amaannn deyim temizlik maddelerinin kokularını fazla soluma olarmı
canım benim bende isterim tabikide bi kaç gün önce yaptım idrar testi bişi yoktu ondan olamaz diyorum...
bi idrar testine işeyip geliyom
hahaha aklina kurt dusurduk dimi:))bi idrar testine işeyip geliyom
bi idrar testine işeyip geliyom
Yok datlum hiiicc koklamiyorum ama supurgem sulu beyim supurgeye bir parfum koymus olecektim kokudan camlari actim neyseki normale dondu..
Ayyyy inanmiyoruuummm cabuuk isee insallah bir surpriz olur da havalara ucariz
kizlar bnm gozlerim kapanio azicik esimin yanina ilisimm o da uyuyo.aksama gelince eksik duasi olamlara yardim ederim optummm
Bir idrar testim daha negatif zorlarsam pozitif görebiliyom ama
hayata bakış açısını pozitife çevirince idrar testide pozitif görünüyooo
Benim transferimin 9.Gunü .. Biraz ağrım var, korkuyorum .. Çarşamba tahlil gunumuZ. Dua edermisiniz ben de hamile olayım
Ayyyy inanmiyoruuummm cabuuk isee insallah bir surpriz olur da havalara ucariz
hahaha aklina kurt dusurduk dimi:))
hayırdır anam bişiler mi kaçırdım yoksaaaa..
hadi işe bakalım bi
Beni sorck olursanız görümcemdeyim diğer görümcemde burda aileck bugun burdayık birz iyi gldi acıldım gülden abla ne yaptın donuç inş çifttr
süprizi kim kaybetmişte ben bulayım dermişimmm
yok şekerim ben doğuştan kurtluyum siz bilmezsiniz bu ayda bi sürü idrar testi yaptım geçen aydan kalmıştı biliyosun bugünkinide sizin için yaptım
test yapasım geldi yaptım havamı aldım oturuyom
çift değil canım tek
Şimdi kızlar size bir soru bu idrar testlerinde test çizgi çıkınca tek bebek iki çizgi çıkınca ikiz bebek oluyo dimi:78::78::78::78:
Bir idrar testim daha negatif zorlarsam pozitif görebiliyom ama
hayata bakış açısını pozitife çevirince idrar testide pozitif görünüyooo
Şimdi kızlar size bir soru bu idrar testlerinde test çizgi çıkınca tek bebek iki çizgi çıkınca ikiz bebek oluyo dimi:78::78::78::78:
canımm benimde 8 günüm inşallah hamişizdirrr:))) benim sadece kasıklarımda batmalar varr adet olucakmışım gibii:(( hayırlısı olsun inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?