ne uğrsuzluğu canım yaaa...boşver öyle şeyleri..rabbim bilir ne olacağını...o lafın denmesinin sebebiii erken dönemlerde ALLAH korusun düşük riski çok kötü bişey olursa alınan eşyalar annenin toparlanması açısından zor olur yani psikolojik açıdan kabullenmesini zorlaştırır...bence al çok hoşuna giden bişey olursa ama mavi alma hem kıza hem erkeğe gidecek renklerden seç şimdilik...fotosunu da bekliyorum kuzunun..
heee tamam çalışanları ayrı tutuyorum o zamannnn...ev hanımlarına diyorummmm...gez canım sen gez...
günaydın canım...bence hayra alamet..maşallahhh...
denemek isterim ama dün gece kızlarla face yoğunluğumuz oldu özelden çok mesaj aldım ve mesaj kutum dolduğu için boşalttım o arada senin bilgilerinde gittiii..bana özelden yaz yine canım..
ala ala hayır oolsun canımm..belki gazın vardıı....
gaz var cnm zaten o şişkinlik ondndır ama ağrılar beni muallakta bırakıyor:18:
bnce sıkma canını yaa tatlım gazda ağrı yapabiliyor..pozitif düşünnn
yok kuzum bulamıyorum msn den ekliyorum ordan kabul et bi de o şekilde faceden bulmaya çalışacam
gunaydinnnnn kizlar nasilsiniz?
egunalcim benim durumu guncelleyebilirsin tatlim,adet kanamam resmi olarak basladi
hoşgeldin cnm..
hayırlısı olsun..
nasıl ama yaa???
herkese açığım ben ama..senin adın soyadında bir sürü insan çıktı ama resmin aynısından yoktu:26:
davet ettim canımmm
egunalcim benim durumu guncelleyebilirsin tatlim,adet kanamam resmi olarak basladi
yok kuzum bulamıyorum msn den ekliyorum ordan kabul et bi de o şekilde faceden bulmaya çalışacam
hosbulduk canim
insallah sen positif alacaksin,dualarim seninle canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?