Haha muhabbeti gören bi daha yazmadı arkasına bile bakmadan kaçtı gittiTavık da yandı heralde sesi çıkmadı
hayıırrr süslenmicem
ev eşortmanlarımı çıkarıp eş eşortmanlarımı bile giymicem işte
hayıırrr süslenmicem
ev eşortmanlarımı çıkarıp eş eşortmanlarımı bile giymicem işte
yok tızz ben anlık çıkış ve girşler yaprım bi geldimi bilirlermuhabet güzel derinlere indi kocalrı gelmiştir
hoşbulduk canım yemek yedim ve masayı toplamadan geldim
siz nasılsınız kaçırmışım güzelim muhabbeti gerçi pek bana göre malum ekimden beri gün sayıyoruz
saol tatlım afiyet bal şeker olsun bende mutfağa geçeyim de hazırlık yapayım bari ne yiceksek:26::26::26:
saol tatlım afiyet bal şeker olsun bende mutfağa geçeyim de hazırlık yapayım bari ne yiceksek:26::26::26:
sağol canım iyi olmuş muhabbet güzelmiş malum ben gündüz uyuyorum her daimgiy yoluuurr barış eniştemle ama seni çok kızdırmış belliki
Sorma en derinlere kadar indi muhabbetbenim koca yok daha takılıyom tabi hava hoş
Afiyet olsun canım bugün de toplama boşver hep topladık da nolduİyiyiz işte kızlar sağolsun güldük eğlendik bende sendenim 1 buçuk aydır yapmaya da niyetim yok
kocaya kaçıyom ben gelerim yine
sağol canım iyi olmuş muhabbet güzelmiş malum ben gündüz uyuyorum her daim
canım zaten tüp bebeyse yasak oluyo doğuma kadar zevkten değil yani
giy yoluuurr barış eniştemle ama seni çok kızdırmış belliki
Sorma en derinlere kadar indi muhabbetbenim koca yok daha takılıyom tabi hava hoş
Afiyet olsun canım bugün de toplama boşver hep topladık da nolduİyiyiz işte kızlar sağolsun güldük eğlendik bende sendenim 1 buçuk aydır yapmaya da niyetim yok
yok canım takmıyorum dün senin hastanedeydik dahileye ye gittik adam o kadar rahattı ki ne var şekerden bişii olmaz insilün kullanırsın olur biter dediAyşegül Canım sana baya yazdım ama sayfalar arasında kayboldu. Hiç bişeyi kafana takma olur mu nerelerden nerelere geldin bak kendine sıkıntı yapıpta elizimizi de üzme. Çözümü olan şeyler bunlar bol bol su iç ben şimdiden 3 litreye yakın içiyorum her gün. Şekeri de kestin mi tamamdır bu iş
evet canım yaa mahvolum zaten sonrada serseri başlıcak öyle olunca benimde köşe kapmacalar başlarwaaauuuwwwwww bir çarpıcı açıklama dahaaa geldiiiiiiiii ard arda bombalar patlıyooo tüp patlamasını geçti bu patlamalar
eminim sende o potansiyeli görebiliyorum
koca mesain fena sekteye uğramış gerçeten
offff en sinir olduğum seyyyyaynen dediğin gibi sonra gözünü kapatmasıyla uyuması bir oluyo adamın
Ya ben bu igneleri karnimdan herhangi bi yerdwn yapiyorum gobekbdeliginin altindan 2 parmak asagiya saga sola bisey olmaz dimi yerini bulur... bide bugun 4 toz 2 su yapcam diye 4 toz 1 su yaptim((( korkuyom ya ise yaramazsa (
Ya ben bu igneleri karnimdan herhangi bi yerdwn yapiyorum gobekbdeliginin altindan 2 parmak asagiya saga sola bisey olmaz dimi yerini bulur... bide bugun 4 toz 2 su yapcam diye 4 toz 1 su yaptim((( korkuyom ya ise yaramazsa (
oh oh takıl raht raht canım:9 bizimki uyumuş gidip komşunun oğlu var ödev yapıyor ya ondan mı gitti naptı yemk hazr die mj atmıştım da
Gülmekten yazamıyorummmm
Ferideeeee kızzzz biz çokk eğlenceli kadınlarızzz takıl bize hayatını yaşa bacımm
ne diyosuunnnn
sanayi tipi demek ben hala ev tipi kullanıyom
güldeeeeeennn taam kız sus artık yumileriimi bişi olcak die gülemiom daa
Tabisi cnm yaa ayıpsınO gülden yok mu o gülden yine öptürmedi dudaktan
feride sanırım Allah'ım nereye düştüm ben diye düşünüyo:44::44::44::44:
canım biz aslında sadece doğuramayan kadınlarız genel beden ve ruh sağlımız normal durumda ilk tanıştığımız günde deli olduğumuzu düşünebilirsin ama öyle değil yani
Feride den bi daha ses çıkmadığına göre arkasına bakmadan kaçmış olmalı topikten
Şahsen benim kafamda bi kaç tahta eksik feride Gülden biraz alçakgönüllü davranmış
hoşbuldk canım ivet bi gittim geldim hemn kaynatmışlarmuhabet koyu kocalar gelmedi sanırım ne güzel gülüyoz sayelerinde moral oluyiii feride hoşgldin inş bebişn gelir hayatına mutlulk getirir bu arada kızm olursa bu isim koycam diodum hep bi roman vardı ya çalı kuşu diye onu okudum oorda feride vardı ondan esilndim yani ilk demin sana yazrkene net gitmiş uyuz oldum neyseki geldi
yok canım takmıyorum dün senin hastanedeydik dahileye ye gittik adam o kadar rahattı ki ne var şekerden bişii olmaz insilün kullanırsın olur biter dedi
utanmasa neden geldiniz diyecektisu bende çok içiyorum canım ihmal etme sende
9ay + 40 gün katlansınlar baba olmak kolay mı
kuzum ben daha iğne falan istemiyorum iğneden gına geldi rejimle halletçez inşallah haftaya yine ordayım belki denk gelirizahaha o kadar rahattı yani adam deli mi neama demekki çok dert etçek bişey değilmiş canım yersin insülini olur biter iğnelere alışkınız zaten yemeyince eksiklik olur bizde evet evet karı kıymeti bilsinler biraz ceza onlara
kuzum ben daha iğne falan istemiyorum iğneden gına geldi rejimle halletçez inşallah haftaya yine ordayım belki denk geliriz
cnm ben hep tek su yaptim ama bi dakine dikkatli ol..Ya ben bu igneleri karnimdan herhangi bi yerdwn yapiyorum gobekbdeliginin altindan 2 parmak asagiya saga sola bisey olmaz dimi yerini bulur... bide bugun 4 toz 2 su yapcam diye 4 toz 1 su yaptim((( korkuyom ya ise yaramazsa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?