yaaa demek yine ara ara geleceksin bak dertlendim şimdi
banane yaaa daha çok gel...
başlıyorum artık muayenede ya da tahlilllerde sorun çıkmazsa başlıyorum canım.sanki ilk tedavim gibi heyecanlıyım..sende yetiş bana..
akasyanında face si yoktu ama bizi görme merakı kendisini face sahibi yaptıı...takma isim kullan cicim...
hoşgeldin tatlım... inşallah türkiye hayırlı gelir sana.....[/QUO
AMIN INSALLAH CANIM SAOL
Yetisirim canim benim ben nasip olursa 15 veya 16 gibi trde olacam bakalim artik sen benden 10 gün önce basliyorsun galiba degil mi???? Tabii heycanlanirsin canim benim aboooooo bende bir heycan var alatamam valla
Hmmmmmm dur bakayim bende öyle yapayim o zaman bende coooooook merak ediyorum valla. Ne olarak veya nasil sizleri bulacam kayit olursam ????
benim muhtemel opu zamanlarımda sen başlayacaksın demek...rabbim daha fazla bekletmesin inşallah..bu kez olsun bu kez son bulsun...anne ben geldim desin bebeğimiz...
sen face si aç ben hallederim cicim...
göreyim seni orana burana bakayımmm...
merakımı gidereyim...
hoşgeldin tatlım... inşallah türkiye hayırlı gelir sana.....[/QUO
AMIN INSALLAH CANIM SAOL
Canim hosgeldin sende mi yurtdisindan trde tedavi göreceksin. Hangi hastanede basliyacaksin ne zaman basliyacaksin????? Hangi sehirde kaliyorsun??? Ammada sordum demi ?????
Insallah insallah amin canim benim AMINNNNNNNNNNNNN ben türkiyeden bile girer her asamayi burda yazarim valla
Haklisin yaniiiiiiiiiiiiiiiii biz seni gördük demi amaaaaaaaaaTamam ben bi ara acacam sana yazacam tamam mi tatlim
ne yapıp edip haber ver valla merak ederiz...
eveeetttttt en çok benim hakkım sizi görmek ben resmimi topiğe koydum herkes gördü...kızların çoğunu gördüm sıra sende...bekliyorum kuzum face haberini...
selo26 sendemi yurdisindansin
fiyat konuştun mu başkentle egunalcım? raporlu mu yaptırcaksın? hadi hayırlı, uğurlu olsun. göbişin bebiş dolsun sağlıkla, hayırla canım
Valla maça öyle kaptırdım ki kendimii herşeyi unutuum sankiii...Sonuçtada Galatasaray yeninceee tüm yorgunluğumda geççtiiii..Tey teyyy teyyyy yaşasınnnn :
Valla maça öyle kaptırdım ki kendimii herşeyi unutuum sankiii...Sonuçtada Galatasaray yeninceee tüm yorgunluğumda geççtiiii..Tey teyyy teyyyy yaşasınnnn :
yok kuzum daha ilk görüşmeye bile gitmedim hafta içi randevu alıp görüşecem..açıkçası fiyat arka planda şu an o yüzden aklıma bile gelmiyor..ben güvenebileceğim ve her zaman görüşebileceğim başarılı bir doktor istiyorum araştırmalarımda beni hulusi hocaya götürdü sonu ne olur bilemem ama şimdi içim huzurlu...randevuda da herşey yolunda giderse 2.tedavime başlayacam inşallah...raporlu olur sanırım bir hakkım daha var...sen yarın transfer oluyorsun dimi...yumoşlar ne durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?