Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok sevındım canımmmmmmmmm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsal. kuzummmm

Kizlar ben geldim nasilsiniz bakayim ? Fazla kalamiyacam

Kizlar malesef cikmam lazim bir ara girecem aksama dogru simdi sinemaya gidiyorum FETIH izlemeye hadi öpüyorum hepinizi gecmisi insallah okuduktan sonra katilirim aksama

hosgeldınnnnnnnnnnnnn gule gule kuzummmmmmmmmmmmmmm
bende aksama gıdecem ızlemeyeeee

kızlarrr umutta fiyatları bılen varmı ??
bı arkadaşım bıdahakı ay tup bebek deniycek?
canım toplam bildiğme göre 5750 heralde ilaçda dahil ben raporlu yaptıracaktım 2000 + ialaçlar ilaçlarda 650 tuttu

maşallah canım allah tamamını erdirsin

evet işte mutlu son ne diyoruz idrar testi yapmayalım diyoruzzz...çok tebrik ederim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.:118::118::118::124::124::124::124::124::124:

sağol kuzum verdiğin bilgiler için çünkü şu an kendimi bi tuhaf hissediyorum yıllardır sebepsizken bi anda bi sebep çıkıyo karşıma...morfolojiyle ilgili bi sıkıntı görünmüyo...bakalım bi de başkent hastanesinde bakılsın hulusi ne diyecek görelim...yaklaşık 10 milyon ileri hareketli demek bu değerlere göre bi yandan da nette araştırıyorum...

cikmam lazim sizleri cooooooooooooooook amaaaaaaaaaaaa coooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmm

gitmeseydinnnn

Masallah masallah gördün müüüüüüüüüüü baaaaaaaaaaaakkkkkkkkk biz sana dedik yapmayin su testleri valla insani cok yaniltiyor. Tebrikler canim kendine ve bebisimize iyi bak

dedik sana dimi..... hadi kutlayalım gözün aydın.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....:64

yupii yupii oleyyy tebriklerr canımmmmmmm

tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

teşekkür ederim arkadaşlar.. inşallah kalp atışını da duyarım.. Allah herkese nasip etsin...

KIZLARRR bugunde hamile haberi aldık ne güzell kocamannnnnn bir topik olma yolunda hızla ilerliyoruzz...ya istiyorum ki çocuklarımızda burda yazdıklarımızı heycanlarımızı üzüntülerimizi okuyabilselerdi..ozmana kadar bu topik kalırmı bilemem yada bu sitee..ama keşke görebilselerdi bizim kıymetimizi anlarlardı eminimm..çıkar ayak aklıma geldi iştee..ben gidiorum artıkk kendinizee ve hamiş arkadaşlar bebişlerinee çok çok iyi baksın..he bu arada eşlerde ihmal edilmesinn heee ona göree öptüm sizi du birde sarılayım

Bence sayı gayet iyi ama morfoloji de önemli, biz de % 1 olduğu için ilk ona bakıyorum ben Eskiden spermiyogramlarda dr lar morfolojiyi fazla dikkate almazmış ama tabi tıp ilerledikçe ne kadar önemli olduğu anlaşılmış özelliklle kruger kriterlerine göre bakılmalı.

normalde yani tedavi dışındada nefret ediyom ya gitsem tüp öncesi iyi olcak belki farklı doktora ama canım istemiyor yeniden muhatap ol derdini
anlat ne bileyim sen anlarsın beni..tedavi dışı gitsem belki yumurtalarla ilgili bilig alırım yani tedavide ilk muayenede sadece bakıp direk ilaç dozu başlıyor ya
ondan dedim belki doğal süreci biliriz diye bide amaannn diyorummben ısrarla bende pkos varmı dedim doktorlarda bunada yok dedi,tüpteki zorumla galiba biraz
yatkınsın dedi...mutlaka ar canım ben kurcalayınca eşim kızar bana ama pıhtılaşma yok biliydouk varmış inş.daha beter sorunumuzda yoktur
şok olmayız bigün enkorktuğumda bu zaten
hayatımızın bırak ortası heryerinde bu mevzu çok yoruldum ama inşallah geçciek canım hepsiiii...ve bebeğim sen benim sebebim olmadan gel diyorummm

morfolojide bi sorun görünmüyoooo canım...tabii ben bu hastanede olan herşey şüpheli bakıyorum..yeni hastanemde herşey belli olacak bakalım...

güldenim çok araştırma benim yaptığım en büyük hata buydu en son tedavimde ebriliyog yüzüme bakıp kalmıştı daha o konuşmadan ben pat pat konuşmuştum adam yani bilmeniz güzel ama bunu yapmayın dedi bana şok oldu çünkü bilgim karşısında....ve bu inan çok yıpratıyor sürekli bişileri eksik buluyor ve rahatsız oluyorsun....sebepsiz diye bişi yok bunuda unutma illa bişi var ama bulunamıyor benim arkadaşım şimdi hamile cumartesi yazdım ya 6 yıllık evli bütün değerler seninki gibi ama morfolojisi düşüktü onunda şimdi hamile muhtemelen ikiz oda ilk denemede başarısızdı 2.tedavide aydın arıcıda oldu ve hamile oda yıllardır beklemiş sebesiz diye yani ya zamanı gelmedi yada şans işte dencek bişli yok ama sen umutsuzluğa düşme tmamı ben çok etkilendim senden şimdi ben zaten ruhi bunalıma hazır bi insan olarak kendimi toplamaya çalışıyorum lütfen kendine bunu yapma en kötü içine sinmezse istanbulda ımsı tekniği kullanan bir merkeze git derim ben şimdi onu araştırıyorum hulusi beyle görüşüyorum ama balıklama da atlayamam artık ımsı tekniği spermin dna sına kadar göebiliyor ve en kaliteli spermi seçiyor bahçeci kliniğinden birini izlemitim tv de çok güzel anlatmıştı iyice tedavi merkezlerini araştır ona göre hareket et ve belki bu süreçte kendiğilinden gelr bebiş bu arada sayı için keçi boynuzu derler hareket içinde havuç suyu sizzde sayı iyi olduğuna göre havuş suyunu dene daha önünğzde zaman var opu ya kadar içsin eşin.ama hulusi beyde çok iyi bir doktor sadece telefonda konuşmamız ile bana inanlmaz bir umut oldu sırf o verdiği destek için bile bir deneme yapabilirim orda yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…