canım transfer zamanı sirke, sarımsak, turşu, yoğurt, ayran, maydonoz kan sulandırıcı limon ve türevi yasak. yoksa sarımsak bana bu durumlarda iyi gelir, gerçi dün yedim ama yok işte. kısmetim böleymiş galiba. ama en çok canımı sıkan emek, para, manevi açıdan yaşanan stres ve süreç sonra hooooop hastalansakın bir şal getir yanında canım başını ve ağzını kapat yeri gelince. Dua edin bana kıslarrrrrrr
arkadaşlar ben geldim,hatırladınız mı?cuma günü transferim gerçekleşti, tek embrio, 8 hücreli
mrblar.. sizi sürekli takip ediyorum maşallah topiğinize nazar değmesin..
hamile arkadaşlara bişi sormak istiyorum.. idrar testi yapan oldu mu acaba kaçıncı günde pozitifi gördüler.. kişiden kişiye değişir,yada idrarda çıkmaz diyeceksiniz ama ne bileyim sonuçta tüp bebek olduğu için idrarda 10.günden sonra çıkması gerekir diye düşünüyorum..
idrar testi yaptım ve negatif malesef.. şimdi kan tetsine gidesim yok,olmadı diyorum(
sende bi karar ver cicim hem gs nin galibiyetine halay çek sonrada milliciyim deee olmaz ki ama ...
derbi günü gereği bazı arkaşdaşlar üzerime gelip beni çatlatma çabaları içindeler
sen nasıl arkadaşsın be...morali bozuk arkadaşını teselli edeceğine yok çatlasın yok patlasın hatice netice gibi cümleler sarfetmen fena yaraladı beniii bunalıma girdim senin davranışın daha da çok bunalıma soktuuuukocacım yeterince üzerime geldi zaten bi de sen arayıp dalga geçtin..yetmedi topiktende devam ettin hem kocam hem kankam sırtımdan vurdular beniiii:84::84::84:
hamile arkadaşlara bişi sormak istiyorum.. idrar testi yapan oldu mu acaba kaçıncı günde pozitifi gördüler.. kişiden kişiye değişir,yada idrarda çıkmaz diyeceksiniz ama ne bileyim sonuçta tüp bebek olduğu için idrarda 10.günden sonra çıkması gerekir diye düşünüyorum..
idrar testi yaptım ve negatif malesef.. şimdi kan tetsine gidesim yok,olmadı diyorum(
ben de düşündüüm ama embriolar zaten orta kalitede bide dondurursam bozularak çözülebilirCanim benim seni cok iyi anliyorum acaba dondurtup diger ay mi transfer yaptirtsan öyle daha iyi olmaz mi???????? Aklima bu geldi valla hasta hasta olacagi yere iyilestinmiydi transferi yaptirtsan canim beni bu mümkün mü senin durumunda ?????????
he he he sonunda itiraf ettin işteee kopyacu seniiiii....
iyi akşamlar kuzum...bekleyiş nasıl gidiyor...nasıl hissediyorsunn...
Canim benim burda idrar testinde negatif görüpte kanda positif görenler var bence kan testi yaptir ve morelini bozma derim keske o testi yapmasaydin egunal kizacak simdi valla sana
Canımm biz topikçee idrar testine karşıyızzzzzzzzzzz...Çünkü hamile olduğu kanda tesbit edilen arkadaşlarımız bile sonradan yaptıklarında negatif çıktığını paylaştılar bizimlee.Ayrıcaaa idrarda pozitif gören ben mesela kanda 0,100 ü de gördümmmm..Yaneee diyeceğimm sen kanını verr öyleee nasib değilmiş de bencee.Hiiiiç belli olmaz canım..
benim bildiğim idrarda tüp bebek bile olsa 18.günde çıkıomuş canım. idrar derken evdeki testi mi diosun bu arada? kanda kesinlikle yaptır. yaptırki hamiş çıkmasan bile düşük, dış gebelik Allah korusun tespit edilio. İNŞALLAH kanda pozitifi alırsın canım. sakın moralini de bozma kanda baktır derim
iyiakşamlar herkeseee...nasılsınızz.??? umarım güzel haberler vardır.geçmişi okıyim.opuyorum hepinzi...:80::80::80:
Ama hakkaten kıyamam benn sannnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa..Tümm derbiler feda olsunnn sanaaa..Sarılıyimde affet benii yüttfennnnnn.48
Canımm biz topikçee idrar testine karşıyızzzzzzzzzzz...Çünkü hamile olduğu kanda tesbit edilen arkadaşlarımız bile sonradan yaptıklarında negatif çıktığını paylaştılar bizimlee.Ayrıcaaa idrarda pozitif gören ben mesela kanda 0,100 ü de gördümmmm..Yaneee diyeceğimm sen kanını verr öyleee nasib değilmiş de bencee.Hiiiiç belli olmaz canım..
benim hiçbir belirtim yok, cuma, cumartesi ve pazar akşama kadar yattım ama sıkıldım, kaşktım bilgisayarın başına oturdum, 3. gün belirti oluyormu?
gelişmeler iyi canımm yaa cuma günü karınağrısıyla acile gttik. 7. gündü. hcg 106 çıktı yani hamileymişim ama asıl test günüm salıydı o güne kdr katlanması lazım.. yani sevinemedik daha umarm değerim katlanırr
iyi akşamlar hanımlar..
gelişmeler iyi canımm yaa cuma günü karınağrısıyla acile gttik. 7. gündü. hcg 106 çıktı yani hamileymişim ama asıl test günüm salıydı o güne kdr katlanması lazım.. yani sevinemedik daha umarm değerim katlanırr
canım ben kan testi yaptığım gün idar testim negatifti lütfen hemen moralini bozma. kan testini yaptır inşallah pozitifi alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?