kızlar çok erken olduğunu biliyorum ama ben dayanamadım bebek arabası aldım
ikiz bebek arabasi alcan dimi:))al al bana da fikir okur malum ikizlere gebeyim insallahh :)))))))ahahaha boyle konusuyom ama ins Allahin gucune gitmez...Iyi yapmissin canim gule gule kullanin ben de bakiyorum netten tabi daha gezmedik fikir ediniyom tek tek mi ikilimi alayim bilemedim bi de hafif ve kullanimi kolay olmali
Gerci az once ogrendim kardesim dayi olarak arabalari benden demisyine de benim begenmem lazim tabi.
tabiki tek yanyana olanlardan al canım..Iyi yapmissin canim gule gule kullanin ben de bakiyorum netten tabi daha gezmedik fikir ediniyom tek tek mi ikilimi alayim bilemedim bi de hafif ve kullanimi kolay olmali
Gerci az once ogrendim kardesim dayi olarak arabalari benden demisyine de benim begenmem lazim tabi.
ikiz bebek arabasi alcan dimi:))al al bana da fikir okur malum ikizlere gebeyim insallahh :)))))))ahahaha boyle konusuyom ama ins Allahin gucune gitmez...
hayirli.olsun cnm gule gule kullansin ins.napalim cnm biz cocuk gorgusuzuyuz hevesleniyoruz:)))kızlar çok erken olduğunu biliyorum ama ben dayanamadım bebek arabası aldım
beni mi begeniosun saol.cnm:)))ben turkuaz+beyazı çok beğeniyorum, içim açılıyor daha doğrusu :)
napıosun kıııııızzzzzzzzzzzz. test gününe son 10
evet 320 hatırlıyorum..tabi adet bitince yapılıyor...ekstralarla artıyor tabisi ücret...
320 tl ye hist oldun demek şimdi 400 civarı olsa fena değil bi gidip yaptırayım ben bu ay ki adetim gelmeden arayım daktırı adet bitince yapar sanırım...
moons gelmiş canım...
yazdıklarını haliyle bilmiyorum inşallah yoktur öyle bişey...
öncelikle bi site buldum veeeeee aradığım modeller uygun fiyata orda var çok mutlu oldum
annen haklı ama çok temiz olmuştur kesin benimkide öle oldu ama baksan renginden sanki temizlenmemiş gibi sinir oluyorum amaaa....beni ne zaman sonra aramışlardı acaba hiç hatırlamıyorum ki aylar geçmedi ama dış gebelik süreci sonlanmıştı sonraki aydı diye hatılrıyorum daktır didem hanıma demiş güldeni terapiye alın diyegerek gördü zaarr dış gebelikten sonra...o zamanda bi ara tsh hormonuma baktırmıştım onun için görüşmüştük bana randevu ayarlamıştı vs..ara ara görüştük yani 3.tüpe kadar..
iyi yapmışsın tatlım kaça aldınızteşekkür ederim canım :) aslında riskli bir hamilelik geçirdiğim için pek bir şey almamaya çalışıyorum ama dün dedim ki güzel düşüneyim güzel olsun. sonra satıcı da ikna ettiyaz sezonunda fiyatlar normal olarak %20 artacak. fiyatı da iyi bulunca sahile kahve içmeye çıkmışken bebek arabasıyla döndük
Daha bisey almadim canim bu hafta baslamayi dusunuyorum annem almis biseyler dun bana pek bisey birakmamis hevestenonlarda eskisehirde tabi gormedim aldiklarini. Biz yatak besik vs. Onlara bakma asamasindayiz. Liste yaptim cok sey var alinacak aslinda
evet arka arkaya olanlar degil de yanyana olanlar guzel.canim cok saol amin ins. sen nasil oldun cnm hastaydin?dogru aksi isspatlanana kafar hamileyimm:)))tabiki tek yanyana olanlardan al canım..
tek başına çıkcka olsan ikisini nasıl sürcen
alışveriş merkezind egeçen hafta hep yanyana gördüm bana önlü arkalıdan çok mantıklı geliyor..
sanki öndeki düşer göremem gib gelir yada arkdaki bebeye haksızlık önünü göremiycek diye..
analık işte şimdiden düşünüyom onlarıı
dayınında kesesine bereket eee kıymetli bebişlere herkes el aatmalı..
canım rastlaşamadıkkk rabbim yardımcın olsun inşallah ol demiştir kuzularına..
Allahın gücüne gitmez ne güzel inş. Mevla konuşturmuş olsun seni..
dinlen keyfine bak tescillenene kadar tabiki ikizlere gebesin seennnn
tamam gebeler göbek büyütüyor..
turkuaz kuluçkada...
diğerleride kocalarıyla geziyorrr ...
ya benn eve kapandımm balkonlarda hava alıyorumm..
geçen hafta sonu yorgunluğun sonunda öğrendim belimin ne hale geldğinii...
buhafta dinlenmedeyim..ama havaa çokk güzelllllllllllll
dinlen cnm dinlen burdada havs cok guzel kapi pencere acik oturuyoruz.balkonumda sezonu actik annemle esim gitti cicekler aldi ektiler rengarenk petunyalarim var.buyusunler fotolarini cekerim.tamam gebeler göbek büyütüyor..
turkuaz kuluçkada...
tamam gebeler göbek büyütüyor..
turkuaz kuluçkada...
Iyi yapmissin canim gule gule kullanin ben de bakiyorum netten tabi daha gezmedik fikir ediniyom tek tek mi ikilimi alayim bilemedim bi de hafif ve kullanimi kolay olmali
Bızım arabamız maxı mıma tavsıye ederım cok kullanıslı hemde sık gercı bız 2600 tl ye aldık ııkız ıcın olanın fıyatı ne bılmıyorum dayısı sımdıdrn bır sahın parası oder herhalde ıkız ıcın olanakullanımıda cok rahat hatta ben 40 cıkana kadarhepevın ıcınde gezdırerek uyuttum alıstırırsan rahatedersın benm anam saglsun alıstrdı kucaga ayaga basımıza dert actı
tabii ebeveynler taşlı süüslü olsun iiyi gelir herşeyee
ilgilendim yemek yaptım ama maalesef eski hızımı kullanamıyorum ev berbatt halde..
balkona soğan diktim saksılara çıksında yiyeyim inşaallahh
kağıdında yazıyorki mayısa kalırsa kışlık olarak anam tohumu az aldım ne kışlığıı
evet 320 hatırlıyorum..tabi adet bitince yapılıyor...
bend ehep olsam derdim sonunda erdim muradıma ama zaten ultrasonada işkillendi gerek gördü girincede polipler günyüzüne çıktı..
hayırlsıı olsun hakkında canım benimm...sana gerek görmedi demekki ama yinede içeride ne var bilmek lazım ...
hangii site bende bakayımmmmm
canım bilirim benimde bu 3.evim ama buraya sıfır kira girdik burda mis giib oluyor..
..hele ilk evimi boşa temizlerdim nerdeyse..
..bilmemm artık adet gecikmelerimmi desem arada çıkan prolaktinimmi desem üstünede bel ağrım...
bide hoca beni unuttuuukendimi dışlanmış işi bitmiş hissediyorum sonuçta ben ilişiğimi kesmedimmm
doktor 2 aya gelirsin sen inatçısın anne olucaksın diye demişti amaa.....
Selam kizlar
Gulden hayirli olsun eviniz bence simdiden ne alacaksan al evine sonra ilgilenemezsin cunku o zaman hamis olacaksin sekerim anca bebek esyalari bakacaksin
Heleki ikiz olursa ne alacam nasil olsun derken zaman gececek bak benim kafam karisiyo simdiden.
hım çokta ucuz değil en azından cazip bir fiyat değilmiş ilaçlarla 4bin küsürü bulur bide muayene ücreti ben hiç muayene ücreti ödemedim doktoruma ilacımı anlaşmalı eczacısından aldım dışarda 1.600 tl civarıydı ordan 1.200 tl ye aldım birde ben alman hastanesinde po ve transferim oldu orayaa 3.600 verdim hemen hemn fiyatlar kafa kafaya gibi ben daha ucuzdur sanıyordum orada teşekkür ederim
insallah cnm tamam yaticam kalkip da bise yapmiom cnm yavas yavas yuruyom kan dolasimi baabinda:)))
assa ben kacirdim o banyo resomlerini ben de bakmak istiyom..
hayirli olsunnnn kuzummmm gule gule oturun insallahhhh bebisinle birlikte guzel cocuk odalari yap insallahhhh..siyah beyaz kirmizi biraz klasiklesti cnm ama guzel olur.ben bir de siyah beyaza fusya yakistiriyorum cnm.
anam 2600n tlmibende hemen alıcak birini bulsam iyi olur güle güle kullansın bebişin
canım benim ben ucuz derken en az 2 bin tl farkeder belki diye düşündüm ama hemen hemen fiyatlar bana göre kafa kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?