Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok kuzum ben uyku sevmem...erkenden işlerimi yapmazsam sonra çok üşeniyorumm...

beni babam fanatik yetiştirdi doğuştan galatasaraylıyım aslında ne zaman maçı bilinçli izlemeye başladım o zaman doğru yolu bulup beşiktaşlı oldum...babacığım engel olamadıgs yide severim eşimde gs li neyseki kardeş takımlar gözüyle baktığımız için gerginlik olmuyooo...bir tek bjk-gs maçlarında taraf oluruz pazar günü evdeki gerilimi düşünemiyorummm inşallah kavga etmez benimleee

tmm canım gördüm hoşgeldin facemeee:)))) ben msn e ekledim seni oki...

sende hoşgeldinnn...kızlar hep bi sürü foto koymuşlar ben face kullanmam aslında sırf sizi görebilmek için giriyorum foto eklemeyede çok üşeniyorum...yanaklarını sıkasım geldiiiiii

Masallah Masallah

hehehe :))

bebıs olsun tabı cnmmm aaa gelmesın tabıkıdeee....
goruscezzzzzzzzz bakalım neler olcak....
evfet uyu bıraz dol al kuzum yaaa sabahın korunde kalkıyon kalda eksın yap yat sabah daha cok tutmas olasılıg varmıs yaaa
bana kaynamadımı
bazen gereksız gelıyor fec bana ama oyun oynuyorum ben genelde cok kolay resımyuklemek neden sıkılıyorsun kı aaaa sende usengecccc

canım bende seni pek bi beğendim pek hoş birisinn dal gibisinnn maşallahh benimde sana kanım kaynadı daha bir kaderdaşızya ondandır :))))

sende hosgeldın hayatıma canımmmm
bende aftıfımdır ama resım yasakkkk yoksa esım benı
hehe bende olee ya evlendiğimden beri çalışıyorum dediğin doğru olabilir dicektim ama bizdeki sorun eşimmle ilgilii nese nasip canımcım..
oh valla sizin kocişler yine face e izin veriyor resimde koymayıverr..bak olan varrrr olmayan varrr hıhh

herkese hayırlı cumalar
bu hafta hep hastanelerdeydim giremedim
1000 sayfaya az kalmış umarım herkes iyidir
son listemiz hangi sayfada bulamadım nedir son durumlar???
hormon testlerim yapıldı
e2 34
LH 5,6
FSH 7,5 çıktı doktor erken menopoz dedi????
sonuçlarımı ISRAEL beye götüreceğim kafam karıştı
hepinizi öptüm görüşmek üzere

ruyama yaptiginiz guzel yorumlar icin tesekkurler kizlar allahim hayir etsin insallah.ben bu gec kalkma olayina hic katiliyorumbenim kadar gec kalkan yoktur heralde isim olmazsa okula gitmezssem ki bu yil bes gun gidiyorum diger yillar uc gundu en erken 11 de kalkarim bazen 12 bazen daha da gec ama gece gec yatiyorum en erken 3 te yataga giriyorum dol mol tuttugum da yok vallahi :)))

hmmm kızarım ben senin eşine ne demekmiş ooooo

canım benımkıde ızın vermıyordu evlenırken kapattık sonra kardesım dedı enıste ıste gızlı yaparız soyle boyle tmm dedı actık onunkınıde ozaman actık oda kapamıstı sımdı guzel resmım veya bıraz acık ızın vermez oyel berabersek verırde tek koymam bazen dıyo kapatcam gene fes dıye gecen bırı durtmus tanımıyom bende o gormus dellendı o kımmıs dıye o yzuden cok kıskanc anacıgım cokkk:18::18::18:
bende o yuzden pek koymamm o da koymaz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…