aaaa kim gülüyo ben gülen mülen görmüyom çok ayıp kızı köprülerden atlat sonrada suçu bana at aaaaa aşkolsun ikramayacım yani bende seni bacı bilmiştim vah bana vah başıma gelenlere
hadi ya şimdi ayıp ettik iyimikaç gündür doğrudüzgün takip etmezsek olacağı bu dimi
du ben şimdi düzeltirim yazımı
tamam atlamıyom gideyimde süt içeyim bari
herkeslerde gülüyo bana ben acı çekerken
eveeetttt Gldenim boşver onu da cumartesi günü Benkayranın kan değerine göre iddaaya girdikk burdan duyuruyorum ben diyorum 400 ve üzeri bir değer gelecek gülden diyor 300 civarını geçmez..gerçi katlanmasını hesaplarsak ben kaydbederim giib duruyo ama ben rüyamda gördüğüm değerin yalancısı olurumm
biriniz intihar aşamasına getirdiniz beni diğeriniz yıkılmışlığımla alay ettiniz
yiyin şimdi birbirinizi
Can dostlarim eve yeni geldim hulusi hoca filgrastime 9.haftaya kadar devam edeceksin ilacini al demisti onu aldik Allahtan bir arkadas var ecza deposunda 860 liraydi 410 liraya aldik. Kac sayfa gecmis hepinize guzel dileklwriniz icin tesekkur ediyorum. Bana olan guzel dileklerinizin kat kat fazlasini Rabbim size nasip etsin.. Herkese tek tek yazicam cevap dedim ama telefondan giriyorum biraz zor olacak kusuruma bakmayin artik. Bu arada gulden sana midem bulaniyo iki gundur diyordum demek bundanmis ve erken basladi yemek yiyemiyorum kocisim yemek hazirladi ama midem agzimda erken degil mi bunlar icin diyorum ama saglikli olsunda bulansin dursun diyorum sonradaHepinizi cok seviyorum iyi ki hayatimdasiniz ♥♡♥♡♥
350 yi geçmez diyom beennnn...
kaybetme işine gelirsek ikimiz içinde geçerli şekercim Allah biliyor sonuçta bi bakmışsın 1000 çıkmış
biriniz intihar aşamasına getirdiniz beni diğeriniz yıkılmışlığımla alay ettiniz
yiyin şimdi birbirinizi
pışık işteeehiç de bilemm yemem kimseyi seviyom kıızm ben siizi öle lafla değil yürekten gönülden can dan ciğerdenn
atışmamız bile sevgiden bi kerem taam mıı
Canım tebrik ederim,rabbim devamına erdirsin inşaallah herkesinkini:)
Bu arada ben de sabah idrar testi yaptım işe gittim,eve gelince baktım gölge var.... bakalım hayırlısı.Yalız çok fena başım ağrıyo
Sen sigarayı naptın bırakabildin mi,benim durum vahim yaa...
selam şekerler.
Kaan göğsümden kopup uyumuşken iki dakka uğrayım dedim.
Emel'in sonucu için çooook sevindim
Rabbim tamamına erdirsin.
sizler nasılsınız?
hiçte bilem yemeyiz birbirmizi biz kader arkadaşıyız bikerem yaaaaaa
selam şekerler.
Kaan göğsümden kopup uyumuşken iki dakka uğrayım dedim.
Emel'in sonucu için çooook sevindim
Rabbim tamamına erdirsin.
sizler nasılsınız?
pışık işteeehiç de bilemm yemem kimseyi seviyom kıızm ben siizi öle lafla değil yürekten gönülden can dan ciğerdenn
atışmamız bile sevgiden bi kerem taam mıı
ayy gülmeyle sevinmeyi şaşırıım o zaman herhaldee. olsun ben kaybedersem arkadaşıma hediye almış olurum bahanesi olurr...
öle bir değer çıkarsa ikimiz de kaybederiz benkayra kazanır iddasına girdiğimiz şeyi ona ve bebişleirne alırız hem de ikiz olacağı için bu değerle denk gelir
taammmm bişi demiyommm..
seviyon sen bizi...
süpper bi haber daha gölge var demekki
maşallahhhh e o zaman yarın kan ver sende...
iyi yapmışsın canım bugün keyifli birgün oldu çok şükür...
bi de kucağımızda seninki gibi bir melek olursa daha ne isteriz hayattan...
sanada tamam o zaman kimse kimseyi yemesin
hiçte bilem yemeyiz birbirmizi biz kader arkadaşıyız bikerem yaaaaaa
aaaa sedamucum hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah
bende seni seviyom tızııııııııııım hepinizi seviyooooooom
Canım tebrik ederim,rabbim devamına erdirsin inşaallah herkesinkini:)
Bu arada ben de sabah idrar testi yaptım işe gittim,eve gelince baktım gölge var.... bakalım hayırlısı.Yalız çok fena başım ağrıyo
Sen sigarayı naptın bırakabildin mi,benim durum vahim yaa...
Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah.
her gece Kaan'ı emzirirken sizin için dua ediyorum.
lohusaların da duaları kabul olurmuş,kayınvaldem hep dua et dedi arkadaşlarına.
hepinizin yüzü gülsün inşallah.
aaaa sedamucum hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun inşallah
bende seni seviyom tızııııııııııım hepinizi seviyooooooom
sevgi yumağı olalımm hep bölee:13::13:
Saraaaaa teşekkür ederim cicim.
Gülden mesajını iletti,çok mersi.
oğlumla öpüyoruz Sara teyzoşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?