linkle olmuyor yada ben beceremedim bilmiyorum canim
kuzum sende ne cok yalnız bırakıyo bu kocıssssshemde bu surecteee
eger oyleyse ben varıımmm canımmm
ekledim sizi gruba...
yani inşallah....
hoşgeldin güzelim gruba 35 izmir ekledi beni yoksa ben kendi başıma beceremezdim....
iyki face de bu grubuda kurmuşsunuz sizleri görmek böle tanımak da güsel ve daha samimi akasya göbüşüne bayıldım
teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun... 16 gündür iyice büyüttüm göbüşü:)))))
teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun... 16 gündür iyice büyüttüm göbüşü:)))))
akasya senin ilk bebisinmi sanki sen baska cocugunda var demi yoksa ben yanlis mi hatirliyorum?
kız daha anca becerdim hamile kalmayı 2yıldır :))))) ama inşallah bunu doğurur bida hamile kalırım:))))
allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al insallah bunu pesinden hemen kendiliginden gelsin ikincisi :))
kızlar..bnm transfer pazartesi oldu..
salı günü ben ılık suyla duş aldım...taburcu kağıdımda ayakta duş şeklinde banyo yapabilirsiniz yazıyordu..
kayınvalidemde illa al al diyince bende 3-5 dk ılık suyla duş aldım..yanlış mı yaptım ben ???:26:
cnm bnm transfer de perşembe oldu bana da ctesi akşam yada pazar günü yap dediler aynı ılık su ve ayakta die bnde yarın yapcam daha keşke bi gün daha bekleseydin ama 3-5 dk dan bişey olmaz inş takılma cnm
selam canim ben yalniz basima kahve iciyorum tv nin karsisinda laptop kucagimda
salı günü ben ılık suyla duş aldım...taburcu kağıdımda ayakta duş şeklinde banyo yapabilirsiniz yazıyordu..
kayınvalidemde illa al al diyince bende 3-5 dk ılık suyla duş aldım..yanlış mı yaptım ben ???:26:
tutmazsada o kaynanam yüzünden aldığım duştan tutmaz ayy şimdi nasıl kızıyorum kendime varyaa
ama onada yazık..gece yarılarına kadar çalışıyor cnm..
gitsin 2 saate gelir nasılsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?