Tüp Bebek Günlüğümüz !

yavrıcımm ikizler geliii inşaallah erken başlaması gayet normal belirtilerinn bencee bebişimm....sana bişey dicem azcık güleriz ben de her adet öncesi mide bulantısı çekiyorumm 1 haftadan fazla sabah bulantılarım oluyor resmen..başım da leyla gibi dönüyor duruyor... bu da adet gecikmesinden kaynaklı sanırımm...şimdi kocişden intikam zamanıı benim arkadaşım o kadar eziyet çekti tedavi dee yok öle hazır bebişe konmak sindrella muamelesi yapmasan hatırım kalır

Evet yaa fena valla benim midem hep hassasti simdi daha fena oldu.. Sag olsun kocisim bakiyor bana bulasik makinem bozuk ya bak sunu da degistiremedik dedim tamam emelcim onlari da yikarim sen dusunme diyoo

Insallah birtanem canim arkadasim saglikla devam etsinde gerisi hic sorun degill.. Valla Allah naaip ederse bu kadar senenin acisini cikaricam insallah garibim zaten hic yormuyo beni dus alicam artik yeter dedim olmezsin sabret biraz daha diyo biliyo benim banyoya girdimi cikamadigimi

offff ulen off
canımız dediğimiz insan benimle uğraşma uğraşırsan başına geleceklerden kork dedi demekki başıma bişilerin gelmesini umursamıyoo
hangi köprüye gideyim köprülerden köprü beğeneyimde bu sahte dünyanın kahrını daha fazla çekmeyeyim atayım kendimi sulara...
akşam haberlerinde boğaziçi köprüsünden atlarken ikramaya yüzünden gidiyom diye söyleyecem
neyse lafı fazla uzatmayayımda çıkayım Ankara İstanbul arası 5 saat anca varırım köprüye malum akşam haberlerine yetişmem lazım

Son düzenleme:
Evet yaa fena valla benim midem hep hassasti simdi daha fena oldu.. Sag olsun kocisim bakiyor bana bulasik makinem bozuk ya bak sunu da degistiremedik dedim tamam emelcim onlari da yikarim sen dusunme diyoo

wauwwwwwww süpperrr demek bulaşıklar içinde yıkarım diyooooo vaayyyy arkadaş hamile olmak gibisi yok acil hamile kalmalıyım

ooooooy ooooooooy kıyamam men sana yavyum menim hangi kanala çıkacan akşam sölede onuizliyim kaçırmıyim köprüden atlayışını

wauwwwwwww süpperrr demek bulaşıklar içinde yıkarım diyooooo vaayyyy arkadaş hamile olmak gibisi yok acil hamile kalmalıyım

bende bendeeeeeeee

ooooooy ooooooooy kıyamam men sana yavyum menim hangi kanala çıkacan akşam sölede onuizliyim kaçırmıyim köprüden atlayışını

bende bendeeeeeeee

offf of
işte biri daha yıkılmışlığıma cem yılmaz yaklaşımı yapıyooo ben atlamayayımda kimler atlasın köprülerden
olmadı en yakın viyadükten atlayım ben

offf of
işte biri daha yıkılmışlığıma cem yılmaz yaklaşımı yapıyooo ben atlamayayımda kimler atlasın köprülerden

canım menim yaaaaaaa kim menim arkadaşıma cem yılmaz gibi yaklaşır saçını başını yolarım men onun

hangi viyadükten atlıyon ilk uçakla angaraya geliyom

tatlım seninde test gününmü yarın inşallah hayırlı haberler alırız sendende

canım menim yaaaaaaa kim menim arkadaşıma cem yılmaz gibi yaklaşır saçını başını yolarım men onun

bana en yakın hangi viyadükki bilmiyom düşünmem lazım..
olmadı 8.katta oturuyom zaten evden atlarım bende
ben atlayışım ses getirsin isteğimden evden atlamam diyodum ama yapcak bişi yok yıkık ve bitikim ya mekan seçecek lüksüm yok artıkın

alkış enişteyeeeallah razı olsun ondan
vay arkadaşş hemen de kendini köprüden atma aşamasına gelmiş..Allah korusun canımın içi sana gelen bana gelsinn....aklıma geldi sütü taşırıdm deyince söleyiverdimm benim dediğim ufak aksilikler... aşkolsun yaaa sensiz hayatın ne anlamı ver hangi köprüye giidiyosan ben de aynı yerden atlarım peşinden soranlara da
vicdan azabına dayanamadım derimm....Allah bize uuzn ve sağlıklı çoluklu çocuklu ömür nasip etsin şakası bilem içimi acıttı...sütün taşmasından intiharın eşiğine gelmiş hatuna bak yaa
ben de ben deeee amaaaan ben ne seviniyosam zaten benim kocişş hava da karada yapar işleriii
offf of
dur kız nereye atlıyosun deliii

sara sultan koparttın benii güldenim ağlıyor sen gülüyosun ama yaaa olmaz kii böleee şimdi beni affetse senin için igdecek viyadük köprü artık ne bulursa

tamam adresi ver bari balkonun altına branda sereyim sonrada bi kaç kanla haber vereyim atlayışın yükses frekansta ses getirsin

ahanda bu işlerin suçlusu sorumlusu ikramaya hatun gelmiş bulunmaktadır

sara sultan koparttın benii güldenim ağlıyor sen gülüyosun ama yaaa olmaz kii böleee şimdi beni affetse senin için igdecek viyadük köprü artık ne bulursa

aaaa kim gülüyo ben gülen mülen görmüyom çok ayıp kızı köprülerden atlat sonrada suçu bana at aaaaa aşkolsun ikramayacım yani bende seni bacı bilmiştim vah bana vah başıma gelenlere

yok be şekercim yarın test değil kese görme günü.

hadi ya şimdi ayıp ettik iyimi kaç gündür doğrudüzgün takip etmezsek olacağı bu dimi

du ben şimdi düzeltirim yazımı

tamam atlamıyom gideyimde süt içeyim bari

herkeslerde gülüyo bana ben acı çekerken

tatlım ben topiği bu aralar çok takip etmediğimden kim hamile kim sonuç bekliyo pek bilmiyorum sende yarın dan bahsedince test günün sandımdı neyseki sen o zor süreci atlatmış daha heyecanlı ve bi o kadarda zevkli bi sürece girmişsin yarın keseyi görür kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah

tamam atlamıyom gideyimde süt içeyim bari

herkeslerde gülüyo bana ben acı çekerken

kimse gülemez menim bacıma kafalarını kırarım onların yaaaaa

sütün içine zerdeçalda kat hem çok lezzetli hemde çok faydalı bi baharattır kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…