evet canım harbiden ortada yani ama umarım son dakka golü yemeyiz:18:doğru dedin yeter artık dimi abartmamak lazım herşey ortada
hoşgeldinn tatlımmben de istanbulun bağrında yaşayan tüpçüyümm....
oo bu kutlanmaya değer..bak kabızlık için benim portakallı tariifm birebir hem zeytinyağlı sağlıklı hem de bağırsakları çalıştııryor...pırasaları ince doğrarsan da pırasa sevmeynler bile yer yanii gözüne batmadığı için
özleyecez evet ama ..paşalarını görmeye gşdeceği için akan sular duruyor.....lapopsuz gitmee arada uğra yanımıza bitanemm
teşekkür ederim :)
sorun erkek infertilitesi , sperm yok dencek derecede az ama TESE vs. yok, İstanbul eurofertilde tedavi oluyorum BUGÜN 6. GÜNÜM Allah'ıma şükürler olsunki herşey yolunda bugün yumoşarım ölçüldü solda bir adet 10mm sağda 1adet 16 mm cumartesi günü tekrar gidicem kontrole Allahın izniyle belkide pzt opu ya giderim :)
kullandığım ilaçlarım fostımon günlük 225 ml (3 toz 1 su) bugunden sonra 300ml cıktı (4 toz 2 su)
cetrodice mi oldum bugün ilk kez yarın akşamda olucam
en sona ovitrelle var
birde p... neydi unuttum o yüksek çıktı bende dostinox kullanyorum haftada 2 kere yarım alıyorum 0,5 ise 0.025
ay neydi şu değerin adı yahu pocohontanas dıyesımm gelyıo
hım hum neydi neydi hehhhhhhhhh prolaktinnnnnnnnnnn :)
başka başkaaaaaaa şimdilik böyle dr Emre bey ile çıktım yola şimdi devam ediyorum bu arada ilk denemem henüz böyle birşeyden haberdar değildim nasıl olduda birden böyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum anlamadım :))
aynen canım bu hasreti derdi yaşamayan bilemez anlayamaz ve gerçekten güçlü kadınlarız bu işin sağlık para psikolojik boyutu var o ne der bu ne der anne olamıyor diye ezilen kaç kadın var bunlarla başa çıkmak zor iş...
hee gitceemmm inşallah...
bu hafta çok çalıştım azcık tatil yapayım
canım yaaaa içlendim ama deme öyle yaaa kızlar aktifler sesleri çıkar olmadı sen ses çıkar onlarda bişi derler herhalde..
çok kalmayacam bu haftasonu gidip diğer haftasonu dönerim..
Bende Bendeeeeeferidemasal hadi kazasız belasız var evine inşş..Bu arada ben derrryaa ikramaya da istanbuldayızz
ne demek hayatımm akşama bekleriz muhabbete....ben de mutfağa ışınlanıyorumm diyet yemeklerimden yapiimm..de ne yappiim bilemiyorumm....:44::44::44::44::44:ben de baştan dediğim giib istanbuldayızz milstone canısım ve dderyaa sultanlaa
he neyse son kez iiziin verdiik şaapaabilirisniz..utangaçlar siizi..biz de hiç soramadık da doktor kendi dedi..benim kocaa yok dedi ben girmem o riske benim de zaten işime geldi sonradan adamın canına okurudm senin yüüznden tutmadı diyee biliyor başına geleceği tabii..
ahan da ortalık kızıştı kaçıınn kızlaar
sanane kızııııımm öpsün işte yaaa allallalaaaaaaaa..
sen öpemiyon milllsssi diye kıskanıyon dimi enişteyiii
bize ccıııkkk olmaazzz dersin sonra tenhada sıkıştırılırsın demedi demeee
evet canım harbiden ortada yani ama umarım son dakka golü yemeyiz:18:
ne çektim be tenhada kıstırılmaktan çekmeyipte napıcam mecbur kocam
hayır yani sıkıştırıldım da ne oldu bir bebek yaptırdımı bana
ne çektim be gerçekten de
evet canım harbiden ortada yani ama umarım son dakka golü yemeyiz:18:
nfy cim sana ünlü tüpçümüzün bir vecizesini yolluyorumm sen anladın onu
TÜP PATLADI ENKAZDA KALDILAR:
anladım canım süpermiiişşşşnfy cim sana ünlü tüpçümüzün bir vecizesini yolluyorumm sen anladın onu
TÜP PATLADI ENKAZDA KALDILAR:
onun içinde önlemlerimiz olcak elbet endişelenme sen
nayıırrrrcııkkkkk olmazzzzz öpmesin istemiyom
ayyy kızz inanmıyorum aynı seyi dün kocama ben söylediiimmm
demek sık sık tenhada kıstırılmaktan kaynaklı çok çektin sende
vasfiye teyzeme saygılar
nayıırrrrcııkkkkk olmazzzzz öpmesin istemiyom
Anaaaaaaaaaaaaaaaa incirim ile misallde İstanbullu güzellerdenmişşşş..Meyaba o zaman tekrardan kızlarrr...
kızz cekmemmi hemde cok cektimm
dün biraz canını kızdırdım oda seninki bittiğinde bi sıkıştırırsam tenhada hiç şaşırma dedi
ne olmuş tenhada sıkıştırılırsam
bu zamana kadar tenhada sıkıştırdında noldu
bi bebemi oldu sanki olan su faturalarına oldu dedimmmm koptuk resmen
yes yes biz de daha da olan varrr. meyaba meyabaaa ben goptayım
evet canım özlicez onu neyseki moral depolayıp gelcek
Hadi hayırlı olsun canım merkezinde de iyi seçim yapmışsın bi kaç arkadaşım orda hamile kaldı inşallah bu tedavin son olur sağlıkla alırsın yavrunu kucağına
Su gibi git su gibi gel inşallah canımBol bol eğlen paşalarınla
Bende Bendeeeee
anladım canım süpermiiişşşş
inşallah canım canı gönülden isterim böyle gitmesini
Öp Öp Öp ÖpKız özlicen adamı yapma böle işkenceler enişteye
üpppp ünnlüüü hattaaa..Bakınızz şekil a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?