Tüp Bebek Günlüğümüz !

hııımmmmm olabilir zaten ben bu ay ne ara yumurtladım ya da yumurtlamadımmı hiç anlamadım tüpten sonraki ilk adetim olacak ama olamıyooo bugün 34 gün geçti belkide daha fazla oldu...
olamıyorum bi türlüüü

saracım yayınladığın resimlere bayıldım en çokta kardeşini su dökerek büyütmeye çalışan abiye deli oldum

çok şekeyley dimi

ben de besiktasli esim gs li:))) simdi.besiktasa sevinmisken bu durumu degerlendirmek lazim der aranizdan kisa sureligine ayrilirimm....malum aslanpencesi ve yavru kartallara ihtiyacimiz var....

o halde gazan mübarek olsun tatlım hadi rastgele

iştee buuuuuuuuu bende istiyorum banane yaaaaaaaaaa

bende bende bende

tüpten sonraki ilk ay olur böyle düzensizlik canım sıkma canını hem bakarsın bebiş vardır ondan gecikiyodur test yaptınmı hiç :26::26::26::26::26::26::26::26:

bize bi müjde versen inan kendim hamile kalmış kadar sevinecem

deryaaaaaa aşağıda niye sessiz sedasız duruyosun kuzum olur böyle vakalar

test yaptım saracım kızlarla muhabbeti geçti bugün bende idrar testi yapıverdim hiç bişi yok zaten gebelik hali değil yaşadıklarım regl olcam bellide olamıyorum zorlanıyorum...

test yaptım saracım kızlarla muhabbeti geçti bugün bende idrar testi yapıverdim hiç bişi yok zaten gebelik hali değil yaşadıklarım regl olcam bellide olamıyorum zorlanıyorum...

hııııı geçmişi okuyamadım canım o yüzden kaçırmışım olsun sağlık olsun bu ay adetin gelsin sonraki ayada bebeğin gelir inşallah

canıımmmm öyle mesudum ki sana karşı sevinmiyorum nasıl canının sıkıldı tahmin ederim ama aykut tahmin etmeliydi biz ortalama 3 gol atıyoz zaten 2 de yiyoruz maç öncesi evde konuştuk 2 tane kesin yicez dedim 3 tane atarsak süpper olcak dedim olduuuuu....bu arada yan hakem golünüzü vermedi kötü oldu yeteeerrrr yıldırım demirören yeteerrrrr demekten yıllardır gına geldi artık

ben de besiktasli esim gs li:))) simdi.besiktasa sevinmisken bu durumu degerlendirmek lazim der aranizdan kisa sureligine ayrilirimm....malum aslanpencesi ve yavru kartallara ihtiyacimiz var....
bu size gelsinn vahşi hatunlaarr
Eki Görüntüle 646798 Eki Görüntüle 646799 ayy bu sonuncu da nerden karışmış araya sanırsam müzüğü duyup gelmişş
iştee buuuuuuuuu bende istiyorum banane yaaaaaaaaaa
o bebişlerden hepimize varmı acaba birer ikişer verelim siparişlerini
07 mart gebelik test tarihim benim için çok özel gün olacak inşallah
inşaallah ömrün boyunca hatırlayacağın bir gün olur canımm ..Eki Görüntüle 646800 bebişinin önce müjdesini alırısn sonra da kucağına sağlıkla alırsınn Eki Görüntüle 646800 Eki Görüntüle 646800 Eki Görüntüle 646800

hoşbuldum canım nasılsın
takip ettim seni

iyi yaptın balııııım hoşgeldin sefa getirdin burasıda çok sıcak bi topik nazoşum benim ikinci yerim burası

ben iyiyim sen nasılsın özledim seni

Tızlarrrr kocam aradı beni unutmamış eve gelince beni kutluyacakmışş

desene bu akşam nüfus patlaması olacak

Tızlarrrr kocam aradı beni unutmamış eve gelince beni kutluyacakmışş

ha ha haayyyyyy o nasıl bi kutlama acabaaaa..dün sabah yarım saatlik işi şimdimi görcek
kutlatma kız kendiniarkadaşlarım kutladı yeter bana de

hııııı geçmişi okuyamadım canım o yüzden kaçırmışım olsun sağlık olsun bu ay adetin gelsin sonraki ayada bebeğin gelir inşallah

aynen canım bende öyle umut ediyorum...
önümüzdeki maçlara sıkı hazırlancam bu ay

Banane bende kulamak istiyorum benim kuşum kelmii

biz vahşi hatunuz sen değilmisin tızıııııııııım beşiktaş gaza getirdi meni napim o bebek ya gelecek ya gelecek kendim için değil herşey bebek için yani

iyi yaptın balııııım hoşgeldin sefa getirdin burasıda çok sıcak bi topik nazoşum benim ikinci yerim burası

ben iyiyim sen nasılsın özledim seni

desene bu akşam nüfus patlaması olacak

biliyorum canım arada burdanda takip ediyorum seni çok güzel sohbetleriniz var
sağol canım bende iyiyim 2 gündür kardeşimle geziyorum hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum
biraz uzak kalmaya çalıştım kk den arada iyi oluyor uzak kalmak

kızlar nazemir benim arkadaşım hemde can arkadaşım tanıştırayım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…