kızz cekmemmi hemde cok cektimm
dün biraz canını kızdırdım oda seninki bittiğinde bi sıkıştırırsam tenhada hiç şaşırma dedi
ne olmuş tenhada sıkıştırılırsam
bu zamana kadar tenhada sıkıştırdında noldu
bi bebemi oldu sanki olan su faturalarına oldu dedimmmm koptuk resmen
kızz cekmemmi hemde cok cektimm
dün biraz canını kızdırdım oda seninki bittiğinde bi sıkıştırırsam tenhada hiç şaşırma dedi
ne olmuş tenhada sıkıştırılırsam
bu zamana kadar tenhada sıkıştırdında noldu
bi bebemi oldu sanki olan su faturalarına oldu dedimmmm koptuk resmen
hoşuna gittiyse sende tenhada sıkıstırılıyosan bizden sana izin kullanabilirsinnn
ayyy aşkısım kamu 'oyu' dedin de biz kamudan da oy isteyeydik ya hiç düşünemedim
nayıırrrrcııkkkkk olmazzzzz öpmesin istemiyom
Ayy geldim arabayi baskasi kullaniyo :)hepinizi nasi taniycam ben cok kalabalik burasi ne guzel ne guzel :) ya siz sorun ben cevapliyim lal geldi bana
kuzum soba var bizde ama haklısın kısın sohben elektrikle calısıyo bidahakine onuda ekleriiimmmhahaha çok güldüm ya gerçekten doğru tespit ama doğalgaz ya da elektriği unutmuşsun :))))
kuzum bizimki işten ve gezmeden beni bulabilse oda öyle ama mecburen tenhalarda oluyo olannnvalla kullanacam yani yuhk dimem..
ama bizimki tenha filan çok farketmiyi..
bulduğu yerde
Ayy geldim arabayi baskasi kullaniyo :)hepinizi nasi taniycam ben cok kalabalik burasi ne guzel ne guzel :) ya siz sorun ben cevapliyim lal geldi bana
kuzum soba var bizde ama haklısın kısın sohben elektrikle calısıyo bidahakine onuda ekleriiimmm
kuzum bizimki işten ve gezmeden beni bulabilse oda öyle ama mecburen tenhalarda oluyo olannn
canım yaa bende daha neler var evde bilsen anlatsam buralarda sen kimseyi yaramadım dedin ama ben kesin yararım herkesiii
süpperrr bi diyalog kopmalık gerçekten demek su faturalarına oldu he olan
öle valla bak doğru yere parmak basmışsın
valla kullanacam yani yuhk dimem..
ama bizimki tenha filan çok farketmiyi..
bulduğu yerde
sen zaten şu an ki tedavini anlattın canım o sebeple merak ettiğin bişi varsa sen sor tedavi harici muhabbet istiyorsan direk dal konuya ortada ne varsa
mesela zaman zaman kaynana zaman zaman odunlaşmış koca dertlerimizden bahsediyoruz şimdide ayıp müstehcen konulara girdi bu kızlar bende hiç sevmem beni yoldan çıkarıyorlar yok öptür yok tenhada kıstırılmak falan hiç işim olmaz
o kadarcık molayı maçlardada veriyolar canım sizinkide maç sonuçta ne olacakki sonra kaldığı yerden dahada yorgun olduğu için daha güzel uyurrrvalla iş gezme farketmiyi..
geçende ben gittim yatağa uyumuş..
usulca sokulurken yanına uyandı.. tabi eller çalışmaya başladı
dedim uykun açılır uyuyamazsın..
15 dk lık aradn biş olmas dedi yaaa
memnun oldum misalim bende maltepedeyim...
saol canım benim..
inşallahhh öyle olcak...
tamam senin güzel hatırın için öptürürüm bi kaç yerimden
ünüme üpppp katıp üppp ünlü olmamı sağlayanlara saygılar efenim
memnun oldum misalim bende maltepedeyim...
valla iş gezme farketmiyi..
geçende ben gittim yatağa uyumuş..
usulca sokulurken yanına uyandı.. tabi eller çalışmaya başladı
dedim uykun açılır uyuyamazsın..
15 dk lık aradn biş olmas dedi yaaa
canım yaa bende daha neler var evde bilsen anlatsam buralarda sen kimseyi yaramadım dedin ama ben kesin yararım herkesiii
gerçi bu aralar sabah 10 kalk anneme git 3 te işe gel 12.30 da eve git kocayla toplasan 3 saat görüşemiyoz bile nolacak benim bu halimm:97:
o kadarcık molayı maçlardada veriyolar canım sizinkide maç sonuçta ne olacakki sonra kaldığı yerden dahada yorgun olduğu için daha güzel uyurrr
waaauuuwwwwww bir çarpıcı açıklama dahaaa geldiiiiiiiii ard arda bombalar patlıyooo tüp patlamasını geçti bu patlamalar
eminim sende o potansiyeli görebiliyorum
koca mesain fena sekteye uğramış gerçeten
misal kıııızzzzzzz ben de eyüpteyim...bak komşu çıktık
feride kalabalık olduğuna bakma, herkes bir telden takılıyor işteben bazen yazmadan sadece okuyorum, çok acaip muhabbetler dönüyor
aaa bnde pendikteyimlafın arkasından dalyım didim hehe nabıyonuz bakim hatunlar bn fırına tavuk koydum pişmesini bkliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?