Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hayat koşturmacası biter mi hiç cnm ya sanki dünyayı biz kurtarıcaz Demekki geçiyor artık ama travesti benzetmene bittim yani

Dimi o zaman da o anları yaşayamam offf napçam ben ben yeaa geç zaman geçSonra sizin için günler sayıcaz burda canımm hep beraber dualarla inşallah

Aynen tatlım yaaa ist gibi yerde ev almak zor Valla kiralarda Maşallah zaten

napalım ayolcum...
maç hararetli ilginç bir o kadar tuhaf bi maç oldu...
kafa yormayım en iyisi dedim ve maçı gs nin kazandığı ve 3 puanı aldığı gerçeğinde kalayım
detaya inersem olmaz didim

Bepanthen krem pijamadan sonra hayatta parfüm sıkmam yoksa koca yataga almaz valla

mis mis krem kokusunu severim zaten bepanteni hiç denememiştim bu koku üzerine denemem lazım almazz adam senin teninin kokusunu seviyor belli ki

Hımmm anlaşıldı şimdi ben aklımı ev almakla bozduğum için öyle şey ettimdi
Benim de bi evim olsun diyo yani gerçekten kiralar da pahalı Allah yardımcısı olsun

napalım ayolcum...
maç hararetli ilginç bir o kadar tuhaf bi maç oldu...
kafa yormayım en iyisi dedim ve maçı gs nin kazandığı ve 3 puanı aldığı gerçeğinde kalayım
detaya inersem olmaz didim

valla güldenim detaya in yada inme..
herşey ortada..
baiz gollerimiz verilmez..
rakiplerimizin katları görmezden gelinir falan filan..
valla işte baktılar 6s kötüye gidio hooop el attılar işte..
planlı organize..

guldennnn bi test yapsam mi hahahahaha:))))))

bumu yavrım bana mesajın hemen cevap veriyorum durduğun kabahat yap bi test ben çatlatma iğnesinin ertesi sabahı yapmıştım kop koyu ikinci çizgiyi görmüştüm bebek olmadığını bilmeme rağmen çok mutlu olmuştum sende yap çatlatma iğnenin etkisiyle az bişi çıkar havaya girersin

valla güldenim detaya in yada inme..
herşey ortada..
baiz gollerimiz verilmez..
rakiplerimizin katları görmezden gelinir falan filan..
valla işte baktılar 6s kötüye gidio hooop el attılar işte..
planlı organize..

plan var diyelim o zaman baştan neden kırmızı yediler orda çürüyo işte bu tez her hakemde büyük takıma kart verdimi onu telafi etme psikolojisi oluşuyor bilmem kaç bin seyirci tepesinde baskı yapıyor sonra olan oluyor işte...ben kırmızı yiyen ya da aleyhine penaltı verilen büyük takımların devamında hakem tarafından kollandığını hep görüyorum ilk yorumumda bu oluyoo hakem birazdan dengeler olmayını çalar vs..diyorum...bu akşamda öle oldu...plan var ya da yok etki altında işte hakemler...

aaaa bak o bnm aklima gelmemisti:)))catlatmanin etkisi cikar dimi dogru ya :)))) yapicam kiz cok heyecanlabdim ben lh da bile koyu cizgi gormus adam adam degilim
insallah bu sefer bhcg de gorurum....

Bende kaçıyorum canlarr kocayııı çok boşladım Valla azcıkın gidimde sarılaym adama çok özledim tamda hasret gidericektik hastalandım akşama dogru gece kuşları çokk öpüyorum sizleri iyi gecelerr anne adayları arkdaşlarımmm benimmmm

aaaa bak o bnm aklima gelmemisti:)))catlatmanin etkisi cikar dimi dogru ya :)))) yapicam kiz cok heyecanlabdim ben lh da bile koyu cizgi gormus adam adam degilim
insallah bu sefer bhcg de gorurum....

ben öle yaptım hatta hatırlar kızlar ilk zamanlarda çıkan çizgi iğneden olcak sonra hergün koyulaşırsa gebelikten demiştim benimki hergün biraz daha yokoldu hatta hayalet çizgi gördüğümü sandım ama olsa belirgin olurdu giderek artardı..

sanada iyi geceler canım herkeslerde kaçışıyooo

tabi tabi boslamak lazim:)))ben de opuyorummmm cnmm iigeceler

Hepinize iyi geceler canlar ben de yatıyorum yarın ve sonraki günler bizim için güzel olsun inşallah
sen de brutus sanad ii geceler:)))
dogru cnm ama ben isin girgirindayim galiva 10. gune kadar filan beklerim.herkes kacti biz de yatalim cnm optum seni ii gecelerrrrrr cnm

tabi tabi boslamak lazim:)))ben de opuyorummmm cnmm iigeceler

sen de brutus sanad ii geceler:)))
dogru cnm ama ben isin girgirindayim galiva 10. gune kadar filan beklerim.herkes kacti biz de yatalim cnm optum seni ii gecelerrrrrr cnm

aslında hiç bişi yapmadan sadece test gününü bekleyip kan vermek en güzeli bu süreyi sakin ve keyifli geçirmek için bişiler yapmak lazım..

Herkes gitmiş ben geldim

bende gitmemiştim ama gitmeyi düşünüyordum

Kiz gulden hulusi bebegi ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…