Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım hiç sizi bırakırmıyım Buraya bir kere gelen bir daha ayrılamıyor Bağımlılık yapıyor anlayacağın
Eveett gizli gizli takip ettim sizi İstediğin yerden soru sorabilirsin Sınava hazırlıklıyım yani
Aaaaaaaaaaaaaa sarı kafalar çıktı Yupppppiiiiiiiiiiii

Bu arada bir kızın olursa adına CEREN koyacakmışsı O mesajını görünce bende bende yazmak istedim Nasip bu güneymiş Bendeeeeeee Bennndeeeeeeeee
AAAAAAAAAaa yine sarı kafa çıkmıyoooooooo

Canım hiç sizi bırakırmıyım Buraya bir kere gelen bir daha ayrılamıyor Bağımlılık yapıyor anlayacağın
Eveett gizli gizli takip ettim sizi İstediğin yerden soru sorabilirsin Sınava hazırlıklıyım yani
Aaaaaaaaaaaaaa sarı kafalar çıktı Yupppppiiiiiiiiiiii

Bu arada bir kızın olursa adına CEREN koyacakmışsı O mesajını görünce bende bende yazmak istedim Nasip bu güneymiş Bendeeeeeee Bennndeeeeeeeee
AAAAAAAAAaa yine sarı kafa çıkmıyoooooooo

kızlar ben cıkıyorum ve aksamda mısafırlıkteyım artık yarın konusuruzzzzz ıyı aksamlar bol sohbetlerrrrrrrrrrrr

optum sızııııı kıb.

gece gel cicim...

ama daha sayfamda süremde dolmadı... yalnız bu wc işi sıkıştırıyor... onu nasıl engellicez bilmem...

bez bağla anneliğede hazırlanmış olursun kendinde uygulayıp pratik yapmış olursun

bende çıkıyorum...hepinizi kocaman öptüm... ve girebilirsem akşam girerim topiğe...

kolay gelsin canım heryeri temizlemeden gelme topiğe...sonra temizlik yüzünden muhabbet yarım kalıyooo...

benim de uykumm geldii yaaa

yok annesi oğluşunun uysu geldiii...

evet canım çok hamilemiz var...sende onların arasına katılırsın umarım...

afferin sanaaaa demek istediğim yerden sorabilirim o derece herşeyi biliyosun yaniii du bi alkışlayım seniii
bu arada sarı kafaların hayırlı olsun canımmm...
demek sende ceren koyacaksın kızın olursa ne güzellllll....ay inşallah canım yaaa...
sen nasılsın önümüzdeki zamanlar için planın varmı???

ben ankaradayım canım martta başkent hastanesinde 2.tedavime başlayacam kısmetse...izmirli çok aramızda ama şu an topik tenha bir saat sonra kalabalıklaşır o zaman sana yazarlar...

egunalcım çok teşekkürederim cvp verdiğin için. çok sağol biraz olsun içim rahatlladı. opu nedemek bilmiorum ama dün toplandı yumurtalar ve pazartesi transferim var kısmetse. çok demorolize oldum bugün. Rabbim yeterki istesin ama üzüntümüde engel olamadım. Rabbim tüm isteyen kullarına sağlıkla, hayırla versin İNŞALLAH..

opu yumurta toplama canım..bu arada geçmiş olsun yolu yarılamışsın...pazartesi transfer varsa embriyolar kaliteli diyebiliriz 5.gün transferi yapılacak maşallah...kaç yumurta toplandı ve kaçı döllenmiş...

canım perşembe 12 toplandı. ve embriolog 9 u döllendi dedi. diğerleri yeterince büyük değilmiş döllenmek için. bugün sabah konuştuğumdada 1. kalitede yok dedi. orta kalite ve fragmantasyonlar var dedi. lazım olan bir tane ama bölünmeleri aslında pek de ii gitmiomuş. bilmiorum. Allahım yardım etsin hepimize

kötü düşünme lütfen 1 tane sağlıklı embriyo olsun yeter...ALLAHIN izniyle pazartesiye kadar herşey yolunda gidecek ve bebeğini alıp geleceksin..tabiki birinci kalite olması daha avantajlı ama tutunacağı anlamına gelmiyor bir sürü arkadaşımız bende dahil olmak üzere birinci kalite embriyo transferi olduk bazılarımız negatif sonuçlar aldık...orta kalite olup tutanlarda var...bu bir yerden sonra nasip kısmet işi o yüzden takılma çok...

doğru söylüyorsun. o kadar hormon alıp stresli bi süreç sonrası insan üzülüo. rabbim yardımcımız olsun. ol desin sağlıkla, hayırla İnşallah. umarım sonuç güzel olur. dualarınız eksik etmeyin lütfen. Allaha emanet olun..

bekledim bekledim gelirsin diyeee ama akşam olduuuuu merak ediyorummmm....nerdesiiinnnnnnnnnn....iyisindir umarımmm...
daha fazla sesin çıkmazsa kapınıza dayanacam ona göree.....

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nasılsınız??
benim son 1 hafta..ama umudum yok gibi..artık işim Allaha kalmış..
rahim ağrılarım ara ara devam ediyor sanki adet olacak gibiyim..:26:

kızlar kuzenimin yumurtalıklarında çikolata kisti vardı eşinde 4 milyon sperm vardı morfolaoji 0 dı keçi boynuzu kullandılar baya 3 aylık hamileymiş yeni ögrendi bu kistten dolayı adet görmüyorum snmış ya nası agladı sanki biri ölmüş gibi bende orda eridim ya....allah sag salim dogurmak nasip etsin cümlesini..

ekincimm özelden msj atacam sana tatlım face için...
amannınn kızlar beni bi suçlamışşşşşşşşşşşşş ben şok ben ne yaptım ayol ben ekrna bakıp algılamaya çalışıyodum ne oluyo diye kendi msj cevap yazıyo gibi ya diyorum bu bölemidi :)))))

valla ben masumummmmmm((

bunlar benim kuzulardan merak ettiler şekilleri size gelsinn :)))

geldiiiimmmmmmmmmmmm..... sizi özledim.... ama beni bi güldenim merak etmiş:))))) papatya gibi bende başlıcam yoksam beni sevmiyomusunuz diye......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…