daha saat 1 sabaha çok var yatıp napcannnn
Bunu sabah 7 de kalkan biri söylüyoooo...uykum nereye kaçtı bilmiyorummm...
Yazayım tamam
Tabii bara götürmekten daha kolayy da ondan...
Nasıl fitne fesat sokuyorumm aranızaa he he he
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:
hayırlı uğurlu olsun...
yatalım mı artık acaba:44:
banada özelden bişiler yaz kıskandım vallaaaaaa sabah akasya şimddi 35izmir
bencede yatalım ama önce kutlamamızı yapalım.... sonrada hep beraber yatalım....
bi kere başardım ya artık ilk yazan olmasamda olur..... kutlamadan sonra hemen kaçacağım....
sayfa 900
hepimize kutlu olsun inşallah 1000. sayfaya hamiş oluruz
kutlamamı yaptım artık yatabilirim:)))))) iyi geceler güzel arkadaşlarım yarın görüşürüz.... tatlı rüyalar.......
allah seni napmasın aklıma gelmemiştiii vallaha güldüm şekerimmm
benim uykum yok amaaaaa...
Tamam yazayım canım
Kutlamamızı yaptık ama ben yatmıcam işte banane banane banane...
Ben oldum ben he he he...
Canım 900.sayfayı niye 899 da kutluyon yerim ben seniii....
2 güne 1000.sayfaya ulaşırız biz sei bilmem ama ben 2 güne hamile kalırmıyım bilmem
Yatmasaydın keşke ama iyi geceler o zamannn
Neye güldün ki senin alıntı yaptığın mesajı ben yazmadım yok öyle bi mesaj bak istersennnn
Sayfa 900 oldu daha çok yeniyim ama heycanlandım bundan sonra hep burdayımmmmmmmm
iyigeceler herkeseee.. valla bende yetiştim he 900e
hadi bakalımm herkese hayırlı olsunn.ben yatarım artık sabah yada öğlen görüşürüz uykucu oldum burda be ewde 7 buçukta kalkıodum burda kalkamıom hepinize ii geceler.öpüyorumm sizii..seviyorumm sizii
güldenim kalmak isterdim ama yorgunum.. kocişide kızdırmamak lazım adamcağız beni bekliyo.... o yüzden kaçtım ben... herkeze iyi geceler......
aaaa bundan sonra hep burdayım da ne demek başka yerleredemi takılıyodun sennnn...
Sanada iyi geceler şikerimmmm...evet yetiştin kutlamalara...
Iyi geceler sanaaa..bende seni seviyorum
Evet şekerim karıştırmışım ben
güldenim kalmak isterdim ama yorgunum.. kocişide kızdırmamak lazım adamcağız beni bekliyo.... o yüzden kaçtım ben... herkeze iyi geceler......
hhaaahaaaa önce ben kutlayım dedim.yılbaşını da önceden kutlamaya başlıyoz boşver
yaa ben sizin hızınızı da unutmuşum valla doğru didin biz hamile kalana kadar 5000 olcak
Arkadaşlarım bende yatıyorum herkezii çokkkkk öpüyorummm allah rahatlık evsin
kovarmıyız hiiçççç du bi sarılayım sana daha bi kaynaşalımmm samimi olalımkuzucum ben daha çok yeniyim melis diye bi arkadaşım vardı onunla dertleşmiştik sonra sizi buldum kovbsanızda gitmemmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?