Tüp Bebek Günlüğümüz !

içindeki çocuk harekete geçmiş bugün desene sana yaramazlık yaptıracak

dışarıya çıkarken denemeyim bakim bi

izledim o haberi kanım dondu resmen

töbe töbeeee...senin kocanın cinnet geçirmeye meyilimi var ki korktun haberden delüüüüüü...genel olarak gergin bi adammııı:44:

valla ben cocukluk günlerimi özlüyorum bazenn bizde çok yapardıkk zile basıp basıp kaçardık

ne ayıppppp size anneniz terbiye vermedimi bakiiimmmm...

geldiiiimmmmmmmmmmmm..... sizi özledim.... ama beni bi güldenim merak etmiş:))))) papatya gibi bende başlıcam yoksam beni sevmiyomusunuz diye......

hayır bende merak ettım ama yazmadım dıııı :18::18::18::18:

yok ben bısey yapmadım ben bısey demedımmmmm

gezenti ekin sonunda geldi

hele sukur ama ben yoktum yaaaaaaaa
kocıs gelıyor superrrrrr cnm hasretınız ıkıgun olsada dınecekkkkk...

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nasılsınız??
benim son 1 hafta..ama umudum yok gibi..artık işim Allaha kalmış..
rahim ağrılarım ara ara devam ediyor sanki adet olacak gibiyim..:26:

canım kasma kendını yaaaa bebegın senınle tatlım umutsuzluk ve uzuntu yok ayatımmmmm....

kendime face açmaya çalışıyom:)))))) sırf sizin için...

kıyamam yaaa supersınnnnnn

günaydınnn
herkese mutlu güneşli bir haftasonu diliyorum

gunaydın hayatımmmm komsu zılıne basıp kacasın var demekkkkk .... supersın yaaa

Ohhhhhhhhhhhhhhhhh hatunlara bakkkk saat kaçaaa kadar yazışmışlar tabi uyursunuz bu saatteee

BEREKETLİİİ GÜZEL BİR GÜN OLSUN ................

gunaydın tatlımmmmm

super mj bu yaaaaa guldum yaaaa sabah sabah supersın yaaaaa
gunaydın hayatımmmmmm

töbe töbeeee...senin kocanın cinnet geçirmeye meyilimi var ki korktun haberden delüüüüüü...genel olarak gergin bi adammııı:44:

ne ayıppppp size anneniz terbiye vermedimi bakiiimmmm...

yok kuzum sen uyma içindeki çocuğaaa

yok canım ya benım esım ole bırı deıll..hanı acayım bı dıe dusundum dedım de...birden aklıma o haber geldi...yoksa ondan habersız neden acayım istemiyorsa ılla acmak zorunda deılm kı hem oda acmıyoo :)) valla iyi ki de yapmışım güldencimm hadi şimdi bak bakalım yapabiliyormusnn

evett cnm sen güldeni dinlee uymaa...zaten biz kaçana kadar onlar bizi görürr ki..

günaydınn şekerimm...sabah sabah gülelim dedimm ayoll

ALLAH sabır versın yaaaaa ınsanlarımıza nereye gıdıyoruz valla belli değilll
sende sakın yapma canım yaaaa bosver ne gerek var ıstemıyorsa esın yaaaa ....

valla ben cocukluk günlerimi özlüyorum bazenn bizde çok yapardıkk zile basıp basıp kaçardık

bende bende bendeeeee sonra o komsu operdı dımı sızı

ee yanıı canımcım sızı gormesemde sohbet etmek bile yeterliii valla arkamızdan neler soyluyorlardı kımbılırr....e cocuk aklı iştee

teşekkür ederizzzzz teyzesi :)) 2 hafta sonra ben güzel bi resmini çektiririm onu koyarız :) aminn canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallahh. bebek kıyafetleri almaya başlasam daha erken mi ya bazıları ugursuzluk olur diyor

ee yanıı canımcım sızı gormesemde sohbet etmek bile yeterliii valla arkamızdan neler soyluyorlardı kımbılırr....e cocuk aklı iştee

aynen kuzum yaaaa boylede ıyı
mesala bız gılı yapıyoruz hanı bırısı ogrenr dıyede tırsıyorum hanı bakıyorum hee tamam tanımıyoruz dıyorum eklıyorum yoksa eklemem yanı cunku sadece kaynanam bılıyor ve esım kendı aılem bıle bılmezken akrabalardan yada tanıyan bırının ogrenmesını ıstemem yanıııı

ıns guzel haberler gelır arkadaslarımızdan kardeslerımızdennn ekıncım tekrar gozun aydın dıyorum sanaaaaa esını gezdır bıldıgın yerlere gotur bakalım teyzosun sana ogretebılmısmı bakalım .....
evet evet bana kolay gelsın bı temızlık bı sıze gelıyorummm yawwww ama az ısım kaldıııı
ama ama sız hafta ıcı gezıyorsunuz bız de hafta sonunu beklıyoruz gezmek ıcın kı ben esımı beklıyorum cıkacam sımdı sımdı sen neden boyle dıyon ama

EN kısa zamanda bekliyoruz resmini canımm ay maşallah ya nazar değmesin..valla tatlım insan özeniyordur ama uğursuzluk olurmu bilmiorum bende bi kaç tane bişeyler ladım mesela ortada bişey yokken e napayımm gördüm çok hoşuma gitti...

evet canımm ya dikkatli olmak lazım her türlü insan var dün konuştuk ya iştee..

günaydınlaaaaarrrrrrr...
sabaha karşı çok ağrılarım oldu..zor nefes aldım o derece..inşallah hayra alamettir bu kızlar..adet olacak gibiydim:18::18:

cnm yaaaa sısıkınlık fln varmı yaaaa nefes zor aldım dıyon yaaaa .....

cnm şişkinlik şuan var..
ama gece ağrıdan dolayı zor nefes aldım..halbuki ben adet sancılarını çok şiddetli çeken biriyim ama..
kendimi dinlememeye karar vermiştim ama çok ağrım vardı özellikle geceleri oluyor 2-3 gündür:26: hayırlısı bakalım..
6 gün sonra çıkar ortaya neden olduğu

ne uğrsuzluğu canım yaaa...boşver öyle şeyleri..rabbim bilir ne olacağını...o lafın denmesinin sebebiii erken dönemlerde ALLAH korusun düşük riski çok kötü bişey olursa alınan eşyalar annenin toparlanması açısından zor olur yani psikolojik açıdan kabullenmesini zorlaştırır...bence al çok hoşuna giden bişey olursa ama mavi alma hem kıza hem erkeğe gidecek renklerden seç şimdilik...fotosunu da bekliyorum kuzunun..

heee tamam çalışanları ayrı tutuyorum o zamannnn...ev hanımlarına diyorummmm...gez canım sen gez...

günaydınlaaaaarrrrrrr...
sabaha karşı çok ağrılarım oldu..zor nefes aldım o derece..inşallah hayra alamettir bu kızlar..adet olacak gibiydim:18::18:

günaydın canım...bence hayra alamet..maşallahhh...

tekrar dener misin cnm??

denemek isterim ama dün gece kızlarla face yoğunluğumuz oldu özelden çok mesaj aldım ve mesaj kutum dolduğu için boşalttım o arada senin bilgilerinde gittiii..bana özelden yaz yine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…