Gülden bak sakin gülmeeeeeeeee ha galiba bu benim cezam bugün hic kimsecikler yok bekliyorum yazanda yokKendi kendime yaziyorum habire
Bir kac saat gec kalmisim kutlamaya baaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk damladim yineeeeeeeeeee:
Basliyormusun tatlim az kaldi tedaviye baslamana degil mi ????
Herkese iyi aksamlar, bende araniza yeni katildim transferimin 2. Gunundeyim bir arkadas sormustu acibadem maslakta yaptiran varmi die.allahim hepimizin gonlune gore versin insallah
aminn canımm..ya ben geçmişi okusam mı varmı değişiklik kızlarda?yoksa sen anlatırmısın bana canımcımm?karasu napıo acaba merak ettim yaa?
Kizlar ben geldim tüh 1000 sayfa kutlamasina yetisememisim ben tam 300 sayfa gerideyim yahuuuuuuu bir haftada masallah nasilsiniz canlarim benim nasil gelismeler var ne kacirdim ben cooooooook sey kacirdim mi???? Cok yogun bir hafta gecirdim onun icin giremedim ben bu haftada bitirmem gereken projelerim var onlari halletmem lazim ...Egunal Güldenim bana bir özet gecsen cok sevinecegim valla sizleri cooooooooooooooooooook özlemisim yahuuuuuu dur sarilasim geldi 1000 Sayfamizda hayirli olsun :119::119::119::119::119::119:
Canim benim geldin mi ayyyyyyyyyy coooooooooooooooook sevindim vallayalnizliktan ölebilirdim valla konsentra olamadim projeme gelseler diye habire buraya bakiyorum yahuuuuuuu
aminn canımm işşallahh..cnm Allah kavuştursun..
ama güzel hasretlikler bunlar sonunda yavruların gelecek inşallahhhh
hayırlısı olsun canım.hoşgeldin aramıza..Herkese iyi aksamlar, bende araniza yeni katildim transferimin 2. Gunundeyim bir arkadas sormustu acibadem maslakta yaptiran varmi die.allahim hepimizin gonlune gore versin insallah
Bende habire yalniz yazar dururum
Nasilsin tatlim yoksa gecmisi mi okuyorsun?????????
Niye yazmiyon kizzzzzzzzzzzzzoldumu simdi ama
Bekle babam bekleeeeeeeeeee
Hmmmmmmmmmmmmmmmyazan yok bir koca sayfayi kendim doldurdum sanirsam
Evet bu sefer yalniz dolduracam bu sayfalari
En iyisi ben biraz su projeyi yapayim gene gelip bakacam yazan var mi diye
gülme dedin diye güldümmm...
bende kutlamaya son anda yetiştim eğer sen o kadar zaman sonra yetişseyidn ve ben topik açıkken kutlayamasaydım totomla gülerdim kendime
yarın eski hastaneye gidip belgelerimi alacam...bi sorun çıkmazsada adet öncesi ilk görüşme ve muayene için yeni doktorumdan randevu alacam...
iyi akşamlar hoşgeldin aramıza...inşallah pozitif alır bebeğine kavuşursun...bilgilerini tamamla senide listemize ekleyim...yaş,sebep,test tarihi...
çok önemli bişey yok canım...karasu iyi mide bulantısı yaşıyor o kadar...yarında randevusu var...aklıma gelen bişi olursa yazarım....
alıntıları tersten yapmışım daha şimdi hoşgeldinn diyebiliyorummmözledim kız pek bi ayrı gayrı düştük...bi daha gitmeyecen bu kadar uzun süre dimiiii...
özet olarakta minecan test gününden önce adet oldu yani negatif...ekin tedavi için istanbulda sanırım onu biliyorsundur...dmrsda arkadaşımızında sonucu negatif..turginur un topikgülü oluyor..mesideaydn ında topikcanı olacak...akasyanın kuzusu kontrolde uyuyomuş dürtmüşler ama bacaklarını açıp cinsiyetini göstermemiş bir türlü...şimdilik aklıma gelenler bunlar cicim.
geldim kuzum bi yandan da maç izliyoruz derbi var malum...ne projesi hazırlıyon sen bakiimmm...tüp bebekte test yapmanın akıl sağlığı açısından sakıncalı olduğunu gösteren bi çalışmamı acabaaa
selam güzellerrrrrrr?
topiğin doya doya tadını çıkar diye seni sayfalarda yalnız bıraktık...yaz yaz özlem gider..o kadar zaman yazamadın ya ondannn...
bu arada kızların bi çoğu face de birbirlerini gördüler hatta face gurubumuz bilem vaarrr...dedikki hazır selo yok hemen gurup kuralım seloyu dışlayalım dedik
OHHHHHHHH beeeeeeee sonunda yalnizliktan kurtuldum.
Tedavine az kaldi demek insallah bu sefer positif alirsin canim benimayyyyyyy benimde az kaldi heycanda basliyor galiba bende
Bu aralar yine fazla giremiyecem cünkü 5 gün block derslerim vardi onlara gittim birinde proje hazirlamam lazim 10 sayfalik dersi degerlendirmem gerekiyor belge icin. Haftaya pazartesi vermem lazim sadece 1 hafta müddet verdiler bitirmek icin.
Negatif alan arkadaslarimiza cok üzüldüm insallah birdanki denemeleri son olur.
1000 sayfayi kutlamaya yetisemedim cünkü cok yorgundum uyumam gerekiyordu neyse canim artik 2000 sayfada ilk ben kultluyacam.
Tüh ya Akasyanin bebisi niye göstermemis kendini tembel desene birazcik
Bu hafta arada girmeye calisacagim gecen hafta hic giremedim eve geldigimde cok yorgun oluyordum.
canim benim benim face yok ki ama aaaaaaaaaaa olmadi simdi ben kimseleri göremedim desene ne yapsam acaba. Face kayit olmamamin sebebi bizim burda isyerlerine bas vurdugunda isverenler arastirma yapiyorlar tüm bilgileri istiye biliyorlar biraz tirsiyorum bu acidan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?