Tüp Bebek Günlüğümüz !

:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:
hayırlı uğurlu olsun...

Son düzenleme:
kutlamamı yaptım artık yatabilirim:)))))) iyi geceler güzel arkadaşlarım yarın görüşürüz.... tatlı rüyalar.......

allah seni napmasın aklıma gelmemiştiii vallaha güldüm şekerimmm

:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:
hayırlı uğurlu olsun...

hadi bakalımm herkese hayırlı olsunn.ben yatarım artık sabah yada öğlen görüşürüz uykucu oldum burda be ewde 7 buçukta kalkıodum burda kalkamıomhepinize ii geceler.öpüyorumm sizii..seviyorumm sizii

yatalım mı artık acaba:44:

benim uykum yok amaaaaa...

banada özelden bişiler yaz kıskandım vallaaaaaa sabah akasya şimddi 35izmir

tamam yazayım canım

bencede yatalım ama önce kutlamamızı yapalım.... sonrada hep beraber yatalım....

kutlamamızı yaptık ama ben yatmıcam işte banane banane banane...

bi kere başardım ya artık ilk yazan olmasamda olur..... kutlamadan sonra hemen kaçacağım....

ben oldum ben he he he...

sayfa 900
hepimize kutlu olsun inşallah 1000. sayfaya hamiş oluruz

canım 900.sayfayı niye 899 da kutluyon yerim ben seniii....
2 güne 1000.sayfaya ulaşırız biz sei bilmem ama ben 2 güne hamile kalırmıyım bilmem

kutlamamı yaptım artık yatabilirim:)))))) iyi geceler güzel arkadaşlarım yarın görüşürüz.... tatlı rüyalar.......

yatmasaydın keşke ama iyi geceler o zamannn

allah seni napmasın aklıma gelmemiştiii vallaha güldüm şekerimmm

neye güldün ki senin alıntı yaptığın mesajı ben yazmadım yok öyle bi mesaj bak istersennnn

Evet şekerim karıştırmışım ben

Sayfa 900 oldu daha çok yeniyim ama heycanlandım bundan sonra hep burdayımmmmmmmm

aaaa bundan sonra hep burdayım da ne demek başka yerleredemi takılıyodun sennnn...

iyigeceler herkeseee.. valla bende yetiştim he 900e

sanada iyi geceler şikerimmmm...evet yetiştin kutlamalara...

hadi bakalımm herkese hayırlı olsunn.ben yatarım artık sabah yada öğlen görüşürüz uykucu oldum burda be ewde 7 buçukta kalkıodum burda kalkamıomhepinize ii geceler.öpüyorumm sizii..seviyorumm sizii

iyi geceler sanaaa..bende seni seviyorum

güldenim kalmak isterdim ama yorgunum.. kocişide kızdırmamak lazım adamcağız beni bekliyo.... o yüzden kaçtım ben... herkeze iyi geceler......

hhaaahaaaa önce ben kutlayım dedim.yılbaşını da önceden kutlamaya başlıyoz boşver
yaa ben sizin hızınızı da unutmuşum valla doğru didin biz hamile kalana kadar 5000 olcak

aaaa bundan sonra hep burdayım da ne demek başka yerleredemi takılıyodun sennnn...

Sanada iyi geceler şikerimmmm...evet yetiştin kutlamalara...

Iyi geceler sanaaa..bende seni seviyorum

kuzucum ben daha çok yeniyim melis diye bi arkadaşım vardı onunla dertleşmiştik sonra sizi buldum kovbsanızda gitmemmmmmmmmmm

Evet şekerim karıştırmışım ben

benden alıntı yaptığın mesajı karıştırdığınımı düşünüyosun yoksa başka açıklaması olabilirmiiii

güldenim kalmak isterdim ama yorgunum.. kocişide kızdırmamak lazım adamcağız beni bekliyo.... o yüzden kaçtım ben... herkeze iyi geceler......

tamam canım iyi geceler...

hhaaahaaaa önce ben kutlayım dedim.yılbaşını da önceden kutlamaya başlıyoz boşver
yaa ben sizin hızınızı da unutmuşum valla doğru didin biz hamile kalana kadar 5000 olcak

olsun 900 de kutlamasanda olur önemli olan niyettttt

Arkadaşlarım bende yatıyorum herkezii çokkkkk öpüyorummm allah rahatlık evsin

iyi geceler cicim yine beklerizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…