kendime face açmaya çalışıyom:)))))) sırf sizin için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler tatlım...kızlar ben kaçıyorum..
iyi gecelerrrr...
güldencim mesaj attım gördün mü??
oleyy oleyyyyyyy:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
gözlerimi böle açtım bekliommm![]()
:118::118::118::124::124::124::124::124:
kızlar ben kaçıyorum..
iyi gecelerrrr...
güldencim mesaj attım gördün mü??
yaa dizi izleme bizle konus ben seni özledim ama![]()
yoksa çatlıcaaammmmm meraktan....
iiz sen nasılsın canım?iyi akşamlar hanımlar nasılsınızzz???
bi yandan juliettayı face den bulmaya çalışıyorum bi yandan dizi izliyorumi, bi yandan da topiğe yazmaya çalışıyorum...her yanım yoruldu vallaaaa
bende seni özledim bi kere...dışarı çıktım 2 buçuk saat yoktum ben gelene kadar ekinle akasyada gelir dedim ama ben geldim siz hala yoktunuzzz
:
Valla bende heyecanlandım sen face olayına giriyorrsun diyeee?? Bu arada bende tüm gün dışardaydım ama akşam güldenim haber etti akasya yok merak ediyorum diyee o diyince bendee merakk ettim yanee senii..Benide sil kara listedenn yütfennnnnnnnnnnnnnn![]()
Allahım ne büyük mucize İnşaallah sağlıcakla da kucağına almayı nasip eder Allahım bu büyük mucizelerinden bize de nasip et
iiz sen nasılsın canım?
ya teyzemde enerji tükenmio gez babamm gezya burası çok kalabalık bi yer izmirimiz cennet walla.insanlar sanki üstüne üstüne gelio gibi:18:bu akşam erken yatarım sabah 8 buçukta doktorda olcam.eşimde gelcek yarın oleyyyy
![]()
Taksime gitmişsin ekincimm doğal bunlar yaniii..İnsanlar gerçektenn üstüne üstünee gelir yürürken..Ne güzel teyzoşun varrr..Bende hep olsun istemişimdir ama oda yokkk maalesef..
canım beniimmmmm... senide sildim kara listeden. şimdilik 4 tane resim yükledim ki o resimler 20gün öncesine ait ben o günden beri biraz daha büyüttüm göbüşü:)))) ama daha ekleyeceğim resim...
iyi akşamlar hanımlar nasılsınızzz???
iiz sen nasılsın canım?
ya teyzemde enerji tükenmio gez babamm gezya burası çok kalabalık bi yer izmirimiz cennet walla.insanlar sanki üstüne üstüne gelio gibi:18:bu akşam erken yatarım sabah 8 buçukta doktorda olcam.eşimde gelcek yarın oleyyyy
![]()
iiz sen nasılsın canım?
![]()
saolsun ya geldi yanıma yoldaş zaten onun oğlunda kalıoz.aman heryer öle burda beesen neler yaptın aku vardı dimi senin bugün?
Maşallah valla geldiğinden beri evde durmadınız neyseki yatmaya uğruyorsunuz eve
evet istanbul kalabalık memleket...bende aynı şeyi düşünmüştüm gittiğimde...ankaram güzel ankaram düzenli memleketim benim...orada evler bile üst üste gelir hep bana...gezilecek çok yeri var ama...valla istanbul bana bi tek şey ifade ediyooo o da MİLLSTONE ....