Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı olsun canım çok sevindim inan güle güle otur Allah içinde bebek doğurmayı nasip etsin canım arkadaşıma

amin canım sağol

evde beşiktaşlı desene enişte bu duruma nasıl razı oldu

valla baştan bana bi katalog gibi bişi getirmişti evi siteyi tanıtıyo öel bişi ordaki örnek dairede farklı duvar kağıtları vardı yapılan daha farklı oldu ama kendisi şikayetçi değil 8 yıldır krem kahve üzerine bir evimiz vardı aslında bu evi tercih etmemin sebebi ilk gelin gittiğim muhitte ben ordan taşınırken çok zor koptum son bir buçuk yıldır şu an ki evimde kiradayım 2 sene dolunca hooppp yeni evime ama eski muhitime gidicem ev o sebeple bana daha bi güzel görünüyooo

yani hep ikiz olması ve ikimiz harici gebelikler olması benide umutlandırıyor amaa....
yani hep pahalı tedavi denk geliuyor tamam yolunda gitmesi önemli ama..
İstanbul baya patlıycak bize diyorum..
biyandanda afedersin kıçım düzelmedi bile diyourmm...
canım bende bilmiyorum bikere daha denesem tüp sonrası nolcam acaba sonummu gelir
ya siyatik sinir sıkışmış ya bu tür ağrılara veriyorlarmış kortizon maalesef...
inşallah devamına gerekmez...
düne kadar iydim az tuz kaçtı diyemi oldu bilmiyorum sol yanağım şiş uyandım.
kıyamam sana sizde üzülüyosunuz benle canlarım benim....
çok sevindim aman gönlüne göre olsunda sağlıkla döşersin inşallah yeni evine gelirim belkide bidahasına..
ayy banyonda yıkanasım bile geldiii
ben bile heyecan yaptım bakmasıda güzel ama insan kararsız kalıyor..
tacında var biyandan ikramaym aaradı sağolsun biyandna bakıyom netde bende...
banyo halısı tek parça demii???

Son düzenleme:

yeni tedavi için istanbul olabilir ama maddi boyutu karşılayacak birileri olsa süpper olur aksi halde şimdilik zaten düşünme şu hasalığını bi yoluna koy önce ondan kurtul sonra bi dünya hormon yüklencen zaten...belki bi dahakini beraber yaparız o zamana kadar kaportayı toplamamız düzeltmemiz lazım
gelcen tabii yeni evime
ben sana kesede yaparım
banyo halısı tek parça oluyo canım...

hahh haa bende dedim ilkine baktın demi hemen..
çok güzell ama nerdne bulcazz doğruu bence bi markadan alıntı bu nasılsa hazır örme değil

düşünce gücüyle bulamak mümkün olmadığına göre markası olanları tercih etmek lazım

aleyküm selam canım ben iyiyim çok yoğunum temizlik yapıyom arada buraya bakıyom sen nasılsın
kolay gelsin canım benimde eşim temizliyo pazar günleri başındayım adamın hafta içide gelinimiz gelip temizliyo sağolsun korkuyorum alışıcam tembelliğe sonra daha kimsede yardım etmez
selam canım iyiyiz pazar pazar netin başına yumuldum araştırma yapıyorum sen nasılsın

bende iyiyim canım bana hergün pazar misali ev almışsın hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah AMİİİİİİİİN

maddi boyutu toplam 10 milyar desem yani laporoskopi yapıyolar her gideni oda çok pahalı orda...(
zaten düşünemiyorum ben aslında yazın umre çok istiyorum 3.tüp öncesi çoktandır niyetimde ...
biraz önce ikramayamlada onu konuştuk inş. nasip olur diyorummmm
kaportayı sorma yani doktordan çıkıtm anam bu belle doğuracam daha çok işi var didim üzüldüm yani..
tabii daha kötü durumda değilim allah korusun yasak olucak kadarda...
tabii gelcemmm ohh kesede oldumu tamamdır
ben zor insanım bulmaya çalışıcam bakıyorumdaaa paspaslara halennn

Son düzenleme:
kdr cim nasılsın geçmiş olsun yanağın şişmiş

biliyomusun sizleri okudukça bendemi ankaraya hulısi hocaya gitsem diye düşünmeye başladım

sağol tatlım şişme sebebini anlattı egunale..
inş. geçicek şişmede herşeyde...
biz çok kararsız kaldıkda eguşla seni bilemem belki seninde nasibin orda canım benim..
bana daha ileri bişey denermi bilmiyorum oyüzdne bi negatif daha olursa orda diyorum öyle karışık haller...

canım ben bunlara baktım... bişeyin farkındamısın 3 parça takım olarak geçiyoo evet ama klozet üzeri parçası yok yanına küçük dekoratif paspas koymuşlar...benim sabahtan beri aramamın sebebi bu model var evet rengide bulsam bu kez parçada sorun oluyor kendi evim olunca bu kez uzun süreli olcak ve en iyisi olsun istiyorum o sebepten çok şey istiyorum gibi durabilirim ama olsun işteeee

gülden canım siz ankarada yani başkent hastanesinde kaça maal oldu 1 tüp denemesi

canımcım yarı özel olduğundan sgk varsa sadece fark ödemesi yapıyorsun devlet hastanelerinden pahalı bu durumda ama özellerden de ucuz oluyor...mesemla 10 günde bir 55 tl muayene ücreti alıyorlar...raporsuz tüpün fiyatı 2750 ilaçlar sana ait...raporla yaptırırsan da 1750 tl ye dek geliyor...ilaçlarda kişiye göre değişiyor biliyorsun

aa evet ama nedenkii:26:
tabisi en güzeli olsun aaa...
çok şey istemiyosun bende olsam böyle olurum..
diyorum ya evim olsa çok şey değiştircem önce para lazım ama farklı şeyler aklımda benimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…