Tüp Bebek Günlüğümüz !

amaannn deyim temizlik maddelerinin kokularını fazla soluma olarmı

canım benim bende isterim tabikide bi kaç gün önce yaptım idrar testi bişi yoktu ondan olamaz diyorum...

Yok datlum hiiicc koklamiyorum ama supurgem sulu beyim supurgeye bir parfum koymus olecektim kokudan camlari actim neyseki normale dondu..

kizlar bnm gozlerim kapanio azicik esimin yanina ilisimm o da uyuyo.aksama gelince eksik duasi olamlara yardim ederim optummm

Bir idrar testim daha negatif zorlarsam pozitif görebiliyom ama
hayata bakış açısını pozitife çevirince idrar testide pozitif görünüyooo

Beni sorck olursanız görümcemdeyim diğer görümcemde burda aileck bugun burdayık birz iyi gldi acıldım gülden abla ne yaptın donuç inş çifttr

Benim transferimin 9.Gunü .. Biraz ağrım var, korkuyorum .. Çarşamba tahlil gunumuZ. Dua edermisiniz ben de hamile olayım

canımm benimde 8 günüm inşallah hamişizdirrr:))) benim sadece kasıklarımda batmalar varr adet olucakmışım gibii:(( hayırlısı olsun inşallahh..

Ayyyy inanmiyoruuummm cabuuk isee insallah bir surpriz olur da havalara ucariz

süprizi kim kaybetmişte ben bulayım dermişimmm

hahaha aklina kurt dusurduk dimi:))

yok şekerim ben doğuştan kurtluyum siz bilmezsiniz bu ayda bi sürü idrar testi yaptım geçen aydan kalmıştı biliyosun bugünkinide sizin için yaptım

hayırdır anam bişiler mi kaçırdım yoksaaaa..
hadi işe bakalım bi

test yapasım geldi yaptım havamı aldım oturuyom

Beni sorck olursanız görümcemdeyim diğer görümcemde burda aileck bugun burdayık birz iyi gldi acıldım gülden abla ne yaptın donuç inş çifttr

çift değil canım tek

Şimdi kızlar size bir soru bu idrar testlerinde test çizgi çıkınca tek bebek iki çizgi çıkınca ikiz bebek oluyo dimi:78::78::78::78:

inşallah çift olduğu günleride görürüz güldencim..
hem ben otur die sana demedim benkayraya dedim
havaya uçmak istiyodu bende yasak sana otur oturduğun yerde dedim...

Şimdi kızlar size bir soru bu idrar testlerinde test çizgi çıkınca tek bebek iki çizgi çıkınca ikiz bebek oluyo dimi:78::78::78::78:
allhım beni güldürn şu güzel iyi kalpli kulluna bir bebiş yolla inş

Bir idrar testim daha negatif zorlarsam pozitif görebiliyom ama
hayata bakış açısını pozitife çevirince idrar testide pozitif görünüyooo

aynen güldenimm... elimde testt dolaşıyorumm var ikinci silik çizgiyi görüyorum diyorum eşim bakıyoo hiç birşey yok deyip moralimi alt üst ediyooo...

canımm benimde 8 günüm inşallah hamişizdirrr:))) benim sadece kasıklarımda batmalar varr adet olucakmışım gibii:(( hayırlısı olsun inşallahh..

ya işte bende o duygularla gidip geliyrum dünden beri..sürekli dua ediyorum..hayırlısı ama inşallah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…