belki hamilesindir kız
ciddi misin gulden 34 gun az degil neden olmasin?yok be canım sanmam ama ben 27-30 günler arası regl oluyorum bugün 34.günüm tüpten sonra hala olmadım sanırım hamileyim
yok be canım sanmam ama ben 27-30 günler arası regl oluyorum bugün 34.günüm tüpten sonra hala olmadım sanırım hamileyim
ciddi misin gulden 34 gun az degil neden olmasin?
hadi inşallah bizden sana bulaşsın
Bende hamile olmak istiyorum, bebeğimi onun vücudumda oluşturduğu degisiklikleri hissetmek istiyorum.. benim ilk tup bebek deneyimim ve cok heyecanlıyım
hoşgeldin canımm ...inşaallah hamişsin rahat ol aksi ispatlanan kadar hamişsin böle düşün ve bebişlerinle konuş sev onlarıı tutunsunlar annelerine ..Benim transferimin 9.Gunü .. Biraz ağrım var, korkuyorum .. Çarşamba tahlil gunumuZ. Dua edermisiniz ben de hamile olayım
yok be canım sanmam ama ben 27-30 günler arası regl oluyorum bugün 34.günüm tüpten sonra hala olmadım sanırım hamileyim
Tup bebek konusunda arastirma yaparken rastladım siteye ve transfer dönemimde üye olup okumaya yazmaya başladım iste..kızlar cok rahatladım yazılarınızı okurken.. Samimiyetiniz hissediliyor.. Artık buradayım
hii zaman tup sonrasi seysi:))cnm ben tefriciyemi bitirdimm bu arada..neden olsun
yavrım geçenlerde idrar testi yaptım bembeyazdı
bugünden geriye 14 gün sayarsak şehirdışından döndüğüm döneme dek geliyooo aslında olabilirde teknik olarak ama olsa idrarda ikinci çizgi nanik yapardı
ben de istiyorum,hepimuz istiyoruzzz.... :))Bende hamile olmak istiyorum, bebeğimi onun vücudumda oluşturduğu degisiklikleri hissetmek istiyorum.. benim ilk tup bebek deneyimim ve cok heyecanlıyım
Nabersiniz kizlar topicimiz bayagi yogun bugun ben fazla giremedim malum temizlik gunu yavas yavas toz aldim birde lavabomu falan cifledim geri kalani beyim halletti
hoşgeldin canımm ...inşaallah hamişsin rahat ol aksi ispatlanan kadar hamişsin böle düşün ve bebişlerinle konuş sev onlarıı tutunsunlar annelerine ..
bacım biz senle peşpeşe adet oluyoruz da ben her seferinde 30 günü deviriyodumm biliyosun bu sefer normal siklusta sürpriz yaptı...hani diyom bi test yapsan...gerçi yola çıktım d,yosun ama benim bi yeğenim yumurtlama zamanında iğnesini yaptı 2 gün sonra memlekete gitti döndüğünde de adet olmayınca hamile olduğunu öğrendi şimdi tostombalak bir kızı varr fena halde cadı zilli....Ayy inşaallah sen de hamilesindir kııızbi yaşına daha girersinn inşaalah öğenincee
hii zaman tup sonrasi seysi:))cnm ben tefriciyemi bitirdimm bu arada..
ben de istiyorum,hepimuz istiyoruzzz.... :))
napıyonuuuuuuuuuuuuuzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?