şimdi tadını çıkar zaten uykunun zira ben hem tüp kız doğurup mışıl uyuyo uyku sorunumuz yok diyen tüp anne görmedim korkutmak gibi olmasında gerçek buuuu
ay canım ya bizde kimseye söylemeyelim diyorduk ama herkes duydu tedavi boyunca annem yanımda kaldı bu yüzden teyzem,ananem,amcamlar herkes duydu.herkes de bebek bekliyor bizden hemen anlıyorlar.bende dedim en son bebişi görelim kalp atışını görelim sonra söyleyelim diye ama durmadılar ki hergün tetefon öğrendiler kanamam oluncada baya üzüldüler bakalım inşallah güzel allahı ne bizleri ne onları nede bu hasretle yananları üzmez hepimizin kucağına sağlıklı sıhhatli bebişleri verir.
Hiç gözüm korkmadı gerçekten eşime diyorum ki gece sen bak gündüz ben
İşede ruhum gider artık diyo
iste geldim burdayim ben bu iste ustayimmmm :)))
gece gunduz her daim burdayim:)))mehtabi nerden bulalim.anacimm o anca gezer:)))
ben gayette seviyorum valla keske bana hergun gelse:)))Yok kuzum temizlik gibisi bide kendin yapınca ayrı güzel
sevmiyorum böle kadı olayını ama idare edicez artık
askolsun guldosum niye gozlerin yasardi daha erken geliom normalde:))gece gurubu erkenci bugün gözlerim yaşardı
mehtapta kahvaltıya gitmeyeydi burda olurdu sanırsam...
süppersiniz ama gece ne kaynatmışsınız öleeee:118:
aynen hemen bi tabak special k yapivcamben hala bişiler yemedim kendimi kınıyorum sabahın körü kalk seksi bedenini aç bırak olcak iş değil arkadaş
aminnnnnnn....
Endişelerin tedirginliğin hiç bitmeyecekki doğurup kucağına alana kadar..
Bu süreci olumlu düşünerek geçirmeye çalışırsan gebeliğinden keyif alırsın...
Allah korusun kötü bir durum gelişecekse gelişir zaten bunu şimdiden düşünüp gününü olumsuz etkileme...
Hayatta dünü ve yarını düşünerek yaşarsan anın günün tadını çıkaramazsın...
Bugünün hakkını ver değerin süpper maşallahhhhh sonrasını zamanı gelince düşünürsün...
Az az leke ya da kan gelmesi içinde doktorumun bir lafını paylaşmak istiyorum seninle...
Bazı gebeler gebeliklerinin 9 ayı boyunca adet dönemleri gelince ağrı çekerler bir kısmıda adete yakın kanama ya da lekelenme yaşarlar dedi...
Keseyi görmedin sanırım pazartesi göreceksin dimi
msj mi burda bise yok diger taraftan mi.dur bakiom.e haklı adamceğiz eş demek bebek bezi demek mama demek ekmek aş demek bu saatten sonra para lazım adamı gece yoramazsın
afferin sanaaaaa aktif enerjik hatun...
bi de mesajlarına baksan keşke
ben gayette seviyorum valla keske bana hergun gelse:)))
askolsun guldosum niye gozlerin yasardi daha erken geliom normalde:))
aynen hemen bi tabak special k yapivcam
doğru diyosun sen erken geliyosun gözlerim yaşarmadı o zaman geri alıyorum
specia K var aslında hemende yiyebilirimde önce ufak tefek işlerim var onları halledeyim..
sonra güzel bir kahvaltı hazırlayım yiyeyim bi yandan da size yazayım
evet canım pazartesi akşam gitcez doktora.inşallah görürüm bebişimi sağlıklı olarak.çok haklısın olacağı varsa zaten olur engelleme şansımız yok ama işte yinede insan kendisine laf geçiremiyor hepimiz öyle diilmiyiz ama çabalıcam daha mutlu geçirmeyi bu günlerimi.teşekkürler bitanem beni rahatlattın.
zaten saklamak kolay iş değil şahsen ben 3 tüpte de başarılı olamadım benimde annem yanımda olunca 7 yıldırda bebek olmayınca her defasında telefonla taciz edildi ve biri duymazsa öteki duydu...saklamak değil aslında amaç sadece tüpten anlayan var anlamayan var kötü bir sonuç alındığında bi de millete dert anlat soran sorana...
canım bende kimyasal ve dış gebelik geçirdiğimi anlamadan kendimi gebe sanıyordum haliyle ve gayet sorunsuz geçirdim bekleme dönemimi taa kiiiii kan testlerinde ve ultrasonda normal gebelikler olmadığını tespit edene kadar...haklısın hep endişe olacak bunu ne kadar aza indirirsen o kadar iyi diyorum sadecepazartesi akşamıda güzel haberler vereceksin yürekten inanıyorum
e haklı adamceğiz eş demek bebek bezi demek mama demek ekmek aş demek bu saatten sonra para lazım adamı gece yoramazsın
Gece yoramazsın dedin aklım uçtu
Çalışsın işi ne kız babası yapmçam onu kolay mı
afferin sanaaaaa aktif enerjik hatun...
bi de mesajlarına baksan keşke
Canım kendi temizlemene benzer mi ben geliyim canım sanaben gayette seviyorum valla keske bana hergun gelse:)))
askolsun guldosum niye gozlerin yasardi daha erken geliom normalde:))
aynen hemen bi tabak special k yapivcam
nasılsınız iyisnizdir inş bnde evimi temzledim kndime geldim bi tek makina takıp silmem kldıOnuda öğln yemginden sonra yapcam kanama yok henuz ama kahverngi sekilnde geliyor su durumum bi duzelsin inş ta daha iyi olucam inş rabbim bigun bi kapı acıck Gülden ablacım sagol evi tmzleynce iyi geldi
Canım benimkide dönüyorum diye söyleniyor her döndüğümde uyanıyokızlar sizi seviyorum ben çıkıyorum eşim bu arada temizlik yapıyo süpürge tuttu vileda yapıyor bende bi toz alayım bari ona kalsa onuda yaptırtmıcak bebeğe bişey olcak diye ödü kopuyo yatışıma bile karışıyo şimdiden böyle bizim 9 ay nasıl geçcek bakalım :))))
canım yaaa.inşallah hepimiz istediğimizi elde ederiz bitanem.kanda belli oldumu ki dı gebelik ben olmuyor diye biliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?