kızlar bu arada dünden kalan bir temizlik aşamam var biliyorsunuz ya.. onları yapmam lazım.. az sonra çıkarım ben... 3-5 sayfa sonra gidicem.. şimdiden haber vereyim dedim...
İnsllh cnm bn İnan çok m ettim bende çıkıyorum bahçeye çıkınca biraz ev yemek kokuyor sankiAksam yine gelirim yanınıza öptüm çok
egunal sen topic sahibisin elbet yazan olmuştur bu konuda tecrübelerinden yararlanmak istiyorum
tamam cnm sen hallet ıslerın gel ozlerız senı bızzzz....
evet cnm bu ara transfer ve tedavı sı cokalan ark. avr martta coagalcaz bız mıyavvvv mıyavvvv dıyey dıye
tuzk bıseyler ye kuzum yaglı fln yeme evet doktoruna sor belkı fıkır verırı sana
senın kızıın olcak bence .....
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın eğer kızın olursa sana benzerse çok güzel olur bizde burdan yakışıklı bir topikcan buluruzvay be ben kendimi toparlamaya başlamışim
canım aldım numarasını arayacagım inşallah yardımcı olurlar
tamam canım çok ama çok sağolun canım arkadaşlarım benim allah razı olsun
canım ben tüp bebege başladım 4 gün iğnelerimi oldum eşimdende sperm testi istediler normalde 48.000 olan spermimiz 0 düşmüş şok olduk tedavıyi durdurduk eşime doktor haftada 3 ken 150 lik gonal f ve 5 güne 1 preglin verdi gonal f var ama preglin piyasada yok doktora sorduk onu bulmanız lazım dedi depoalrda yok allah razı olsun bir kaç arkadaşın elinde tek tük var onları kullanacağı 3 ay kullanması lazım bakalım inşallah dua edin
kızlar... öncelikle merhaba...
bu bilgisayarı kırmak üzereyim.. size msjlar yazdım.. geçmişi okuyarak... ve ne oldu.. bilgisayar kendini tekrar başlattı ve..... tüm yazdıklarım silindi.. ay kafayı yicem ya....... bende nete kızdım.. güncelden başlıcam işte.... off ya....
Eki Görüntüle 353772
kızlar.. işte bizim bebeklerin hali....
avatar yapcam tedaviye başlayınca.. nasıl ama...
merhaba aranızda yeniyim, benimde bu ay tüp bebege geçiş yapıp yapmayacagımız belli olacak
cannlarrr ben geldimmm nasılsınız bakalım görüşmeyeliii.
ben yorgunluktan ölüyorummmm.hem hafta sonu hem nöbet bideee sürpriz kayınvalidemler gelcek.
eve gelirgelmez temizliğe başladım halbuki hafta sonu yapcaktımmm.öldüm valla canım çıktı.birazdanda yemek yapcam...
fırsat buldukça kaçarım canlar bana müzade şimdilik.
ya kızlar millistone delirecek.. alıntılarda hata oluşuyor.. gelen cevaplar sanki diğeri yazmış gibi oluyor.. biz anlıyoruz da.. geçmişi okuyanların kafası karışacak....
böyle olcaklar valla...
kızlar bu arada dünden kalan bir temizlik aşamam var biliyorsunuz ya.. onları yapmam lazım.. az sonra çıkarım ben... 3-5 sayfa sonra gidicem.. şimdiden haber vereyim dedim...
tamam tamam gıdecen bılıyoruzzzz bıraz zor olacak ama gıdecen 3-5 olur 10-15 yaaaaa bılıyoruz alsıtık artık san
bende yarın yapacam yaaa gozumde buyuyooooooooooooo
ben geldim bana cevap yazmaktan gidemezsin sen..
3-5 sayfaya 2-3 sayfa daha ilave et anlaşalımmm
egunall gelmıssssssssssssssss sımdı ne yaptınız topıge dıyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk kacınnnn:18::18::18::18:
ay valla.. ben yarısınnı hallettim.. yarısı ARKASI YARIN...oldu ama... en azından senin gibi işin başında değilim... hem ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır...
egunall gelmıssssssssssssssss sımdı ne yaptınız topıge dıyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk kacınnnn:18::18::18::18:
dedimmm ama kaçmaaa kovalamıyoruuummmm
ay öyle demeyin yav utanıyom valla...
senın o arkası gelmıyo ama bakkkk
o baslamak yokmu ıste olay orda ben 10 da kalkarım 12 ye kadar bıtırım sonra 2 saat keyıf yapar kocısı bekelrım sonrada dısarı cıkarızzzzz hava guzel olursaaa
yok ya baksana... anlayışla karşılamış bizi msjında...
bende..... 10 dakika sonra kalkar,iki dakikada işleri bitiririm o zaman....
ben yapmadımmmm defne ve 35izmir yaptıııııı onalrı uyardım ama benı dınlemedılerrrr
utanma şekerim....
yazmaya başla :126:
aaaaa...... az önce öyle demiyodun ama... "dur şuraları bir karıştıralımda egunal şaşırsın" diyodun...
60:ay nasıl yalancıyım ama....)
yok ya baksana... anlayışla karşılamış bizi msjında...
o bırtaneeeee yaaaa kızmazzz bızeeee
ben yapmadımmmm defne ve 35izmir yaptıııııı onalrı uyardım ama benı dınlemedılerrrr
hadı dakıka tuttum gıt yap bakalımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?