Günaydın kızlar. Ben uyandım erkenden ama hala gördüğüm rüyanın etkisindeyim rüyamda benim evimdeyiz annem babam küçük Dayim vay birden bı ses duyuyorum herkese susun diyorum camdan bakıyorum benim evim 16. Katta aşağı bakıyorum biraz uzakta bı cami varmış ezan okunuyor ama sesli herkes duyuyor bağırıyorum ezan okunuyor diye biliyordum bugün bu ulkedede camilerden ezan sesi yukselicegini diyorum okadar mutlu okuyuşumun camdan basımı çıkarıp şükrediyorum ama atlayarak gde hickira hickira mutluluktan babamda ağlıyor internetten baktım güzel seyler yazıyor ezan icin mutluluktur falan diye ama bilmiyorum hayır olsun inşallah sizcede güzel mı rüyam?[/QUOTE
Hayrolsun canım bugün mübarek gun rüyanda guzell.....
Aslında ben misafir severim ama bu sıralar kendime Halim yok gerçi kadın olunca 7 gun 24 saat hazırsın ....
tatlım mısafır tabıkı sevılıyor ama ınsan çalışınca bir süre sonra sıkılıyor yada bana zor gelıyor bu araalar bılmıyorumm :26:
tmm canım gördüm hoşgeldin facemeee:)))) ben msn e ekledim seni oki...
bende gordum senı hihihihhihihi
tatlım mısafır tabıkı sevılıyor ama ınsan çalışınca bir süre sonra sıkılıyor yada bana zor gelıyor bu araalar bılmıyorumm :26:
Bu aralar bana da zor geliyorneyse cikiym once temizlik sonra biraz hazırlık alışveriş yemek Allah hak getire ..... Herkesin cuması mubarek olsun dualarinizdA benide unutmayın ......
haniiiiiiiiiiiiiiii bende göreyim seni :)))))
CANIM gerçekten rüyan çok güzell bencee....
egunal maşallah kızz sana ben yine uyuyosun sandm....sabah sabah bu ne hamaratlık kızzzz
leyliko senın durum farklı şekerimmmm sen akşama kadarr uyuuu istersenn tadını çıkar hamileliğininn
gunaydın hayatım hayırlı cumalar amınnn...
degmesın bebısımmmm kası tabıııı
ne guzelllll yaaaa esımde benım oyle olmamı ıstıyor ama benmaleseff hem ben galatasaraylıydım ama esım besıktaslısın dıyor ben ıkısınıde sevıyorum koyu fanatık olmadıgım ıcın sıkıntı yok yanı hafta sonu mac var bakalım ne olcakkkk
tmm canım gördüm hoşgeldin facemeee:)))) ben msn e ekledim seni oki...
Masallah Masallah
eklımmı kuzummmm :))))))))))))
yok kuzum ben uyku sevmem...erkenden işlerimi yapmazsam sonra çok üşeniyorumm...
beni babam fanatik yetiştirdi doğuştan galatasaraylıyım aslında ne zaman maçı bilinçli izlemeye başladım o zaman doğru yolu bulup beşiktaşlı oldum...babacığım engel olamadıgs yide severim eşimde gs li neyseki kardeş takımlar gözüyle baktığımız için gerginlik olmuyooo...bir tek bjk-gs maçlarında taraf oluruz pazar günü evdeki gerilimi düşünemiyorummm inşallah kavga etmez benimleee
sende hoşgeldinnn...kızlar hep bi sürü foto koymuşlar ben face kullanmam aslında sırf sizi görebilmek için giriyorum foto eklemeyede çok üşeniyorum...yanaklarını sıkasım geldiiiiii
Bu aralar bana da zor geliyorneyse cikiym once temizlik sonra biraz hazırlık alışveriş yemek Allah hak getire ..... Herkesin cuması mubarek olsun dualarinizdA benide unutmayın ......
yok kuzum ben uyku sevmem...erkenden işlerimi yapmazsam sonra çok üşeniyorumm...
beni babam fanatik yetiştirdi doğuştan galatasaraylıyım aslında ne zaman maçı bilinçli izlemeye başladım o zaman doğru yolu bulup beşiktaşlı oldum...babacığım engel olamadıgs yide severim eşimde gs li neyseki kardeş takımlar gözüyle baktığımız için gerginlik olmuyooo...bir tek bjk-gs maçlarında taraf oluruz pazar günü evdeki gerilimi düşünemiyorummm inşallah kavga etmez benimleee
sende hoşgeldinnn...kızlar hep bi sürü foto koymuşlar ben face kullanmam aslında sırf sizi görebilmek için giriyorum foto eklemeyede çok üşeniyorum...yanaklarını sıkasım geldiiiiii
KOLAY gelsin bebişimm sanaa..cuman mübarek olsun senındee...cok yorma kendınıı olduğu kadarr artık öptümm
aynen canım uyudukça insan miskinleşiyor çünkü erkenn kalkıp işlerini bitirince insan bi daha rahat rahat oturuyor
eklımmı kuzummmm :))))))))))))
ekledımmmmmmmmmmmmmmm
tabiki canım nedemek neden soruyosun aşk olsun ben seve seve hepinizi görmek isterim çokta merak ediyorum bizler kader arkadaşıyız.....
evet şimdi oturmuş çay içiyorum bi yandan da yazıyorum hiç işim yok...acaba gezmeyemi gitsem diye de bi yandan düşünüyorum:44:...erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır derler bazen düşünüyorum acaba erken kalktığım için mi bebişim olmuyooooo
utanma kızvalla pek bi içim kaynadı sana sarılasım öpesim geldiii
bakalım pazar akşamı yaşayıp görecez...kırmızılar gelmesin benide germesin mümkünseee...bebişim gelsinnnn...işten ayrıldıktan sonra ne face le ne msn le takılmıyorum aslında..eltim bi face sin yok açsana dedi bende onun isteği üzerine açtım...resim eklemek falan zor geliyooo sıkıntı basıyooo...
evet şimdi oturmuş çay içiyorum bi yandan da yazıyorum hiç işim yok...acaba gezmeyemi gitsem diye de bi yandan düşünüyorum:44:...erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır derler bazen düşünüyorum acaba erken kalktığım için mi bebişim olmuyooooo
bakalım pazar akşamı yaşayıp görecez...kırmızılar gelmesin benide germesin mümkünseee...bebişim gelsinnnn...işten ayrıldıktan sonra ne face le ne msn le takılmıyorum aslında..eltim bi face sin yok açsana dedi bende onun isteği üzerine açtım...resim eklemek falan zor geliyooo sıkıntı basıyooo...
hehesende hosgeldın hayatıma canımmmm
bende aftıfımdır ama resım yasakkkk yoksa esım benı
sende hosgeldın hayatıma canımmmm
bende aftıfımdır ama resım yasakkkk yoksa esım benı
bu gidişle sayenizde bende aktifleşecem...
haha gel sarılll ayyy :)))
bebıs olsun tabı cnmmm aaa gelmesın tabıkıdeee....
goruscezzzzzzzzz bakalım neler olcak....
evfet uyu bıraz dol al kuzum yaaa sabahın korunde kalkıyon kalda eksın yap yat sabah daha cok tutmas olasılıg varmıs yaaa
bana kaynamadımı
bazen gereksız gelıyor fec bana ama oyun oynuyorum ben genelde cok kolay resımyuklemek neden sıkılıyorsun kı aaaa sende usengecccc
hmmm kızarım ben senin eşine ne demekmiş ooooo
hehebende olee ya evlendiğimden beri çalışıyorum dediğin doğru olabilir dicektim ama bizdeki sorun eşimmle ilgilii nese nasip canımcım..
oh valla sizin kocişler yine face e izin veriyor resimde koymayıverr..bak olan varrrr olmayan varrr hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?