Tüp Bebek Günlüğümüz !

Rabbimm duysun seni benm melk melk oldu gitti malesf kesesi bozulmuş şuan kaverngi seklinde geliyor tortulu az az baktımda kremde geliyor kanamam ne zamn olur bilmem salı doktora gidecm içim temzlensinde sogn kuru yapcm adetim duzelir kistlerim temzlnir belki bidakine gerk klmadn olur allhım duysun duamızıda inş senin bebişin saglıklı sıhatli gelişp dogar ona iyi bk

tamam canım I LOVE YOU....
bi vileda yapıver tabii bişi olmaz dikkat et amaaaa

Hey maşallah Rabbim kucağına aldırsın

Ayy ne guzel inş saglıklı sıhtli gelişp dogsun allhım darısı bize olsun gülden ablcım

canım ulturasonda gördün mü benimde kahve arar ara pembe oluyo hala da var kanamam ama doktor normal diyo pazartesi gitcem doktora.inşallah dualarımız kabul olur bitanem allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

o nasıl mesaj öle beeeee....
ama bende selam verdiğimde almayan oluyooo belki görmüyorlar topikte online görünebilirler ama mesajları takip etmiyor olabilirler o anda...
bu ne alınganlık hemen rest çekivermişsin aşkolsun mehtap...
ona göre davranmakta ne demek kim varsa onunla muhabbet edersin gelince sadece moons ve turkuazmı olcak yanii..
küstüm çok fena
ben olurum başkası olur ne var yani selamını almadıysa bence böle düşünme üzüldüm gerçekten...

Son düzenleme:
canım ulturasonda gördün mü benimde kahve arar ara pembe oluyo hala da var kanamam ama doktor normal diyo pazartesi gitcem doktora.inşallah dualarımız kabul olur bitanem allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

İlçları kestim dun kn verdim degrim 561.65 ti oyle olncada dedim kNamam da olur ama hala kahverngi geliyor salı belli olck tamamen yok oldumu yoksa içimn temzlnmesi içn ilçmı verck bilmiyorum allhım saglık verdin canım bir gun bizde melklerimizi alırz inş sen iyi bk kndine duamız hepmzle gülden ablcım esimn iş arkdsımın hanımı senden iyi olmsın cok iyi destk bna kanamam yok deynce dua edck herkes senin içn gör bk inş iyi hber alıcn bn oyle inanıyorum diyor olmsada uzlme nisan aynda yapıln bi dua var onu ypcm sanda dedi sagolsun sizlerin destkleri sayesinde iyim herhlde hAmile klsam bida doguncaya kadr saka derim

Amin bebeğim inaşallah..

evet canım umudu taze tutmak ve vazgeçmemek lazım...
er ya da geç o kese görülecek arkadaşşşş

O bebk ya gelcek yada gelck işte varmı ötesi demi ablcım pes etmiyoz rabbimn izniyle inş görzc duyCz inş

Gülden ablcım bugun üşüyom he üşütük oldum saka bi yna klıp ymk hazırlyım yeyim yarım kln işimi ypıp acık ahmet mumini sevmeye gidecm bizm komşuya kerata bni uyutmiyi

O bebk ya gelcek yada gelck işte varmı ötesi demi ablcım pes etmiyoz rabbimn izniyle inş görzc duyCz inş

aynen canım her daim umudumuzu taze tutmalıyız bize pes etmek yok evet yorgunuz evet olumsuzluklar yaşıyoruz kolay anne olamıyoruz ama herşeye rağmen çooook güçlü kadınlarız en sonunda Rabbim sabrımızın mükafatını verecektir isyan etmemek tevekkül içinde olmak en önemlisi..

ohhhhhh süper haber valla. çok sevindim bende mesaj atmıştım emele cevap gelmeyince korkmuştum.

Bn kaçiyim sona gürüşürük öptümmm kndinize cici bakın güçlü kandılarız biz umutsuz degil

oooh maşallaaaah subhanallah..rabbim tamamına erdirir inşallah..
:119:

canım kusura bakma tabiki yazmışsındır herşeyi detaylı ama ben kaçırdım galiba.değerin düştümü anlamadım bu güzel bi değer.neden kestin ki ilaçları canım detay yazarmısın benimde kanamam varda korkuyorum.

gideyimde düdüklüye nohut koyum da haşlansın... tocama hergün bi kase yediricem..
keçiboynuzu pekmezi ile birlikte..

ohhhhhh süper haber valla. çok sevindim bende mesaj atmıştım emele cevap gelmeyince korkmuştum.

benide hemen acele aradı kapattık sanırımgörmemiştir mesajını maşallah ikizleri geliyooo canımcım...

Bn kaçiyim sona gürüşürük öptümmm kndinize cici bakın güçlü kandılarız biz umutsuz degil

evet şekerim güçlü kadınlarız bizz...
bende kalkıyorum sonra görüşürüz ..

gideyimde düdüklüye nohut koyum da haşlansın... tocama hergün bi kase yediricem..
keçiboynuzu pekmezi ile birlikte..

oooo süpperrrr afferin sana bass nohutu keçiboynuzunu kocaya hep sen bişiler yiyip içmeyecen dimi birazda o yesin içsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…