sizin değerlerle aslında sebepsiz denmez ileri hareketlide bir problem olduğu aşikar ama bu değerlerle normal yolla hamile kalınmaz diye bir şeyde yok açıkçası. aslında ileri hareket çok kötü değil ama tüp bebekte zaten bunların önemi yok
doktorcuğum bu hafta yurt dışındaymış en erken 5 marta randevu alabildim o günde ben bi aksilik olmazsa adetli olacam...adet öncesi görüşelim istemiştim ama olmadı maalesef...
Hadii hayırlısı olsun bitanemmm..Gördüğün gibi herkez aynı fikirdee..Normal yolla olmayışının sebebi bu diyebiliriz belki ama tüpte önemli olmadığını zaten sende biliyorsunn..Bu arada bu konuya fazla takıpp benim yaptığım gibi tahlil kağıtları elinde o site bu site gezinmenden korkuyorumm...Beynini negatif şeylerle ne kadar meşgul edersen biliyorsun o kadar enerjimiz aşağı düşüyor..Senin enerjin herşeye yeter diyorum hep amaaa artık bak randevunu da almışsınn,sen bebişinin hayalini kurmaya başla bilee..Valla şahsen benn o ferah evinin güzel balkonundaa gelmişimm şöyle sana,elimde bebişinn bebek mevlüdündeyizzz..Ohh missss vallaa..Hayali bile yüzümü gülümsetiyorrrr güldenimmmm..
Bak işte ben bilmezmiyim cann arkadaşımıııı..Gömülmeeeeee kızıyoorumm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBakma boşunaa gülümmmmmmmm nolurrr takma kafana bu kadarr.......Kanıtlayınca veya tam tersi çıkınca gene elimizde var 0 olucazzzz..Sen artıkk başka şeyler araşştırr meselaa kaçıncı ayda bebiş ne kadar büyürr falann gibi
Aynen canım valla hiç bukadar ayrı kalmamıştım topikten.Ama işlerden hiç fırsatım olmadıheyecanlıyım bebişimi özledimm inşallah hepiniz en kısa zamanda kendi bebişlerinizi seviceksiniz
tüp bebek için değerler oldukça iyi zaten...
ben 7 yıldır doğal yolla niye anne olamadığımı sorguluyorum şu an...sebepsizdi ya şimdiye kadar...
hep değerler normal dendiği için inceleme gereği duymamıştım bugün en son tüp te kullanılan değerleri elime alınca baktım ve bariz ileri harekette sorun var...yaklaşık 10 milyon ileri hareketli demek bu...bu kadar yıl bilsemki hareket sorunu var ona göre bişeyler yapardık...
hayırlı olsuunnnnnn..... yurt dışındamıymış bizim daktır.. bende haftaya gider bebişin cinsiyetini öğrenirim diyodum...
raporsuz canımmmm
bugün nasılsınız?? size haberlerim var benim tedavi 1 ay ertelendi. mart sonunda başlayacağız nasipse.eşim 1 bidahaki aya dedi. üzüldüm tabi ama tamamen vazgeçmemiş olması teselli ediyor.zor ikna etmiştim.inşallah beni oyalamıyodur
merhaba arkadaşlar...hergün altta yazan misafir benim.giriş yapamadan okudum kaç gündür.çok hastaydım.çok şükür bugün ayaklandım.egual sevindim senin adına.bir an önce başla artık tedavine.eminim benim gibi herkes senin tedavine başlamanı bekliyor...
selam kızlar...
bebişleri görecekler var inşaallah buluşmlar iyi geçer...
egunalcim seni merak ettim canım..duada ettim sabah sana..
hayatım bunların topunu yakıcan vallabizimde dedim ya sadece iğne dozu tüpte hanig yöntem bu yazılmış..hiç embriyoyla ilgi bişi yok transfer edilen..
içinde hala inanmam düşüncesindede çok çok haklsın 12 emb.az değil yaa allah sorsun ne yöntem uyguladılarsa...
sperm sonuçlarına gelince ben çok anlmıyorum bizede iiyi dendi hep..bazen incelediğim oluyodu ama doktora güveniyosun işte..
hem ben kaliteliyse ben niye evde hamiel kalmıyom deyince kendimde bulunmayan ne diye kendimi yiyorum ozaman ama doğru değilmi:26:
yıkanmadan öncesi bile iyi dedikelri oldu hatta aşılamaya gerek gördüler 1.de kimyasal gebelik köşeden döndük,2.de tutmadı ama değerelerinzi normal
deneyin dedi durdular bizde iyi tüpe gerek olmasın dedik..3.yü ben istemedim ama doktor herşey normal deneyelim dedi..yien negatif.
herşey normalse yani ben ilk 2ay hap ve yumurta takibi ve evde ilişkiyle denendim olmadı yine,bazen rastlıyorum benimd eolmadı ama hap kullandım takiple
hamile kaldım diyen....
2aydır erken adet oluyorum yani 27 günde bir normalde 33 gün falandı..şu 14 çıkarma olayını hesapladım yumurtlama günümü doğru çıktı akıntım ateşim
doktora hemen gitsem tedavideki değilde baksamı nasıl yumurtalar büyümednemi çatlıyor noluyor..sorun yumurtlamamızdada olabilir heray değişebilir,ya var
bişey rabbim denk getirecek bigün inşaallah sanada banada ol desin ozaman hepsi bahane ama böyel olmakta çok zor cicim....
geçen nasıl bunalmışımki korktum kendimden eşime dedimki"yıllar geçececek ben hala hamile kalmazsam ve sebebi yok sadece beynimse ben onu keser atarım"
hiçmi, relaks zamanınımız olmuyor güldenim..
inşaallah tüpte bukze kalırsın görürsün biz ikincilere pıt diye kalacağız belkide stresse tek sebepisminle duamdasın
bugün nasılsınız?? size haberlerim var benim tedavi 1 ay ertelendi. mart sonunda başlayacağız nasipse.eşim 1 bidahaki aya dedi. üzüldüm tabi ama tamamen vazgeçmemiş olması teselli ediyor.zor ikna etmiştim.inşallah beni oyalamıyodur
hayırlısı olsun canım... inşallah bir ay sonra başlarsın ve müjdeli haberi alırsın...
hoşgeldin canım sen ne alemdesin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?