yeni kalktım gözlerimi zor açıyorummm valla...kociş hala uyuyoooo...o kalkana kadar hemen sanal aleme akayım dedim
maşallah size güldenim ben akşam uyumuş kalmışım 2 gündür baş ağrısı .çekiyorum sanırım ondan....bu arada face olayı almış gitmiş valla çok eğlendim okurken :)))
evet canım dün gece topik mesaisi sekteye uğradı yazışmaların bir kısmı face de oldu benim adıma tabiii...bi ara baktım elimde telefon konuşuyorum aynı anda akasya ve millstone ile face de yazışıyorum,topiğe dönüp oraya yazarken bi bakıyorum özelden mesaj gelmiş ona cevap yazıyorum...sonra kızları face eklemeye çalışıyorum...en sonunda yeterrrr diye bağıracaktım..resmen yamuldum...bilgisayara yapıştım...madurum da madurum yaniiii...bugünde zor kakltım hiç dinlenememişim...planım vardı akraba kızlarıyla gezecektik ben katılamayacam bu halde
ooo kıyamam daha erken biraz daha uyu kaçarsın gezmeğe....
günaydınnn
herkese mutlu güneşli bir haftasonu diliyorum
günaydın canlarrrrrrrrrrrrr guzel bır gun gecırmenız dılegıylee herkesın sıı varken ben kalkıp temızlıgımı yapım barı
ilahi ben yhaaa. sabah sabah nedir bu bendeki pozitif enerji...bende anlayamadım . kahkaha atasım var çatıya çıkasım var . komşunun camına taş atasım var . önce ağlayıp ta sonra gülesim var . yhaa aslında benim sizeee günaydın diyesim var.günaydınn kızlarrrrrrrrr
günaydınnn kızlarrrr...inşallah güzel birgün olacak...
senin ALLAH iyiliğini versin...o nasıl günaydın mesajıgüldürdün ben sabah sabah...sanada günaydın o zaman...
günaydın tatlım sanadagünaydın canlarrrrrrrrrrrrr guzel bır gun gecırmenız dılegıylee herkesın sıı varken ben kalkıp temızlıgımı yapım barı
ilahi ben yhaaa. sabah sabah nedir bu bendeki pozitif enerji...bende anlayamadım . kahkaha atasım var çatıya çıkasım var . komşunun camına taş atasım var . önce ağlayıp ta sonra gülesim var . yhaa aslında benim sizeee günaydın diyesim var.günaydınn kızlarrrrrrrrr
napayım şekerimm..ALLAH yüzümüzü hep güldürsünn..bir süre sonra buraya da takılmazsınız şimdi siz facekolik olursunuz hıhh
günaydın tatlımbenımde komşuların ziline basıp kaçasım var
günaydın tatlım sanada
günaydın tatlımbenımde komşuların ziline basıp kaçasım var
face le hiç işim olmaz kuzum sen merak etme..buradaki amaç birbirimizi görelim sohbet edeli değil...sohbet yerimiz burası...
içindeki çocuk harekete geçmiş bugün desene sana yaramazlık yaptıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?