uzun zamandır giremiyorum nasılsınız kızlar? benim durumumda bi değişiklik yok şuan adet günümü bekliyorum.randevu aldığımda size haber vericem. uzun süre giremezsem sizi bıraktığımı düşünmeyin emi. hepinizi kcamaann öpüyorumm
iyi geceler kızlar ...
nerdesin seeeeennnnnnnnnnnnnn.......
uzun zamandır giremiyorum nasılsınız kızlar? benim durumumda bi değişiklik yok şuan adet günümü bekliyorum.randevu aldığımda size haber vericem. uzun süre giremezsem sizi bıraktığımı düşünmeyin emi. hepinizi kcamaann öpüyorumm
farkındayız cicim uzun zamandır gelmediğinin...valla kara listeye almıştım seni...bi göründü muhabbet etti sonra ortadan kayboldu diyodum içimden...iyi bariii...haber vermeyi ihmal etme..bi de niye giremiyosun topiğe merak ettim...
canımmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
giremedim yaa laptopumu kocişim elimden almıştı geri getirdi azönce hemennn kaptım size geldim bana deli gözüyle bakyor
özledim valla yaa.
E.günalım herşeyin farkındayım ben kanmam merak etme bara gitmezsem bende funda deyilim iş inada bindi bu adam beni sallamıyomu neeeekocacımın keçi boynuzunu hazırlayıp geliyorummm........
hain kocan demek iletişimimizi kopardı kıskanççççç...
yapmasın ikna et onu kadınlık güçlerini kullan güzel güzel giyin adama ikna et....
çok zaman oldu bi daha uzatma bu kadar lütfen...
aferin sana... pes etme diren......E.günalım herşeyin farkındayım ben kanmam merak etme bara gitmezsem bende funda deyilim iş inada bindi bu adam beni sallamıyomu neeeekocacımın keçi boynuzunu hazırlayıp geliyorummm........
kuzum sana özelden yazcam birazdan bak tamammıııı...bi 5 dk bekliceksin amaaa..
bencede yatalım ama önce kutlamamızı yapalım.... sonrada hep beraber yatalım....yatalım mı artık acaba:44:
tabii adama içir keçiboynuzu her akşam o da keçilikte sınır tanımasın
aferin sana... Pes etme diren......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?