bak papatyada ohss olmuşşşş valla korkuyorum şimdiiiiii...içim bi tuhaf olduuuu....
canım bende ilk tedavimde ohss oldum hastanede yattım bu yüzden transferim yapılmıştı ama...bende başkentte başlayacam sen böyle deyince kötü oldum şimdi...
evet canım 3. deneme oldgu için 2 embryo koyuldu. salı günü değer katlanmadan sevinemıyoruz.. yermde duramıyorum ama.. inşallah değerim katlanır sizce katlanırmı yaa
amiinnnnnnnn...... rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı...saol canımm Allah herkese nasip etsin inşallahhhh.. kimsenin kucağını bebişsz bırakmasınn
ecrinnnn senmi geldiinnn du bi hasretle sarılayım sanaaa
papatyanın ohss olduğunu hatırlıyorum. ama çok zaman geçti niye transfer yapılmadı diye merak ettim. papatya yada soralım sebebler neymiş.. artılar ve eksiler nelermiş????
duy sesimizi...... bize dr. un hakkında ne düşündüğünü yaz.....
MAŞALLAH bence katlanır. ikiz gibi geldi bana:))))evet canım 3. deneme oldgu için 2 embryo koyuldu. salı günü değer katlanmadan sevinemıyoruz.. yermde duramıyorum ama.. inşallah değerim katlanır sizce katlanırmı yaa
egunalcım ilk tedavideki hataları ve kullanılan ilaç oranını sıkı sıkı belirt doktoruna. ben çok korktuğumdan fazla yumurta olmasın diye bastırdım ohhs dan yırttım ama gripten yırtamadım:). korkma sakın 10 civarı planlayın de egunalcımbak papatyada ohss olmuşşşş valla korkuyorum şimdiiiiii...içim bi tuhaf olduuuu....
canım bende ilk tedavimde ohss oldum hastanede yattım bu yüzden transferim yapılmıştı ama...bende başkentte başlayacam sen böyle deyince kötü oldum şimdi...
Sen yinede sor derim eger bozulmazsa öyle yap eger bozulma ihtimali varsa yaptirma insallah hersey yolunda gider senin icin dua edecem canim benim üzme kendini
canim benim Ohs galiba ilacin dozu yüksek olunca oluyor degil mi??? Kacla baslamistin sen???
değerin maşallah çok güzel katlanır tabii...o kadar hamile haberi aldık değeri katlanmayan 2 kişi oldu sadece ama onlarındeğerleri 50 nin altındaydı ve 10.gün itibariyle bakılmıştı...senin 7.günde maşallahhh..hiç bişey olmaz rabbimin izniyle...sen hamilesin ve strese sokma boşuna kendini...
Hadi hayirli olsun canim benim darisi bizlerin basina insallah bebislerin hep seninle olsun hic birakmasin masallah masallah
evet macı ızledım geldım kuzu yaaaaa sonuc kotu olduuuuuu bende sızı ozledım bugun gıremedım evdeydım aslında ama ıslerım vardı cnm yaaaa optum senı gul kokuluuuu
hulusi bey bende şok oldu çünkü ben sadece 6 iğne ile 26 yumurta çıkardımhatta bana ' sana puff dedim sen köz kıkardın dedi ' hoca.
hulusi bey bende şok oldu çünkü ben sadece 6 iğne ile 26 yumurta çıkardımhatta bana ' sana puff dedim sen köz kıkardın dedi ' hoca.
MAŞALLAH bence katlanır. ikiz gibi geldi bana:))))
inşallah canımm çok saoll
canım FSH DEĞERİNE VE KİLO BOYA GÖRE VERİOLAR İLACI? yaz şimdi rica ederim bunları. 6 iğne ama ne? ve ne oranda? gonal f 450 günde gibi mi? 6 iğne bu kadar yapar mı ya? hulusi bey sürekli takip etmedi heralde seni??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?