superrrrrrrr bi macti yaaaaaa alkislarr cigliklarrrr koptu bizde:))))))son dakika goluyleeeeee yiktik ortaligi:)))))
kızlar farkındamısınız bizler beşiktaşlıyız kocalarımızda galatasaraylı ne tesadüf dimi
oleeeeeeeeeeeeeey beşiktaşım kartalım gooooooooooooool attı fenerbahçeye yendik oleeeeeeeeeeeey oleeeeey oleeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeey en büyük beşiktaş
Beşikt-aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hemenn benide kimse tutmasın dediimmm gelldimmm..ev barkk misafir doluuuyduuu mutfakk ağzına kadar doluu toplamaya geçmedenn aşkısımı kutlayayımm dedimm..
Deryacığım geççmiş olsunnn
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şekerim benim koca galatasaylı oldugu hlde beşiktaşlı olarak maça gitti hahahahhaha
kızlar farkındamısınız bizler beşiktaşlıyız kocalarımızda galatasaraylı ne tesadüf dimi
Evet yaaaaaaaaaaaaaa benimkide aynı tatlımmm hemde maçta teli bile açmıyorr
evet doğru vallaaaa...
KARTALİÇELERİM BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM
hepimiz birer tanede yavru kartallar ve aslan parçaları doğursak ne güzel olur
merhabalarr Allah hepimizi bebeli belikli eylesin inşallah diye sözlerime başlayım150 tefriciyeyi bitirdim Allahın izniyle bütün dualar millsin karnına bebiş olarak geri döner
ne güzelll yazmışsın öle YAVRU KARTALLAR ve ASLAN PARÇALARIMIZ gelsinler artık anneleri babaları onları bekliyooo...
Amiiiiinnnnn canım...
Allah kabul etsin ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin öyle Rabbim güzel gönlüne göre versin
saracım ço güzel bunlaar yaaa bayıldım bebişlere söze de hak veriyorum sonuna kadarEki Görüntüle 646717 çok doğru bi söz
canım inşaallah herşey güzel olacak bundan sonra moralini düzeltir ve eşinle daha güzel bir başlangıç yaparsınız yeni tedaviniz için daha mutlu bir şekilde alırısn bebişlerini göbüşüne canımm..bunda da vardır inşaallah bir hayır ve sorununuz neyse çaresini bulur inceleyen daktırlar ve sağlıklı bir gebelikle alırısn bebişlerini kucağına hayırlısıylaaNaplım nasip değilmiş rabbimn bi bildiği var elbet buda sınav sabredcz dua edecz destk olucaz hepimz inş birgun anne olucz burda bebişlerimzin yarmzlıklarını paylaşcz inş. İyki varsınz siz olmsnz bn üzlürdüm hep ama sayenzde iym pozitf düşünücm artık moralli bir bünyeyle bi dakine rabbim nasip edr inş
selam balımm eşimle oturuyoruz arzu ile kamber karşılıklıı..bilgisayrların başında interaktif bir çiftizzİyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz
sağol canım bende iyiyim gelmiş kadar oldum bende çay demledim finduk kırdı eşim finduk eşliğinde çay içecez
eveeeeeet gelsinler artık yavru kartallarımız ve aslan parçalarımız
eveeeeeet gelsinler artık yavru kartallarımız ve aslan parçalarımız
ŞUNLARIN GÜZELLİĞİNE BAKIN
Eki Görüntüle 646776 Eki Görüntüle 646775
saracım ço güzel bunlaar yaaa bayıldım bebişlere söze de hak veriyorum sonuna kadar
canım inşaallah herşey güzel olacak bundan sonra moralini düzeltir ve eşinle daha güzel bir başlangıç yaparsınız yeni tedaviniz için daha mutlu bir şekilde alırısn bebişlerini göbüşüne canımm..bunda da vardır inşaallah bir hayır ve sorununuz neyse çaresini bulur inceleyen daktırlar ve sağlıklı bir gebelikle alırısn bebişlerini kucağına hayırlısıylaa
selam balımm eşimle oturuyoruz arzu ile kamber karşılıklıı..bilgisayrların başında interaktif bir çiftizz:126::126::126:
fındık kırıyorsunuz demek süpermiş valla yalnız fındık yemenin sonrası fındık kırmaya gider söliimm :112::112::78::78:
gelcekler saracım bugün yumurtlama günüm olaydı kesin ikizi tutturmuştum bu enerjiyle
ben de besiktasli esim gs li:))) simdi.besiktasa sevinmisken bu durumu degerlendirmek lazim der aranizdan kisa sureligine ayrilirimm....malum aslanpencesi ve yavru kartallara ihtiyacimiz var....
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:Kimse tutmasın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii harikaaaaa süpperrrr şahaneeeeeeeeeeeeeeeeee BEŞİKTAŞIM benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?