Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bişi sorcam ama utanıyoomm

demeee yumoşlara büyüyene kadar tamam daa benim daktırımm...erken çatlama riski için yasak demişti....donmuşlarda bileemmm adeten sonraa ıııhh dedimm olmas dedimm ben ...

evet yaa bir de yok onu sormicaktım derse ben de böle olucam:78::78::78::78::78:

aynen canım bu hasreti derdi yaşamayan bilemez anlayamaz ve gerçekten güçlü kadınlarız bu işin sağlık para psikolojik boyutu var o ne der bu ne der anne olamıyor diye ezilen kaç kadın var bunlarla başa çıkmak zor iş...

ooo güldenim demek paşaların yanına gidıysın..
bolca moral depola gel olar mı

hee gitceemmm inşallah...
bu hafta çok çalıştım azcık tatil yapayım

Yaa güldennnn nereye gidiyon yaaa sen olmadığın zaman burda kimselerin sesi çıkmıyor( ne kadar kalcann

canım yaaaa içlendim ama deme öyle yaaa kızlar aktifler sesleri çıkar olmadı sen ses çıkar onlarda bişi derler herhalde..
çok kalmayacam bu haftasonu gidip diğer haftasonu dönerim..

feridemasal hadi kazasız belasız var evine inşş..Bu arada ben derrryaa ikramaya da istanbuldayızz

miillsss seni yiiriiiiiimmmmmmm
taaaam bu seferlik izin verdiğiin için teşekkür ederim..
o zaman önce duşş sonra ekşınn..
daha da yuhkkk..
daktıra soramadık ayol..
utandıkmı ne kociş zten utanıyo da ben de bi nur tüpü dedim karı yarıldı gülmekten

Aynen bebeğimmm riske atmaya gerek yokk..

Demekk soramadınız kıyamam sana ben yaaa..Nur hnmın gülden gibi hastası olsa ne yapardı acaba yarılmaktan erken doğurabilirdi demek Sende şu acemiliği atınca açılıcann ama acemi kal inşşşşşşşşşşşşşşşş hamişş kallll

inşallahhhh bu bir anda düştüğün tüp camiasının içinden anne olarak çıkacaksın

tamam canım akşama görüşürüz

inşşşaaaalllaaaaaahhhhhhh... bebeğim sana da güldene dediğim gibi enişte öpsün dudişlerden

feridemasal hadi kazasız belasız var evine inşş..Bu arada ben derrryaa ikramaya da istanbuldayızz

ben de İtanbul'dayım :26:

yavrum yapmaaaaaaaaaa valla bana dr adetten sonra hiç izin vermedi, bence riske atma

aynen canım bende utanmıştım halbuki işin içindeyiz ama kendi tedavinde doğruyu yanlısı bilemiyosun bende hemşireyi cevpten arayıp sormuştum ilişki serbest 1 hafta
sonra yumiler büyüyo yasak kendinde zorlanırsın acır demişti öylede oldu yanii

aaa bugüne kadar kimi yarmışlığım varki nur hanımı yarıp erken doğurtcam

Son düzenleme:

ne demek hayatımm akşama bekleriz muhabbete....ben de mutfağa ışınlanıyorumm diyet yemeklerimden yapiimm..de ne yappiim bilemiyorumm....:44::44::44::44::44:ben de baştan dediğim giib istanbuldayızz milstone canısım ve dderyaa sultanlaa
he neyse son kez iiziin verdiik şaapaabilirisniz..utangaçlar siizi..biz de hiç soramadık da doktor kendi dedi..benim kocaa yok dedi ben girmem o riske benim de zaten işime geldi sonradan adamın canına okurudm senin yüüznden tutmadı diyee biliyor başına geleceği tabii..
aaa bugüne kadar kimi yarmışlığım varki bur hanımı yarıp erken doğurtcam

ahan da ortalık kızıştı kaçıınn kızlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…