Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayıırrr süslenmicem
ev eşortmanlarımı çıkarıp eş eşortmanlarımı bile giymicem işte

giy yoluuurr barış eniştemle ama seni çok kızdırmış belliki

yok tızz ben anlık çıkış ve girşler yaprım bi geldimi bilirler muhabet güzel derinlere indi kocalrı gelmiştir

Sorma en derinlere kadar indi muhabbet benim koca yok daha takılıyom tabi hava hoş

hoşbulduk canım yemek yedim ve masayı toplamadan geldim
siz nasılsınız kaçırmışım güzelim muhabbeti gerçi pek bana göre malum ekimden beri gün sayıyoruz

Afiyet olsun canım bugün de toplama boşver hep topladık da noldu İyiyiz işte kızlar sağolsun güldük eğlendik bende sendenim 1 buçuk aydır yapmaya da niyetim yok

saol tatlım afiyet bal şeker olsun bende mutfağa geçeyim de hazırlık yapayım bari ne yiceksek:26::26::26:

sende saol canım yakın oludın siZide cagırırdım seninki kovalaymzdı da ayş mideme bi agrı girdi nedense biz yemge geciyoz görüşürz sonra kızlar

sağol canım iyi olmuş muhabbet güzelmiş malum ben gündüz uyuyorum her daim
canım zaten tüp bebeyse yasak oluyo doğuma kadar zevkten değil yani

sağol canım iyi olmuş muhabbet güzelmiş malum ben gündüz uyuyorum her daim
canım zaten tüp bebeyse yasak oluyo doğuma kadar zevkten değil yani

Bütün gün uyuyo musun gercekten ben de 1 iki saat kestiriyorum öğlenleri bastırıyo. Demee nası tutçaz herifi doğurana kadar bakalım doğumdan sonra da 40 gün yanmış herifler

Ayşegül Canım sana baya yazdım ama sayfalar arasında kayboldu. Hiç bişeyi kafana takma olur mu nerelerden nerelere geldin bak kendine sıkıntı yapıpta elizimizi de üzme. Çözümü olan şeyler bunlar bol bol su iç ben şimdiden 3 litreye yakın içiyorum her gün. Şekeri de kestin mi tamamdır bu iş

Ya ben bu igneleri karnimdan herhangi bi yerdwn yapiyorum gobekbdeliginin altindan 2 parmak asagiya saga sola bisey olmaz dimi yerini bulur... bide bugun 4 toz 2 su yapcam diye 4 toz 1 su yaptim ((( korkuyom ya ise yaramazsa (

oh oh takıl raht raht canım :9 bizimki uyumuş gidip komşunun oğlu var ödev yapıyor ya ondan mı gitti naptı yemk hazr die mj atmıştım da

yok canım takmıyorum dün senin hastanedeydik dahileye ye gittik adam o kadar rahattı ki ne var şekerden bişii olmaz insilün kullanırsın olur biter dedi
utanmasa neden geldiniz diyecekti su bende çok içiyorum canım ihmal etme sende
9ay + 40 gün katlansınlar baba olmak kolay mı

waaauuuwwwwww bir çarpıcı açıklama dahaaa geldiiiiiiiii ard arda bombalar patlıyooo tüp patlamasını geçti bu patlamalar

eminim sende o potansiyeli görebiliyorum
koca mesain fena sekteye uğramış gerçeten
evet canım yaa mahvolum zaten sonrada serseri başlıcak öyle olunca benimde köşe kapmacalar başlar
aynen dediğin gibi sonra gözünü kapatmasıyla uyuması bir oluyo adamın
offff en sinir olduğum seyyyy benim kocada yapıyo bende sinir oluyorum sadece o yüzdensırnasıyon dimi diye kızıyorum bide

Ya ben bu igneleri karnimdan herhangi bi yerdwn yapiyorum gobekbdeliginin altindan 2 parmak asagiya saga sola bisey olmaz dimi yerini bulur... bide bugun 4 toz 2 su yapcam diye 4 toz 1 su yaptim ((( korkuyom ya ise yaramazsa (

canım göbeğin 2 parmak aşağısı sağ sol olması farketmez...
bu seferlik tek su eksik olması farketmez ama lütfen daha dikkatli yapmaya calıs olurmu ilk seferden bişey olmaz diye düşünüyorum

canım yeri dediğin gibi doğru göbek deliğinden ne kadar uzak olursa o kadar az acıyor. ama ilaç dozun hakkında bişey diyemicem kızlar bilirler belki cevap verirler

oh oh takıl raht raht canım :9 bizimki uyumuş gidip komşunun oğlu var ödev yapıyor ya ondan mı gitti naptı yemk hazr die mj atmıştım da

takılıyom ben yaa mesaj mı attın aynı evin içinde tızım gidip öpüp uyandırsana adamı yemek hazır kocacım diye mesajda neymiş

Gülmekten yazamıyorummmm

Ferideeeee kızzzz biz çokk eğlenceli kadınlarızzz takıl bize hayatını yaşa bacımm

ne diyosuunnnn
sanayi tipi demek ben hala ev tipi kullanıyom

güldeeeeeennn taam kız sus artık yumileriimi bişi olcak die gülemiom daa

Tabisi cnm yaa ayıpsın O gülden yok mu o gülden yine öptürmedi dudaktan

feride sanırım Allah'ım nereye düştüm ben diye düşünüyo:44::44::44::44:

canım biz aslında sadece doğuramayan kadınlarız genel beden ve ruh sağlımız normal durumda ilk tanıştığımız günde deli olduğumuzu düşünebilirsin ama öyle değil yani

Feride den bi daha ses çıkmadığına göre arkasına bakmadan kaçmış olmalı topikten

Şahsen benim kafamda bi kaç tahta eksik feride Gülden biraz alçakgönüllü davranmış

Biz kizimiz olursa feride koycaz :))) bu arada yestisemiyorum size bu ne hiz yahu masallahhhh :)

ahaha o kadar rahattı yani adam deli mi ne ama demekki çok dert etçek bişey değilmiş canım yersin insülini olur biter iğnelere alışkınız zaten yemeyince eksiklik olur bizde evet evet karı kıymeti bilsinler biraz ceza onlara

kuzum ben daha iğne falan istemiyorum iğneden gına geldi rejimle halletçez inşallah haftaya yine ordayım belki denk geliriz

kuzum ben daha iğne falan istemiyorum iğneden gına geldi rejimle halletçez inşallah haftaya yine ordayım belki denk geliriz

Haklısın canım valla her yerimiz delik deşik oldu benim gecen karından yaptığım bi morarttı kocaman morluk geçmek bilmiyor benim 30 unda randevum canım senin ne zaman inşallah denk gelir de görüşürüz

cnm ben hep tek su yaptim ama bi dakine dikkatli ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…