biliyorum canım arada burdanda takip ediyorum seni çok güzel sohbetleriniz var
sağol canım bende iyiyim 2 gündür kardeşimle geziyorum hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum
biraz uzak kalmaya çalıştım kk den arada iyi oluyor uzak kalmak
kızlar nazemir benim arkadaşım hemde can arkadaşım tanıştırayım size
oooh iyi yapmışsınız kardeşinle gezmekle ama kkdan fazla uzak kalma özlüyorum seni
sağol saracım sende benim için öylesin
arada uzaklaşmak iyi geliyor ama sizleride merak ettiğim için fazla uzak kalamıyorum
sen geç yumırtaladın sanırsamm bu ay bebişimm..ee tocandan ayrı kalıncaa küsmüş çatlamamış yumoşlar belliitest yaptım saracım kızlarla muhabbeti geçti bugün bende idrar testi yapıverdim hiç bişi yok zaten gebelik hali değil yaşadıklarım regl olcam bellide olamıyorum zorlanıyorum...
işte bir fınfdıkkıran balesi de arkadaşın evinde gösterime girecekTızlarrrr kocam aradı beni unutmamış eve gelince beni kutluyacakmışş
iyi yaptın balııııım hoşgeldin sefa getirdin burasıda çok sıcak bi topik nazoşum benim ikinci yerim burası
ben iyiyim sen nasılsın özledim seni
desene bu akşam nüfus patlaması olacak
biliyoyum tızıııııııııım nazoş başaktan haberin varmı ankaradan dönmedi daha dimi :26::26::26::26::26:
avatarına bayıldım çok tatlı bi bebiş inşallah öyle bi bebeğin olur
Oncelikle iki meleginede kavusman dilegiyle...bende baskent hulusi beyin hastasiyim yarin testgunum sen testi ordami yaptirdin nekadar surede cikiyor sonuc onu merak ettim
HoşgeldiinnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 646812 Eki Görüntüle 646811
sen geç yumırtaladın sanırsamm bu ay bebişimm..ee tocandan ayrı kalıncaa küsmüş çatlamamış yumoşlar bellii
işte bir fınfdıkkıran balesi de arkadaşın evinde gösterime girecek
ayy birinci yerin kıızımm burasıı ben başka topikte görmüyorum senii ayooll:13::13::13:
bu akşam çoğalacaz mart kedileri gibi diyosunuz yaniii
sayın infetillerim
bu gece korktum sizden ekşın patlaması var sakin olun azcık cici olun gözünüz dönmesin
eşleriniz istemezse gazozlarına ilaçta atarsınız siz aaaaaa skendaaallllllll
sen geç yumırtaladın sanırsamm bu ay bebişimm..ee tocandan ayrı kalıncaa küsmüş çatlamamış yumoşlar bellii
işte bir fınfdıkkıran balesi de arkadaşın evinde gösterime girecek
ayy birinci yerin kıızımm burasıı ben başka topikte görmüyorum senii ayooll:13::13::13:
bu akşam çoğalacaz mart kedileri gibi diyosunuz yaniii
daha dönmedi geçen hafta mesaj atmıştı martın başında dönecem demişti
evet çok tatlı bende bayıldım facede görünce hemen masa üstü yaptım sonrada profil resmi
yeğenimin bebekliğine de çok benziyor oda çok tatlı bi bebekti eşek sıpası
inşallah olurda bezer canım
sayın infetillerim
bu gece korktum sizden ekşın patlaması var sakin olun azcık cici olun gözünüz dönmesin
eşleriniz istemezse gazozlarına ilaçta atarsınız siz aaaaaa skendaaallllllll
bencede bebekim geç yumurtladım ama değerlendirmedim işte sorun orda..
neyse önemi yok artık bi kırmızılar gelsede rahatlasam...
gerek yok azıcık seksi giyinip azda cilve yaptınmıilaca gerek kalmaz diye umuyorum:44:
yalan oldu yalan oldu bizim eksin yalan oldddddduuuuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?