Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar çok erken olduğunu biliyorum ama ben dayanamadım bebek arabası aldım

Iyi yapmissin canim gule gule kullanin ben de bakiyorum netten tabi daha gezmedik fikir ediniyom tek tek mi ikilimi alayim bilemedim bi de hafif ve kullanimi kolay olmali
Gerci az once ogrendim kardesim dayi olarak arabalari benden demis yine de benim begenmem lazim tabi.

ikiz bebek arabasi alcan dimi:))al al bana da fikir okur malum ikizlere gebeyim insallahh :)))))))ahahaha boyle konusuyom ama ins Allahin gucune gitmez...

tabiki tek yanyana olanlardan al canım..
tek başına çıkcka olsan ikisini nasıl sürcen
alışveriş merkezind egeçen hafta hep yanyana gördüm bana önlü arkalıdan çok mantıklı geliyor..
sanki öndeki düşer göremem gib gelir yada arkdaki bebeye haksızlık önünü göremiycek diye..
analık işte şimdiden düşünüyom onlarıı
dayınında kesesine bereket eee kıymetli bebişlere herkes el aatmalı..

ikiz bebek arabasi alcan dimi:))al al bana da fikir okur malum ikizlere gebeyim insallahh :)))))))ahahaha boyle konusuyom ama ins Allahin gucune gitmez...

canım rastlaşamadıkkk rabbim yardımcın olsun inşallah ol demiştir kuzularına..
Allahın gücüne gitmez ne güzel inş. Mevla konuşturmuş olsun seni..
dinlen keyfine bak tescillenene kadar tabiki ikizlere gebesin seennnn

kızlar çok erken olduğunu biliyorum ama ben dayanamadım bebek arabası aldım
hayirli.olsun cnm gule gule kullansin ins.napalim cnm biz cocuk gorgusuzuyuz hevesleniyoruz:)))

ben turkuaz+beyazı çok beğeniyorum, içim açılıyor daha doğrusu :)
napıosun kıııııızzzzzzzzzzzz. test gününe son 10
beni mi begeniosun saol.cnm:)))
napim.kiz kulackaya yattim bekliyorum:)))

QUOTE=egunal;29758320]bunlarada baktım evet haklısın canım tek paspaslar halı olarak geçtiğinden pahalı oluyooo çok güzel şeyler var taşlı olanları beğeniyorum onlardan birini seçicem ebeveyn banyosu için...saol yardımların için...evinle ilgilen tabii benimle uğraşıyorsun epeydir...[/QUOTE]
tabii ebeveynler taşlı süüslü olsun iiyi gelir herşeyee
ilgilendim yemek yaptım ama maalesef eski hızımı kullanamıyorum ev berbatt halde..
balkona soğan diktim saksılara çıksında yiyeyim inşaallahh
kağıdında yazıyorki mayısa kalırsa kışlık olarak anam tohumu az aldım ne kışlığıı
ekstralarla artıyor tabisi ücret...
320 tl ye hist oldun demek şimdi 400 civarı olsa fena değil bi gidip yaptırayım ben bu ay ki adetim gelmeden arayım daktırı adet bitince yapar sanırım...
evet 320 hatırlıyorum..tabi adet bitince yapılıyor...
bend ehep olsam derdim sonunda erdim muradıma ama zaten ultrasonada işkillendi gerek gördü girincede polipler günyüzüne çıktı..
hayırlsıı olsun hakkında canım benimm...sana gerek görmedi demekki ama yinede içeride ne var bilmek lazım ...

hangii site bende bakayımmmmm
canım bilirim benimde bu 3.evim ama buraya sıfır kira girdik burda mis giib oluyor..
..hele ilk evimi boşa temizlerdim nerdeyse..
..bilmemm artık adet gecikmelerimmi desem arada çıkan prolaktinimmi desem üstünede bel ağrım...
bide hoca beni unuttuuu kendimi dışlanmış işi bitmiş hissediyorum sonuçta ben ilişiğimi kesmedimmm
doktor 2 aya gelirsin sen inatçısın anne olucaksın diye demişti amaa.....

tamam gebeler göbek büyütüyor..
turkuaz kuluçkada...
diğerleride kocalarıyla geziyorrr ...
ya benn eve kapandımm balkonlarda hava alıyorumm..
geçen hafta sonu yorgunluğun sonunda öğrendim belimin ne hale geldğinii...
buhafta dinlenmedeyim..ama havaa çokk güzelllllllllllll

iyi yapmışsın tatlım kaça aldınız

odamı yapıcaksın canım benim evim şuan 2+1 oda takımı almicam eşim oturma odasını bozalım istersen diyo orayı yapalım çocuk odası ama ben salonda oturamam o yüzden sağdece beşik alıcam odalarıda kısmetse büyük evim olunca

evet arka arkaya olanlar degil de yanyana olanlar guzel.canim cok saol amin ins. sen nasil oldun cnm hastaydin?dogru aksi isspatlanana kafar hamileyimm:)))

canım benimya rabbim şifa versin bel ağrısı çok zor dinlen bol bol haftaya çıkarırsın acısını

dinlen cnm dinlen burdada havs cok guzel kapi pencere acik oturuyoruz.balkonumda sezonu actik annemle esim gitti cicekler aldi ektiler rengarenk petunyalarim var.buyusunler fotolarini cekerim.

kdr cim bende balkonma yarın maydanoz ekecem soğandamı eksem kız

bide yazın açan çiçeklerden ektim kılınç çi,çeği zinya çiçekleri rengarenk papatya gibi oluyolar karanfil veee pembe zambak ektim çıkınca resimlerini gösteririm size balkonum çok şahane olacak yarın ititbarıyle masa sandalyelerimide çıkarıyorum balkona balkon sefası yapacam kdr bi koşu gel kız en yakın sensin bana

Bızım arabamız maxı mıma tavsıye ederım cok kullanıslı hemde sık gercı bız 2600 tl ye aldık ııkız ıcın olanın fıyatı ne bılmıyorum dayısı sımdıdrn bır sahın parası oder herhalde ıkız ıcın olana kullanımıda cok rahat hatta ben 40 cıkana kadarhepevın ıcınde gezdırerek uyuttum alıstırırsan rahatedersın benm anam saglsun alıstrdı kucaga ayaga basımıza dert actı

Zeytinyağlılar ve salatalar yarışması yapılıyo kk da bendemi katılsam ne
kesin kazanırım o sebeple kimsenin üzülmesine vesile olmak istemediğimden katılma fikrini bi gözden geçireyim

anam 2600n tlmibende hemen alıcak birini bulsam iyi olur güle güle kullansın bebişin

bende çiçek saksılarını boşalttım yeşillik ekmek istiyorum bu sene tarla yapcam balkona
bence daktır seni unutmadı canım sana 2 aya gelirsin demişya gelmeyince hamile kaldın diye düşünür bana öle sitem etmişti uzun bana şu ay gel dediğinden ben 2 ay geç gidince hamile kaldında ondan bizi aramıyosun diye düşündüm ya da başka bir merkeze gittin dimi dedi bana resmen trip atmıştı...seninde öle yaptığını düşünmüş olabilir..

saol canım benim...
daha iyisi sana olsun...
ne güzel hayaller bunlar böleee inşallah gerçeğe dönüşürde ben şimdiden hazırlanayım o zaman

ucuz olsa ne kadar olurki canım en uygunlarından biri işte raporlu olmadığın sürece özele girince ücret ciddi artıyo..
bi de ekstra çıkan ilaçlar vs..

gördünmü resimleri canımcım...
siyah beyaz klasik oldu gerçekten ama güzel yinedee

Sara canım sen yarışmaya katılmalısın bence ne düşünüyorsun başvuru içinde zaman daralıyor acaba katılsakmı aklımda zeytinyağlılar ve salatalar uçuşuyo şu an değişik bir şey olmalı ama:44::44::44:

canım benim ben ucuz derken en az 2 bin tl farkeder belki diye düşündüm ama hemen hemen fiyatlar bana göre kafa kafaya

canım benim ben ucuz derken en az 2 bin tl farkeder belki diye düşündüm ama hemen hemen fiyatlar bana göre kafa kafaya

canım Ankara da özel merkezlerin fiyatları daha fazla o nedenle uygun dedim..
mesela yeni düşündüğüm merkez nerdeyse 2 kat fazla ücret talep ediyor...
sgk ile anlaşması olmayan hastanelerde adımın para oluyor tahliller vs..herşey için para ödüyorsun...
3 tüp denememide üniversite hastanelerinde yaptırdım kızların özellerdeki fiyatlarını duyunca ben epey uygun yaptırmışım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…