canım dna sonucunuz çok güzel çıkmış çok sevindim rabbim tez zamanda kucağını bebişle doldursun
canım hepimizin kucakları bebekle dolacak inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldüsün ..............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dna sonucunuz çok güzel çıkmış çok sevindim rabbim tez zamanda kucağını bebişle doldursun
canımm hangi şehirdesin? eczacı ve depocu arkadaşlar var... belki yardımım olur[/QUOT
nezaman işe başlıcam şekerim sen hastanede hangi birimdesin bakimmm gelip rahatsız edecem seniiii :))) ben üniversiteye çok yakın oturuyorum çıkıp çıkıp gelecem yanınaaa....
canımm hangi şehirdesin? eczacı ve depocu arkadaşlar var... belki yardımım olur[/QUOT
nezaman işe başlıcam şekerim sen hastanede hangi birimdesin bakimmm gelip rahatsız edecem seniiii :))) ben üniversiteye çok yakın oturuyorum çıkıp çıkıp gelecem yanınaaa....
2-3 hafta sonra başlıyorum... sen nerde otururuyorsun kii? çok yakınmısını? öğlen arasında çıkıp gelsem mii:))) görüşelim canım....
kızlar... öncelikle merhaba...
bu bilgisayarı kırmak üzereyim.. size msjlar yazdım.. geçmişi okuyarak... ve ne oldu.. bilgisayar kendini tekrar başlattı ve..... tüm yazdıklarım silindi.. ay kafayı yicem ya....... bende nete kızdım.. güncelden başlıcam işte.... off ya....
yemeğimi bile bilgisayarın başına getirdim.. bi yandan yicem.. bi yandan yazcam...
aaa... kimsecikler yok mu?
2-3 hafta sonra başlıyorum... sen nerde otururuyorsun kii? çok yakınmısını? öğlen arasında çıkıp gelsem mii:))) görüşelim canım....
kızlar bende izmirdeyim.... hadi buluşalım.. ah birde çalışmasam...
var ben varım burdayımmmmm
bende yalnız kaldım dıyorum yazmıydun korktum burdaaaa:18::18::18:
bosver okudun en azından bılıyorsun konuyu bosver takma canım benımm....
eee nasılsın bakımmm
valla süper olur canım. cidden yaaaa yapsak ya böyle bir organizsasyon ne güzel olur.. bir cumartesi ne güzel olur.İzmirime bahar da geldi....artıkkk başlar gezmelerimiz...
merhaba aranızda yeniyim, benimde bu ay tüp bebege geçiş yapıp yapmayacagımız belli olacak
valla süper olur canım. cidden yaaaa yapsak ya böyle bir organizsasyon ne güzel olur.. bir cumartesi ne güzel olur.İzmirime bahar da geldi....artıkkk başlar gezmelerimiz...
dediğin gibi olabilir.. konakta saat kulesinin önünde buluşuruz..elimizde birer karanfil... ve kızlar ağasına kahve içmeye gideriz... dertleşiriz...tanışırız...
hoşgeldin aramıza. herşeyin hayırlısı olsun canım....
Eki Görüntüle 353772
kızlar.. işte bizim bebeklerin hali....
avatar yapcam tedaviye başlayınca.. nasıl ama...
bende burdayım canım.. bak bekliyorum..:44: birileri yazsın diye...
iyiyim tatlım.. hafta sonu ya tadını çıkaracağım...
merhaba aranızda yeniyim, benimde bu ay tüp bebege geçiş yapıp yapmayacagımız belli olacak
super yaaaa tam bıze uygunnnn lpglıııı
süper olurrrrr
evet 2 gun tatılll ve yarın uyucammmmmmmmmmm
hosgeldınnnn kuzummm aramızaaa![]()
![]()
![]()
görüşelim tabii canımmm ben hemennn orkide vatan pc. orkide yağları varya onun karşısındaki binaların arkasındaki binalarda oturuyorum :))))))))) nasssııı açık adres .......
bende çalışıyorummm ne olcakkii sen nerde çalışıyosun semt ???? valla buluşabiliriz hepimize ortak nokta olur izmir zaten avuç içi gibi havada misss gibi artıkkkkk ben varım yani..........