Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim benim seni cok iyi anliyorum acaba dondurtup diger ay mi transfer yaptirtsan öyle daha iyi olmaz mi???????? Aklima bu geldi valla hasta hasta olacagi yere iyilestinmiydi transferi yaptirtsan canim beni bu mümkün mü senin durumunda ?????????

mrblar.. sizi sürekli takip ediyorum maşallah topiğinize nazar değmesin..
hamile arkadaşlara bişi sormak istiyorum.. idrar testi yapan oldu mu acaba kaçıncı günde pozitifi gördüler.. kişiden kişiye değişir,yada idrarda çıkmaz diyeceksiniz ama ne bileyim sonuçta tüp bebek olduğu için idrarda 10.günden sonra çıkması gerekir diye düşünüyorum..
idrar testi yaptım ve negatif malesef.. şimdi kan tetsine gidesim yok,olmadı diyorum (

iyiakşamlar herkeseee...nasılsınızz.??? umarım güzel haberler vardır.geçmişi okıyim.opuyorum hepinzi...:80::80::80:

Canim benim burda idrar testinde negatif görüpte kanda positif görenler var bence kan testi yaptir ve morelini bozma derim keske o testi yapmasaydin egunal kizacak simdi valla sana

benim hiçbir belirtim yok, cuma, cumartesi ve pazar akşama kadar yattım ama sıkıldım, kaşktım bilgisayarın başına oturdum, 3. gün belirti oluyormu?

Ama hakkaten kıyamam benn sannnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa..Tümm derbiler feda olsunnn sanaaa..Sarılıyimde affet benii yüttfennnnnn.48

Canımm biz topikçee idrar testine karşıyızzzzzzzzzzz...Çünkü hamile olduğu kanda tesbit edilen arkadaşlarımız bile sonradan yaptıklarında negatif çıktığını paylaştılar bizimlee.Ayrıcaaa idrarda pozitif gören ben mesela kanda 0,100 ü de gördümmmm..Yaneee diyeceğimm sen kanını verr öyleee nasib değilmiş de bencee.Hiiiiç belli olmaz canım..

ben de düşündüüm ama embriolar zaten orta kalitede bide dondurursam bozularak çözülebilir Rabbim cümleyle yardım etsinn

benim bildiğim idrarda tüp bebek bile olsa 18.günde çıkıomuş canım. idrar derken evdeki testi mi diosun bu arada? kanda kesinlikle yaptır. yaptırki hamiş çıkmasan bile düşük, dış gebelik Allah korusun tespit edilio. İNŞALLAH kanda pozitifi alırsın canım. sakın moralini de bozma kanda baktır derim

hoşgeldin canımmm...idrar testine karşı bi topiktesin...çok yanılgılar yaşadık çift çizgi görüp kanda negatif alanlar,idrarda negatifi görüp kanda hamile olduğunu öğrenenler vs...çok yanılan oldu çooookkkk...10.günde yapıp doğru sonuç alanlarda var tabii....kaçıncı gündesin...10.günde kanda baktır derim...

he he he sonunda itiraf ettin işteee kopyacu seniiiii....

iyi akşamlar kuzum...bekleyiş nasıl gidiyor...nasıl hissediyorsunn...

gelişmeler iyi canımm yaa cuma günü karınağrısıyla acile gttik. 7. gündü. hcg 106 çıktı yani hamileymişim ama asıl test günüm salıydı o güne kdr katlanması lazım.. yani sevinemedik daha umarm değerim katlanırr

Canim benim burda idrar testinde negatif görüpte kanda positif görenler var bence kan testi yaptir ve morelini bozma derim keske o testi yapmasaydin egunal kizacak simdi valla sana

teşekkürler arkadaşlar.. ümidim yok ama en iyisi yarın gidip yaptırayım.. insan biraz daha geç üzülmek istiyor.. embryo kalitem kötüydü,dondurmaya kalmadı bile.. üstelik hasta hasta transfer oldu.. transfer sonrası o kadar hsta oldumki 10 gün bişi yemedim,içmedim,hastanede serumlarla beslendim.. yani bu durumdan sonra yine de hamile çıkarsam hayatta gerçekten mucize denen bişi varmış diyeceğim.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. çok bekletmesin hiçbirimizi...

iyiakşamlar herkeseee...nasılsınızz.??? umarım güzel haberler vardır.geçmişi okıyim.opuyorum hepinzi...:80::80::80:

iyi akşamlar canımcım...yeni bi haber yokkiiii...

ne demiş bergen sen affetsen ben affetmem...çok dertlendim çok...herkes bir anda üzerime geldi yazık banaaa...

benim hiçbir belirtim yok, cuma, cumartesi ve pazar akşama kadar yattım ama sıkıldım, kaşktım bilgisayarın başına oturdum, 3. gün belirti oluyormu?

3 gün sonra ayağa kalkıomuş herkes zaten ama yinede istrahatli ol bence. hızlı yürüme, yukar uzanma v.b. yok canım yaaa ben de bilmiorum ama oluo mu acaba die mrk ettiğimden sordum yoksa bildiğim bişey olduğunda değil. nerde yaptırdın? yaş kaç? ve kaç embrio verdiler? çok soru sordum dimi:)) canım 2. için İNŞALLLAHHHHHHH gerekli kalmaz ama araştırmaya başladım(

Bu çok güzel bir haber güzelimmm..7. gün değerin çok yüksek çıkmış maşallahh..İki embriyomu koyulmuştuu ki acaba?? İnş gününde de katlanarak yükselmiş olur değerinn..

canım ben kan testi yaptığım gün idar testim negatifti lütfen hemen moralini bozma. kan testini yaptır inşallah pozitifi alırsın...

hamilesinnn ve şimdimi söylüyorsuunnnn...çok tebrik ederim gece gece çok mutlu oldummm bu halay ekibi sana...:118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…