gunaydin yacvrummm ...kiz adami niye boguyon napsin ki adamcagiz..Günaydınnnn...
Güzel bir pazar günü bizimle olsun inşallah...
Herif günü bugün ama ben benimkini boğmak istiyorum özel bişi yapmadı içimden öle geliyoo bugün
yok cnm hic donmeyi dusunmuyom da ama put gibi de yatamiom dolasiyorum ama hic oturmuyorum yatiyorum yada yatar gibi oturuyorum.Günaydın canım...
normal hayatına dönebilirsin ama az daha bekle daha dün transfer oldun bugünde yatar halde ol genellikle arada dolaş tabii evde..
gunaydinnn hulehoplu kizzzzzz:)))))günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın canım ani hareketler yapma eğilip doğrulma çok fazla yukarı uzanma hoplayıp zıplama gerisi yürü dolaş ama kendini fazla yormadan tabii...3 gün evde dolan sonra çıkarsın istersen..daktırların bir kısmı ev süpürmeyii ve makineye bulaşık çamaşır atmayı almayı pek tasvip etmiyorlar..yapmayın diyorlar..gunaydin kizlarrrr
heryerim ozellikle sirtim.fena agriyo kopacak sanki ..
hani birgun once spor yaparsin da sabah heryerin tutulur aynen oyledim galiba cok kastim kenddimi.guya cok dikkat edicektim ben unutuyorum kizlar bebeleri gece uyurken farkettim gumbur gumbur saga sola donmeleer filan gerci doktora gore bugun normal hayatima donmeliydim.
arada ayakta gezinmenin bi zarari yoktur dimi canlar?
Günaydın gülden Sultanımm aaaa sana noldu bugün neye boğuyorsun enişteyi durup dururkene...seni anne yapmaya lazım olacak hiçbi şeye olmasa daGünaydınnnn...
Herif günü bugün ama ben benimkini boğmak istiyorum özel bişi yapmadı içimden öle geliyoo bugün
Günaydıın sara sultaanngünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
Günaydin kizlar herkese bugun yorgun uyandik bayaa gece atesim fena bi sekilde cikti esim hastaneye gidelim hemen kalk dedi bende
vburdakilert tedavimi aksatici bisey yaparlar
diyegitmedim doktorum u aradik oda minoset icsin demis neyse simdi daha iyiyim yeni guzel hamisimiz turquoisse sen nasilsin canim bebislerin nasil dikkat et cokkipir kipirolma ya kizlar bisey sorcam ya bu 1 kalite yumilerin sayisi daha dusermi 5 gune kadar bide 2 kalite yumiler 5 gune kadar gelebilirlerse dondurma falan yaparlarmi kafama o takildi yaa
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
Günaydin kizlar herkese bugun yorgun uyandik bayaa gece atesim fena bi sekilde cikti esim hastaneye gidelim hemen kalk dedi bende
vburdakilert tedavimi aksatici bisey yaparlar
diyegitmedim doktorum u aradik oda minoset icsin demis neyse simdi daha iyiyim yeni guzel hamisimiz turquoisse sen nasilsin canim bebislerin nasil dikkat et cokkipir kipirolma ya kizlar bisey sorcam ya bu 1 kalite yumilerin sayisi daha dusermi 5 gune kadar bide 2 kalite yumiler 5 gune kadar gelebilirlerse dondurma falan yaparlarmi kafama o takildi yaa
Bugun bi hocayla gorustum tup bebek tedavim icin dua falan istedim bana 41 hurmaya 41 tane meryem suresinin ilk 7 ayetini okudedi
Ama unutma mutlaka yap dedi belki kendine yapmak isteyen olursa diye soyluyorum okumayi bitirdikten sonra yenilecek hurmalar
gunaydin yacvrummm ...kiz adami niye boguyon napsin ki adamcagiz..
yok cnm hic donmeyi dusunmuyom da ama put gibi de yatamiom dolasiyorum ama hic oturmuyorum yatiyorum yada yatar gibi oturuyorum.
gunaydinnn hulehoplu kizzzzzz:)))))
günaydın canım ani hareketler yapma eğilip doğrulma çok fazla yukarı uzanma hoplayıp zıplama gerisi yürü dolaş ama kendini fazla yormadan tabii...3 gün evde dolan sonra çıkarsın istersen..daktırların bir kısmı ev süpürmeyii ve makineye bulaşık çamaşır atmayı almayı pek tasvip etmiyorlar..yapmayın diyorlar..
Günaydın gülden Sultanımm aaaa sana noldu bugün neye boğuyorsun enişteyi durup dururkene...seni anne yapmaya lazım olacak hiçbi şeye olmasa daunutmaaa bindiğin dalı kesme bebişimm
Günaydıın sara sultaann
geçmiş olsun canımm ateşin ilaçlardan çıkmıştır sanırım dikkate et kendine bahar da çarpmasın senii...sayı düşebilir de dondurulabilr de canımm hiç bilemeyiz 4 yumim in ikisi çok iyi 2 s iyi kalite dediler dondurdular herhalde ikinci kalitedeydi.diğer ikisi...ama kalitesini neye göre belirlediklerini bilemiyoruz..bir de belli bir aşamdan sonra bölünmeyebiliyor embriyolar...Nasibinde varsa devam eder canım bebişlerin yolunaa tevekkülle beklemek bize düşen....inşaallah firesiz alırsın bebişlerini ıce babylerinii...
günaydınnnnn hobaaa
çoookkkk geçmiş olsun canımcım aman dikkat et lütfen tedavi sırası...
1 kalitelerin kaliteleri bozulabilirde hiç bişi olmadan dondurulabilirde 5.güne kadar iyi kalite olarak kalanlar genelde donduruluyor ama orta kalite olanların dondurulduğunuda biliyorum canım sanırım buna daktır ve embriyolog karar vercek... mesela benim hep 5.güne embriyom kaldı ama dondurulacak kalitede değillermiş dondurmadılar ama yaşıyorlardı...
paylaşmın için saol canım..
hep sevgi hep aşk bi yere kadar arada bi şiddetim geliyo işte
özel bişi olmadı canım arada bi kurup eskiyi deşerim içimde ve durup dururken kinlenirim sanırım bugün öle bigünüm kendisini acıtasım var
iyi bişey olmasın da benim koca erkenden gitmiş dersine adamceğize bi gömlek bile ütüleyip vermedimm..hala eve falan bir el atmam lazımm çok işim birikti çoook..halaaa kışlıklarıla baharlıkları yerleştremedim dolapları düzenlemedimm...daha kahvalıt yapıcem benden bugün hayır yok ben kaçar... öpüyorum sizleri kendinizle iyi geçinin üstünüüz başınızı paralamayın şekerler
aaa tmm cnm aklima bulunsn..Bugun bi hocayla gorustum tup bebek tedavim icin dua falan istedim bana 41 hurmaya 41 tane meryem suresinin ilk 7 ayetini okudediAma unutma mutlaka yap dedi belki kendine yapmak isteyen olursa diye soyluyorum okumayi bitirdikten sonra yenilecek hurmalar
tatlim dusebilir sayi ben gecen gun sana 4 tane birinci kalitem var dedim ya dun gittik dr bi tane cok iyi digeri de ondan biraz daha az iyi dedi.ama sonuc olarak cnm 5.gune kadar yasayabilmis embriyolar.ve de donmusumuz kalnadi hic yani vardi fakat dondurulucak kadar kaliteli degiller dedi ama sakin bnmle kiyaslama kendini cunku bu bana ozel bu durum baskasinin olsa 5 6 tane dondurulurdu.galiba bizim spermlerle alakali.sen simdi bunu kafana takma hayat ne getirirse onu yada kalmazsa da kalmasin insallah bi daha gerek kalmicak.Günaydin kizlar herkese bugun yorgun uyandik bayaa gece atesim fena bi sekilde cikti esim hastaneye gidelim hemen kalk dedi bende vburdakilert tedavimi aksatici bisey yaparlar diyegitmedim doktorum u aradik oda minoset icsin demis neyse simdi daha iyiyim yeni guzel hamisimiz turquoisse sen nasilsin canim bebislerin nasil dikkat et cokkipir kipirolma ya kizlar bisey sorcam ya bu 1 kalite yumilerin sayisi daha dusermi 5 gune kadar bide 2 kalite yumiler 5 gune kadar gelebilirlerse dondurma falan yaparlarmi kafama o takildi yaa
tatlim sadece ayakta yuruyorum o kadar.yatiyirum yuruyorum yemek yiyorum tuvalete gidiyorum.günaydın canım ani hareketler yapma eğilip doğrulma çok fazla yukarı uzanma hoplayıp zıplama gerisi yürü dolaş ama kendini fazla yormadan tabii...3 gün evde dolan sonra çıkarsın istersen..daktırların bir kısmı ev süpürmeyii ve makineye bulaşık çamaşır atmayı almayı pek tasvip etmiyorlar..yapmayın diyorlar..Günaydın gülden Sultanımm aaaa sana noldu bugün neye boğuyorsun enişteyi durup dururkene...seni anne yapmaya lazım olacak hiçbi şeye olmasa daunutmaaa bindiğin dalı kesme bebişimm Günaydıın sara sultaann geçmiş olsun canımm ateşin ilaçlardan çıkmıştır sanırım dikkate et kendine bahar da çarpmasın senii...sayı düşebilir de dondurulabilr de canımm hiç bilemeyiz 4 yumim in ikisi çok iyi 2 s iyi kalite dediler dondurdular herhalde ikinci kalitedeydi.diğer ikisi...ama kalitesini neye göre belirlediklerini bilemiyoruz..bir de belli bir aşamdan sonra bölünmeyebiliyor embriyolar...Nasibinde varsa devam eder canım bebişlerin yolunaa tevekkülle beklemek bize düşen. ...inşaallah firesiz alırsın bebişlerini ıce babylerinii...
gunaydin yacvrummm ...kiz adami niye boguyon napsin ki adamcagiz..
yok cnm hic donmeyi dusunmuyom da ama put gibi de yatamiom dolasiyorum ama hic oturmuyorum yatiyorum yada yatar gibi oturuyorum.
gunaydinnn hulehoplu kizzzzzz:)))))
günaydın canım ani hareketler yapma eğilip doğrulma çok fazla yukarı uzanma hoplayıp zıplama gerisi yürü dolaş ama kendini fazla yormadan tabii...3 gün evde dolan sonra çıkarsın istersen..daktırların bir kısmı ev süpürmeyii ve makineye bulaşık çamaşır atmayı almayı pek tasvip etmiyorlar..yapmayın diyorlar..
Günaydın gülden Sultanımm aaaa sana noldu bugün neye boğuyorsun enişteyi durup dururkene...seni anne yapmaya lazım olacak hiçbi şeye olmasa daunutmaaa bindiğin dalı kesme bebişimm
Günaydıın sara sultaann
geçmiş olsun canımm ateşin ilaçlardan çıkmıştır sanırım dikkate et kendine bahar da çarpmasın senii...sayı düşebilir de dondurulabilr de canımm hiç bilemeyiz 4 yumim in ikisi çok iyi 2 s iyi kalite dediler dondurdular herhalde ikinci kalitedeydi.diğer ikisi...ama kalitesini neye göre belirlediklerini bilemiyoruz..bir de belli bir aşamdan sonra bölünmeyebiliyor embriyolar...Nasibinde varsa devam eder canım bebişlerin yolunaa tevekkülle beklemek bize düşen....inşaallah firesiz alırsın bebişlerini ıce babylerinii...
günaydınnnnn hobaaa
çoookkkk geçmiş olsun canımcım aman dikkat et lütfen tedavi sırası...
1 kalitelerin kaliteleri bozulabilirde hiç bişi olmadan dondurulabilirde 5.güne kadar iyi kalite olarak kalanlar genelde donduruluyor ama orta kalite olanların dondurulduğunuda biliyorum canım sanırım buna daktır ve embriyolog karar vercek... mesela benim hep 5.güne embriyom kaldı ama dondurulacak kalitede değillermiş dondurmadılar ama yaşıyorlardı...
paylaşmın için saol canım..
hep sevgi hep aşk bi yere kadar arada bi şiddetim geliyo işte
özel bişi olmadı canım arada bi kurup eskiyi deşerim içimde ve durup dururken kinlenirim sanırım bugün öle bigünüm kendisini acıtasım var
Eki Görüntüle 678709 Eki Görüntüle 678710 Kızlar siyah beyaz böle bir banyoya illa siyah ya da beyaz klozet takımımı olmalı bana bi fikir verin sabahtan beri nette dolanıyorum...kırmızı en çok yakışan siyahla beyaza ama netten istediğim gibi takım bulamadım...
günaydın taze anne adayı nasılsın tızım yerinde otursana ne dolanıyon bebelerin başını döndürüyon onları işi var şimdi bi dünyaya gelsinler o zaman istesende oturamıyacan
nasılsın ikramayacım bende temizliğe başladım ama çok yoruldum accık dinlenip devam edecem
tatlım bu banyo çok güzel ama siyah beyaz takım boğar bence kırmızı çok yakışır haklısın gri kırmızı kombinasyonu da güzel olur bence
bi markaaKiz gulden hulusi bebegi ne ki
ooo morublede gebe yaniii rabbim tamamına erdirsin hemde ikizlerle diyorum çünkü burdakiler hep öyle oluyordaa maaşşallahhhhcanım morebule gebelik haberini verdi ya bugün benim doktoruma gidiyoo durulife,kdr,benkayra,akasya1978,papatya50,busemtaha,jdeniz ve bi sürü kişi daha hepimiz hulusi bülent zeyneoğlu hastalarıyız ankara başkent üniversitesi o sebeten hulusi bebeği diyorum bi sürü hulusi bebeğimiz oldu
hayırlı pazarlar canım benim..Günaydınnnn...
günaydın canım daha doğrusuu iyi günlerrrgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
Eki Görüntüle 678709 Eki Görüntüle 678710 Kızlar siyah beyaz böle bir banyoya illa siyah ya da beyaz klozet takımımı olmalı bana bi fikir verin sabahtan beri nette dolanıyorum...kırmızı en çok yakışan siyahla beyaza ama netten istediğim gibi takım bulamadım...
gunaydin kizlarrrr
heryerim ozellikle sirtim.fena agriyo kopacak sanki ..
hani birgun once spor yaparsin da sabah heryerin tutulur aynen oyledim galiba cok kastim kenddimi.guya cok dikkat edicektim ben unutuyorum kizlar bebeleri gece uyurken farkettim gumbur gumbur saga sola donmeleer filan gerci doktora gore bugun normal hayatima donmeliydim.
arada ayakta gezinmenin bi zarari yoktur dimi canlar?
bi markaa
ooo morublede gebe yaniii rabbim tamamına erdirsin hemde ikizlerle diyorum çünkü burdakiler hep öyle oluyordaa maaşşallahhhh
bende benkayradan sonra diyorum ya nasip istabuldan ankaraya gitti nasibi ordaymış çok şükür...
bidahamı gitsem diyorum arada kafam karşıyor yani daha ucuza gelicek istanbuldan...
rabbim hepimize bidahaki denememizde naisp olan burasıymış zamanımız şimdiymiş dediğimiz merkezleri doktorları nasip etsin..
çok zor bu meselelerr...
hayırlı pazarlar canım benim..
bizdede özel bişi yok benim ağrılarım bahane..
düz yürüdük hızlı olmamak kaydıyla ama bugün bi kalktım sol yanağım şişmiş benim..
normalde tuzu az kullanırdım kaç gündür kortizondan dolayı kesmiştim ama dün kaçırdım galiba aksi gibi yemek tuzlu olmuştu..
ondanmı bilmiyorum ...
neyse yarın bakıcaz ilaçlar iğne iyi geldimi ..arada ağrılarım var ama bid eiki gündür belim değilde sırtımın ortası tutuk kalkıyorum..
ilaçlar yer değiştirtdi galibaa
günaydın canım daha doğrusuu iyi günlerrr
he bak kalp kalbe karşı ben senin ev olayını sorcaktım aklıma geliyor bazen unutuyom bide konuşamadık sorardımda..
yeni banyo galiba çok güzel beşiktaşdan dolayımı böyle isteidn yoksaa
sakın bu kadar beyaza siyaha paspasta beyaz siyah olmasın ...
yer beyaz olunca kırmızı siyahta olabilir ...
gri kırmızıda olabilir bencede...bende bakayım netdennn
güldencim yeni evmi alıyosun evinimi dekore ediyosun :26::26::26::26::26::26:
selam canlar nasılsınız alıntı yaptığım için selamım sonraya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?