Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ooooohhh sporumu da yaptım. . Mis gibiii..
Birazdan kocam gelicekmis. Disari cikacagiz bilet bulabilirsek maca gidicez bukamazsak dolanip gelicek..
Hazirlaniyim ben yavas yavas

Bizm komşi yn binadaymış gelirm didi gelsinde acık sıpasını sevyim bebek canım benm ilk tuptu bu ilk degerim 21.98 ikinci degrim 59.42 bu 561.65 oln 12 gun gun degrim yani kese bozulmuş dedi doktor knman olabilir dedi ilçları kestiki knma olcakmı yoksa olmyckmı diye dunde kahverngi lekm olmaya basldı knmam yok nasıl bişey anlm vermedim ve bugun az geldi kesileck gbi sanırım umrım sorun olmz ne diyelim allhtan hayırlısı olsun saglık versin rabbim oda olur elbet şimdi salı gununu bekliyom ozmn belli olck temzlensin içm egr geblik bitmişsse bidakine olur belki

yine gitmişsin buluşamıcaz

özelime gelen mesajlarıma cevap vermekle meşguldüm canım..

Ooooohhh sporumu da yaptım. . Mis gibiii..
Birazdan kocam gelicekmis. Disari cikacagiz bilet bulabilirsek maca gidicez bukamazsak dolanip gelicek..
Hazirlaniyim ben yavas yavas

inşallah bulursunuz bilet bi de benim için foto çekin orda olurmu

bebek sevmek çok iyi geliyoooo mıncıkla bol bol

özelime gelen mesajlarıma cevap vermekle meşguldüm canım..

inşallah bulursunuz bilet bi de benim için foto çekin orda olurmu

bebek sevmek çok iyi geliyoooo mıncıkla bol bol

Bi türlü glmedi garı bebk 4 aylık olck sanırım şimdiden gezmlere başladılar ya gülden abla sol tarfımda kavga var sanki agrım oluyo bide evi temzlerkn belim agrıdı baygıda şimdi dinlendim o kahvrengi lekede azlıyor kesileck gbi sanırım anlmıyorum bu durmları yaf bi salı olydı bakem ne dick taktır efndi

Kizlaar hepinizden guzel dilekleriniz icin Allah razi olsun Allahimbu yolda.mucadele edip gozyasi doken tum arkadaslarima nasip etsin. Bugun uskudar da Aziz Mahmut Hudayi Hz.adagim vardi onun icin gittim hepinize dua ettim Allah kabul etsin..

yani canım ben hep dolapta sakladım. hatta eczacı gonal flerin yanına bir buz kalıbı verdi bana, gidene kadar buz kalıplarıyla dursun diye. doktorlar da öyle dedi. ay ne bileyim kafanı karıştırmıyım ama bana öyle dediler yani :)))

Kizlaar hepinizden guzel dilekleriniz icin Allah razi olsun Allahimbu yolda.mucadele edip gozyasi doken tum arkadaslarima nasip etsin. Bugun uskudar da Aziz Mahmut Hudayi Hz.adagim vardi onun icin gittim hepinize dua ettim Allah kabul etsin..

Rabbim duanı kabul etsin inş bebişini saglıklı sıhtli kucagına alırsın kendine iyi bk ama

selam canlar doktora gittim ve ilaca başlicaz doktorumuda aradım içebilirsin dedi 20 gün sonra tekrar tsh ye bakılıcakmış benden bu kadar

canım benim rabbim tamamına erdirsin ALLAH razı olsun duan için bende her akşam tanıdığım tanımadığım herkes için dua ediyorum rabbim utandırmasın sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride yazalım

Rabbim duanı kabul etsin inş bebişini saglıklı sıhtli kucagına alırsın kendine iyi bk ama

Amin canim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin insallah.. Darisi sana olsun ama ilk once Rabbim kocana merhamet versin..

Amiiin canim benim insallah hersey yolunda gider kucagimiza saglikla aldirir Rabbim.. Senin ilk degerin kac cikmisti canimcim

selam canlar doktora gittim ve ilaca başlicaz doktorumuda aradım içebilirsin dedi 20 gün sonra tekrar tsh ye bakılıcakmış benden bu kadar

tamamdır işte Allahın izniyle ilaçlarla kontrol altında tutulacak ve doğuma rahat gideceksin canımcım

yohun hatunsun bekledim bekledim kimse olmayınca çıktım yine

valla bugün başka planlarım vardı bambaşka bi yöne kaydım nasıl oldu birden anlamadım

canım inşallah uğraşmadan olumlu ya da olumsuz bu gebelik durumu sonlansın ki normal hayatına dönebil...

Allahrazı olsun güzel insan

seni okuyorum bikaç gündür aptal mısın cahil misin anlayamadım. misafirler temizlikler gerçekten anlayamadım sen bu bebeği istemiyorsun galiba zaten bi sürü de sorunun var bu yüzden sanırım. kızım sen yatsana dinlensene daha iyi bir doktora gitsene ilaçlarını hemen kesmesene... gerçekten anlamadım rahatlığını hem çok istiyorum diyosun hem şu yaptıklarına bak. uzat ayaklarını yat hiç bişey yapma iyi düşün en azından bol su iç ve lütfen iyi bir doktora git bence tutunma kanaması bu dikkat et kendine ve bebeğine... bırakma hemen onu....

merhaba kızlar nasılwsınız bakalım. ben yanlızım been yanlızıııım yanlızıııııımm:)) kocişim kaynımın nişanına gitti
bense evde kös kös oturuyorum. arabayı bıraktı acil bişey olursaq die az bucuk biliyorum ama geri viteswte problemim var.. ben de binsem mi binmesem mi, tereddütte kaldım
hatta arabanın önünden geçiip yürüyerek markete gittim. gelince bi hırs geldi bindim çalıştırdım. önümüzde trafiğin daha az yoğun oldugu bi yol var , bindim sürdüm biraz..

ööle yani yanlızları oynuyorum bugün. .. bişeyler yiyip az kitap okuycam şimdi...
haydi size doyum olmazzzzz, bana hiç olmazz

öpüldünüz boncuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…