Tüp Bebek Günlüğümüz !

yavruslar ben yatar zaten besıktasım gol ataamadı adam sınırlı ufaktan bana sarmadan kacayım optum sızı yarın gorusuruz byyyy

gördüm seniii...tabiki en takdir ettiğim konu eşinin kolundaki kartal dövmesi ve beşiktaş forması...bakış açısı işte fanatik taraftar olunca böyle şeyler dikkatimi çekiyoooo...bu arada gol atamamış olabiliriz ama tur atladık..kızamaz sanaaaa...fotolara şöyle yüzeysel baktım yarın daha detaylı incelerim oranı buranııııiyi geceler canım...

doğum günü için işyerinde de ona süpriz yapıp pasta almışlar. o ana ben de denk geldim:) sonra iş çıkışı yemek yedik. sonra kardeşinin barına gittik. o içti biraları bizimde içimiz gitti. biz su ve meyve suyu ile idare ettik işte.. 1-2 nefes sigara içtim.bazen canım çok istiyor. 1-2 nefestn birşey olmaz demi?

heyecanlı mıyım korkuyor muyum bilmiyorum..

ne hissediyorum ne hissetmem lazım ne hissetmeliyim ne hissedeceğim hiç bir fikrim yok...
Tek bildiğim tek düşündüğüm
Hayatım boyunca bana emanet edilebilecek en değerli emanetleri, benden eşimden birer parça birer can olan yavrularımın taransferinin cumartesi günü olduğu.....

saatler geçmiyor günler bir türlü ilerlemiyor ve ben tuhafım başka söz bulamıyorum...Bu duyguyu kaç kez yaşarım bilemiyorum belki defalarca burada yazacak ağlayacak umutlarımı paylaşacağım... belki de(ki inşaallah) müjdelerin en güzelini sizinle kutlayacağım....

Ama şunu iyi biliyorum ve hissediyorum ki her ne olursa olsun yanınızda olacağım..yanımda olmanızı umacağım....
Bu gecelik bu kadar arkadaşlar....herkese tatlı rüyalar....

canım bu öncesi bide alınca ki kısım var inşallah bebişleri sana sımsıkı tutunur . bu süreçte tabi ki yanında olacağız ....... iyi geceler ....

Inanıyorum ki,yüreğinde sevgi ve merhamet olan her insan, bir gün mutlaka mutlulukta hak ettiği yere gelecektir..!

bi bara bile gidemedim yaa kocama beni bara götürmüsün dedim hoppalaaaa BAR NERDEN ÇIKTI DURUP DURURKEN DİYO DEDİM SEN NE ANLARSIN MİLLETİN KOCALARI HEP BARA GÖTÜRÜYOMUŞ DEDİM NE DİYECEK MERAK ETTİM..........SENİ KANDIRIYOLARDIR DEDİİİ

ne güzel yazmıssın canım..işşallah bu heyacanın sonunda mutluluğun en güzelini yaşarsın bizimlede paylaşırsın..
sanada tatlı rüyalar

konular çok karışıktı anlayamadımm gözlerimi ayırdım kulağımı açtım ama seste gelmiyorduuu :))

heee ondan yaniii kocaman gözlerle baktın...
evet konular birbirine girmişti herkes başka şeylerden bahsetti bi ara..
yavaş yavaş tek bir konuya doğru odaklanıp geyik muhabbeti gereği geyikleri devreye sokmak lazım...

olsun olsun hiç fark etmez ben soğan seven biriyim

bak bu iyi oldu işteee...2000 senesinde eşimle tanıştım o zamandan beri beraberiz evlenene kadar hep soğandan nefret ederdi yani bana öyle derdi asla yemez herşeye dikkat eden kötü kokmayım diyen bi adamdı..evlendik...soğansız nerdeyse çay içmiyooo(çok abarttım dimiii)...çoraplarını nerde çıkarırsa oraya bırakıyo,dağıttığını toplamıyooo vs...bu liste uzar gider ama biz soğan konusuna dönelim..nerde kalmıştım heh hatırladım...soğanı cücüğüne kadar yiyen bi adammış meğer bende içten içe soğansız yemekmi olur falan diye dertleniyodum iki yüzlü herif...öfff bu mesaj soğan koktu hemen çıkıyorum mesajdan

topiğin anahtarı sende açıvir sekerimmm yazık kıza ...

kaybetmişim bende ona bakınıyodummmm

valla süper olmuş kutlamaaa...aaaaa sigara konusunda en son bana bişi sor...hayıııııırrrrrrrr........

tabii yanında olacağız ben hepinizi doğurtmadan bırakmam...iyi geceler canımcım

biliyommm ama bazen kokusu çok güzel geliyor ((((((

herzaman yanındayız canımmmmm allah gönlüne göre versin inşallah müjdelerinin en güzelini vereceksin bizlere gün gelir bizde o güzel haberi sana veririz inşalahh

oh... ne güzel.. bizde gidiyoz arada eşimle bar sahibi arkadaşımız bana gülüyo bu kesin buralarda doğurur diye....

canım benim inşallah çok güzel olacak.... ve biz seninle mutluluğunu paylaşacağız...

Inanıyorum ki,yüreğinde sevgi ve merhamet olan her insan, bir gün mutlaka mutlulukta hak ettiği yere gelecektir..!
sana sonuna dek katılıyorum zuzum....

aaaaa ne ayıp kocana... benim eşimin alkolle arası hiç yoktur ama genede takılırız arada en azından canlı müzik dinlemeye gideriz.... söyle ona götürsün seni....

ne yani biz yalancımıyız teessüf ediyorum...kendi bara götürmüyooo diye konuyu saptırıyooo haberin olsun...bizi hedef gösteriyooo...kanma sakın...

bunudamı atalarımız demişşşş
ay yoksa mübarek biri demişte ben günahamı girdim gülünceee:26:

biliyommm ama bazen kokusu çok güzel geliyor ((((((

yapma nolur...anlıyorum dayamıyorsun ama bebekten kıymetli ne var kiii...

uzun zamandır giremiyorum nasılsınız kızlar? benim durumumda bi değişiklik yok şuan adet günümü bekliyorum.randevu aldığımda size haber vericem. uzun süre giremezsem sizi bıraktığımı düşünmeyin emi. hepinizi kcamaann öpüyorumm

ya 1 ya 2 sefer gitmişizdir canlı müzik dinlemeye benim eşimde içki içmez ama diyorum şöle taksime gitsek o bar senin bu bar benim gezsek...heee gezeriz diyoo nezaman heeee derse yapmazzz cins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…