Can dostlarim eve yeni geldim hulusi hoca filgrastime 9.haftaya kadar devam edeceksin ilacini al demisti onu aldik Allahtan bir arkadas var ecza deposunda 860 liraydi 410 liraya aldik. Kac sayfa gecmis hepinize guzel dileklwriniz icin tesekkur ediyorum. Bana olan guzel dileklerinizin kat kat fazlasini Rabbim size nasip etsin.. Herkese tek tek yazicam cevap dedim ama telefondan giriyorum biraz zor olacak kusuruma bakmayin artik. Bu arada gulden sana midem bulaniyo iki gundur diyordum demek bundanmis ve erken basladi yemek yiyemiyorum kocisim yemek hazirladi ama midem agzimda erken degil mi bunlar icin diyorum ama saglikli olsunda bulansin dursun diyorum sonradaHepinizi cok seviyorum iyi ki hayatimdasiniz ♥♡♥♡♥
tek tek yazmana gerek canımcım toptan yazmışın işte..
mide bulantısı erken gibi olsada daha önce demiştim sana efeylülde transferden kısa bir süre sonra bulantılara esir olmuş bence olabilir bi de o kadar ilaç kullanılıyor iyice hassaslaştı tabii miden...
kocacında iyi bakıyo demek sana afferin ona
yavrıcımm ikizler geliii inşaallaherken başlaması gayet normal belirtilerinn bencee bebişimm....sana bişey dicem azcık güleriz ben de her adet öncesi mide bulantısı çekiyorumm 1 haftadan fazla sabah bulantılarım oluyor resmen..başım da leyla gibi dönüyor duruyor ... bu da adet gecikmesinden kaynaklı sanırımm...şimdi kocişden intikam zamanıı benim arkadaşım o kadar eziyet çekti tedavi dee yok öle hazır bebişe konmak sindrella muamelesi yapmasan hatırım kalır
merhabaa kaderdaşımmnasılsın bir de buradan sorayımm...seninle sohbete daldım topik kaç sayfa atmış görüyo muusnn
hiç de bilem geç kalmadımdaha çok dansöz oynatacaz burdaa bebişimm .....keselere pıtpıtlara cinsiyetlerinee inşaallah
bak bana laf söledin sütün taştı...ben le uğraşma tızımm ilkinimin falında bilem çıktı...seninle uğraşanın vay haline dedi...sonunu hazırlıyor uğraşanlarr.... eşim de hep der sana ters bir laf söylesem o gün işim ters gider ..ben tek ters bakışımla şahit oldum anında ufak çaplı kazalarına....
ayy tırstım kendimden şuan:18::18::18::18::18: ben neymişim yaww
Evet yaa fena valla benim midem hep hassasti simdi daha fena oldu.. Sag olsun kocisim bakiyor bana bulasik makinem bozuk ya bak sunu da degistiremedik dedim tamam emelcim onlari da yikarim sen dusunme diyoo
offff ulen off
canımız dediğimiz insan benimle uğraşma uğraşırsan başına geleceklerden kork dedi demekki başıma bişilerin gelmesini umursamıyoo
hangi köprüye gideyim köprülerden köprü beğeneyimde bu sahte dünyanın kahrını daha fazla çekmeyeyim atayım kendimi sulara...
akşam haberlerinde boğaziçi köprüsünden atlarken ikramaya yüzünden gidiyom diye söyleyecem
neyse lafı fazla uzatmayayımda çıkayım Ankara İstanbul arası 5 saat anca varırım köprüye malum akşam haberlerine yetişmem lazım
wauwwwwwww süpperrr demek bulaşıklar içinde yıkarım diyooooo vaayyyy arkadaş hamile olmak gibisi yok acil hamile kalmalıyım
ooooooy ooooooooy kıyamam men sana yavyum menim hangi kanala çıkacan akşam sölede onuizliyim kaçırmıyim köprüden atlayışını
bende bendeeeeeeee
offf of
işte biri daha yıkılmışlığıma cem yılmaz yaklaşımı yapıyooo ben atlamayayımda kimler atlasın köprülerden
olmadı en yakın viyadükten atlayım ben
canım menim yaaaaaaa kim menim arkadaşıma cem yılmaz gibi yaklaşır saçını başını yolarım men onun
hangi viyadükten atlıyon ilk uçakla angaraya geliyom
alkış enişteyeeeEvet yaa fena valla benim midem hep hassasti simdi daha fena oldu.. Sag olsun kocisim bakiyor bana bulasik makinem bozuk ya bak sunu da degistiremedik dedim tamam emelcim onlari da yikarim sen dusunme diyoo
offff ulen off
canımız dediğimiz insan benimle uğraşma uğraşırsan başına geleceklerden kork dedi demekki başıma bişilerin gelmesini umursamıyoo
hangi köprüye gideyim köprülerden köprü beğeneyimde bu sahte dünyanın kahrını daha fazla çekmeyeyim atayım kendimi sulara...
akşam haberlerinde boğaziçi köprüsünden atlarken ikramaya yüzünden gidiyom diye söyleyecem
neyse lafı fazla uzatmayayımda çıkayım Ankara İstanbul arası 5 saat anca varırım köprüye malum akşam haberlerine yetişmem lazım
ben de ben deeeewauwwwwwww süpperrr demek bulaşıklar içinde yıkarım diyooooo vaayyyy arkadaş hamile olmak gibisi yok acil hamile kalmalıyım
dur kız nereye atlıyosun deliiiofff of
işte biri daha yıkılmışlığıma cem yılmaz yaklaşımı yapıyooo ben atlamayayımda kimler atlasın köprülerden
olmadı en yakın viyadükten atlayım ben
canım menim yaaaaaaa kim menim arkadaşıma cem yılmaz gibi yaklaşır saçını başını yolarım men onun
hangi viyadükten atlıyon ilk uçakla angaraya geliyom
tatlım seninde test gününmü yarın inşallah hayırlı haberler alırız sendende
bana en yakın hangi viyadükki bilmiyom düşünmem lazım..
olmadı 8.katta oturuyom zaten evden atlarım bende
ben atlayışım ses getirsin isteğimden evden atlamam diyodum ama yapcak bişi yok yıkık ve bitikim ya mekan seçecek lüksüm yok artıkın
alkış enişteyeeeallah razı olsun ondan
Eki Görüntüle 643521 vay arkadaşş hemen de kendini köprüden atma aşamasına gelmiş..Allah korusun canımın içi sana gelen bana gelsinn....aklıma geldi sütü taşırıdm deyince söleyiverdimm benim dediğim ufak aksilikler... aşkolsun yaaa sensiz hayatın ne anlamı ver hangi köprüye giidiyosan ben de aynı yerden atlarım peşinden soranlara da
vicdan azabına dayanamadım derimm....Allah bize uuzn ve sağlıklı çoluklu çocuklu ömür nasip etsin şakası bilem içimi acıttı...sütün taşmasından intiharın eşiğine gelmiş hatuna bak yaa
ben de ben deeeeamaaaan ben ne seviniyosam zaten benim kocişş hava da karada yapar işleriii
dur kız nereye atlıyosun deliii
sara sultan koparttın beniigüldenim ağlıyor sen gülüyosun ama yaaa olmaz kii böleee şimdi beni affetse senin için igdecek viyadük köprü artık ne bulursa
yok be şekercim yarın test değil kese görme günü.
alkış enişteyeeeallah razı olsun ondan
Eki Görüntüle 643521 vay arkadaşş hemen de kendini köprüden atma aşamasına gelmiş..Allah korusun canımın içi sana gelen bana gelsinn....aklıma geldi sütü taşırıdm deyince söleyiverdimm benim dediğim ufak aksilikler... aşkolsun yaaa sensiz hayatın ne anlamı ver hangi köprüye giidiyosan ben de aynı yerden atlarım peşinden soranlara da
vicdan azabına dayanamadım derimm....Allah bize uuzn ve sağlıklı çoluklu çocuklu ömür nasip etsin şakası bilem içimi acıttı...sütün taşmasından intiharın eşiğine gelmiş hatuna bak yaa
ben de ben deeeeamaaaan ben ne seviniyosam zaten benim kocişş hava da karada yapar işleriii
dur kız nereye atlıyosun deliii
sara sultan koparttın beniigüldenim ağlıyor sen gülüyosun ama yaaa olmaz kii böleee şimdi beni affetse senin için igdecek viyadük köprü artık ne bulursa
tatlım seninde test gününmü yarın inşallah hayırlı haberler alırız sendende
tamam atlamıyom gideyimde süt içeyim bari
herkeslerde gülüyo bana ben acı çekerken
Allhım verdi cok şukur canım kese içn gidiyoz yarın inş görmk nasip olsun rabbim herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?