Tüp Bebek Günlüğümüz !

hahaha çok güldüm ya gerçekten doğru tespit ama doğalgaz ya da elektriği unutmuşsun :))))

süpperrr bi diyalog kopmalık gerçekten demek su faturalarına oldu he olan
öle valla bak doğru yere parmak basmışsın

hahaha çok güldüm ya gerçekten doğru tespit ama doğalgaz ya da elektriği unutmuşsun :))))
kuzum soba var bizde ama haklısın kısın sohben elektrikle calısıyo bidahakine onuda ekleriiimmm

valla kullanacam yani yuhk dimem..
ama bizimki tenha filan çok farketmiyi..
bulduğu yerde
kuzum bizimki işten ve gezmeden beni bulabilse oda öyle ama mecburen tenhalarda oluyo olannn

Ayy geldim arabayi baskasi kullaniyo :)hepinizi nasi taniycam ben cok kalabalik burasi ne guzel ne guzel :) ya siz sorun ben cevapliyim lal geldi bana

sen zaten şu an ki tedavini anlattın canım o sebeple merak ettiğin bişi varsa sen sor tedavi harici muhabbet istiyorsan direk dal konuya ortada ne varsa
mesela zaman zaman kaynana zaman zaman odunlaşmış koca dertlerimizden bahsediyoruz şimdide ayıp müstehcen konulara girdi bu kızlar bende hiç sevmem beni yoldan çıkarıyorlar yok öptür yok tenhada kıstırılmak falan hiç işim olmaz

kuzum soba var bizde ama haklısın kısın sohben elektrikle calısıyo bidahakine onuda ekleriiimmm

kuzum bizimki işten ve gezmeden beni bulabilse oda öyle ama mecburen tenhalarda oluyo olannn

valla iş gezme farketmiyi..
geçende ben gittim yatağa uyumuş..
usulca sokulurken yanına uyandı.. tabi eller çalışmaya başladı
dedim uykun açılır uyuyamazsın..
15 dk lık aradn biş olmas dedi yaaa

süpperrr bi diyalog kopmalık gerçekten demek su faturalarına oldu he olan
öle valla bak doğru yere parmak basmışsın
canım yaa bende daha neler var evde bilsen anlatsam buralarda sen kimseyi yaramadım dedin ama ben kesin yararım herkesiii
gerçi bu aralar sabah 10 kalk anneme git 3 te işe gel 12.30 da eve git kocayla toplasan 3 saat görüşemiyoz bile nolacak benim bu halimm:97:

misal kıııızzzzzzz ben de eyüpteyim...bak komşu çıktık
feride kalabalık olduğuna bakma, herkes bir telden takılıyor işte ben bazen yazmadan sadece okuyorum, çok acaip muhabbetler dönüyor

tamam canım akşama öptürürken semra istedi ondan öptürüyom derim

valla kullanacam yani yuhk dimem..
ama bizimki tenha filan çok farketmiyi..
bulduğu yerde

waaauuuuwwwwww çok çarpıcı bir açıklama geldi derya sultandan bulduğu yerde demek bugünün manşeti bulduğu yerde

tabi tabiiiiiiii aynen sülediği gibii
hep biz konuşuruz öle +18 konuları kendisi dinler..

o kadarcık molayı maçlardada veriyolar canım sizinkide maç sonuçta ne olacakki sonra kaldığı yerden dahada yorgun olduğu için daha güzel uyurrr

memnun oldum misalim bende maltepedeyim...

Bende memnun oldum deryam güzel yerdesin seviyorum karşıyı

saol canım benim..

inşallahhh öyle olcak...

tamam senin güzel hatırın için öptürürüm bi kaç yerimden

ünüme üpppp katıp üppp ünlü olmamı sağlayanlara saygılar efenim

Öptür tabisi dudaktan nanaktan kuştan heryerden yoksa dönünce acısını fena çıkarır patlatır tüpünü valla

waaauuuwwwwww bir çarpıcı açıklama dahaaa geldiiiiiiiii ard arda bombalar patlıyooo tüp patlamasını geçti bu patlamalar

eminim sende o potansiyeli görebiliyorum
koca mesain fena sekteye uğramış gerçeten

misal kıııızzzzzzz ben de eyüpteyim...bak komşu çıktık
feride kalabalık olduğuna bakma, herkes bir telden takılıyor işte ben bazen yazmadan sadece okuyorum, çok acaip muhabbetler dönüyor

Anaaa çok yakınmışız kız biz ya aynen öyle el sallasam görcennn Görüşürüz inşallah bir gün yüzyüze de

aaa bnde pendikteyim lafın arkasından dalyım didim hehe nabıyonuz bakim hatunlar bn fırına tavuk koydum pişmesini bkliyorum

hoşgeldin canım hiç sorma çok ayıp şeyler konuşuyo bu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…