Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzummm çene yapmaktan :102::102::102: 1000.sayfayı kaçırsaydık pek bi içlenecektim ALLAHTAN son anda farkettinnn...:102:

Kanda iki haftalık gebelik belli olurmu ya biri bana yardım etsın kafayı tırlatcam şimdi
Aşılama yaptırdık 14.gün çarşamba günü oluyor yaptırsam cıkarmı kanda...?
Neolur cevap verin yaaa

tesekkur ederım funda,pekı kendım ıcın ne yapabılırım bır onerınız var mı?

tesekkur ederım funda,pekı kendım ıcın ne yapabılırım bır onerınız var mı?

tatlım ben hiç bişey kullanmadım bilmiyorum arkadaşlar dan bilenler vardır mutlaka yazacaklardır sana...bide eşin için arısütü bal polen çok iyi diyolar ama henüz eşim kullanmadı ama enkısa zaman da alıcaz bi araştır istersen...

kızlar bu ara selocan hiç uğramıyomu benmi denk gelmiyorum???

bir ara topiğe yazdıya kuzum bu hafta çok yoğun olduğunu ve ara ara belki girebileceğini onu merak etmemizi söyledii..yakındır damlaması...

top sana atıldığı zaman kaleye rakibinden daha yakın olursan bu ofsayttır egunalcımmmmm

he he he internetten ya da kocişinden kopya çektin dimiii..yemezlerrrr...

evet bende geldim arkadaşlar

hoşgeldinn cicimm

sende hoşgeldin sefalar getirdinnn
bizim kürcülerimiz millstone ve umutluyum1 onlar buradayken iletişime geçebilirsin...

kızlar biz geldik ocaga çay koyup geliyorum

bende istiyorum bende bende bendeee...

Kanda iki haftalık gebelik belli olurmu ya biri bana yardım etsın kafayı tırlatcam şimdi
Aşılama yaptırdık 14.gün çarşamba günü oluyor yaptırsam cıkarmı kanda...?
Neolur cevap verin yaaa

aşılamalarda 14.günü beklemen daha doğru ama yarın yaptırsan belli olabilir...

baktım yoksun bi baktım gelmişsin yetiştin yaniiii

son anda yettimmmm...
yazarkende bi yandan 1001 e yazıyormuyum diye de tereddüt etmiştim ama neyseki yetiştim...telefonda çene yapcaz diye millstone da bende kaçırıyorduk...son anda gördü 1000 e geçtik koş yaz dedi bende hemen yazdım ve başardıkkkk

e.günalım hepinize demlik demlik çaylarım feda olsun amaaaaa size şöle bol köpüklü kahve yapıp sonrada fal bakmak isterdimmmm...güzel güzel şeyler söylerdimmm

aşılamalarda 14.günü beklemen daha doğru ama yarın yaptırsan belli olabilir...

çarşamba günü 14.gün ozaman yaptırırsam belli olur yani öylemi?
14.günde benim adet günüm olur değilmi cok heycanlıyım ilk aşılamam ve Dört yılın bekleyişide var tabii...
İnş. olur RABBİM isteyen herkese versin inş.dua edinn arkadaşlar ne olur

e.günalım hepinize demlik demlik çaylarım feda olsun amaaaaa size şöle bol köpüklü kahve yapıp sonrada fal bakmak isterdimmmm...güzel güzel şeyler söylerdimmm

sağolasın canım içmiş kadar oldumm...sen zaten benim falıma baktın ya bekliyorum çıkacakmı bir hafta sonra belli olur...

evet canım 14.günde belli olur...hastanenden sana test günüyle ilgili bilgi verilmedimi...aşılamada test günü aşılamanın olduğu günden itibaren 14.güne verilir...2 kez aşılama yaptırmış biri olarak yazıyorum...

amin canım inşallah bebişin sana tutunmuştur.......

canım y inşallah çıkar rüyam busefer kızlar başlıyomuş funda benide benide benide rüyanda gör diyee

canım y inşallah çıkar rüyam busefer kızlar başlıyomuş funda benide benide benide rüyanda gör diyee

bi rüya daha görmüştün ya o çıkmış şimdi sıra bende bende de doğru çıkarsa artık kızlara sırayla rüyaya yatasın...tabii sıra çok olacaktır artık karışıklığı önlemek için sıra numarası verirsin...

aaaaa sanada yaranılmıyor be güldencim..
sordun cevap verdim daha ne yapayım ben..hem eşim evde bile yok günahını aldın adamcağzımın..

aaaaa sanada yaranılmıyor be güldencim..
sordun cevap verdim daha ne yapayım ben..hem eşim evde bile yok günahını aldın adamcağzımın..

adamın niye günahını alayım ben cevap veren sen olduğun için kopyayı çeken sen olabilirsin ve ben bu durumda yanlış düşünüyorsam senin günahını alabilirim kocişinin değillll...belli oldu internetten araklanmış bi bilgi...yazım şeklinde tam olarak internetten alıntı yaptığını gösteriyoooo he he heeee

hayır hayır aslaa..!!
bilgi almış olabilirim ama cümle tamemn bana ait inan bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…