selam canlar nasılsınız alıntı yaptığım için selamım sonraya kaldı
canım evi aldık zaten kışa doğru taşıncam Allah izin verirse...
bazı eşyaları değiştirmek istiyorum tabii henüz beyimin haberi yok
o sebeple ufak bi araştırmaya gireyim dedim sadece klozet takımı ve mutfak halısı için kaç saattir araştırma yapıyorum
hayırlı olsun canım çok sevindim inan güle güle otur Allah içinde bebek doğurmayı nasip etsin canım arkadaşıma
Amin canım Allahrazı olsun daha iyisi senin olsun...
evin heryeri siyah beyaz çok mesudum
amin canım sağol
evde beşiktaşlı desene enişte bu duruma nasıl razı oldu
yani hep ikiz olması ve ikimiz harici gebelikler olması benide umutlandırıyor amaa....bence morebule ikizlere gebe değeri 206 çıkmış zati...
benimde aklım karışıyo3.kez onunla denesemmi diyorum ama beyimi götüremem sanırsam...
ama sana noluyo ben anlamıyorum heryerlerinden bişiler çıktı son tüpten sonra...
geç adet olmalar hatta olamamalar ve ilaçla olmalar ardından kortizon kullanacak hale geldin şişiyon iğneler ilaçlar içlendim şimdi ama
yeni banyom evet canım valla sitenin yani binanın dış görüntüsünden iç görüntüsüne kadar siyah beyaz gri herşey tam benlik tesadüf oldu Allah gönlüme göre verdi
valla sabahtan beri bi klozet takımı bi de mutfak halısı üzerine yoğunlaştım bu arada bi de klozet takımından hariç banyo halısı lazım ebeveyn banyosu içün...
iyide gülüm markası belli değelki ben nerden bulcam bu modeli
yani hep ikiz olması ve ikimiz harici gebelikler olması benide umutlandırıyor amaa....
yani hep pahalı tedavi denk geliuyor tamam yolunda gitmesi önemli ama..
İstanbul baya patlıycak bize diyorum..
biyandanda afedersin kıçım düzelmedi bile diyourmm...
canım bende bilmiyorum bikere daha denesem tüp sonrası nolcam acaba sonummu gelir
ya siyatik sinir sıkışmış ya bu tür ağrılara veriyorlarmış kortizon maalesef...
inşallah devamına gerekmez...
düne kadar iydim az tuz kaçtı diyemi oldu bilmiyorum sol yanağım şiş uyandım.
kıyamam sana sizde üzülüyosunuz benle canlarım benim....
çok sevindim aman gönlüne göre olsunda sağlıkla döşersin inşallah yeni evine gelirim belkide bidahasına..
ayy banyonda yıkanasım bile geldiii
ben bile heyecan yaptım bakmasıda güzel ama insan kararsız kalıyor..
tacında var biyandan ikramaym aaradı sağolsun biyandna bakıyom netde bende...
banyo halısı tek parça demii???
hahh haabende dedim ilkine baktın demi hemen..
çok güzell ama nerdne bulcazz doğruu bence bi markadan alıntı bu nasılsa hazır örme değil
kolay gelsin canım benimde eşim temizliyo pazar günleri başındayım adamın hafta içide gelinimiz gelip temizliyo sağolsun korkuyorum alışıcam tembelliğe sonra daha kimsede yardım etmezaleyküm selam canım ben iyiyim çok yoğunum temizlik yapıyom arada buraya bakıyom sen nasılsın
selam canım iyiyiz pazar pazar netin başına yumuldum araştırma yapıyorum sen nasılsın
yeni tedavi için istanbul olabilir ama maddi boyutu karşılayacak birileri olsa süpper olur aksi halde şimdilik zaten düşünme şu hasalığını bi yoluna koy önce ondan kurtul sonra bi dünya hormon yüklencen zaten...belki bi dahakini beraber yaparız o zamana kadar kaportayı toplamamız düzeltmemiz lazım
gelcen tabii yeni evime
ben sana kesede yaparım
banyo halısı tek parça oluyo canım...
düşünce gücüyle bulamak mümkün olmadığına göre markası olanları tercih etmek lazım
kdr cim nasılsın geçmiş olsun yanağın şişmiş
biliyomusun sizleri okudukça bendemi ankaraya hulısi hocaya gitsem diye düşünmeye başladım
gülden canım siz ankarada yani başkent hastanesinde kaça maal oldu 1 tüp denemesi
canım ben bunlara baktım... bişeyin farkındamısın 3 parça takım olarak geçiyoo evet ama klozet üzeri parçası yok yanına küçük dekoratif paspas koymuşlar...benim sabahtan beri aramamın sebebi bu model var evet rengide bulsam bu kez parçada sorun oluyor kendi evim olunca bu kez uzun süreli olcak ve en iyisi olsun istiyorum o sebepten çok şey istiyorum gibi durabilirim ama olsun işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?