bizde finduk yedikten sonra kırma niyetindeyiz galiba sanırsam eşim kırıp kırıp bana yediriyo kendiside bala katıp yiyo
benim yımırtlama günümmü bilmiyom ama adete daha 12 gün var bu enerjiyle belkim köşede bucakta kalmış yımırtaları kırıp bebişlerimize kavuşuruz sende dene şansını bu gece hamile kalacaz arkadaş
saracım yayınladığın resimlere bayıldım en çokta kardeşini su dökerek büyütmeye çalışan abiye deli oldum
ben de besiktasli esim gs li:))) simdi.besiktasa sevinmisken bu durumu degerlendirmek lazim der aranizdan kisa sureligine ayrilirimm....malum aslanpencesi ve yavru kartallara ihtiyacimiz var....
iştee buuuuuuuuu bende istiyorum banane yaaaaaaaaaa
hııımmmmm olabilir zaten ben bu ay ne ara yumurtladım ya da yumurtlamadımmı hiç anlamadım tüpten sonraki ilk adetim olacak ama olamıyooo bugün 34 gün geçti belkide daha fazla oldu...
olamıyorum bi türlüüü
07 mart gebelik test tarihim benim için çok özel gün olacak inşallah
:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124:
:124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 646783 Eki Görüntüle 646784 Eki Görüntüle 646785 Eki Görüntüle 646786 Eki Görüntüle 646787 Eki Görüntüle 646788 Eki Görüntüle 646789 Eki Görüntüle 646790 Eki Görüntüle 646791 Eki Görüntüle 646792 Eki Görüntüle 646793
test yaptım saracım kızlarla muhabbeti geçti bugün bende idrar testi yapıverdim hiç bişi yok zaten gebelik hali değil yaşadıklarım regl olcam bellide olamıyorum zorlanıyorum...çok şekeyley dimi
o halde gazan mübarek olsun tatlım hadi rastgele
bende bende bende
tüpten sonraki ilk ay olur böyle düzensizlik canım sıkma canını hem bakarsın bebiş vardır ondan gecikiyodur test yaptınmı hiç
bize bi müjde versen inan kendim hamile kalmış kadar sevinecem
nazoşum hoşgeldin canıııııııııııııım
test yaptım saracım kızlarla muhabbeti geçti bugün bende idrar testi yapıverdim hiç bişi yok zaten gebelik hali değil yaşadıklarım regl olcam bellide olamıyorum zorlanıyorum...
bizde finduk yedikten sonra kırma niyetindeyiz galiba sanırsam eşim kırıp kırıp bana yediriyo kendiside bala katıp yiyo
benim yımırtlama günümmü bilmiyom ama adete daha 12 gün var bu enerjiyle belkim köşede bucakta kalmış yımırtaları kırıp bebişlerimize kavuşuruz sende dene şansını bu gece hamile kalacaz arkadaş
bu size gelsinn vahşi hatunlaarrben de besiktasli esim gs li:))) simdi.besiktasa sevinmisken bu durumu degerlendirmek lazim der aranizdan kisa sureligine ayrilirimm....malum aslanpencesi ve yavru kartallara ihtiyacimiz var....
o bebişlerden hepimize varmı acaba birer ikişer verelim siparişleriniiştee buuuuuuuuu bende istiyorum banane yaaaaaaaaaa
inşaallah ömrün boyunca hatırlayacağın bir gün olur canımm ..07 mart gebelik test tarihim benim için çok özel gün olacak inşallah
hoşbuldum canım nasılsın
takip ettim seni
Tızlarrrr kocam aradı beni unutmamış eve gelince beni kutluyacakmışş
Tızlarrrr kocam aradı beni unutmamış eve gelince beni kutluyacakmışş
hııııı geçmişi okuyamadım canım o yüzden kaçırmışım olsun sağlık olsun bu ay adetin gelsin sonraki ayada bebeğin gelir inşallah
test günleri unutulmuyor inşallah pozitif olur ve hep güzel hatırlarsın az kalmışşşş[/QUOT
Çok ilginç ama içimde hiç kötü his yok hep pozitifim sanki olacak gibi geliyor
ha ha haayyyyyy o nasıl bi kutlama acabaaaa..dün sabah yarım saatlik işi şimdimi görcek
kutlatma kız kendiniarkadaşlarım kutladı yeter bana de
aynen canım bende öyle umut ediyorum...
önümüzdeki maçlara sıkı hazırlancam bu ay
bu size gelsinn vahşi hatunlaarr
Eki Görüntüle 646797 Eki Görüntüle 646798 Eki Görüntüle 646799 ayy bu sonuncu da nerden karışmış araya sanırsam müzüğü duyup gelmişş
o bebişlerden hepimize varmı acaba birer ikişer verelim siparişlerini
inşaallah ömrün boyunca hatırlayacağın bir gün olur canımm ..Eki Görüntüle 646800 bebişinin önce müjdesini alırısn sonra da kucağına sağlıkla alırsınn Eki Görüntüle 646800 Eki Görüntüle 646800 Eki Görüntüle 646800
Banane bende kulamak istiyorum benim kuşum kelmii
iyi yaptın balııııım hoşgeldin sefa getirdin burasıda çok sıcak bi topik nazoşum benim ikinci yerim burası
ben iyiyim sen nasılsın özledim seni
desene bu akşam nüfus patlaması olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?