Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yetisirim canim benim ben nasip olursa 15 veya 16 gibi trde olacam bakalim artik sen benden 10 gün önce basliyorsun galiba degil mi???? Tabii heycanlanirsin canim benim aboooooo bende bir heycan var alatamam valla

Yetisirim canim benim ben nasip olursa 15 veya 16 gibi trde olacam bakalim artik sen benden 10 gün önce basliyorsun galiba degil mi???? Tabii heycanlanirsin canim benim aboooooo bende bir heycan var alatamam valla

benim muhtemel opu zamanlarımda sen başlayacaksın demek...rabbim daha fazla bekletmesin inşallah..bu kez olsun bu kez son bulsun...anne ben geldim desin bebeğimiz...

Hmmmmmm dur bakayim bende öyle yapayim o zaman bende coooooook merak ediyorum valla. Ne olarak veya nasil sizleri bulacam kayit olursam ????

sen face si aç ben hallederim cicim...
göreyim seni orana burana bakayımmm...
merakımı gidereyim...

benim muhtemel opu zamanlarımda sen başlayacaksın demek...rabbim daha fazla bekletmesin inşallah..bu kez olsun bu kez son bulsun...anne ben geldim desin bebeğimiz...

Insallah insallah amin canim benim AMINNNNNNNNNNNNN ben türkiyeden bile girer her asamayi burda yazarim valla

Insallah insallah amin canim benim AMINNNNNNNNNNNNN ben türkiyeden bile girer her asamayi burda yazarim valla

ne yapıp edip haber ver valla merak ederiz...

Haklisin yaniiiiiiiiiiiiiiiii biz seni gördük demi amaaaaaaaaa Tamam ben bi ara acacam sana yazacam tamam mi tatlim

eveeetttttt en çok benim hakkım sizi görmek ben resmimi topiğe koydum herkes gördü...kızların çoğunu gördüm sıra sende...bekliyorum kuzum face haberini...

fiyat konuştun mu başkentle egunalcım? raporlu mu yaptırcaksın? hadi hayırlı, uğurlu olsun. göbişin bebiş dolsun sağlıkla, hayırla canım

fiyat konuştun mu başkentle egunalcım? raporlu mu yaptırcaksın? hadi hayırlı, uğurlu olsun. göbişin bebiş dolsun sağlıkla, hayırla canım

yok kuzum daha ilk görüşmeye bile gitmedim hafta içi randevu alıp görüşecem..açıkçası fiyat arka planda şu an o yüzden aklıma bile gelmiyor..ben güvenebileceğim ve her zaman görüşebileceğim başarılı bir doktor istiyorum araştırmalarımda beni hulusi hocaya götürdü sonu ne olur bilemem ama şimdi içim huzurlu...randevuda da herşey yolunda giderse 2.tedavime başlayacam inşallah...raporlu olur sanırım bir hakkım daha var...sen yarın transfer oluyorsun dimi...yumoşlar ne durumda..

Son düzenleme:
Valla maça öyle kaptırdım ki kendimii herşeyi unutuum sankiii...Sonuçtada Galatasaray yeninceee tüm yorgunluğumda geççtiiii..Tey teyyy teyyyy yaşasınnnn :

Valla maça öyle kaptırdım ki kendimii herşeyi unutuum sankiii...Sonuçtada Galatasaray yeninceee tüm yorgunluğumda geççtiiii..Tey teyyy teyyyy yaşasınnnn :

hıhhh gıcıkkkkk son dakika golüyle o kadar eksik beşiktaşımı zor yendiniz be...tam takım çıktılar dokuz doğurdular yenebilmek içinayrıca senin halay karışmış yine herkes kendi havasında

Siyah beyaz en büyük beşiktaaaaşşşşşş...

Eklentiler

• $besiktas4.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 24

walla benim maçla hiç aram yok o yüzden hiç bilmem kimin maçı war onu bilmiom yaniama düşüncelerini kafandan atmana sewindim canım benimm

anladım canım. hadi hayırlısı. benim durum aynı egunalcım. dün 4 tane orta kalitede kalmıştı. yrn sabah transferim olcak işte. çok hastayım ama:2::2::2::2::2::2: hapşırma, öksürük, ve kabızlık. hiç olmadı olmadı şimdiyi buldu tövbe tövbee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…