delirecem bu başağrısından ilaçta almadım ya bebiş varsa diyeee...mahvetti beni kaç saattir...şu an bilgisayar ekranına bile bakmakta zorlanıyorum..beklenen son aslında kaç gündür geç yat sabahın köründe kalk iflas ettim işteeee
Iyi akşamlar canım:))nasılsın?umarım iyisindir..
Selam canım,nasılsın?face de gördüm de istegi,sana sorayım demiştim bende,tamam canım ekliyorum:))kib..ben yarın gene gelcem şimdi uzanmam lazım,yorgunum biraz..
iyide kuzum verdiginiz linke tiklayinca bisey acilmiyor?tamamen gizli artık:))))) kapanmasına gerek yok bizden başka kimse göremez....
selam kızlarrr...
ne kadar sessiz h.sonu yaa tabi..bnm kociş halısaha maçına gitti kaldım evde bir başımaaa
tamamen gizli artık:))))) kapanmasına gerek yok bizden başka kimse göremez....
selam kızlar bizim bursa işi yarına kaldı yarın sabah çıkıcaz yola neler yapıyonuzz bakalımm
iyide kuzum verdiginiz linke tiklayinca bisey acilmiyor?
iyide kuzum verdiginiz linke tiklayinca bisey acilmiyor?
cnm gızlı sen ıstek gonder 35 izmir gelınce eklerrrrr
canım ben hiç anlamıyom bu işlerden
beni izmir ekledi sağolsun...
23 ünde doktora gittim şimdilik hersey yolunda doktoru sıkıştırdım cinsiyet konusunda şimdilik oğlan ama kesin degil dedi :)))
Elifcimm,adaşımm güzell arkadaşımm sen kapalı yapma gizli yapman gerekli,diğer türlü grup adı dahill facete görünür olmakta..Ben yapıcakktım dün akşam ama Gülden face olayına sıcak bakmıyorrr.Benimde korktuğum birşey var..Bizim yakın çevremiz dışında kii bazen onlardan bile bilmeyenler var,yanlışlıkla birşey paylaşırızz sonra olay içinden çıkılmaz bir hal alabilir kimimiz içinn..
Face grubu şu işimize yarar sadece eğer gizli yaparsan grup adı ve üyeleri dahil paylaştığımızı yanlız biz görebilirizz..Başka kimse göremezz.Oldu ki buryaa uğrayamayanlar olurr oradan haberleşilir,yada istediğimiz paylaşımları kendi aramızda yapmamıza yarar..Ama lütfen önce gizli konuma getirelim onu..Sonra akalımmm canımm..
Birde oraya dalıp toğiği ihmal etmeyelimm..Sonuçta amacımız birbirimizden yararlanmakk bilgi açısındann.Tabii sonunda güzel dostluklar arkadaşlıklar da olursa ne ala..
Umarım anlarsın benii..Cevabını bekliyorum cicimm..Öptt..
valla bekleyiş biraz ağrılı biraz korkulu ve endişeli ama yinede umutlu gidiyo.
şu dış gebelik korkusunu atamıyorum içimden bir türlü. son günlerde topiğe bile adapte olamıyorum.
dün 8. günümdü idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten biraz daha belirgin çıktı ama hiç etkilenmedim, kandada görsem pozitifi inan hiç birşey değişmeyecek. ne zaman küçük bir kese içinde pıt pıt atan kalbi gördüm işte o zaman ancak inanırım hamile olduğuma.
aaa evet canım benim:)) geçmişi okudum şimdi aklım karıştı gizli yaptım grubu ama kapatabilirim herkes rahatsız oldu anladığım kadarı ile aslında hiç bir paylaşım da olmadı ama tüp bebekle ilgili ama kapatmak bir tıklamaya bakar yani herkes gibi benimde kimse bilmiyor bende bilinmesinden rahatsız olurum ve bu nedenlede gizli yaptım biraz önce ayarları değiştirdim....duvarında yayınlananlarda duvara çıkan yaıznın yanındaki oka tıklayıp tüm haberleri gizleyebilirler ama dediğim gibi kapatmak bir tıklamaya bakar....
bunun dışında kötüyüm demin yolda hem ağladım hem yürüdüm hem konuştum kendi kendimee bebek eşyası ütülemeye gittim marrta bi tanıdığım doğum yapacak bunun dışında 2 tane hamile haberi aldım aynı anda çook ssevindim hele bitanesi heycanla bekliyodum oda kaderdaşım benim oda tüp bebek yaptı asm de bugün test yaptı ve değeri 480 çıktı inanılmaz mutlu oldum.....
ama gene kendim için üzgünüm..............
biraz evimi temizlicem ara ara bakarım sizlere............kafamın dağılması gerek.........kötüyüm çok
canım ya hepimz aynıyız inan bana çok zor bi durum hergün hamile habri alıyorum alt komşu üst komşu tabikiseviniyoruz allah ömürlerini uzun etsin hepsinin ama bi yanınmız buruk...hiç mutlu deyilim ben hergün durup duruken sebepsiz en ufak şeyleri büyüterek aglıyorumhissediyorum bigün mutlaka bizde anne olucaz ve buraya yeni gelen arkadaşlara teselli vericez bildigimiz ne varsa yazıcaz evlenmeden önce hamile haberi almazdım çok fazla ama şimdi sanki herkez inadına gelip bana söylüyo sahte bi gülümseme yapıp saglıklı olsun ömrü uzun olsun diyip evime çıkıyorum allah kimseye evlat acısı yaşatması geç olsun ama sagıklı olsun çok öpüyorum
selam herkese.
malumunuz 9.gün test yaparak negatif almıştım bugün yine tekrarladım testimi tabiki yine negatif.Allahım hayırlarla karsılastırsın.hepinizi öpuyorum.
merhabalarr tüp bebek günlügüne yeni basliyorum, almanyada yasiyorum ve ocakta ilk denememi burda yaptim ve boyumunölcüsünü aldim negatif.. simdi ver elini türkiye nisanda ikinci tedavime basliyorum ........
tamamen gizli artık:))))) kapanmasına gerek yok bizden başka kimse göremez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?