ben bişi sorcam ama utanıyoomm
moral bozmak yok, zamanı gelsin olur elbet canım. geçmiş olsun.
tatlım -700ün hayırlı olsun, devamı gelsin inş. benim de günden güne +700kötü tarafı göbüşün yanında popo da aldı başını gidiyor
mesleğin ne canım senin?
kız ne doğru söyledin beeeee... valla her kadının kendine özgü dertleri var ama bizim onun üstüne bir de evlat hasretimiz var ve kimse bu duyguyu tam olarak anlayamıyor. biz tüpçüler gerçekten çok güçlü kadınlarız, maaşallah bize
deryacım tedavin hayırlı uğurlu veeeee bebişli olsun inş
hoş geldin canım, umarım en kısa zamanda sonuç alıp evinin kadını çocuklarının anası olursun
ooo güldenim demek paşaların yanına gidıysın..
bolca moral depola gel olar mı
Yaa güldennnn nereye gidiyon yaaa sen olmadığın zaman burda kimselerin sesi çıkmıyor( ne kadar kalcann
herkese tek tek teşekkür edersem çok beklersiniz daha bir yazısıyı yazarken ben siz on mesaj atmışssınız :)))
o yüzden topluca Allah razı olsun tüpçü kardeşlerim diyim :)) aranıza hoşgeldim ne güzel sımsıcak bir karşılama yaptınız bana çok ama çok mutlu oldum, birazdan çıkmak zorunda kalıcam araba kullanırken yazamam ama eve gidince hemen koçişe yemek yapıp gelcem buraya sohbete devam edicem. bu arada çalışıyorum o yüzden çıkcam dedim :))
ben tahmin ederek cevaplıyim..Opuyakadarr devam normalde ekşına ama sen sakkkınnn yapmaaaa..Benim geçen ki tedavideee fazla libidolu olavağımız tuttu 1 gece öncesiiii vee çatladıı yumimmm..Doktor biz ne yaparsak yapalım bazenn vücut karar verir dedii..
Ama bu akşam hadi daha yumilerinn güççük olduğundan izin verdim sana ama daha da yokkk:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Birde bunu sormayacaksan varryaaa kopucam şimdii
miillsss seni yiiriiiiiimmmmmmm
taaaam bu seferlik izin verdiğiin için teşekkür ederim..
o zaman önce duşş sonra ekşınn..
daha da yuhkkk..
daktıra soramadık ayol..
utandıkmı ne kociş zten utanıyo da ben de bi nur tüpü dedim karı yarıldı gülmekten
teşekkür ederim :)
sorun erkek infertilitesi , sperm yok dencek derecede az ama TESE vs. yok, İstanbul eurofertilde tedavi oluyorum BUGÜN 6. GÜNÜM Allah'ıma şükürler olsunki herşey yolunda bugün yumoşarım ölçüldü solda bir adet 10mm sağda 1adet 16 mm cumartesi günü tekrar gidicem kontrole Allahın izniyle belkide pzt opu ya giderim :)
kullandığım ilaçlarım fostımon günlük 225 ml (3 toz 1 su) bugunden sonra 300ml cıktı (4 toz 2 su)
cetrodice mi oldum bugün ilk kez yarın akşamda olucam
en sona ovitrelle var
birde p... neydi unuttum o yüksek çıktı bende dostinox kullanyorum haftada 2 kere yarım alıyorum 0,5 ise 0.025
ay neydi şu değerin adı yahu pocohontanas dıyesımm gelyıo
hım hum neydi neydi hehhhhhhhhh prolaktinnnnnnnnnnn :)
başka başkaaaaaaa şimdilik böyle dr Emre bey ile çıktım yola şimdi devam ediyorum bu arada ilk denemem henüz böyle birşeyden haberdar değildim nasıl olduda birden böyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum anlamadım :))
herkese tek tek teşekkür edersem çok beklersiniz daha bir yazısıyı yazarken ben siz on mesaj atmışssınız :)))
o yüzden topluca Allah razı olsun tüpçü kardeşlerim diyim :)) aranıza hoşgeldim ne güzel sımsıcak bir karşılama yaptınız bana çok ama çok mutlu oldum, birazdan çıkmak zorunda kalıcam araba kullanırken yazamam ama eve gidince hemen koçişe yemek yapıp gelcem buraya sohbete devam edicem. bu arada çalışıyorum o yüzden çıkcam dedim :))
Aynen bebeğimmm riske atmaya gerek yokk..
Demekk soramadınız kıyamam sana ben yaaa..Nur hnmın gülden gibi hastası olsa ne yapardı acaba yarılmaktan erken doğurabilirdi demekSende şu acemiliği atınca açılıcann ama acemi kal inşşşşşşşşşşşşşşşş hamişş kallll
feridemasal hadi kazasız belasız var evine inşş..Bu arada ben derrryaa ikramaya da istanbuldayızz
miillsss seni yiiriiiiiimmmmmmm
daha da yuhkkk..
daktıra soramadık ayol..
utandıkmı ne kociş zten utanıyo da ben de bi nur tüpü dedim karı yarıldı gülmekten
tatlım -700ün hayırlı olsun, devamı gelsin inş. benim de günden güne +700kötü tarafı göbüşün yanında popo da aldı başını gidiyor
mesleğin ne canım senin?
canım valla benm kilo baya var zor veriyodum ben diyetisyenle filan ama maşallah diyetisyenle 8 ayda verdim 10 kilo.ama şimsi kendim 1 buçuk ayda 4 kilo verdim o bile gelişme benim için...
canım ben att yim (acil tıp teknisyeni) ama memur olarak atanamadım burda kömür işletmeleri var devlet işçisi statüsünde sağlıkçı olarak calıısıyorum
aynen canım bende utanmıştım halbuki işin içindeyiz ama kendi tedavinde doğruyu yanlısı bilemiyosun bende hemşireyi cevpten arayıp sormuştum ilişki serbest 1 haftamiillsss seni yiiriiiiiimmmmmmm
daha da yuhkkk..
daktıra soramadık ayol..
Aynen bebeğimmm riske atmaya gerek yokk..
Demekk soramadınız kıyamam sana ben yaaa..Nur hnmın gülden gibi hastası olsa ne yapardı acaba yarılmaktan erken doğurabilirdi demekSende şu acemiliği atınca açılıcann ama acemi kal inşşşşşşşşşşşşşşşş hamişş kallll
derya kamuoyu açıklaması bekliyoruzzz haddiii be gülümmm
inşşşaaaalllaaaaaahhhhhhh... bebeğim sana da güldene dediğim gibi enişte öpsün dudişlerden
kuzum oyy istiyoruz diye çarpıtılan laflar yetmedi herhalde bırak kamunun oyu kalsınnnayyy aşkısım kamu 'oyu' dedin de biz kamudan da oy isteyeydik ya hiç düşünemedim
nayıırrrrcııkkkkk olmazzzzz öpmesin istemiyom
kuzum oyy istiyoruz diye çarpıtılan laflar yetmedi herhalde bırak kamunun oyu kalsınnn
teşekkür ederim :)
sorun erkek infertilitesi , sperm yok dencek derecede az ama TESE vs. yok, İstanbul eurofertilde tedavi oluyorum BUGÜN 6. GÜNÜM Allah'ıma şükürler olsunki herşey yolunda bugün yumoşarım ölçüldü solda bir adet 10mm sağda 1adet 16 mm cumartesi günü tekrar gidicem kontrole Allahın izniyle belkide pzt opu ya giderim :)
kullandığım ilaçlarım fostımon günlük 225 ml (3 toz 1 su) bugunden sonra 300ml cıktı (4 toz 2 su)
cetrodice mi oldum bugün ilk kez yarın akşamda olucam
en sona ovitrelle var
birde p... neydi unuttum o yüksek çıktı bende dostinox kullanyorum haftada 2 kere yarım alıyorum 0,5 ise 0.025
ay neydi şu değerin adı yahu pocohontanas dıyesımm gelyıo
hım hum neydi neydi hehhhhhhhhh prolaktinnnnnnnnnnn :)
başka başkaaaaaaa şimdilik böyle dr Emre bey ile çıktım yola şimdi devam ediyorum bu arada ilk denemem henüz böyle birşeyden haberdar değildim nasıl olduda birden böyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum anlamadım :))
ne demek hayatımm akşama bekleriz muhabbete....ben de mutfağa ışınlanıyorumm diyet yemeklerimden yapiimm..de ne yappiim bilemiyorumm....:44::44::44::44::44:ben de baştan dediğim giib istanbuldayızz milstone canısım ve dderyaa sultanlaaherkese tek tek teşekkür edersem çok beklersiniz daha bir yazısıyı yazarken ben siz on mesaj atmışssınız :)))
he neyse son kez iiziin verdiik şaapaabilirisnizmiillsss seni yiiriiiiiimmmmmmm
daha da yuhkkk..
daktıra soramadık ayol..
aaa bugüne kadar kimi yarmışlığım varki bur hanımı yarıp erken doğurtcam
nayıırrrrcııkkkkk olmazzzzz öpmesin istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?