Tüp Bebek Günlüğümüz !

oooh iyi yapmışsınız kardeşinle gezmekle ama kkdan fazla uzak kalma özlüyorum seni

test yaptım saracım kızlarla muhabbeti geçti bugün bende idrar testi yapıverdim hiç bişi yok zaten gebelik hali değil yaşadıklarım regl olcam bellide olamıyorum zorlanıyorum...
sen geç yumırtaladın sanırsamm bu ay bebişimm..ee tocandan ayrı kalıncaa küsmüş çatlamamış yumoşlar bellii
Tızlarrrr kocam aradı beni unutmamış eve gelince beni kutluyacakmışş
işte bir fınfdıkkıran balesi de arkadaşın evinde gösterime girecek
iyi yaptın balııııım hoşgeldin sefa getirdin burasıda çok sıcak bi topik nazoşum benim ikinci yerim burası

ben iyiyim sen nasılsın özledim seni

desene bu akşam nüfus patlaması olacak

ayy birinci yerin kıızımm burasıı ben başka topikte görmüyorum senii ayooll:13::13::13:
bu akşam çoğalacaz mart kedileri gibi diyosunuz yaniii

biliyoyum tızıııııııııım nazoş başaktan haberin varmı ankaradan dönmedi daha dimi :26::26::26::26::26:

daha dönmedi geçen hafta mesaj atmıştı martın başında dönecem demişti

avatarına bayıldım çok tatlı bi bebiş inşallah öyle bi bebeğin olur

evet çok tatlı bende bayıldım facede görünce hemen masa üstü yaptım sonrada profil resmi
yeğenimin bebekliğine de çok benziyor oda çok tatlı bi bebekti eşek sıpası
inşallah olurda bezer canım

Oncelikle iki meleginede kavusman dilegiyle...bende baskent hulusi beyin hastasiyim yarin testgunum sen testi ordami yaptirdin nekadar surede cikiyor sonuc onu merak ettim

Cook tesekkur ederim canim insallah sende kavusursun yarin pozitifi gorursun.. Canimcim ben istanbulda yasiyorum testimi burada yaptirdim ben 1 saatte sonuc aliyorum. Orada biraz daha uzun surede cikiyor diye biliyorum..Sonuctan bizide haberdar et hayirli haberlerle gel..

sayın infetillerim
bu gece korktum sizden ekşın patlaması var sakin olun azcık cici olun gözünüz dönmesin
eşleriniz istemezse gazozlarına ilaçta atarsınız siz aaaaaa skendaaallllllll

bencede bebekim geç yumurtladım ama değerlendirmedim işte sorun orda..
neyse önemi yok artık bi kırmızılar gelsede rahatlasam...

sayın infetillerim
bu gece korktum sizden ekşın patlaması var sakin olun azcık cici olun gözünüz dönmesin

gerek yok azıcık seksi giyinip azda cilve yaptınmı ilaca gerek kalmaz diye umuyorum:44:

tızım benim kendi topiğimde var yaaaa ama kendi topiğimden daha fazla burdayım

hııııım anladım canım dönsün onuda özledim ege büyümüştür şimdi

inşallah olur canım sende bu geceyi değerlendir nazocum

sayın infetillerim

ben tocamın çayına atsam ilacı olarmı şu anda çay içiyorda ama arada banada çok fena bakıyo ilaca lüzum yok bide ilaç atarsam bu gece sabah olmaz

bencede bebekim geç yumurtladım ama değerlendirmedim işte sorun orda..
neyse önemi yok artık bi kırmızılar gelsede rahatlasam...

tızım bu ay evden dışarı çıkmıyosun ona göre yımırtlama zamanı otur evinde yeğen istiyoruz bi taam mı

gerek yok azıcık seksi giyinip azda cilve yaptınmı ilaca gerek kalmaz diye umuyorum:44:

:13::13::13::13::13:

Esim beşiktaşlı bnde beşiktaşlıyım yavru kartallar gelsinde onlarla sevnelim inş sagol o guzel dileklerin için ikramaycımmmm benimmm inş bebişlerimz gelir eve geldik yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…