Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah.
her gece Kaan'ı emzirirken sizin için dua ediyorum.
lohusaların da duaları kabul olurmuş,kayınvaldem hep dua et dedi arkadaşlarına.
hepinizin yüzü gülsün inşallah.
sen çok tatlısın yaaaaaaaa
tatlım ben topiği bu aralar çok takip etmediğimden kim hamile kim sonuç bekliyo pek bilmiyorum sende yarın dan bahsedince test günün sandımdı neyseki sen o zor süreci atlatmış daha heyecanlı ve bi o kadarda zevkli bi sürece girmişsin yarın keseyi görür kalp atışlarınıda duyarsınız inşallah
gülden hanım ben geçen gün ısırgan otu salatası tarifi verdim burda size bugünde zerdaçallı süt önerdim ama siz benim tariflerimle hiç ilgilenmediniz
biz burada sağlıklı yeme i.meler önerelim size siz hiç takmayın tüstüm men sana
canıımmmm Allahrazı olsun ne kadar anlamlı ve önemli bu yazdıkların biliyormusun çok saol...
evet canım biliyorum çok tatlıyım aynı zamanda harika bi insanım ben öyle bişeyimki kelimeler yetmez beni anlatmaya
benden soğudun şu an dimiii
hakkımdaki düşüncelerini bi daha gözden geçir derim
gülden önceden geçmiş sayfaları tek tek okur cevap yazardı artık topiğe geliyom son sayfadan başlıyorum direk muhabbete dalıyorum o sebepten görmedim kesin...
tarifler için çok saol canım benim...hala ısırgan ısrarla ya yakarsa yerken psikolojisine sahibimbunun için önce psikolojik destek almam bir doktor kontrolünde ısırgan yemeliyim zerdeçallı sütü bugün yazdın ölemiiiii ama neden görmüyom ben yaaaa yakın gözlüğü alsam iyi olcak:82::82::82:
Atlatık allhın izniyle şimdide asamlarımz var inş onlarıda atlatmk nasip olsun ayhh yarın heycnlanırımki ben inş mutlulugu yasttı allhım sevincinide yastsın aglatırsa rabbim mutluluktn olsun
ııııııııııııyyyyyyyy seni ukala seni bu ne kendini beğenmişlik ne şımarıklık bu ne hava amaaaaaaaaaaaaaa hepside yakışır arkadaşıma
niye geçmişi okumuyon sen ama belkim sana bişey yazıyoz dimi
sanki ben çok okuyomuşum gibi
inşallah yarın herşey yolunda gidecek canım sıkma canını
:78::78::78::78::78:
doğru diyosun ama yaşlılık canım nerde o bir sene önceki gülden eskiden hem geçmişten alıntı yapar hem anlık muhabbete dahil olurdum 3 tüpten sonra alıcılarım vericilerim herbişeyim bozuldu ayarlanmam lazım bi topik detoksu yapmam lazım
Benim sebepli sebepsiz infertil arkadaşlarım azcık bişiler yiyeyim de öle geleyim mama time
Bu arada hürrem hatçeyi dövüyoooo 3.fragman çıkmış Allahımmmm muradıma erdim sonunda akşama zevkle izleyecem
bu saate mi kaldı yemek işinBenim sebepli sebepsiz infertil arkadaşlarım azcık bişiler yiyeyim de öle geleyim mama time
hee bne de bayıldım o sahneye amaaa ölüm büyüsü yaptırmış nankör hatçee..halbukim hürrem sayesinde evlendi ibraamla unutmuşş zamanında...Bu arada hürrem hatçeyi dövüyoooo 3.fragman çıkmış Allahımmmm muradıma erdim sonunda akşama zevkle izleyecem
gerçektenmiiiii star tv nin sayfasından baktım ama 3.fragman yok sen enrden izledinki :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
afiyet olsun canım
gerçektenmiiiii star tv nin sayfasından baktım ama 3.fragman yok sen enrden izledinki :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bu saate mi kaldı yemek işinye de gel bakalımmmmenüyü saymadan gitmiş..
hee bne de bayıldım o sahneye amaaa ölüm büyüsü yaptırmış nankör hatçee..halbukim hürrem sayesinde evlendi ibraamla unutmuşş zamanında...
Star tv nin kendiisinde yayınlandı ya kız dün gecee işler güçlerin reklam arasında gördümm ben de
acaba bugün güzel haberlerle gelen var mıben bir dönüp okuyayıım
olmazmı canımcım maşallah bir taze gebemiz var
geçmişi okuyum sorun neymiş tedavin nasılmış diye düşündüm ama çıkamadım içinden neysesanırım sende benim gibi çok beklemilsin bende transferimin 5. güündeyim senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsininş. darısı başıma aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?