Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldiinnnnnn............

farkındayız cicim uzun zamandır gelmediğinin...valla kara listeye almıştım seni...bi göründü muhabbet etti sonra ortadan kayboldu diyodum içimden...iyi bariii...haber vermeyi ihmal etme..bi de niye giremiyosun topiğe merak ettim...

E.günalım herşeyin farkındayım ben kanmam merak etme bara gitmezsem bende funda deyilim iş inada bindi bu adam beni sallamıyomu neeeekocacımın keçi boynuzunu hazırlayıp geliyorummm........

demiştim canımcım ya lap-TOPUMU elimden aldııydııı.kaldım kaçgünböyle

canımmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
giremedim yaa laptopumu kocişim elimden almıştı geri getirdi azönce hemennn kaptım size geldim bana deli gözüyle bakyor
özledim valla yaa.

hain kocan demek iletişimimizi kopardı kıskanççççç...
yapmasın ikna et onu kadınlık güçlerini kullan güzel güzel giyin adama ikna et....
çok zaman oldu bi daha uzatma bu kadar lütfen...

E.günalım herşeyin farkındayım ben kanmam merak etme bara gitmezsem bende funda deyilim iş inada bindi bu adam beni sallamıyomu neeeekocacımın keçi boynuzunu hazırlayıp geliyorummm........

tabii adama içir keçiboynuzu her akşam o da keçilikte sınır tanımasın

[/I]
hain kocan demek iletişimimizi kopardı kıskanççççç...
yapmasın ikna et onu kadınlık güçlerini kullan güzel güzel giyin adama ikna et....
çok zaman oldu bi daha uzatma bu kadar lütfen...

aaahhhh ah! bende öyle ümid ediyorum.canım ben güncel listeyi kaçıncı sayfada bulabilirim? değişiklikleri merak ediyorum da :126:

tabii adama içir keçiboynuzu her akşam o da keçilikte sınır tanımasın

ay evet ya kesinlikle öyle........saman yolunda kara gurbet var onu izliyorum pc de bende eşimde maç özetlerini izleyecekmiş izleyemiyo malesef başka bi isteyin varmı dedi kızarak salep yaparsan iyi olur dedim onuda yapıp getirmiş kıyamam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…