Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar benim midem bulanıyo ne yesem biraz geçer acaba fikri olan varmı?

geçmiş olsun canım transferden sonra kaçıncı günün senin..be değer progesteron değerinmi..[/QUOTE]

24. gün canım beta hcg değeri

sağol güldenim daha yeni yeni başlıyo benim bulantılar ilk defa canım bugün bişey istedi galiba aşerdim

oyyyyy ilk aşermeee ne istedi canın sölesene
24. gün canım beta hcg değeri

canım ya değeri yanlış yazdın ya da ben yanlış yorumluyorum transferden 24 gün sonraki değerin 26.880 sanırım bu değer 26 binler demek oluyor ilk başta 26 küsür gibi anladım bu durumda doktoru nasıl iyi diyebilirki diyorum...normalde alttan bakıyorlar bu dönemde..

guldenim yarim gun kayboldum anamm tefriciyee baslanmis ve.bitmis masallahhhh..50 de bana yaz cnm kaldiyssa...
derincim elma bulantiya iyi gelir derler birde cubuk kraker yiyebilirsin..

kusura bakma canım acile gittiğim için 1000 in üzerine bakamıyorlarmış rica ile baktılar ve labarant kendisi elde hesapladı.2688000 dedi bakalım yarın kopacak dananın kuyruğu ne olur dua edin bana.kaç zamandır ayakta çok durmayayım diye ağda falan da yapamadm bügün mecburen yapayım artık.ah bu kadınların derdi

ay şimdi diğer hamişlerin canı istemesin ama bulunmayacak bişey değil canım küçük pudra şekerli renk renk lokumlar varya onlardan istedi eşim almaya gitti birazdan gelir bende yerim inşallah

canım geçmiş olsun ağdayı bende sordum doktoruma yapma dedi bende yapamadım içim rahat değil böyle biraz sabret dedi bana bu sefer gittiğimdede sorcam sanırım sıcak ya ağda ondan yasakladı bana banyoda fazla kalmakta yasak sıcak su kan akışını hızlandırıyomuş o yüzden sende biraz dikkat et istersen canım

ay şimdi diğer hamişlerin canı istemesin ama bulunmayacak bişey değil canım küçük pudra şekerli renk renk lokumlar varya onlardan istedi eşim almaya gitti birazdan gelir bende yerim inşallah

harıkasın yaa :) benmde kıyma kokusunu mıdem kabul etmedı. . . .esım kutlama yapmak ıcın cıkolatalı pasta almıs hıc yıyemedmmm. . . .cok severdmmm halbukııı :) daha yenıyız ama belırtıler basladı. . . Uyku halı varmı sende deee :)

Benim transferimin 9.Gunü .. Biraz ağrım var, korkuyorum .. Çarşamba tahlil gunumuZ. Dua edermisiniz ben de hamile olayım

olmazmı hele akşamları yemekten sonra iptalim ben oturduğum yerde uyuyorum dün akşamda saat sekizbuçukta azıcık kestireyim dedim bi uyandım saat 11 sonra yatağıma yattım yine uyumuşum hemen

hadi ya e sen gittin mi doktora kontrole nasıl olacak öyle.şimdi bile ben kendime sinir oluyorum doktora nasıl gideyim öyle ki

olmazmı hele akşamları yemekten sonra iptalim ben oturduğum yerde uyuyorum dün akşamda saat sekizbuçukta azıcık kestireyim dedim bi uyandım saat 11 sonra yatağıma yattım yine uyumuşum hemen

keseyı ve kalp atısları ıcın gıttnmı doktora. . .gordnmu bebısını? Ne zaman gordun

guldenim yarim gun kayboldum anamm tefriciyee baslanmis ve.bitmis masallahhhh..50 de bana yaz cnm kaldiyssa...
derincim elma bulantiya iyi gelir derler birde cubuk kraker yiyebilirsin..

evet canım aktif bir topikiz maşallah her an herşey olabilir
sık sık yoklamak lazım gündemi takip etmek için
yazıyorum hemencecik..

yarın merakla güzel haberlerini bekliyor olacam...

sen deyince benimde canım istedi yoksa bendemi gebeyim
kolay bişi aşermişin amaaa

canım biz keseyi gördük kalp atışınıda bu perşembeye gel dedi ama ben başka hastaneden salıya randevu aldım inşallah duyarım ben ilk öğrendiğimde sordum hatta nasıl olcak böyle biz muayeneye falan geliyoruz dedim benim o zamanda progesteronum biraz düşüktü düşük tehlikesi vardı ondan herhalde yasak dedi zaten ultrasyona oturmadan bi çarşaf veriyolar ona sarınıyosun doktorda bakmadan sokuyo zaten fazla problem olmadı ama insan sıkılıyo o halde ben bu gittiğimde bi daha sorcam inşallah izin çıkar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…