kızlar benim midem bulanıyo ne yesem biraz geçer acaba fikri olan varmı?
beyaz leblebi ye canım
sağol güldenim daha yeni yeni başlıyo benim bulantılar ilk defa canım bugün bişey istedi galiba aşerdim
24. gün canım beta hcg değeri
oyyyyy ilk aşermeee ne istedi canın sölesene
canım ya değeri yanlış yazdın ya da ben yanlış yorumluyorum transferden 24 gün sonraki değerin 26.880 sanırım bu değer 26 binler demek oluyor ilk başta 26 küsür gibi anladım bu durumda doktoru nasıl iyi diyebilirki diyorum...normalde alttan bakıyorlar bu dönemde..
kusura bakma canım acile gittiğim için 1000 in üzerine bakamıyorlarmış rica ile baktılar ve labarant kendisi elde hesapladı.2688000 dedi bakalım yarın kopacak dananın kuyruğu ne olur dua edin bana.kaç zamandır ayakta çok durmayayım diye ağda falan da yapamadm bügün mecburen yapayım artık.ah bu kadınların derdi
afiyet olsun canimcimmmmay şimdi diğer hamişlerin canı istemesin ama bulunmayacak bişey değil canım küçük pudra şekerli renk renk lokumlar varya onlardan istedi eşim almaya gitti birazdan gelir bende yerim inşallah
ay şimdi diğer hamişlerin canı istemesin ama bulunmayacak bişey değil canım küçük pudra şekerli renk renk lokumlar varya onlardan istedi eşim almaya gitti birazdan gelir bende yerim inşallah
harıkasın yaa :) benmde kıyma kokusunu mıdem kabul etmedı. . . .esım kutlama yapmak ıcın cıkolatalı pasta almıs hıc yıyemedmmm. . . .cok severdmmm halbukııı :) daha yenıyız ama belırtıler basladı. . . Uyku halı varmı sende deee :)
Benim transferimin 9.Gunü .. Biraz ağrım var, korkuyorum .. Çarşamba tahlil gunumuZ. Dua edermisiniz ben de hamile olayım
canım geçmiş olsun ağdayı bende sordum doktoruma yapma dedi bende yapamadım içim rahat değil böyle biraz sabret dedi bana bu sefer gittiğimdede sorcam sanırım sıcak ya ağda ondan yasakladı bana banyoda fazla kalmakta yasak sıcak su kan akışını hızlandırıyomuş o yüzden sende biraz dikkat et istersen canım
olmazmı hele akşamları yemekten sonra iptalim ben oturduğum yerde uyuyorum dün akşamda saat sekizbuçukta azıcık kestireyim dedim bi uyandım saat 11 sonra yatağıma yattım yine uyumuşum hemen
hadi ya e sen gittin mi doktora kontrole nasıl olacak öyle.şimdi bile ben kendime sinir oluyorum doktora nasıl gideyim öyle ki
guldenim yarim gun kayboldum anamm tefriciyee baslanmis ve.bitmis masallahhhh..50 de bana yaz cnm kaldiyssa...
derincim elma bulantiya iyi gelir derler birde cubuk kraker yiyebilirsin..
kusura bakma canım acile gittiğim için 1000 in üzerine bakamıyorlarmış rica ile baktılar ve labarant kendisi elde hesapladı.2688000 dedi bakalım yarın kopacak dananın kuyruğu ne olur dua edin bana.kaç zamandır ayakta çok durmayayım diye ağda falan da yapamadm bügün mecburen yapayım artık.ah bu kadınların derdi
ay şimdi diğer hamişlerin canı istemesin ama bulunmayacak bişey değil canım küçük pudra şekerli renk renk lokumlar varya onlardan istedi eşim almaya gitti birazdan gelir bende yerim inşallah
nasıl yaaa anlamadımm. . . Agda yasak mıııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?