Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende o zaman benide eklesene:26:
bende sana sarılayım o zman
taksime gittik bugün sonra dolmabahçe sarayına gittik bayıldım walla çok güzeldi:128:

ohhh iyi yapmışsınız...günlerini oturup kurarak bunalıma girerek geçireceğine gezmek en güzelii..

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nasılsınız??
benim son 1 hafta..ama umudum yok gibi..artık işim Allaha kalmış..
rahim ağrılarım ara ara devam ediyor sanki adet olacak gibiyim..:26:

ne güzel işteee adet olacak gibi olman iyi bişi...bi hareket var demek içerde...bu kadar erken adet olman mümkün olmadığına göre içerde yerleşme çalışmaları var demek

rabbimin mucizesi işte ol desin yeterkiii...çok sevindim ve duygulandım...rabbim mutluluklarını daim etsin...

geldiiiimmmmmmmmmmmm..... sizi özledim.... ama beni bi güldenim merak etmiş:))))) papatya gibi bende başlıcam yoksam beni sevmiyomusunuz diye......

bütün gün bekledim nasıl olsa birazdan gelir dedim yazmadım..akşam oldu artık yazmadan duramazdım...merak ettim niye yoktun sennn çabuk hesap ver bakiimm....

evet canım hemde ne mucize ...allah hepimize nasip etsinnn

inşallah güldencim..içeride debeleşiyorlardır yer kapmaya çalışıyorlardır inşallah..
kazı çalışmaları mı var acaba içeride..
minişlerim benmle olsun allahım ne olur..
sabah çok garip rüya gördüm..2. kez karabasan bastı beni 4 gündür..bu sabah tam karabasan bnmleyken bir erkek bebek başımın ucuna gelip agu bugu dedi..
altıda bezliydi çıplaktı minnoş..ama ben ona dönüp bakamadım dua edip karabasanı kovmakla meşguldüm:26:

işte Rabbimin mucizesi..
Allahım herbirimize nasib etsin tez zamanda bu mucizeden

evet canım hemde ne mucize ...allah hepimize nasip etsinnn

AMİNNN inşallah bizide mucizelerinden nasiplendirsin rabbimm..

hayır olsun inşallahhh...
ayyy yerim ben onun agusunuuuu...
ay korkarım ben öyle şeylerden bak yazamıyorum bile...evde de yalnızım tırstım heeee:18::18::83:

şimdiii bende yazıyodum yemin ederim bak bütün gün görmedim merak ettim .....
taam senide karalisteden sildim

gezmedeydim canımcım. zaten geç kalkıyom biliyosun daha kahvaltı masamı toplamadan halamın kızı geldi ve öteki halamın kızına gittik mecburen... bahane bulurum gitmem diye emrivaki yaptılar bana((((( geldim mutfağa daldım yemek yap ye kaldır derken anca geldim topiğe.....

bekarkende olurdu bana..ilkinde yalnızdım sabaha karşı oldu..
sonuncusu eşim yanımdayken oldu..
yastığımı iğneledim bende gelmiyor iğne varken..dua okuyorum sürekli birde inat gitmek bilmedi yaa

korkma cnm bnm düşünme..kayınvalidemde hamilelere geliyor o dedi..bende yok ya bana bekarkende geliyordu dedim..ama epeydir yoktu

aminnnnn canım benim ve doktor anca tüp bebek olur dedi tedaviye başlıyacaklardı bebeişleri süpriz yaptı...

ne güzel bak doğal yoldan gelmiş mucizesi..
valla biz tüpe başkoyduk böyle gelir bizim nazlı bebişlerde inşallah cnmmm

çok sewindim canım hadi gözün aydın o zaman
canım içini ferah tut umarım herşey yolunda gitmiştiir.bebeğin seninledir işşallah..
kıyamam sana ee kolay deil bebiş sürekli sana naz yapıo çok nazlı bu yahep annesine orda olduğunu hissettirio.şımarık şeyy
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nasılsınız??
benim son 1 hafta..ama umudum yok gibi..artık işim Allaha kalmış..
rahim ağrılarım ara ara devam ediyor sanki adet olacak gibiyim..:26:
ayy olmıcaksın adet karamsar olma canım.hamissin sen

mucizelere inanmak lazımm.ne güzel...ALLAH bizede böle mucizeler yaşatsın işşallah....

heeee demek gezmedeydin...iyi olmuş canım...ama keşke haberim olsaydı vallaha çok merak ettim...içimden bi yere gitse yazardı acaba bişimi oldu dedim...endişeliydim aslında...neyseki iyisiniz kuzuyla...

:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

canımsın seeennnnnnn........ plansız olunca yazamadımki anca hazırlanıp çıktım evden yoksa hiç haber vermeden gidermiyim....

Canım aklım her zamankinden daha karışık Kendi doktorum gel tekrar deneyelim diyor Bu arada 3-4 tedaviye yetecek kadar donmuş embriyom var Aradığım genetikçiler gel genetik testlerini yapalım diyor Ama bu testler sonucunda sağlıklı bebek elde edileceği şüpheli ve çoooook pahalı testler Bebegime patolojik inceleme yapan doktorla da bugün konuştum O testlerden bir sonuç elde edemezsin Bebeğinizden aldığımız parçaya genetik testlerin yapılmasını bekleyin diyor Aradan 9 ay geçmiş daha parça incelenmek için yurtdışına bile gitmemiş Ne zaman gideceği de belli değil ve gönderildiğinde de ne zaman geleceği meçhul Bekle daha yaşın küçük dedi bana Yuh yani 32 yaşındayım Benim durum yani içinden çıkılmaz bir hal aldı

Büyük ihtimal haftaya doktorumuza gideceğiz Mayıs gibi de herşeyi göze alıp tekrar donmuşlarla deneyebiliriz Allahım inşallah bizim için hayırlısını nasip eder

adetime çok var cnm zaten ama karamsarlıkta oluyor arada...:26:
keşke olmasa olumlu olsak heppp

Allahım ne büyük mucize İnşaallah sağlıcakla da kucağına almayı nasip eder Allahım bu büyük mucizelerinden bize de nasip et

kızlar ben kaçıyorum..
iyi gecelerrrr...

güldencim mesaj attım gördün mü??

canımsın seeennnnnnn........ plansız olunca yazamadımki anca hazırlanıp çıktım evden yoksa hiç haber vermeden gidermiyim....

anladım kuzum siz iyi olun yeter...bu arada da feriha ve yalan dünya var izlerken topikte olduğumu unutuyorum

gerçekten karışık bi durum...bencede şansını denemelisin dondurulmuşlarla...canımmm inan daha öncede çok yazıştık durumunla ilgili her dafasında ne diyeceğimi bilemiyorum..hamile kalmak ayrı kaldıktan sonrası ayrı bir durum...rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin diye dua ediyorum senin için...o zaman yazdıkların hala aklımda..bundan sonrası iyi olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…