Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyki face de bu grubuda kurmuşsunuz sizleri görmek böle tanımak da güsel ve daha samimi akasya göbüşüne bayıldım

kızlar..bnm transfer pazartesi oldu..
salı günü ben ılık suyla duş aldım...taburcu kağıdımda ayakta duş şeklinde banyo yapabilirsiniz yazıyordu..
kayınvalidemde illa al al diyince bende 3-5 dk ılık suyla duş aldım..yanlış mı yaptım ben ???:26:

Son düzenleme:

cnm bnm transfer de perşembe oldu bana da ctesi akşam yada pazar günü yap dediler aynı ılık su ve ayakta die bnde yarın yapcam daha keşke bi gün daha bekleseydin ama 3-5 dk dan bişey olmaz inş takılma cnm

cnm bnm transfer de perşembe oldu bana da ctesi akşam yada pazar günü yap dediler aynı ılık su ve ayakta die bnde yarın yapcam daha keşke bi gün daha bekleseydin ama 3-5 dk dan bişey olmaz inş takılma cnm

tutmazsada o kaynanam yüzünden aldığım duştan tutmaz ayy şimdi nasıl kızıyorum kendime varyaa

selam canim ben yalniz basima kahve iciyorum tv nin karsisinda laptop kucagimda

canım 3 5 dakikadan bişi olmazz ılık su zaten sıcak su olmasın fazla duşta kalma yeter takma kafana canım benim bebeğine odaklan seninle inşallahh

NUPELDA23 cım afiyet bal şeker olsunn oh oh değmeyin keyfime diosn yani

tutmazsada o kaynanam yüzünden aldığım duştan tutmaz ayy şimdi nasıl kızıyorum kendime varyaa

canım bebeğin inşallah seninledir ama unutma nasiibinde varsa suda yüzsen bile birşey olmaz ama nasip değilse ne yaparsan yap olmaz ..... hem olumsuz düşünme şu an bebeğin seninle onu senle kalmaya ikna ett :))

ama onada yazık..gece yarılarına kadar çalışıyor cnm..
gitsin 2 saate gelir nasılsaa

kıyamazdaaa gıtsın tabı canım benımmm yaaaaa onalrında stres atmaya ıhtıyacı varr...

yaaa ben sen bıloyon sandım kuzum yaaa 1 gun daha bekleseydın ama ıllıksa bısye olmazzzzz....
ama alırsan kesınlıkle sıcak alma karasudan duydum sıcak yasakmıss o yzuden kuzum hatta alma dus sacını yıka ıslak mendılle sıl yanı bebek tutsun yeterkı bız kokalım vallaaa ebn razıyımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…