Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende seni özledim canımama iki gündür halim yok bil e girmeye..dinleniyorum,bugünde görümcem geldi,gitti..bende size bi bakayım dedim..ama cıkcam belim agrıyo uzancam,inş.yarın iyi olursam daha cok gelirim..kib..agrın gecmezse ilaç iç bari,hazır fırsatın varken:))öptüm seni..gecmişi okuyamadım,önemli bişey varmı bilmiyorum..yarın falan bişey varsa bana bi özet gecersiniz:))

Selam canım,nasılsın?face de gördüm de istegi,sana sorayım demiştim bende,tamam canım ekliyorum:))kib..ben yarın gene gelcem şimdi uzanmam lazım,yorgunum biraz..

Cnmm gecmis olsun insllh bebisin bas ağrısında bunlar hamilelik yapar derler başarısı nane yağı ya da cın yağı varsa evd sür bak anlına boynuna iyi geliyor bana bide afiyet olsun cnm öptüm seni

Slm arkadaslarım bugün çok yogun gecti ve acayip belim ve ayak tabanım ağrıyor uzanmam lazım bakayım dedim napar benim kardesler çıktım birazdan ee ne var ne yok yasick varmi bana:26:

selam kızlarrr...
ne kadar sessiz h.sonu yaa tabi..bnm kociş halısaha maçına gitti kaldım evde bir başımaaa

selam kızlar bizim bursa işi yarına kaldı yarın sabah çıkıcaz yola neler yapıyonuzz bakalımm

23 ünde doktora gittim şimdilik hersey yolunda doktoru sıkıştırdım cinsiyet konusunda şimdilik oğlan ama kesin degil dedi :)))

çok güzel anlatmıssın gülümm benimde çevremde kimse bilmiyor özellikle yakın çevremde bazı kişilerin tüp bebek ile ilgili saçma sapan fikirleri var....

inşallah canım güzel haberler vereceksin bize .....

üzülme canım hepimizde anne olacağız bu yolda çok yıpranıyoruz ama ne yapalım kuzularımız gelsinde yaralarımızı sarsın (( önceden ben hiç etkilenmezdim ama bu bir kaç aydır çok kötüyüm yeni bir haber almama gerek yok içimde bir yara sızlayıp duruyor ......

canım hamile haberi almanın evlenme ile ilgisi yok şimdi doğurmak moda bide önce öyle hemen hamile diye denmezdi şimdi aşk yapar yapmaz başlıyorlar hamile olabilirim demeye gözüne gözüne sokuyorlar .... allah herkesin evladını kendine bağışlasın bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versinnnn....

selam herkese.
malumunuz 9.gün test yaparak negatif almıştım bugün yine tekrarladım testimi tabiki yine negatif. Allahım hayırlarla karsılastırsın.hepinizi öpuyorum.

canımmmm hayırlısı bu sfer değil ama inşallah bi daha kine belkide kendiliğinden gelir hem ben senin fotona bakınca hep senin gibi kızın olacağını düşünüyorum rabbim gönlüne göre versin....

merhabalarr tüp bebek günlügüne yeni basliyorum, almanyada yasiyorum ve ocakta ilk denememi burda yaptim ve boyumunölcüsünü aldim negatif.. simdi ver elini türkiye nisanda ikinci tedavime basliyorum ........

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza ....

tamamen gizli artık:))))) kapanmasına gerek yok bizden başka kimse göremez....

anladım canım tamamen gizli ama ben sizden değil miyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…