geçmiş geçmişte kalmıştır yeniden yaz ben anlamam
bi gidip bakayım 3 sayfa geriye giderim sadece daha fazlasına gidemem ona göre
iyiyim canım çok şükür yatasım var hareketli birgündü bugün...
ses sorunumu Allaha havale ediyorum artık tam geçti bitti diyorum akşam yatmaya doğru travesti gibi çıkıyo sesim bende kendisini takmıyorum artık genelde iyiyim konuşabiliyorum...
ama 9 ay uyursan bebeğinin göbüşünde büyüdüğü göremezsin ultrasondaki buluşmalarınızı iple çekeceksin aşk yaşayacaksınız hiç bu önemli ve özel anlar uyuyarak geçirilirmi
ortada bi yannış anlama var..hemen düzeltmek lazım geliiiii...
evi kiralamak için bakıyoz anam..
nerde daha 1,5 senelik memurda ev alacak para..
bide istanbul gibi bi yerde...
gardaşım artık ev açıcam dii normalde benim yanımda kalıyodu..
e biz de ne diyek.. hatun gitmk istiyo bağlıyak mı
napıyosnuz ayollaaaarrrrr..
nassınız bakem...
aayyy biz bu gün maç saatine kdara dışardaydık kocişle..
gızgardaşıma ev baktık ..bir iki yere baktık ama pahalı beee..
sonra da maç başladı kafaları yedik kocişle..
hakem yine katletti maçı..
kısacası kurgu yapılmış baştan senaryo yazılmış..
işte ortaya çıkıp bikaç oyuncu oynuyo..yok yaa olamaz böle bişi ya...
Bepanthen krem pijamadan sonra hayatta parfüm sıkmam yoksa koca yataga almaz valla
ortada bi yannış anlama var..hemen düzeltmek lazım geliiiii...
evi kiralamak için bakıyoz anam..
nerde daha 1,5 senelik memurda ev alacak para..
bide istanbul gibi bi yerde...
gardaşım artık ev açıcam dii normalde benim yanımda kalıyodu..
e biz de ne diyek.. hatun gitmk istiyo bağlıyak mı
napalım ayolcum...
maç hararetli ilginç bir o kadar tuhaf bi maç oldu...
kafa yormayım en iyisi dedim ve maçı gs nin kazandığı ve 3 puanı aldığı gerçeğinde kalayım
detaya inersem olmaz didim
guldennnn bi test yapsam mi hahahahaha:))))))
valla güldenim detaya in yada inme..
herşey ortada..
baiz gollerimiz verilmez..
rakiplerimizin katları görmezden gelinir falan filan..
valla işte baktılar 6s kötüye gidio hooop el attılar işte..
planlı organize..
neyse kızçeler ben kaçar..
size iyi geceler.. öptüm hepiniziii...
aaaa bak o bnm aklima gelmemisti:)))catlatmanin etkisi cikar dimi dogru ya :)))) yapicam kiz cok heyecanlabdim ben lh da bile koyu cizgi gormus adam adam degilimbumu yavrım bana mesajın hemen cevap veriyorum durduğun kabahat yap bi test ben çatlatma iğnesinin ertesi sabahı yapmıştım kop koyu ikinci çizgiyi görmüştüm bebek olmadığını bilmeme rağmen çok mutlu olmuştumsende yap çatlatma iğnenin etkisiyle az bişi çıkar havaya girersin
aaaa bak o bnm aklima gelmemisti:)))catlatmanin etkisi cikar dimi dogru ya :)))) yapicam kiz cok heyecanlabdim ben lh da bile koyu cizgi gormus adam adam degilim
insallah bu sefer bhcg de gorurum....
Hepinize iyi geceler canlar ben de yatıyorum yarın ve sonraki günler bizim için güzel olsun inşallah
Bende kaçıyorum canlarr kocayııı çok boşladım Vallaazcıkın gidimde sarılay m adama çok özledim tamda hasret gidericektik hastalandım akşama dogru gece kuşları çokk öpüyorum sizleri iyi gecelerr anne adayları arkdaşlarımmm benimmmm
guldennnn bi test yapsam mi hahahahaha:))))))
tabi tabi boslamak lazim:)))ben de opuyorummmm cnmm iigecelerBende kaçıyorum canlarr kocayııı çok boşladım Vallaazcıkın gidimde sarılay m adama çok özledim tamda hasret gidericektik hastalandım akşama dogru gece kuşları çokk öpüyorum sizleri iyi gecelerr anne adayları arkdaşlarımmm benimmmm
sen de brutus sanad ii geceler:)))Hepinize iyi geceler canlar ben de yatıyorum yarın ve sonraki günler bizim için güzel olsun inşallah
dogru cnm ama ben isin girgirindayim galiva 10. gune kadar filan beklerim.herkes kacti biz de yatalim cnm optum seni ii gecelerrrrrr cnmben öle yaptım hatta hatırlar kızlar ilk zamanlarda çıkan çizgi iğneden olcak sonra hergün koyulaşırsa gebelikten demiştim benimki hergün biraz daha yokoldu hatta hayalet çizgi gördüğümü sandım ama olsa belirgin olurdu giderek artardı..
tabi tabi boslamak lazim:)))ben de opuyorummmm cnmm iigeceler
sen de brutus sanad ii geceler:)))
dogru cnm ama ben isin girgirindayim galiva 10. gune kadar filan beklerim.herkes kacti biz de yatalim cnm optum seni ii gecelerrrrrr cnm
Herkes gitmiş ben geldim
Çooooookkkkk tebrik ediyorummmmmm Rabbim sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bir hulusi bebeği(bebekleri) daha süpperrr....
Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362 Eki Görüntüle 678365 Eki Görüntüle 678366 Eki Görüntüle 678363 Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362 Eki Görüntüle 678365 Eki Görüntüle 678366 Eki Görüntüle 678363 Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362 Eki Görüntüle 678365 Eki Görüntüle 678366 Eki Görüntüle 678363 Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362 Eki Görüntüle 678365 Eki Görüntüle 678366 Eki Görüntüle 678363 Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362 Eki Görüntüle 678365 Eki Görüntüle 678366 Eki Görüntüle 678363 Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362 Eki Görüntüle 678365 Eki Görüntüle 678366 Eki Görüntüle 678363 Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362 Eki Görüntüle 678365 Eki Görüntüle 678366 Eki Görüntüle 678363 Eki Görüntüle 678364 Eki Görüntüle 678360 Eki Görüntüle 678361 Eki Görüntüle 678362
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?