cikmam lazim sizleri cooooooooooooooook amaaaaaaaaaaaa coooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmm
dün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. bugün 13. günüm ve HAMİLEYİM
Allah isteyen herkese nasip etsin....bu yolda kimseyi yıpratmasın....
dün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. bugün 13. günüm ve HAMİLEYİM
Kizlar ben geldim nasilsiniz bakayim ? Fazla kalamiyacam
Kizlar malesef cikmam lazim bir ara girecem aksama dogru simdi sinemaya gidiyorum FETIH izlemeye hadi öpüyorum hepinizi gecmisi insallah okuduktan sonra katilirim aksama
ay ne güzel ne mutlu sana.... bende sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi... kaçıncı haftada başladın hissetmeye?
yaaa canımmmm ne kadar güzel birşeydir eminim ne kadar özel hisler bunlar yaaaa.
Allahımmmm hepimize nasip etsin inşallahhhhh.
evet canım çokkkkkkkkkkk güzel bir şey,,amin canım aminnn,,Allahım isteyen herkese versin inşallah
İNŞALLAHH Canımm..saolll...
ahh ahh o hisler anlatılmazz yaşanırr dimi amaaaaa
aynen öyle canım,,,sizlerde yaşayacaksınız bu özel anları ,,dualarım sizlerle
canım 17 . haftada başladım,,senin kaçıncı haftasın?
canım toplam bildiğme göre 5750 heralde ilaçda dahil ben raporlu yaptıracaktım 2000 + ialaçlar ilaçlarda 650 tuttukızlarrr umutta fiyatları bılen varmı ??
bı arkadaşım bıdahakı ay tup bebek deniycek?
canımmm benim bende bir yorum ypmak istedim herkesin kendi yaşadığı sıkıntı ile karşılaştırılırsa herkesin yorumu farklı olur diye düşnüüyorum.....şimdi sizde gerçekten herşey süper ötesi gözüküyor ama ileri hareketli gerçekten düşük sayıya göre ama fena değil 251 milyonun % 4 nedemek ??? süper yaniiii:)))
1.morfoloji yok burda yazmamışsın o nasıl??
2.bugüne kadar normal yolla olmadıysa sperm dna sında yani spermin içinde bozukluj olabilir ki bununda tedavisi var ...yada morfolojide sorun olabilir...
3.kesinlikle iyi bir merkezde yapılsaydı tedavin % 100 başarılı bir sonuç alırdın.
4.benim son tedavimde doktorum sölediği ve kaan bey ilede görüştüğümüzde ilk 3 gün yumurtanın görevidir yumurta embriyoyu çalıştırır ama 4.günden itibren sperm devreye girer benim hep embriyolarım 2,ve 3.günlerde transfer olmuşlardı aydın beyle görüştüğümüzde bana beklicez görcez bakalım sorun ne demişti zaten 3.gün atlatırsa herşey belli olur demişti nitekim 4 .gün tranfer olacağım gün embriyoların yavaşladığını sölemişti ilk 3 gün herşey düzgündü çok güzel gitti günü gününe yani günü ve hücresi birbirini tutuyodu ama 4. gün 10 hücrede kalmıştı ve negatif sonuç almıştım hulusi bey mesela bana ben böle bir embriyoyu transfer etmem demişti aydın bey umutlu olduğu için transfer etmişti. yani diyeceğim konu her şekilde sperme geliyor canım...
sen bu konuda bence yüreğini ferah tut öncelikle çünkü kararını verdin kesinlikle denemeni yap hulusi bey iyi bir doktor bakalım bi git görüşsana neler önericek ??
yada en kötü ihtimalle kaan beyle bir görüş derim bakalım o ne dicek ama herşeye rağmen sperm örnekleri gayet iyi
umarım herşey yolunda gider canım allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun......
dna dedim çünkü kaan bey sperm dışarıdan bakıldığında herşey güzel gözükebilir ama içi önemlidir esas demişti bu yüzden bunu önerdim...ve şöle düşün akasyanın da sorunu sperm hareketliliğiydi ve o şu an koca göbekli bi kadın :)))
cikmam lazim sizleri cooooooooooooooook amaaaaaaaaaaaa coooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmm
dün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. Sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. Bugün 13. Günüm ve hamileyim
canım toplam bildiğme göre 5750 heralde ilaçda dahil ben raporlu yaptıracaktım 2000 + ialaçlar ilaçlarda 650 tuttu
maşallah canım allah tamamını erdirsin
Masallah masallah gördün müüüüüüüüüüü baaaaaaaaaaaakkkkkkkkk biz sana dedik yapmayin su testleri valla insani cok yaniltiyor. Tebrikler canim kendine ve bebisimize iyi bak
dedik sana dimi..... hadi kutlayalım gözün aydın.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....:64
yupii yupii oleyyytebriklerr canımmmmmmm
tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
6 ay süresi var 6 ay içerisinde yaptırmam lazım ama eşimin durumu neyi gösterri bilmioruz çünkü her geçen gün kötüye gidiyozcanım senın rapor geçerli dımı ...
raporlu yaptıracaksın yıne..
canımmm benim bende bir yorum ypmak istedim herkesin kendi yaşadığı sıkıntı ile karşılaştırılırsa herkesin yorumu farklı olur diye düşnüüyorum.....şimdi sizde gerçekten herşey süper ötesi gözüküyor ama ileri hareketli gerçekten düşük sayıya göre ama fena değil 251 milyonun % 4 nedemek ??? süper yaniiii:)))
1.morfoloji yok burda yazmamışsın o nasıl??
2.bugüne kadar normal yolla olmadıysa sperm dna sında yani spermin içinde bozukluj olabilir ki bununda tedavisi var ...yada morfolojide sorun olabilir...
3.kesinlikle iyi bir merkezde yapılsaydı tedavin % 100 başarılı bir sonuç alırdın.
4.benim son tedavimde doktorum sölediği ve kaan bey ilede görüştüğümüzde ilk 3 gün yumurtanın görevidir yumurta embriyoyu çalıştırır ama 4.günden itibren sperm devreye girer benim hep embriyolarım 2,ve 3.günlerde transfer olmuşlardı aydın beyle görüştüğümüzde bana beklicez görcez bakalım sorun ne demişti zaten 3.gün atlatırsa herşey belli olur demişti nitekim 4 .gün tranfer olacağım gün embriyoların yavaşladığını sölemişti ilk 3 gün herşey düzgündü çok güzel gitti günü gününe yani günü ve hücresi birbirini tutuyodu ama 4. gün 10 hücrede kalmıştı ve negatif sonuç almıştım hulusi bey mesela bana ben böle bir embriyoyu transfer etmem demişti aydın bey umutlu olduğu için transfer etmişti. yani diyeceğim konu her şekilde sperme geliyor canım...
sen bu konuda bence yüreğini ferah tut öncelikle çünkü kararını verdin kesinlikle denemeni yap hulusi bey iyi bir doktor bakalım bi git görüşsana neler önericek ??
yada en kötü ihtimalle kaan beyle bir görüş derim bakalım o ne dicek ama herşeye rağmen sperm örnekleri gayet iyi
umarım herşey yolunda gider canım allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun......
dna dedim çünkü kaan bey sperm dışarıdan bakıldığında herşey güzel gözükebilir ama içi önemlidir esas demişti bu yüzden bunu önerdim...ve şöle düşün akasyanın da sorunu sperm hareketliliğiydi ve o şu an koca göbekli bi kadın :)))
Bence sayı gayet iyi ama morfoloji de önemli, biz de % 1 olduğu için ilk ona bakıyorum benEskiden spermiyogramlarda dr lar morfolojiyi fazla dikkate almazmış ama tabi tıp ilerledikçe ne kadar önemli olduğu anlaşılmış özelliklle kruger kriterlerine göre bakılmalı.
evet işte mutlu son ne diyoruz idrar testi yapmayalım diyoruzzz...çok tebrik ederim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.:118::118::118: :124::124::124::124::124::124:
sağol kuzum verdiğin bilgiler için çünkü şu an kendimi bi tuhaf hissediyorum yıllardır sebepsizken bi anda bi sebep çıkıyo karşıma...morfolojiyle ilgili bi sıkıntı görünmüyo...bakalım bi de başkent hastanesinde bakılsın hulusi ne diyecek görelim...yaklaşık 10 milyon ileri hareketli demek bu değerlere göre bi yandan da nette araştırıyorum...
gitmeseydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?