gerçekten pek bi güzel açıklarım
öyle deme kız ebru şallı hamile platesi yapıyoyaaa
Teşekkür ederimm canımm..O senin güzelliğin valla..Bende yanılmamışımm kesinlikkleeeeeeeeeeeee..Ne yiyi ettikk geçde olsaa kavuşştukk yaneeee..
bnm anamda platesçi...:119:
ama bizim bebeler lpg li öle yapamayızki..zaten zor bulmuşum yavrumu hiç plateslen uğraşamam
siz evlenirkendemi görüşmediler? seninkiler baya fena o zaman.....
canım gözün aydın işşallah diğer testinde çok güzel çıkar...bizler iiz nolsunn aynı herşey..biz geldik ikili test sonucumuz temiz cıktı artık 10 martta dörtlü test yapıcakmısız doktorumuz oyle dedi bide aynı tarihte cinsiyet %100 netlescek :) sizler nasılsınız
canım benim yaa çok üzüldümm.ama bence sen pes etmessin gibi me gelio.2 tane yavrun olmasına rağmen hala çaba sarf ediosun.bravo sana.ama bence bi süre ara ver derim hem dinlenmiş olursun.napalım kısmet böleymiş...topla kendini ve aramıza dön.seni özleriz yoksaslm kizlar
ben cok kotuyum yine olmadi
adet kanamam basladi ve karnim felaket agriyor14: :
bende durum boyle
doktoru aradim dogal yolla transferin gerceklesti,rahim temizdir istiyorsa 5.tedavin icin ignelere basla dedi
offf ya
kendi derdimden kimseyi soramadim,siz nasilsiniz?
maşşallah prensesimizemerhaba arkadaşlar
yoktum ne zamandır. umarım iyisinizdir.
biz çok iyiyiz.16+5 olduk
kontrolümüz vardı bugün 3 lü testimizi iyi çıktı.
prensesim kesinleşti
allahım herkese yakın zaman nasip eder inşallah.
canım nasılsın gezdınmı ıstanbulu nasıl gectı gunun de bakalımmmm
takdir ettim anneniii...
benim favorimdir plates...ebru şallının hamilelik dvd si hariç hepsi mevcuttur...yenisi çıkarıyomuş onu bekliyorum...geçen yıl söylemesi ayıp selülit oluşmuştu kafaya taktım resmen deli oldum...hemen 200 tl bayılıp bi krem aldım sonra plates malzemeleri 20 gün hem plates yaptım hem kremi sürdüm sürüştürdüm bi de yediklerime dikkat ettim hergünde 2 kilometre yürüdüm selülitten eser kalmadı...bu arada acayip fit oldum...ben tembelimdir öyle hareketli spor yapmak koşmak hiiiçççç işim olmaz platesi o yüzden seviyorum tam bana göreee...
Tatlım slm nasılsın?? faceten ekledimm halennn göremedinmi benii şekerimm...
şişştttt uyumuyom ben.hem sen nie salataya yeşil biber koyuyon bakiim hiç yakıştıramadım sanaEKİN uyuyoooooo...ses yapmayııııınnnnn...güleyim ama ağzımı kapatayım ses olmasın ekinciğim uyanmasınnn
canım ne yaptın sesin çıkmıyor nasıl geçti günün
azmetmişsin vallahi..bravo..
annem 3 yıldır yapıyor..taş gibi hatun
çıtır anne olucan belli sen
bende selülit yokta kilo alıp vermekten totoda çatlaklar var acıcık..
şişştttt uyumuyom ben.hem sen nie salataya yeşil biber koyuyon bakiim hiç yakıştıramadım sanaşaka şaka kıyamm sana ben bugün eyüp sultana gittim dua ettim hepimiz için..
yoruldum walla ya uzattım ayaklarımı oturuom öle..ama günüm güzel geçti yarın napsak die düşünüom
şişştttt uyumuyom ben.hem sen nie salataya yeşil biber koyuyon bakiim hiç yakıştıramadım sanaşaka şaka kıyamm sana ben bugün eyüp sultana gittim dua ettim hepimiz için..
yoruldum walla ya uzattım ayaklarımı oturuom öle..ama günüm güzel geçti yarın napsak die düşünüom
sizde de durum daha fenaymış..benim babam yaşıyor olsa aynı şeyler olabilirdi...belki doğum bütün olumsuzlukarı yok eder en azından ben öyle umuyorum...canım benim zor şeyler bunlar...ben artık bu kadar seneden sonra takmamayı öğrendim sende takma ailenlede konuş onlarda yangına körükle gitmesinler yapacakları herşey sana zarar verir...çok üzücü ama yaşanıyor böyle şeyler...
babamla eşimin ailesi ile ilgili görüşmek miiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeee :))))))))))) sen yazdın diye paylaşmak istedim canım sadece yoksa artık taktığım yok ben zatiiii piştim dahası dibim tuttu artık tek dileğim yavrum olsun birtane kocam ve bebeğim hatta bebekerim olsun bana yeter..düşünmüyorum artık düşünmemeyi öğretiyorum kendime insan acılarıyla kavruluyor acılarıyla büyüyor ne yazkkii el bebek gül bebek büyüyosun bir sürü hayaller kuruyosun kocanlada mutusun işte hayatın pürüzleriii boşverelimmm....
allah dualarını kabul etsin canımm tabi istanbulda olunca gez gez biter miii ..... yarın cuma bakırköy sosyete pazarı var süper bi yer oraya gide bilirsin tabi pazar dediysem pazar gelmesin aklına ... yada obur biri olarak ortaköye git enfes kumpirleri varr tabi üstüne waffle yiyebilirsin ayy canım çekti
kaynanam dediydi de ondan koyduydum
ALLAHRAZI olsun canım ALLAH kabul etsin inşallahh...
demek o kadar kötü durum...neyse siz kocacınla iyi olun yeter bide bebek tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?