Tüp Bebek Günlüğümüz !

biriniz intihar aşamasına getirdiniz beni diğeriniz yıkılmışlığımla alay ettiniz
yiyin şimdi birbirinizi

tamam atlamıyom gideyimde süt içeyim bari

herkeslerde gülüyo bana ben acı çekerken

eveeetttt Gldenim boşver onu da cumartesi günü Benkayranın kan değerine göre iddaaya girdikk burdan duyuruyorum ben diyorum 400 ve üzeri bir değer gelecek gülden diyor 300 civarını geçmez..gerçi katlanmasını hesaplarsak ben kaydbederim giib duruyo ama ben rüyamda gördüğüm değerin yalancısı olurumm

350 yi geçmez diyom beennnn...
kaybetme işine gelirsek ikimiz içinde geçerli şekercim Allah biliyor sonuçta bi bakmışsın 1000 çıkmış

biriniz intihar aşamasına getirdiniz beni diğeriniz yıkılmışlığımla alay ettiniz
yiyin şimdi birbirinizi

pışık işteee hiç de bilemm yemem kimseyi seviyom kıızm ben siizi öle lafla değil yürekten gönülden can dan ciğerdenn
atışmamız bile sevgiden bi kerem taam mıı

Canım tebrik ederim,rabbim devamına erdirsin inşaallah herkesinkini:)
Bu arada ben de sabah idrar testi yaptım işe gittim,eve gelince baktım gölge var.... bakalım hayırlısı.Yalız çok fena başım ağrıyo
Sen sigarayı naptın bırakabildin mi,benim durum vahim yaa...

selam şekerler.
Kaan göğsümden kopup uyumuşken iki dakka uğrayım dedim.
Emel'in sonucu için çooook sevindim
Rabbim tamamına erdirsin.
sizler nasılsınız?

350 yi geçmez diyom beennnn...
kaybetme işine gelirsek ikimiz içinde geçerli şekercim Allah biliyor sonuçta bi bakmışsın 1000 çıkmış

ayy gülmeyle sevinmeyi şaşırıım o zaman herhaldee. olsun ben kaybedersem arkadaşıma hediye almış olurum bahanesi olurr...
öle bir değer çıkarsa ikimiz de kaybederiz benkayra kazanır iddasına girdiğimiz şeyi ona ve bebişleirne alırız hem de ikiz olacağı için bu değerle denk gelir

pışık işteee hiç de bilemm yemem kimseyi seviyom kıızm ben siizi öle lafla değil yürekten gönülden can dan ciğerdenn

taammmm bişi demiyommm..
seviyon sen bizi...

süpper bi haber daha gölge var demekki
maşallahhhh e o zaman yarın kan ver sende...

selam şekerler.
sizler nasılsınız?

iyi yapmışsın canım bugün keyifli birgün oldu çok şükür...
bi de kucağımızda seninki gibi bir melek olursa daha ne isteriz hayattan...

selam şekerler.
sizler nasılsınız?

aaaa sedamucum hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah

bende seni seviyom tızııııııııııım hepinizi seviyooooooom

anlaştık şekerim gönlümüzden ne koparsa öle olsun:13::13::13:

Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah.
her gece Kaan'ı emzirirken sizin için dua ediyorum.
lohusaların da duaları kabul olurmuş,kayınvaldem hep dua et dedi arkadaşlarına.
hepinizin yüzü gülsün inşallah.

Amin canim sag ol insallah darisi basina golge varsa insallah kendide vardir. Ben sigara isini hala bitiremedim ama 3 tanecik iciyorum onu da bitiricem insallah bu kadar emek verdim acilar cektim o pislik icin riske atamam

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aaaa sedamucum hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah

bende seni seviyom tızııııııııııım hepinizi seviyooooooom

Saraaaaa teşekkür ederim cicim.
Gülden mesajını iletti,çok mersi.
oğlumla öpüyoruz Sara teyzoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…