Tüp Bebek Günlüğümüz !

canıımmmm Allahrazı olsun ne kadar anlamlı ve önemli bu yazdıkların biliyormusun çok saol...

sen çok tatlısın yaaaaaaaa

evet canım biliyorum çok tatlıyım aynı zamanda harika bi insanım ben öyle bişeyimki kelimeler yetmez beni anlatmaya
benden soğudun şu an dimiii
hakkımdaki düşüncelerini bi daha gözden geçir derim

gülden hanım ben geçen gün ısırgan otu salatası tarifi verdim burda size bugünde zerdaçallı süt önerdim ama siz benim tariflerimle hiç ilgilenmediniz

biz burada sağlıklı yeme içmeler önerelim size siz hiç takmayın tüstüm men sana

Son düzenleme:

Atlatık allhın izniyle şimdide asamlarımz var inş onlarıda atlatmk nasip olsun ayhh yarın heycnlanırımki ben inş mutlulugu yasttı allhım sevincinide yastsın aglatırsa rabbim mutluluktn olsun

gülden önceden geçmiş sayfaları tek tek okur cevap yazardı artık topiğe geliyom son sayfadan başlıyorum direk muhabbete dalıyorum o sebepten görmedim kesin...
tarifler için çok saol canım benim...hala ısırgan ısrarla ya yakarsa yerken psikolojisine sahibim bunun için önce psikolojik destek almam bir doktor kontrolünde ısırgan yemeliyim zerdeçallı sütü bugün yazdın ölemiiiii ama neden görmüyom ben yaaaa yakın gözlüğü alsam iyi olcak:82::82::82:

ııııııııııııyyyyyyyy seni ukala seni bu ne kendini beğenmişlik ne şımarıklık bu ne hava amaaaaaaaaaaaaaa hepside yakışır arkadaşıma

niye geçmişi okumuyon sen ama belkim sana bişey yazıyoz dimi

sanki ben çok okuyomuşum gibi

Atlatık allhın izniyle şimdide asamlarımz var inş onlarıda atlatmk nasip olsun ayhh yarın heycnlanırımki ben inş mutlulugu yasttı allhım sevincinide yastsın aglatırsa rabbim mutluluktn olsun

inşallah yarın herşey yolunda gidecek canım sıkma canını

ııııııııııııyyyyyyyy seni ukala seni bu ne kendini beğenmişlik ne şımarıklık bu ne hava amaaaaaaaaaaaaaa hepside yakışır arkadaşıma

:78::78::78::78::78:

niye geçmişi okumuyon sen ama belkim sana bişey yazıyoz dimi

sanki ben çok okuyomuşum gibi

inşallah yarın herşey yolunda gidecek canım sıkma canını

doğru diyosun ama yaşlılık canım nerde o bir sene önceki gülden eskiden hem geçmişten alıntı yapar hem anlık muhabbete dahil olurdum 3 tüpten sonra alıcılarım vericilerim herbişeyim bozuldu ayarlanmam lazım bi topik detoksu yapmam lazım

Benim sebepli sebepsiz infertil arkadaşlarım azcık bişiler yiyeyim de öle geleyim mama time

Bu arada hürrem hatçeyi dövüyoooo 3.fragman çıkmış Allahımmmm muradıma erdim sonunda akşama zevkle izleyecem

Benim sebepli sebepsiz infertil arkadaşlarım azcık bişiler yiyeyim de öle geleyim mama time

afiyet olsun canım

Bu arada hürrem hatçeyi dövüyoooo 3.fragman çıkmış Allahımmmm muradıma erdim sonunda akşama zevkle izleyecem

gerçektenmiiiii star tv nin sayfasından baktım ama 3.fragman yok sen enrden izledinki :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

inşallah yarın herşey yolunda gidecek canım sıkma canını[/QUOTE]

Duanızı eksik etmeyin yetrki rabbimin izniyle inş sevincimiz daim olsun allhımm yardım et bize melklerimiz bizmle oldun hep onları koru kolla saglıkla sıhtle gelişmesini doğmasını nasip et inş duanızı eksik etmyin canlarım duamdasınz rabbim hepinize versin

bu saate mi kaldı yemek işin ye de gel bakalımmmmenüyü saymadan gitmiş..
hee bne de bayıldım o sahneye amaaa ölüm büyüsü yaptırmış nankör hatçee..halbukim hürrem sayesinde evlendi ibraamla unutmuşş zamanında...
gerçektenmiiiii star tv nin sayfasından baktım ama 3.fragman yok sen enrden izledinki :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Star tv nin kendiisinde yayınlandı ya kız dün gecee işler güçlerin reklam arasında gördümm ben de

afiyet olsun canım

saol bebekim..

var var bi daha bak hele..

ibramda ne kıymete bindi arkadaş hatceye bak sen kan davası haline çevirdi resmen...

geçmişi okuyum sorun neymiş tedavin nasılmış diye düşündüm ama çıkamadım içinden neysesanırım sende benim gibi çok beklemilsin bende transferimin 5. güündeyim senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inş. darısı başıma aminn

olmazmı canımcım maşallah bir taze gebemiz var

şey ben bütün sayfaları okuyamadm da Allah taze gebemize sağlık versin, bebişini kucağına almayı nasip etsin inş
aayyyyy nasıl uyku bastırdı, valla bakamıyorum azıcık koltukta mayışayım ben. öptüm sizi

Caniim benim tuplerim yoktu bu 4.denememdi Rabbime sukurler olsun bugunleri gosterdi. Amiin insallah darisi sana ve tum bekleyen arkadaslarima olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…