bi doktora baktır bencede kuzum...ama iyi bi doktor olsun valla sıkıldım bu saçmalıklardan boşvermişliklerinden...rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yıllarımız gelip geçti hala ne olacak neler yaşayacaz bilmiyoruz...ben hep dedim sebepsiz denilen şeyin altında mutlaka bi sebep var...artık rabbim oldesin anne olalım...gerçekten zor günler yaşıyoruz yaşadığımız her saniyede anne olmak aklımızda...hayatımızın tam ortasında...duaalrında benide unutmadığın için ALLAHRAZI olsun ALLAH kabul etsin inşallah...
yaaa demek 1 ay daha ertelendiii...olsun napalım...kocişide söle seni kandırıp oyalamasın...
merhaba arkadaşlar...hergün altta yazan misafir benim.giriş yapamadan okudum kaç gündür.çok hastaydım.çok şükür bugün ayaklandım.egual sevindim senin adına.bir an önce başla artık tedavine.eminim benim gibi herkes senin tedavine başlamanı bekliyor...
hoşbulduk..benim kontrolüm vardı bugün.3 yumurta oluşmuş.20mm,17mm,14mm.bugün çatlatma iğnesi.çarşamba 2 de aşılama inşallah.
merhaba arkadaşlar...hergün altta yazan misafir benim.giriş yapamadan okudum kaç gündür.çok hastaydım.çok şükür bugün ayaklandım.egual sevindim senin adına.bir an önce başla artık tedavine.eminim benim gibi herkes senin tedavine başlamanı bekliyor...
ay inşallah bebeğine kavuşursun.....hoşbulduk..benim kontrolüm vardı bugün.3 yumurta oluşmuş.20mm,17mm,14mm.bugün çatlatma iğnesi.çarşamba 2 de aşılama inşallah.
bugün nasılsınız?? size haberlerim var benim tedavi 1 ay ertelendi. mart sonunda başlayacağız nasipse.eşim 1 bidahaki aya dedi. üzüldüm tabi ama tamamen vazgeçmemiş olması teselli ediyor.zor ikna etmiştim.inşallah beni oyalamıyodur
Kizlar ben geldim nasilsiniz bakayim ? Fazla kalamiyacam
hanımlar merhaba
ben pko hastasıyım 4 senelik evliyim 1 senedir yumurta takibi yaptırıyorum ama sonuç alamadık malesef doktorum aşılamaya onlada olmazsa tüp bebek e geçmen gerekiyor dedi bu konuda sizden bilgi rica edicem istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir merkez var mı ? birde ücretleri ne kadar ?
hoşgeellllddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........................
aahhh ah ben ona neler söyledim bi bilsen egunalcim.o beni zor ikna etti 1 ay sonrasına.inşallah mart sonu gideriz
kız gülden senin yüzünden yemeğim yanıyodu su kalmamış yemekte..heriften dayak yiyecektim:26:
aynı kAdınlar tülünle caner yüüzünden btencereleri yakan olmuştu yaaa,bbgde...
buara unutkanım bide sana üzüldüm şu halini çok anlıyorum yazıcam diye
ee kısada yazamam yaa ..
ama bak en kısa mesajım şu olacak bigün değilmi"HAMİLEYYYYİİİMMMMMMMMMMMMM"bak bu bile kısa olmadı
SENİNDE olucak bu mesajın hemde martta..
dün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. bugün 13. günüm ve HAMİLEYİM
Allah isteyen herkese nasip etsin....bu yolda kimseyi yıpratmasın....
dün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. bugün 13. günüm ve HAMİLEYİM
yupii yupii oleyyydün yazmıştım size idrar testinden sonra ümidim kalmadı diye.. sağolun sizin sayenizde kan vermeye gidebildim bugün.. bugün 13. günüm ve HAMİLEYİM
2008 yılı itibariyle kendiliğinden bekledğimiz bebeğimiz gelmeyince harekete geçtik sperm testleri tahliller ultrasonlar rahim filmleri vs....
her defasında sperm testinin normal olduğu söylendi...
2 aşılama ve tüp bebekte dahil olmak üzere ve her türlü tetkik sonunda sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
böyle dendiği için sperm testi sonuçlarının peşine hiiiçççç düşmedim çünkü birden fazla doktor sonuçları yorumlamıştı...gelelim sadede...
tüp bebekte kullanılan sperm örneğinin sonucunu yazıyorum size bi değerlendirin lütfen...
toplam sayı:292 milyon yıkamadan sonra:251 milyon
motilite%: 89 yıkamadan sonra: %95
ileri hareketli %: 4 yıkamadan sonra : %20
yavaş hareketli :%82 yıkamadan sonra :%75
şimdi bu sonuca göre toplam sayı iyi ama ileri hareketlide bence sorun görünüyooo..yavaş hareketli sayısı fazla...yıkamadan sonra olan değerler tüp bebek için fazlasıyla yeterli ama doğal yolla gebe kalmak için yıkanmamış olan değerler benim için önemli...toplam sayı:292 ileri hareketli %4 bu da 7 yıldır sebepsiz diye bilinen durumun aslında bir sebebi olduğunumu gösteriyor sizce.....
oh oh ne güzel olgun dolgun 3 yumoş maşallahhh..anne yapsınlar seni inşallahhh...
bende başlıyorum artık...tedavinin hayırlısından ve bebekli olanından diledim rabbimden inşallahta bebişim gelip koncak annesinin göbişine...
ay inşallah bebeğine kavuşursun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?