Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar farkındamısınız bizler beşiktaşlıyız kocalarımızda galatasaraylı ne tesadüf dimi

oleeeeeeeeeeeeeey beşiktaşım kartalım gooooooooooooool attı fenerbahçeye yendik oleeeeeeeeeeeey oleeeeey oleeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeey en büyük beşiktaş

süppperrrrr

Beşikt-aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hemenn benide kimse tutmasın dediimmm gelldimmm..ev barkk misafir doluuuyduuu mutfakk ağzına kadar doluu toplamaya geçmedenn aşkısımı kutlayayımm dedimm..

Deryacığım geççmiş olsunnn

aşkısıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evde bir bayram havası var sizde matem havası dimiiiii beyin deli olmuştur
çok mutluyum çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şekerim benim koca galatasaylı oldugu hlde beşiktaşlı olarak maça gitti hahahahhaha

benimkide tv ye yapıştı cimbomlu ama benden daha BEŞİKTAŞLIYDI bu akşam

merhabalarr Allah hepimizi bebeli belikli eylesin inşallah diye sözlerime başlayım 150 tefriciyeyi bitirdim Allahın izniyle bütün dualar millsin karnına bebiş olarak geri döner

hepimiz birer tanede yavru kartallar ve aslan parçaları doğursak ne güzel olur

ne güzelll yazmışsın öle YAVRU KARTALLAR ve ASLAN PARÇALARIMIZ gelsinler artık anneleri babaları onları bekliyooo...

merhabalarr Allah hepimizi bebeli belikli eylesin inşallah diye sözlerime başlayım 150 tefriciyeyi bitirdim Allahın izniyle bütün dualar millsin karnına bebiş olarak geri döner

Amiiiiinnnnn canım...
Allah kabul etsin ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin öyle Rabbim güzel gönlüne göre versin

eveeeeeet gelsinler artık yavru kartallarımız ve aslan parçalarımız

ŞUNLARIN GÜZELLİĞİNE BAKIN

Son düzenleme:

saracım ço güzel bunlaar yaaa bayıldım bebişlere söze de hak veriyorum sonuna kadar
canım inşaallah herşey güzel olacak bundan sonra moralini düzeltir ve eşinle daha güzel bir başlangıç yaparsınız yeni tedaviniz için daha mutlu bir şekilde alırısn bebişlerini göbüşüne canımm..bunda da vardır inşaallah bir hayır ve sorununuz neyse çaresini bulur inceleyen daktırlar ve sağlıklı bir gebelikle alırısn bebişlerini kucağına hayırlısıylaa
İyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz
selam balımm eşimle oturuyoruz arzu ile kamber karşılıklıı..bilgisayrların başında interaktif bir çiftizz:126::126::126:
sağol canım bende iyiyim gelmiş kadar oldum bende çay demledim finduk kırdı eşim finduk eşliğinde çay içecez
fındık kırıyorsunuz demek süpermiş vallayalnız fındık yemenin sonrası fındık kırmaya gider söliimm:112::112::78::78:

ben de besiktasli esim gs li:))) simdi.besiktasa sevinmisken bu durumu degerlendirmek lazim der aranizdan kisa sureligine ayrilirimm....malum aslanpencesi ve yavru kartallara ihtiyacimiz var....

saracım yayınladığın resimlere bayıldım en çokta kardeşini su dökerek büyütmeye çalışan abiye deli oldum

bizde finduk yedikten sonra kırma niyetindeyiz galiba sanırsam eşim kırıp kırıp bana yediriyo kendiside bala katıp yiyo
gelcekler saracım bugün yumurtlama günüm olaydı kesin ikizi tutturmuştum bu enerjiyle

benim yımırtlama günümmü bilmiyom ama adete daha 12 gün var bu enerjiyle belkim köşede bucakta kalmış yımırtaları kırıp bebişlerimize kavuşuruz sende dene şansını bu gece hamile kalacaz arkadaş

ben de besiktasli esim gs li:))) simdi.besiktasa sevinmisken bu durumu degerlendirmek lazim der aranizdan kisa sureligine ayrilirimm....malum aslanpencesi ve yavru kartallara ihtiyacimiz var....

tamam canım tutmayalım biz seni has odaya gidebilirsin

:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124:
:124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 646783 Eki Görüntüle 646785 Eki Görüntüle 646786 Eki Görüntüle 646787 Eki Görüntüle 646788 Eki Görüntüle 646789 Eki Görüntüle 646791 Eki Görüntüle 646793

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…