cok sevındım canım yaaa hadı ıns. 4 testınızde temız cıkarrr....

oncelıkle hosgeldın canım o ıdratr testıne guvenme derım ben ... gecen hafta oyle negatıf alan arkadaşlarımız oldu....

oooo prenses demekkı cok sevındım canım benımmmm

ben anneme çay içmeye gidiyorum.. iki saat sonra görüşürüz
afıyet olsun kuzum benımmmmm yararın kuzunada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…