Tüp Bebek Günlüğümüz !

aahhh ah ben ona neler söyledim bi bilsen egunalcim.o beni zor ikna etti 1 ay sonrasına.inşallah mart sonu gideriz

hoşbulduk..benim kontrolüm vardı bugün.3 yumurta oluşmuş.20mm,17mm,14mm.bugün çatlatma iğnesi.çarşamba 2 de aşılama inşallah.

oh oh ne güzel olgun dolgun 3 yumoş maşallahhh..anne yapsınlar seni inşallahhh...
bende başlıyorum artık...tedavinin hayırlısından ve bebekli olanından diledim rabbimden inşallahta bebişim gelip koncak annesinin göbişine...

hoşgeldinn hoşgeldinn

tatlım hayırlısı olsun yaa..geç olsun güç olmasınn..

dün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. bugün 13. günüm ve HAMİLEYİM
Allah isteyen herkese nasip etsin....bu yolda kimseyi yıpratmasın....

Kizlar malesef cikmam lazim bir ara girecem aksama dogru simdi sinemaya gidiyorum FETIH izlemeye hadi öpüyorum hepinizi gecmisi insallah okuduktan sonra katilirim aksama

canım ben erdem hastanesine gidiyorum çamlıcadakine.çok ta memnunum.çarşamba 3.aşılama inşallah.2.aşılamam tuttu ama 9 haftalık düşük yaptım,tiroidlerden dolayı...

aahhh ah ben ona neler söyledim bi bilsen egunalcim.o beni zor ikna etti 1 ay sonrasına.inşallah mart sonu gideriz

martın bi yerinden yetiş başla...mart ayı dama çıkma yani üreme ayı...sende nasiplen...

aman deyim yakma yemeği..
beni anladığını biliyorum kuzum...demek canerle tülin ha bak gülesim yoktu hiççç..
bende hamileyiimmm diye yazacağım günün hayaliyle yaşıyorummm

Masallah masallah gördün müüüüüüüüüüü baaaaaaaaaaaakkkkkkkkk biz sana dedik yapmayin su testleri valla insani cok yaniltiyor. Tebrikler canim kendine ve bebisimize iyi bak

dedik sana dimi..... hadi kutlayalım gözün aydın.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....:64

canımmm benim bende bir yorum ypmak istedim herkesin kendi yaşadığı sıkıntı ile karşılaştırılırsa herkesin yorumu farklı olur diye düşnüüyorum.....şimdi sizde gerçekten herşey süper ötesi gözüküyor ama ileri hareketli gerçekten düşük sayıya göre ama fena değil 251 milyonun % 4 nedemek ??? süper yaniiii:)))

1.morfoloji yok burda yazmamışsın o nasıl??
2.bugüne kadar normal yolla olmadıysa sperm dna sında yani spermin içinde bozukluj olabilir ki bununda tedavisi var ...yada morfolojide sorun olabilir...
3.kesinlikle iyi bir merkezde yapılsaydı tedavin % 100 başarılı bir sonuç alırdın.
4.benim son tedavimde doktorum sölediği ve kaan bey ilede görüştüğümüzde ilk 3 gün yumurtanın görevidir yumurta embriyoyu çalıştırır ama 4.günden itibren sperm devreye girer benim hep embriyolarım 2,ve 3.günlerde transfer olmuşlardı aydın beyle görüştüğümüzde bana beklicez görcez bakalım sorun ne demişti zaten 3.gün atlatırsa herşey belli olur demişti nitekim 4 .gün tranfer olacağım gün embriyoların yavaşladığını sölemişti ilk 3 gün herşey düzgündü çok güzel gitti günü gününe yani günü ve hücresi birbirini tutuyodu ama 4. gün 10 hücrede kalmıştı ve negatif sonuç almıştım hulusi bey mesela bana ben böle bir embriyoyu transfer etmem demişti aydın bey umutlu olduğu için transfer etmişti. yani diyeceğim konu her şekilde sperme geliyor canım...

sen bu konuda bence yüreğini ferah tut öncelikle çünkü kararını verdin kesinlikle denemeni yap hulusi bey iyi bir doktor bakalım bi git görüşsana neler önericek ??

yada en kötü ihtimalle kaan beyle bir görüş derim bakalım o ne dicek ama herşeye rağmen sperm örnekleri gayet iyi

umarım herşey yolunda gider canım allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun......

dna dedim çünkü kaan bey sperm dışarıdan bakıldığında herşey güzel gözükebilir ama içi önemlidir esas demişti bu yüzden bunu önerdim...ve şöle düşün akasyanın da sorunu sperm hareketliliğiydi ve o şu an koca göbekli bi kadın :)))

inşallah öyle olacak.o kadar gönülden istiyorum ki anlatamam...

ay inşallah bebeğine kavuşursun.....

inşallah soğol temennin için.ama çok umutluyum.yine tutar gibi geliyor ama inşallah bu sefer devamı gelir...doktora tutmazsa tüp bebek yapalım dedi..kızde bana sen böyle hamile kalabiliyorsun,boşyere masraf dedi.aşılamadan sonra 5 gün hap verecekmiş.ne hapı anlamadım ama hamile kalırsam kan iğnelerine başlayacakmışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…