yine gitmişsin buluşamıcaz
Ooooohhh sporumu da yaptım. . Mis gibiii..
Birazdan kocam gelicekmis. Disari cikacagiz bilet bulabilirsek maca gidicez bukamazsak dolanip gelicek..
Hazirlaniyim ben yavas yavas
Bizm komşi yn binadaymış gelirm didi gelsinde acık sıpasını sevyimbebek canım benm ilk tuptu bu ilk degerim 21.98 ikinci degrim 59.42 bu 561.65 oln 12 gun gun degrim yani kese bozulmuş dedi doktor knman olabilir dedi ilçları kestiki knma olcakmı yoksa olmyckmı diye dunde kahverngi lekm olmaya basldı knmam yok nasıl bişey anlm vermedim ve bugun az geldi kesileck gbi sanırım umrım sorun olmz ne diyelim allhtan hayırlısı olsun saglık versin rabbim oda olur elbet şimdi salı gununu bekliyom ozmn belli olck temzlensin içm egr geblik bitmişsse bidakine olur belki
yohun hatunsun bekledim bekledim kimse olmayınca çıktım yineözelime gelen mesajlarıma cevap vermekle meşguldüm canım..
inşallah bulursunuz bilet bi de benim için foto çekin orda olurmu
bebek sevmek çok iyi geliyoooo mıncıkla bol bol
özelime gelen mesajlarıma cevap vermekle meşguldüm canım..
inşallah bulursunuz bilet bi de benim için foto çekin orda olurmu
bebek sevmek çok iyi geliyoooo mıncıkla bol bol
ayy dime yaa nabcam ben şimdi buzdolabına mı koyayın ilaçları bak içime kurt düşürme zaten nabcamı bşilemiyorum çok heycanlıyımama yaklaşık 2 aydır dolaptalar eczacı bana karanlık bi dolapta oda sıcaklıgında olsun didi..sadece catlatma iğnesini yumurta gözüne buzdolabına koy dedi:18:
evet canım o yumurtaların yanında hatta dededim koyarken bu yumurtaların yanından benim yumurtalarımın yanıan gitceksin ve bebişimi çarcaksın bana dedim
Kizlaar hepinizden guzel dilekleriniz icin Allah razi olsun Allahimbu yolda.mucadele edip gozyasi doken tum arkadaslarima nasip etsin. Bugun uskudar da Aziz Mahmut Hudayi Hz.adagim vardi onun icin gittim hepinize dua ettim Allah kabul etsin..
Kizlaar hepinizden guzel dilekleriniz icin Allah razi olsun Allahimbu yolda.mucadele edip gozyasi doken tum arkadaslarima nasip etsin. Bugun uskudar da Aziz Mahmut Hudayi Hz.adagim vardi onun icin gittim hepinize dua ettim Allah kabul etsin..
Rabbim duanı kabul etsin inş bebişini saglıklı sıhtli kucagına alırsın kendine iyi bk ama
canım benim rabbim tamamına erdirsin ALLAH razı olsun duan için bende her akşam tanıdığım tanımadığım herkes için dua ediyorum rabbim utandırmasın sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride yazalım
selam canlar doktora gittim ve ilaca başlicaz doktorumuda aradım içebilirsin dedi 20 gün sonra tekrar tsh ye bakılıcakmış benden bu kadar
yohun hatunsun bekledim bekledim kimse olmayınca çıktım yine
Bi türlü glmedi garıbebk 4 aylık olck sanırım şimdiden gezmlere başladılar ya gülden abla sol tarfımda kavga var sanki agrım oluyo bide evi temzlerkn belim agrıdı baygıda şimdi dinlendim o kahvrengi lekede azlıyor kesileck gbi sanırım anlmıyorum bu durmları yaf bi salı olydı bakem ne dick taktır efndi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?