Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ya hepimz aynıyız inan bana çok zor bi durum hergün hamile habri alıyorum alt komşu üst komşu tabikiseviniyoruz allah ömürlerini uzun etsin hepsinin ama bi yanınmız buruk...hiç mutlu deyilim ben hergün durup duruken sebepsiz en ufak şeyleri büyüterek aglıyorum hissediyorum bigün mutlaka bizde anne olucaz ve buraya yeni gelen arkadaşlara teselli vericez bildigimiz ne varsa yazıcaz evlenmeden önce hamile haberi almazdım çok fazla ama şimdi sanki herkez inadına gelip bana söylüyo sahte bi gülümseme yapıp saglıklı olsun ömrü uzun olsun diyip evime çıkıyorum allah kimseye evlat acısı yaşatması geç olsun ama sagıklı olsun çok öpüyorum

kızlar rüyayamda hiç tanımadıgım e.günal arkadaşımızın hamile haberini aldım herkez çok mutluydu birbirimize haber veriyoduk rüyayı unutmuşum şimdi aklıma gelidi ay hadi inşallah benim rüyalarım çıkar bu arada .....

kızlar birer birer kaçmış 1 saat bende çıkıyorum...poğça yapıyorum hamurum şişmiş kabarmış taşacak şimdi öpüyorum herkezii

selam herkese.
malumunuz 9.gün test yaparak negatif almıştım bugün yine tekrarladım testimi tabiki yine negatif. Allahım hayırlarla karsılastırsın.hepinizi öpuyorum.

ay canımmm tüylerim diken diken oldu...hayır olsun daha doğrusu gerçek olsun inşallahhhhhhh...böyle bir rüya şimdimi hatırlanır cicim...bak nasıl sevindim...gerçek olursa rüyan dile benden ne dilersen...ah ah bu bile beni şu an çok mutlu etti bi de gerçek olsa nasıl mutlu olacam kimbilir

selam herkese.
malumunuz 9.gün test yaparak negatif almıştım bugün yine tekrarladım testimi tabiki yine negatif. Allahım hayırlarla karsılastırsın.hepinizi öpuyorum.

dediğin gibi canım hayırlısı olsun...bir çoğumuz negatifi gördük ama tekrar denemelerimize başladık ve başlayacaz...anne olana kadar pes etmek yok...

selam herkese.

hayırlısı olsun cnm..Allahım en yakın zamanda yavrunu getirsin sana....

seni OKADAR iyi anliyorumki bu duyguyu ancak yasayan bilir zaten,ben en yakin arkadasimin hamilelik haberini duydugumda hungur hurngur agladim ama kiskancliktan degil kendime agladim benden uc sene sonra evdendi kizi bir bucuk yasinda ve daha bir coklari hemen hemen hepsinin bebegi var ben kendime agliyorum neden diyorum ama oyle bi durumki kimsenin yaninda aglayamiyorsun cunku anlamiyorlar...

inşalllllllaaaaahhhhhhhhhhhhh............... AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNN............

delirecem bu başağrısından ilaçta almadım ya bebiş varsa diyeee...mahvetti beni kaç saattir...şu an bilgisayar ekranına bile bakmakta zorlanıyorum..beklenen son aslında kaç gündür geç yat sabahın köründe kalk iflas ettim işteeee

yemek arası veriyorum kızlarrr...ilk fırsatta gelmeye çalışacam kendimi iyi hissedersemmm

du bi bende AMİİİNNNNNNNNNN diyeyimmmm..aaahhhhhh ahh gerçek olurmu acabaaa:26:
tabiki gerçek olcak....

amannnnnn o baş ağrısı üç gündür yakamı bırakmıyo... ense kökünden başlayıp yukarı doğru çıkıp beni deli ediyo...... allahtan benimki çok şiddetli değil... seninki uykusuzluktan güzelim hele dün telef olduk face rüzgarına kapılıp...

merhabalarr tüp bebek günlügüne yeni basliyorum, almanyada yasiyorum ve ocakta ilk denememi burda yaptim ve boyumunölcüsünü aldim negatif.. simdi ver elini türkiye nisanda ikinci tedavime basliyorum ........

merhabalarr tüp bebek günlügüne yeni basliyorum, almanyada yasiyorum ve ocakta ilk denememi burda yaptim ve boyumunölcüsünü aldim negatif.. simdi ver elini türkiye nisanda ikinci tedavime basliyorum ........

hoşgeldin tatlım... inşallah türkiye hayırlı gelir sana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…