Al benden de okadar bazen cocuktan soğutuyorlar insani bir araya. Geliyusun iki laf edelim dertleselim yok benimki sunu yedi yok kustu yok sicti yok sunu dedi e bende cocuk yok e doğal olarak bu konuda konuşacak bişeyimde yok bonbon bakıyorum sınır oluyoru. Bekarken de öyleydi evli arkadaslar hep cıvıl muhabbeti yapardı evlendim arşlarına katılırım dedim ama nerdeeeya bu çocuk mevzularına sinir oluyorum yok efendim benim kızım şunu yapıor yok şöle yok böle ya 2 saat oturduk konuştukları mevzu kızları anladık kızın var allah sağlık sıhhat versinde başka mevzu yokmu.hadi benimde çocuğum olur beraberce konuşur anlatırız ama ben daha nebilim çocukla ilgili konuları ayıp ya:))) yanlış anlamayın asla kıskanmam ama belli saatten sonra sıkıyor zaten bebek meselesini takmamaya kafamdan atmaya çalışıorum bide böle şeyler olunca puffffffffffffff
anne olamamak
Ekşi sözlük te yazmış biri, ağlak ama gerçek
caresizligin kadınsal boyutu. aşındırılan doktor kapıları, hormanlarınla birlite ruhunla oynayan iğneler, tekrar tekrar yesil onlügü giyip sedyelerde gözünde bir hayelle cıkılan ameliyathane yolculukları, kolunda damar bulunamadığından başparmağın kemiğinden alınan kanla yapılan ve hep olumsuz çıkan testleri takip eden gözyaşları, herkesin oldumu oldumu diye sormasıyla yüreğinin kanaması , ben cok doğurgan bir aileden geldiğim için kısırlığı anlayamam ama gercekten senin için sorry diyen patavatsız kötü niyetli teselliler dinleyiş, cadde ortasında son umudunu kaybettiğinde kendini de kaybedip girilen ağlama nöbetleri, allahla kurulan en kuvvetli empati ve duyulan bu yoksunluğa tevekkülle razı oluş...
ve..... vardır bir sebep elbet deyip kader vardır diye kabullendiğinde hiç anlamadığın ve artık inanmaktan vazgeçtiğin bir mucize çalar kapıyı. leylek iki tane bebiş getirmiştir. birgün benimde göbeğim şişecekmi diye baktığın, kıskandığın ve hatta hasetten ağladığın tüm göbeklerden daha kocaman bir göbeğe sahip olmakta vardır kaderde. ardından iki küçücük bedenden çıkan çığlıkları duymakta... inanmaktan vazgeçmemek lazımmış her çilenin bir ödülü varmış diye düşünüp alaturka bilgeliğinle sarılırsın onlara. elleri ellerine değer, yanakları yanağina.ve ağlarsın yine bitti diye sevinçten bu defa...
sağol canım,bende araştırdım biraz beyaz sarı renkteki akıntı normalmiş.ama valla şeyimden nefret eder oldum kaşımaktan şişti şekli şemali kaçtıne güzel haberlerle gelmişsin.... gözün aydın... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.... ben 12 haftam dolana kadar progestan fitil kullandım oda akıntı şeklinde geri geliyodu. şimdi bıraktım akıntım hala var. dr. olabilir diyo.
teşekkür ederim canım,Hepimizin gönlüne göre verir inşallah...sanırım ikiz olunca hormonlarda 2 kat artıyormuş dengem bozuldu resmen ben alışamadım bu duruma...maşşallah bebişlerinetayin ve işinin yoluna girmesine çok sevindim.ALLAH herşeyi gönlüne göre versin.yemek işine gelince boşwer ye gitsin akıntıtyı da ihmal etme enfeksion falan olunca oluo genelde işşallah oda önemsiz bişeydir..
İnşallah güselim en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.merhaba şekerimm ALLAH mutluluğunu daim etsin ne güzel ya bebekle birlikte hayatın daha da güzelleşmiş ALLAHIM kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ay pardon önce bana versin dediğer konu hakkında bilgim yok malesef
gördüm seniii...tabiki en takdir ettiğim konu eşinin kolundaki kartal dövmesi ve beşiktaş forması...bakış açısı işte fanatik taraftar olunca böyle şeyler dikkatimi çekiyoooo...bu arada gol atamamış olabiliriz ama tur atladık..kızamaz sanaaaa...fotolara şöyle yüzeysel baktım yarın daha detaylı incelerim oranı buranııııiyi geceler canım...
bende senı gordugunme sevındım kuzum masallah cok guzelsın esınlede cok yakısıyorsunuz....tammamdır canım.seni gördüğüme sewindim
ii geceler canım...
bendede öle oldu kapattım açtım düzeldi
yok çatlama sakınbak böyle olursun aman deyimmm...hemen bi bakınayım sana.....
bi bara bile gidemedim yaa kocama beni bara götürmüsün dedim hoppalaaaa BAR NERDEN ÇIKTI DURUP DURURKEN DİYO DEDİM SEN NE ANLARSIN MİLLETİN KOCALARI HEP BARA GÖTÜRÜYOMUŞ DEDİM NE DİYECEK MERAK ETTİM..........SENİ KANDIRIYOLARDIR DEDİİİ
günaydın kızlar nasılsızn neler var nelre yok okuyop geliyorum hepiniz çok öpüyorum hayırlı cumalar
ayyy canım benım yaa sabah sabah cok duygulandım tatlım cok güzell ifade etmışsin....
Neleri yaşayacağını bilmediğin ama en azından neleri geride bıraktığını bidiğin yeni bir güne hoş geldin!!!
GÜNAYDINN CANLARIMMM
neler olmus yahuuuuuuGİrdiğimden beri yazılanları okuyorum topikteee neler olmuş yahu
evet tur atladık ama ıste gollu atlasaydık daha ıyı olcaktı ama neyseee
demek oramı buramı ınceleyecen hımmmmmmmm adam ınceleyemıyo barı sen ıncele
sen ne fanatıksın yaw sen oyle masalllah sana canım yaaaa esın şanslı senın ozaman heee
bende senı gordugunme sevındım kuzum masallah cok guzelsın esınlede cok yakısıyorsunuz....
hımmmmmmmmm sen gercekten cok guzelsın kuzummm
oyle olursam adam benı yataga almaz yawww yok yok vazcaydımmmm
bastır kuzum bende turku bar ıstıyorum bastırıyorum ama benımmı cıksss dıyorrr:
bızler ıyıyız canım sen nasılsın buldunmu dun aradıgın ılacı hayatım
rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın canım yaaa
gunaydın kuzummmm
neler olmus yahuuuuuu
daha neler olsun kızzzz kaynatıp durmuşsunuz ayollfaceten msjlar,birbirini görmeler,beşiktaştan muhabbetlerr,gelin kaynana atışmaları ooooo daha sayamadım canım ya gözlerim yoruldu okumaktan hehe
gece uyumak bilmemeşlerr sabahta kalkmak bilmiyorlar bak görüyormusun ecrinnnn
günaydın kizlarr
evet kalmıyorlar erkenden bız calıstıgımız ıcın kac olursa olsun hop aynı saatte ayaktayız anacıgımmmmm
dun topıkte kaynana ve cocuk muhabbetı vardı canım evet fecdende ıkı ark ekledım ohhhh bulana kadar gobegım catladım ama su kaynanlardan bıızm kızlar cekıyorlar canım evet beya bı kaynamıslarben yattımdı artıkkk eee aksam da guzel ve ozel macımız avrdı bjkmızın yaaa
valla canım sorma yaa yatak keyfi yapmak istiyorum bendeeeama kendımıde bılıyorum 1 ay çalışmayım evde sıkılıyorum yaa...ama çocuk olsa sıkılmam tabi ona bakarrımm ALLAHIM bizede nasip etsin o günlerii
amın canım amınnnnnnnnnnnnn .....
bende oyle dıyorum bazen senelık ızındede sıkılıyorum hanı esımle cıkınca sıkıntı olmuyor ama tek ne yapcam temzılık yemek hemen bıtıyo sonra butungun tv karsısında zaman gecmıyo oyuzden bende bebegımız olursa anca cıkarım ısten canım onada kaynanam bakarım dıyor ALLAH RAZI OLSUN bakarda ama ben zor buluyorum anne ben bakıcam dıyorum tamam dıyor bakalım kısmet
günaydınnn güzeller nasılsınızzzzz???
iyiyiz canım sen nasılsn...yıne bebiş muhabbeti yapıoruz napalım kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?